Spirituele en multidimensionale Elohim opleidingen

Het Elohim Centre heeft naast nieuwetijds leidinggevenden en spirituele docenten reeds vele honderden zeer krachtige en professionele Healers, Readers en Coaches opgeleid, waarvan er velen een eigen praktijk voeren. De verschillende spirituele beroepsopleidingen zijn gericht op het voeren van een eigen therapeutische praktijk, leiderschap, coach of docentschap vanuit de Ware Natuur. Je haalt vaardigheden op als non-dualiteit, healing-reading-coach vaardigheden, leiderschap en praktijkvoering. Daarnaast haal je veel multidimensionale kwaliteiten en ervaring op om je vak meer dan succesvol uit te kunnen oefenen op nieuwetijds wijze.

Het Elohim onderwijs voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen van kort beroepsonderwijs (CRKBO) en wordt gegeven op MBO-HBO niveau en afgesloten met een einddiploma.

2-3 jarige Elohim beroepsopleidingen

copyright-spiraal.png

Geschikt voor eigen praktijkvoering, spiritueel docentschap en zelfontwikkeling.

1 jarige Elohim beroepsopleidingen

De 1 jarige opleidingen zijn op zich zelfstandige opleidingen voor een beroepspraktijk, of eigen ontwikkeling, en vormen tevens een basis voor de verdiepende spirituele beroepsopleidingen. Ze kunnen programmatisch binnen 1 jaar worden afgerond.

E-cursussen en audio opnames

Helende 13 dimensionale channeling, healing opnames en E-cursussen om thuis te beluisteren.

Klik hier om te bekijken


Meer informatie

Meerwaarde van de Krachtplaats bij een spirituele opleiding of workshop

Door de helende energie van de Elohim Krachtplaats openen je hoger bewustzijn en lichtlichamen zich in je lichaam. Daardoor gebeurt er veel meer tijdens een workshop of opleiding qua transformatie dan op een niet-krachtplaats.

Waarom een workshop of opleiding op de Krachtplaats in Veelerveen

Reviews van studenten

"Mijn leven is krachtiger geworden; ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler, kan sneller binnensluipende oude patronen ondervangen en voel me veel minder onderuitgehaald als het wel even gebeurt. Ik herstel mij veel sneller. Het zijn vooral de channelings die me diep raken, me een warm, rustig, gelukkig gevoel geven door heel mijn lichaam...."

Lees hier verder, ook voor meer feedbacks

Workshopkorting & belasting teruggave

Bij het afnemen van meerdere workshops is er een mogelijkheid tot korting. Dit kan wel tot meer dan € 1000,- schelen.

Klik hier voor meer informatie

Vergoeding door werkgever

UWV, werknemer, werkgever en reïntegratiebureau's weten dat al lang en kunnen contact opnemen voor innoverende coaching, beroepsopleiding en begeleidings mogelijkheden, passende bij de essentie, interne en externe bekwaamheden van de cliënt. Neem contact met ons op. In overleg stellen we graag een passende offerte voor je op.

 

13-dimensionale Elohim (beroeps)opleidingen

Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij in je werk en prive, onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Lees meer over wat dit betekent

Elohim opleidingsdocenten

De Elohim Master Healer-Readers, Coaches en Satsanggevers begeleiden Zelfrealisatie, vanuit hoogsensitiviteit, heldervoelendheid en hun verbinding met Gaia en de Bovenwereld. Het is hun passie ieders hoogste Bewustzijn, onvoorwaardelijke Liefde en doel op aarde te activeren. De meeste Elohim healers, coaches en leraren zijn reeds vele jaren werkzaam als professioneel geschoold therapeut en docent. Ze zijn gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, het Verlichtings- en Ontwakingproces, multi-dimensionaliteit en de Inwijdingsweg. Maar ook in (ziele)relaties, innerlijk kind, fysieke problemen en schaduwpatronen.

Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre. Zij geeft maandelijks de online groepshealingen en zo af en toe ook live workshops.


Gratis telefonisch readingsadvies bij opleidingskeuze

Vraag gratis een telefonische reading aan om samen te overleggen welke Elohim opleiding, workshop of audiopakket het beste bij je wens en ontwikkeling aansluit. T: +31 (0) 597 541 539