Spirituele en multidimensionale Elohim opleidingen

Spirituele en multidimensionale Elohim opleidingen

 

Het Elohim Centre heeft naast nieuwetijds managers en spirituele docenten reeds vele honderden zeer krachtige en professionele Healers, Readers en Coaches opgeleid, waarvan er velen een eigen praktijk voeren. De verschillende spirituele beroepsopleidingen zijn gericht op het voeren van een eigen therapeutische praktijk, leiderschap, coach of docentschap vanuit de Ware Natuur. Je haalt vaardigheden op als non-dualiteit, healing, reading, management, leiderschap en praktijkvoering. Daarnaast haal je veel multidimensionale kwaliteiten en ervaring op om je vak meer dan succesvol uit te kunnen oefenen op nieuwetijds wijze.

Het Elohim onderwijs voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen van kort beroepsonderwijs (CRKBO) en wordt gegeven op MBO-HBO niveau.

2-3 jarige Elohim beroepsopleidingen

copyright-spiraal.png

Geschikt voor eigen praktijkvoering, spiritueel docentschap en zelfontwikkeling.

1 jarige Elohim beroepsopleidingen

De 1 jarige opleidingen zijn op zich zelfstandige opleidingen voor een beroepspraktijk, of eigen ontwikkeling, en vormen tevens een basis voor de verdiepende spirituele beroepsopleidingen. Ze kunnen programmatisch binnen 1 jaar worden afgerond.

E-cursussen en audio opnames

Helende 13 dimensionale channeling, healing opnames en E-cursussen om thuis te beluisteren.

Klik hier om te bekijken

 


Meer informatie

Wanneer instappen?

Elke 1-2 maanden kun je instappen. Je kunt je direct opgeven voor de gehele beroepsopleiding, maar je kunt de workshops ook los volgen. De meeste workshops zijn in of rond het weekend. Bijna alle workshops komen slechts 1 maal per jaar terug, houd de workshopagenda dus goed in de gaten.

Praktische informatie en kwaliteitsnorm

Workshopkorting & belasting teruggave

Bij het afnemen van meerdere workshops is er een mogelijkheid tot korting. Dit kan wel tot meer dan € 1000,- schelen.

Klik hier voor meer informatie

Reviews van studenten

Mijn leven is krachtiger geworden, ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler, kan  sneller binnensluipende oude patronen ondervangen en voel me veel minder onderuitgehaald als het wel even gebeurd, herstel ik mij veel sneller.

Het zijn vooral de channelings die me diep raken, me een warm, rustig, gelukkig gevoel geven door heel mijn lichaam....

Lees hier verder, ook voor meer feedbacks

Werken op de nieuwe flow....

De FLOW vergt een belichaamde bewustwording van het ware Zelf en werkelijke Eenheid. Deze ontwikkeling wordt meegenomen tijdens elke Elohim (beroeps)opleiding. Het ware Zelf en de staat van Eenheid worden in de Elohim workshops geactiveerd in gedrag, werk, materie en in de omgaan met de omgeving. Alleen vanuit het ware zelf, eenheid, kom je in deze tijd nog verder... Hier liggen ook de oplossingen en aansluitingen voor het nieuwe organisatie-, zorg- en educatie leven. Naast de Elohim opleidng en workshops is individuele, aanvullende opmaat coaching mogelijk. Het Elohim Centre is sterk gericht op nieuwetijds opleidingen, coaching, praktijk- en organisatievoering. Er wordt niet gewerkt met jaargroepen maar volgens een doorlopend rad van insteek waardoor je elke 2 maanden kunt instappen. De jaaragenda wordt 18-24 maanden vooruit gemaakt. Soms wordt er in de loop van een studiejaar een opleiding, workshop(s), opleidingsmodule aangepast aan de nieuwetijdsflow waardoor prijs en inhoud tijdens het studiejaar enigzins kunnen afwijken. Zie daarvoor de workshopagenda voor de laatste updates.

Overlapping tussen de opleiding

Als je 1 opleiding hebt gevolgd dan heb je al overlappende workshops gedaan voor andere opleidingen. De overlappende workshops zijn daarmee al een aardige hoeveelheid bouwstenen voor een andere Elohim opleiding. Vaak kun je met slechts een paar andere workshops een 2e of 3e gediplomeerde Elohim opleiding kunt afronden.

In onderstaand overzichtsschema zie je de overlapping voor 3 van onze meest bekende opleidingen.

Klik hier voor het overzichtsschema

 

13-dimensionale Elohim (beroeps)opleidingen

Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Lees meer over wat dit betekent

Elohim opleidingsdocenten en mentors

Joke 2016.JPG Willeke 2017-klein.jpg [1] Marlisa 2017-klein.jpg rene-001.jpg
Joke ElZiam Nootebos Willeke Jansen Marlisa Hof René de Quastenit

 

 

 


Gratis telefonisch readingsadvies bij opleidingskeuze

Vraag gratis een telefonische reading aan om samen te overleggen welke Elohim opleiding, workshop of audiopakket het beste bij je wens en ontwikkeling aansluit. T: +31 (0) 597 541539