Doorbraak arrangement

Wil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Boek een 2-3 daags arrangement met Elohim Master Healing-Reading.

kernwoorden:
zielengroepen, master healer reader coach, krachtplaats, innerlijk kind, helende tuinen, doorbraak arrangement, dna healing

elohim
Volg ons ook op:

   

Doorbraak arrangement

 

Voor een grote doorbraak! En met een gratis eindgesprek!

Wil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak met diepgaande transformatie? Herhalingslussen voorkomen? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"? 

Kies dan voor een meerdaags healing-reading-verblijfs arrangement. Je bent dan zonder de matrix van je dagelijks leven en in een veilige omgeving met persoonlijke ondersteuning en zorg.  

bloemen.jpg Bij een arrangement wordt van tevoren gekeken en met jou overlegd, wie van de healer-readers het beste de sessie kan geven. Twee of drie dagen achtereen krijg je elke dag een consult van 50 tot 60 minuten. Onderling kennen de healer-readers elkaars kwaliteiten heel goed. Ze kunnen readen/aanvoelen wie van hen het beste aansluit bij jou. Zo wordt er precies gebruik gemaakt van de verschillende Elohim specialisme voor jouw hoogste goed. Op de laatste dag, na de laatste sessie, ontvang je nog een kort nagesprek voor tips en adviezen ter bekrachtiging voor wat je hebt opgehaald en hoe nu verder.

De multidimensionale Masterhealers
De Elohim Healers werken onder andere op fysieke, emotionele, spirituele, kosmische, zielengroepen, verleden levens en DNA lagen. Zij werken als kanaal voor de Bovenwereld met je oorspronkelijke Essentie, kristallijnen zelf, innerlijk kind en  lichtlichamen. Met de allereerste, meest verre (verleden levens) oorzaak. Elohim Master Healers stemmen zich af op het doel van de ziel van de cliënt. Dit alles wordt door de master healer-reader-coach meegenomen naar de wortel van je  vraag of situatie. Alles wordt vanuit een ruimer perspectief benaderd zodat heel je Wezen erkenning krijgt. Vanuit je hogere ziel en essentie werkt de helende energie en informatie door naar chakras, het fysieke en/of de praktische situatie en omgekeerd. Ook na afloop, gedurende enkele dagen tot maanden, is de healing-reading of coaching nog volop werkzaam. 

Arrangement

Er worden 2 verschillende arrangementen aangeboden:

Doorbraak arrangement:

 425,-

Maatwerk arrangement:

€ 260,-

3 dagen kosteloos helende Tuinen en Krachtplaats entree

2 dagen kosteloos helende Tuinen en Krachtplaats entree

3 x persoonlijke maatwerk sessie

2 x persoonlijke maatwerk sessie

1x eindgesprek

1x eindgesprek

2 x overnachtingen in hostellerie of camping

1 x overnachting in hostellerie of camping

2 x biologisch vegetarisch ontbijt

1 x biologisch vegetarisch ontbijt

2 x biologisch vegetarische lunch

1 x biologisch vegetarische lunch

2 x biologisch vegetarisch diner

1 x biologisch vegetarisch diner

Onbeperkt bio koffie en thee in hostellerie

Onbeperkt bio koffie en thee in hostellerie

 Werken als Kanaal voor de Bron

In de Elohim spirituele opleidingen, workshops, sessies en satsangs word je verbonden met je multidimensionale zieledelen en de diepe, warme éénheidsverbinding met de Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en de Bron. Vele Lichtwezens, Elohims, Engelen, Aartsengelen, Divine Beings, Merlin, Pan e.a. Natuurspirits openen je heelheid, zachtheid, een eenheids-liefdesveld, creatiekracht en je hart met liefde en respect voor jezelf. Goddelijke Scheppingskrachten activeren je in je cellen en DNA je kosmisch Meesterschap met de hulp van Hemelse en Aardse Drakenkrachten, de 4 Windrichtingen, de 5 Elementen, de Natuurspirits en de Wezens van Edelstenen.

In deze Pure Energie word je bevrijd
Bevrijd van beklemmende verbindingen, karmische banden en je kleine zelf.
Herhalingslussen, relationele en fysieke problemen, negatieve astrale beïnvloedingen en programmaknoppen, zowel als die van je zielengroep, worden, waar mogelijk, tot aan hun oorsprong getransmuteerd en met Eenheids-Liefdeslicht opgevuld. Dit brengt een grote Doorbraak, activeert je levenrichting, Ontwakingsproces en de Gouden Reconnectie met je Ware Oorsprong.

 

Meer informatie

Programma

Je komt aan tussen 14.00 en 15.00 uur en vertrekt de laatste dag na de lunch om 13.00 uur.

Elke dag ontvang je een Master Healing-Reading-Coaching van 50-60 min. Hierdoor kun je in één keer heel diep door een proces gaan en dit op zoveel mogelijk lagen transformeren. Op de laatste dag ontvang je een nagesprek met de Master Healer voor tips en adviezen. Dit helpt je op hernieuwde wijze in de dagelijkse omgang en realiteit te staan en je wordt bekrachtigd in wat je hebt opgehaald. Ook wordt er gesproken over mogelijke nazorg, ondersteunende middelen en eventueel een vervolgtraject.

Door je meerdaagse verblijf op de Krachtplaats loop je thuis of op je werk niet meteen weer in de oude groef en opent zich tevens de volheid van je Essentie. De energie van de Krachtplaats en Helende Tuinen versterkt je healing, reading, zuivering en integratie enorm. Tijdens je arrangement is er voldoende gelegenheid om de 30 verschillende Helende Tuinen te bezoeken.

De maaltijden van aankomst tot vertrek en onbeperkte koffie en thee in de B&B Happiness is inbegrepen.

Aanvullende activiteiten

Tijdens je arrangement, op de momenten dat je geen consult hebt, ben je in proces, mediteer je, krijg je mogelijke ontladingen, antwoorden of inzichten in de Helende Tuinen. Ook kun je de spirituele winkel bezoeken en heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving.

Bekijk de agenda voor spirituele avond bijeenkomsten om te zien of er een activiteit gegeven wordt tijdens je arrangement.

Transformatie thema's

Oude en herhalende gedragspatronen, fysieke, emotionele of geestelijke patronen, geen aansluiting vinden in de maatschappij, te gevoelig zijn, seksualiteit, verslaving, last hebben van collectief karma, conflicten, depressief zijn, vermoeidheid, burnout, enz.

 • Oude patronen van onveiligheid doorbreken.
 • Vermoeidheid, depressie, entiteiten zuiveren.
 • Overtuigingen en blokkades van vorige levens healen. 
 • Veiligheid en geborgenheid in jezelf bekrachtigen.
 • Het niet kunnen vinden in de relatie of op het werk
 • Een ontevreden gevoel, weten dat er meer moet zijn, zelf niet bij dit gevoel kunnen komen.
 • Vragen/ kwesties rondom werk, zielendoel, studie, relatie?
 • Evenwicht in nieuwe mannelijkheid of vrouwelijkheid.
 • Healing op God-Godin, Mens-zijn, in je Kracht staan .
 • Kwetsbaar en toch liefdevol-(daad-)krachtig kunnen zijn in verantwoording voor jezelf en anderen.
 • Leven wie je werkelijk Bent en waarvoor je komt. 
 • Vanuit je buik leven.
 • Diepe pijn en onvermogen bij zielerelaties. Tweelingzielen en vlammen.

Verblijf op de Krachtplaats

Voor meer informatie over je accommodatie en wat een verblijf op de Krachtplaats je brengt, klik dan hier

Maaltijden

Tijdens je arrangement eet je in het vegetarische huiskamerrestaurant waar hoofdzakelijk biologisch gekookt wordt, met waar mogelijk biologisch liefdesvoedsel uit eigen moes- en fruittuin. Eenheid, verbinding, openheid, stilte of gezelligheid ontstaan als vanzelf.

DNA healingset

Het is aan te raden vooraf en als nazorg de DNA Healingsset te bestellen.

Elohim Master healer-reader-coach kwaliteiten

De hoog opgeleide, ervaren Elohim master healer-reader coach heeft een groot deel reeds doorleefd van het innerlijk kind, zelfrealisatie, het kristallijnen, kosmische en de Pillar of Light. HIj/zij kent zijn of haar Ware Wezen en zieledoel. Hij/zij heeft zelf ook veel meegemaakt en weet hoe pijn, onvermogen, alleen zijn, verdriet en zorgen voelen. Hoe alles onder je weg kan vallen. Maar ook hoe bevrijding, leven vanuit de Ware Natuur en ultieme gezondheid en relaties, mogelijk zijn. Haar/ zijn Hart vindt daarom nu het hoogste geluk in de uitgestoken hand zijn voor jou als medereiziger op de Weg.

Helende Tuinen bezoeken

De verlichtingsenergie van de Elohim Krachtplaats met engelen, ondersteunt de arrangementen enorm. Tijdens een arrangement zijn de 30 Helende Tuinen gratis toegangelijk welke je lichaam, systeem en chakras nog meer openen en zuiveren. De sessies kunnen zich door de Krachtplaats extra verdiepen en integreren.

Lees meer over de Krachtplaats en Helende Tuinen

Wie is het Elohim Centre

Dit is moeilijk uit te leggen, echter wel te voelen! Je wordt er door aangeraakt of je wilt of niet. De energie van het Elohim Centre brengt je naast de prachtige sessies nog veel meer; het verruimt jouw ziel, bewustzijn, schoonheid en essentie! Je wordt daardoor meer wie je in Wezen bent wat doorwerkt naar jezelf, relaties en werk.

 

Combineer verschillende Master Healer-Readers tijdens je arrangement

Marlisa 2017-klein.jpg Willeke 2017-klein.jpg Arie 2017-klein.jpg Luuc 2017-klein.jpg Jordy 2017-klein.jpg
Marlisa Hof Willeke Jansen Arie van den Berg Luuc van Vuuren  Jordy Buzeman


Lees hier meer informatie over de Elohim Master healers

 


 

Zelf healingen leren geven

Wil je net als de Elohim Master Healers ook leren hoe je als kanaal voor de Bron kunt healen en readen of wil je zelf tijdens workshops multidimensionale en kosmische healing en reading ontvangen?

Bekijk dan de Elohim opleiding Master Healer-Reader-Coach

 


 

Ervaringen

"Ik heb het verblijf als héél fijn ervaren. Er waren weinig andere gasten waardoor ik me rijk met de rust voelde, en toch mensen om me heen had. Ook in de sessies is er veel uitgediept tot de kern en daar ben ik heel blij mee. Ik voel me ruimer en vooral blij, en zie weer creatieve uitdagingen!"

Trees

"Ik heb het doorbraak arrangement gedaan. Het verblijf in de krachttuinen en de sessies waarin reading en healing plaatsvond hebben mij opengemaakt. Ik voel me zachter, liefdevoller en in mijn centrum. Het eten is voortreffelijk, de slaapplek prima en het aanbod in de kristalwinkel is enorm. Een fijne plek om te verblijven. Er wordt goed onderling op elkaar afgestemd als je 3 dagen lang consulten hebt. Daardoor vallen er puzzelstukjes. Iedere healer heeft zijn eigen specifieke talenten. Het is wel prijzig allemaal maar het is van goede kwaliteit. Kom zeker nog eens terug. De teksten van Joke resoneren ook enorm. Haar taalgebruik is nieuw en van de nieuwe tijd. Bedankt!"

Anouk

"Bedankt voor een prachtig arrangement. Het heeft mij ontzettend goed gedaan. De aanpak van de verschillende healers werkte voor mij erg prettig. Nu na het arrangement voel ik me steviger, heb weer meer energie en voel weer meer vertrouwen. Echt mega bedankt! Ik vind jullie kanjers!"

Els

Lees meer ervaringen over de arrangementen

 


 Ervaar je Goddelijke Vonk en Ziel samen met je menszijn;
als éénheid, want alleen dan kun je in overeenstemming leven met hetgeen waarvoor je hier bent en met "wie je Bent".


 

We zien uit naar een Ont-moeting met jou! 

Als je niet weet of je een doorbraak arrangement moet kiezen kun je ook eerst even bellen zodat we voor je in kunnen voelen of het de juiste tijd en voldoende geschikt is.

 Om te boeken, neem je contact op:

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.orgAdres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn