Spirituele opleidingen - CRBKO erkend

1-2 jarige Elohim (beroeps)opleidingenCRKBO-logo.jpg

Wij bieden VIER 13-dimensionale Elohim opleidingen.


Elohim spirituele opleidingen, E-cursussen en workshops brengen nooit platte kennis. Deze vier opleidingen activeren al je 13 hogere zielendelen. Daarnaast activeren ze Je ware Zelf en Essentie in je dagelijks functioneren en in je healing-reading en coachingskwaliteiten.

10443-copyright-spiraal.pngJe heldere en genezende Gaven en als kanaal voor de Bovenwereld werken en inzichten doorgeven, kunnen zich gemakkelijk openen.

Hierdoor kun je onvoorwaardelijke liefde en het volledig potentieel van je ziel gaan belichamen en dat ook anderen leren. Net als non-dualiteit. Je doet het niet maar bent het! Indien je ongeveer de helft van je opleiding klaar hebt, ben je reeds in staat anderen te healen en coachen en daarmee inkomsten te verwerven!

Alle opleidingen, E-cursussen en workshops zijn CRKBO erkend.


Elohim beroepsopleidingen

Geschikt voor eigen healer-reader praktijk, spiritueel coach- en docentschap.
Naast je vakopleiding verdiept zich tegelijkertijd je innerlijke zelfrealisatie en Ontwaakte staat

1) Opleiding Master Healer Reader Coach volledig potentieel, zelfrealisatie (VPZ)

12403-dragonfly-2322905_960_720.jpg [1]De Elohim Master Healer Reader Coach (VPZ) opleiding brengt de activatie en indaling van al je hogere zieledelen en van het ware Zelf- de Goddelijke Essentie met alle genezende en heldere Gaven.

Je zult daarmee bijdragen aan een nieuwe maatschappij, een netwerk van Mensen die vanuit de ziel, het wij-gevoel, eenheidgevoel en vanuit het ware Zelf functioneren.

Je leert dit doorgeven en voorleven. Bijvoorbeeld in een eigen spirituele Healing-Reading-Coaching praktijk of docentschap.

Tijdens de opleiding leer je tevens als kanaal met de Bovenwereld (Merlijn, engelen en Lichtmeesters), samen te werken om ook anderen (of cliënten) te begeleiden.

Je leert hen ondersteunen en healen bij zelfrealisatie, innerlijk kindwerk, geestelijke, lichamelijke en relationele gezondheid en het oplossen van blokkades.

Het multidimensionale dieperliggende contact met jezelf dat tijdens de opleiding ontstaat, alsmede het vrijkomen van blokkades, door het indalen van je grotere Licht, zal je veel innerlijke rijkdom, een onderliggend geluksgevoel, meesterschap en een diepe vrede brengen.

Je Zijn-staat, eenheidsgevoel, rust, bewustzijnsverruiming, liefde en bezieling zullen al na slechts 1 jaar opleiding zeer gegroeid zijn! Ook je intuïtie, helings- en coachingscapaciteiten, invoelend vermogen en ontvouwende heldere Gaven activeren in 1 jaar enorm!

Ben je gevoelig en bewust dan ben je in staat dit allemaal te leren en worden!

 


2) Opleiding Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan opleiding (NS)

10527-merlijn 12.jpegWord een Sjamaan en Magiër die de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen en dimensies belichaamd. Die Draken, Atlantische, Lemurische en elementale (Vuur) Krachten, als "kanaal" voor universele Liefde, voor individuele healing, reading en coaching, kan toepassen.

Leer werken met Merlin, etherische en fysieke edelstenen, kruidentincturen, Moeder Aarde, Spirits en de Krachten van de Windrichtingen en Elementen. Tijdens de opleiding leer je je Creatie kracht en heilige Magie gebruiken.

Ontdek hoe je de oude kennis van de Kabbalah, Atlantis, Egypte, India, China, Perzië en de Keltische mysteriën op vernieuwende wijze, als Magische healingstools, kunt toepassen! Hoe je daarmee huis- en slaapkamers, gebouwen, organisaties en gebieden kunt zuiveren en in het Licht kunt zetten.

 


3) Opleiding non-dualiteits coach, Healer eenheidsbewustzijn, Ontwaken,Godsvonk (GV)

12398-aardemanifestatie.jpg [1]

Je wordt aangesloten op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron. Deze creatieve levensenergie bruist en heeft een enorme kracht die altijd voor handen is en tot jouw beschikking staat zo gauw je ego-ik-verdichting oplost. Leer de stralen, lijnen en het onmetelijke Liefdeslicht kennen dat komt uit het Moeder Aarde Lichaam waarmee je vanuit je oorspronkelijk Zelf één bent! Het Liefdeslicht dat ook door jou nog meer belichaamd gaat worden tijdens de opleiding.

Wat leer en ontwikkel je?

 • Deze spirituele opleiding maakt je tot een bekwaam healer en coach van eenheidsbewustzijn, non dualiteit, ontwaken en Godsvonk realisatie.
 • Je leert in deze opleiding het verschil ervaren tussen je ik persoonlijkheid, hogere ziel en Godsvonk in je functioneren.
 • Je ontvangt tijdens de opleiding Inwijdingen, initiaties en een diepgaand contact met Moeder Aarde, de Natuur en met je eigen Ware natuur.
 • Deze spirituele Elohim beroepsopleiding schenkt je vitaliteit, vrede en helderheid. Liefde voor jezelf, het leven, bezieldheid, leven in eenheid met anderen en een verruimt multidimensionaal, hart en buikgevoel.
 • Je leert hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen.
 • Door je veranderende vrede- en liefdevolle kracht en uitstraling til je je omgeving op en waar nodig kun je die healen en coachen naar non dualiteit en eenheidsbewustzijn. Je staat van verlichting en je Ingewijde staat zullen ontstaan middels deze (beroeps)opleiding. Als satsanggever of bekwaam Healer, Coach van eenheidsbewustzijn en non dualiteit, kun je personen of teams hierin begeleiden.
 • Je zult vreugde, gemak, kennis en vertrouwen ontwikkelen in - Wie je werkelijk Bent - als Godsvonk, ziel en volledig potentieel. Door je veranderende vrede- en liefdevolle kracht en uitstraling til je je omgeving op en waar nodig kun je die healen en coachen naar non dualiteit en eenheidsbewustzijn.

 


4) Opleiding Kosmisch Kristal Master (KKM)

Leer hoe je (intuïtief) kunt werken met kristallen en edelstenen op 13 dimensionale, kosmische en aardse wijze.

crystal-758818_960_720.jpgHet openen, toepassen en op multidimensionale en kosmische wijze helen met en ervaren van edelstenen is het verdiepende specialisme van het Elohim Centre dat je niet gauw elders zult vinden.
Als Kristal Master en edelsteentherapeut leer je hoe je op vakkundige wijze edelsteen chakraleggingen en kristaladviezen kunt geven om zowel bewustwordingsprocessen als probleemsituaties of ziekten te begeleiden. Hierbij komt het symptoom zowel als de innerlijke oorzaak, maar ook de spirituele ontwikkeling die multidimensionaal geactiveerde edelstenen kunnen bieden, aan bod. Ook leer je hoe om te gaan met mogelijke uitwerkingen en veranderingen door het gebruik van edelstenen en kristallen.
Met de Bovenwereld samenwerken als "kanaal"

Tijdens de workshops van de edelsteen beroepsopleiding ontvang je liefdevolle en diepgaande transmissies (voelbaar helende channelings) alsmede informatie en healing voor je eigen zelfrealisatie en bewustzijnsgroei. Meestal is er dan ook gelegenheid tot vragen stellen. Des te opener je hartchakra en multidimensionale zelf, des te beter jijzelf, je werk (en praktijk) zullen draaien.

 


Download hier de gratis Opleidings-brochure

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Programma en kosten alle Elohim opleidingen

Spiritueel coach

De spirituele opleiding heeft geen vast jaarprogramma, maar werkt via het rad van insteek, waardoor je op elk moment kunt instappen! Dit geeft veel vrijheid en meerwaarde.

Je kunt op je eigen tempo en volgorde alle benodigde modules en andere vereisten, zoals E-cursussen, workshops, natuurretraite en individuele sessies afronden. Je hebt hiervoor maximaal twee jaar de tijd, maar kunt dit ook in één jaar doen.

Klik hier voor een kosten en vereisten overzicht van alle vier de opleidingen

Voor opleidingskorting, vergoeding door de werkgever en andere praktische zaken, zie verderop deze pagina onder "Meer informatie".


Kwaliteit beroepsopleiding

CRKBO.jpg [1]

Joke ElZiam Nootebos, oprichtster en eigenaar van het Het Elohim Centre, heeft sinds 1994, naast nieuwetijds leidinggevenden en spirituele docenten, reeds vele honderden zeer krachtige en professionele Healers, Readers en Coaches opgeleid, waarvan er velen een eigen praktijk voeren. 

De spirituele opleidingen zijn gericht op het voeren van een eigen therapeutische of healingspraktijk, coach- of docentschap vanuit Eenheidsbewustzijn en je Ware Natuur.

Je ontwikkelt je als spirituele Master Healer-Reader-Coach in praktische zin, en activeert ook je hogere zieledelen, non dualiteit en ware Zelf.Ook leer je te werken als kanaal voor engelen en Lichtmeesters.

CRKBO erkend beroepsonderwijs

Het Elohim onderwijs voldoet sinds 2012 aan de Europese kwaliteitsnormen van kort beroepsonderwijs (CRKBO) en wordt gegeven op MBO/HBO niveau en afgesloten met een einddiploma.


Introductieworkshop en persoonlijk consulten

7611-Voltooiing Eenheidsbewustzijn – Eeuwig ...

Naast je persoonlijk healing-coachingsessie, kan in je eerste opleidingsconsult op verzoek op je ingevoeld worden welke opleiding bij je past en wat de spirituele opleiding je gaat brengen.

Ook kan gekeken worden naar je eigen spirituele ontwikkeling en hoe je de spirituele opleiding in je eigen leven kunt toepassen. Tijdens de opleiding dien je nog 2 andere individuele consulten van 60 min. te boeken. Dit kan ook tijdens je stilte natuur retreat week. Klik hier voor de ervaren healer/coaches.

 

Klik hier voor meer informatie over de introductieworkshop voor een Elohim opleiding. Er zijn er twee per jaar!

Tijdens deze introductieworkshop kun je de docente Joke ElZiam Nootebos vragen stellen over je (voorgenomen) opleiding. Je kunt de channelings, eenheidssfeer en wijze van lesgeven meemaken en smorgens de helende Tuinen van de Krachtplaats kosteloos bezoeken.


Meer informatie

Spirituele Opleiding

Meerwaarde van de Krachtplaats bij een spirituele opleiding of workshop

Door de helende energie van de multidmensionale Elohim Krachtplaats openen je zieledelen, hoger bewustzijn en lichtlichamen zich in je lichaam. Daardoor gebeurt er veel meer tijdens een workshop, retraite, verblijf of opleiding qua transformatie dan op een niet-krachtplaats.

 • Reeds 30 jaar een betrouwbaar, professioneel erkend opleidingsinstituut
 • Vele honderden lichtwerkers-studenten gingen je voor
 • Sluit naadloos aan op de nieuwe tijdsgeest
 • 13 Dimensionale activatie van persoonlijkheid, ziel en Ware essentie
 • Voelbare helende liefdesenergie van de Elohim Krachtplaats helpt je bekrachtigen en openen
 • Je leert samen te werken met de geziene en ongeziene wereld. Spiritueel en praktisch
 • Modulair opgebouwd, je zit nergens aan vast

 

Waarom een workshop of opleiding op de Krachtplaats in Veelerveen

Opbouw opleiding, overlappende workshop bij 2 opleidingen, vroegboekorting

Rad van Insteek - Direct starten, thuis en live studie

Rad van insteek, direct kunnen beginnen, thuis en live studie

Je kunt elke moment in een spirituele Elohim opleiding instromen en hoeft niet te wachten op de startdatum van een studiejaar. De spirituele beroepsopleiding bestaat uit ca 10 weekendworkshops, 2x 5 woensdagavonden online live cursus, 10x do-av online live groepshealingen en een aantal E-cursussen die je in je eigen tijd en tempo kunt volgen. Daarnaast doe je 1 week stilte retreat op de Elohim Krachtplaats met daarbij minimaal 1 consult aan het begin van je opleiding en nog 2 extra consulten van 60 min. later in je opleiding. Deze kunnen eventueel ook tijdens je week stilte retraite geboekt worden bij tijdig reserveren. Je mag zelf weten waarmee je begint en mag de spirituele opleidingsmodules door elkaar doen. Net waar je zin in hebt. Je kunt de beroepsopleiding binnen 1 jaar afronden en daarna je einddiploma aanvragen of er langer over doen (tot max 2 jaar). De live workshops komen echter maar 1x p.j. Als je 1 einddiploma op zak hebt, dan heb je ook 90% van de andere Elohim opleidingen al gedaan. Als je wilt kun je dan met o.a. enkele E-cursussen, nog healing-coachingsconsulten en de week retraite erbij, ook je tweede of derde Elohim einddiploma aanvragen!

Opleidingskorting en vergoeding door werkgever

Opleidingskorting

Bij het tegelijk afnemen van alle 9 of 10 (opleidings-) live weekend workshops  is er een mogelijkheid tot 10% korting.

Klik hier voor meer informatie

Vergoeding door werkgever

Bij sommige werkgevers, het UWV of de overheid is vaak een vergoeding voor studiekosten of omscholing mogelijk. UWV, werknemer, werkgever en reïntegratie- en loopbaanbegeleidingsbureau's kunnen contact opnemen voor coaching, beroepsopleiding en begeleidings mogelijkheden, passende bij de essentie en interne en externe bekwaamheden van de cliënt of werknemer. Het Elohim team stelt graag een passende offerte op.

Einddiploma en vereisten op een rijtje

Opleidingsvereisten voor het einddiploma

Het opleidingstraject kan in 1 tot maximaal 2 jaar gevolgd worden. Naast de ca 10 live weekend workshops en de online E-cursussen die je in je eigen tijd kunt volgen bestaat de opleiding uit de volgende onderdelen die je in eigen tijd, tempo en volgorde mag volgen:

 • 10 Online groepshealingen
  Tijdens je opleidingstijd 1 - 2 jaar,  meedoen met 10 online groepshealingen naar keuze, hiervoor kan een kortingspakket worden aangeschaft.
 • 2 Huiswerk-verslagen
  We verwachten van je dat je tijdens de opleiding 2 huiswerk-verslagen mailt over consulten die je hebt gedaan. Één consultverslag mag gaan over een behandeling van een bekende van je. Het tweede verslag moet over een voor jou onbekende zijn. Bij de aanmeldprocedure van de opleiding krijg je hiervoor documenten toegezonden.
 • 1 Stilte retraite week
  Op de Elohim Krachtplaats met de helende tuinen.
 • 3 individuele Master healingsconsulten
  Deze conculten spreek je op je eigen tijd af. Je kunt er bijvoorbeeld één doen als intake-healing-reading-coachingsconsult als je net bent gestart met de opleiding. De andere twee naar eigen behoefte óf bijvoorbeeld tijdens je vereiste stilte retraite op de Elohim Krachtplaats. Boek daarvoor tijdig een chalet bij ons en neem contact op met de healer, die ook haar/zijn eigen agenda heeft. (zie bij de menu knop consulten op de site.)
 • Diploma aanvragen
  Na het behalen van alle vereisten kun je zelf (of voorafgaand aan je laatste live workshop war we je live nog zien), het einddiploma aanvragen: info@elohim-centre.org.

 

Kwaliteit beroepsopleiding

Kwaliteit beroepsopleiding

CRKBO.jpg [1]

Joke ElZiam Nootebos, oprichtster en eigenaar van het Het Elohim Centre, heeft sinds 1994, naast nieuwetijds leidinggevenden en spirituele docenten, reeds vele honderden zeer krachtige en professionele Healers, Readers en Coaches opgeleid, waarvan er velen een eigen praktijk voeren. De spirituele opleidingen zijn gericht op het voeren van een eigen therapeutische of healingspraktijk, coach- of docentschap vanuit Eenheidsbewustzijn en je Ware Natuur. Je ontwikkelt je als spirituele Master Healer-Reader-Coach in praktische zin, en activeert ook je hogere zieledelen, non dualiteit en ware Zelf.Ook leer je te werken als kanaal voor engelen en Lichtmeesters.

Het Elohim onderwijs voldoet sinds 2012 aan de Europese kwaliteitsnormen van kort beroepsonderwijs (CRKBO) en wordt gegeven op MBO/HBO niveau en afgesloten met een einddiploma.

Reviews van studenten

"Zo intens ontroerd en dankbaar voel ik me sinds onze opleiding met satsangs .
Eindelijk, eindelijk, eindelijk ben ik ontslagen, kan ik mezèlf ontslaan van het ergens aan werken, het ergens naar toe moeten. Ineens is er ruimte gekomen tussen dat wat ik MOET en dat wat ik BEN. Opgelegdheid, werken, streven komt los en daarmee nog steeds diepe vermoeidheid.
Het voelt als een totaal nieuw perpectief ineens. Het perpectief dat het einde van lijden in zicht is. Dat lijden kan stoppen. Dat dat überhaupt mogelijk is. Ontzettend veel ontroering maakt dat los. Waar ik altijd stiekem op hoopte: het kan dus wèl, het bestaat...
Dank allen dat deze weg bestaat en dat jullie mensen daarin kunnen begeleiden en vóór gaan met deze opleiding. Dankbaar dat ik deze stap heb gezet, intens dankbaar.

Liefs, Janneke"


Ik merk dat ik sindsdien veel meer ben gaan voelen en ontzettend veel inzichten krijg in het dagelijkse leven en hoe met duale mensen om te gaan. Ook heb ik veel meer bewustzijn gekregen op mijn voorouderlijnen. Ik voel me veel bewuster in het leven staan!
Gelijkgestemden zeggen ook tegen me dat ik rustiger ben geworden en zo voelt het voor mij ook. Ik ben dieper in mijn lichaam gezakt. Voor ik de individuele Satsangs deed dacht ik dat een Satsang minder helend is dan een Healing maar niets is minder waar. Tijdens een Satsang wordt er een energieveld neergezet, krijg je zoveel meer inzichten en meer bewustzijn op je ego patronen dat het zo helend werkt. Bewustzijn = Heling.

Marian"


“Bountiful, Blissful, And Beautiful — Siri Sadhana Kaur”

Wanneer je dit soms echt kan voelen. Hoe mooi is het leven dan. Ik behoor tot de lichtwerkers! Met als titel “Merlin Healer, Heilige Magiër en Nieuwetijds Sjamaan”

Werken met energie, energie in de breedste zin van het woord..
Yes ik kan het! Btw, jij kan het ook..  Dat maakt het zo leuk!  Als alleenstaande moeder en met mijn opvoeding, was het een uitdaging om in balans te komen. (Met alle respect naar mijn ouders!) Yang was dominant.. Ik was soms echt zee-ziek, omdat deze twee werelden zo ver uit elkaar lagen!

Het oefenen op bekenden en onbekenden, wat ik mega spannend vond, die andere kant van mij laten zien , zo onwennig en toch gedaan! Ik kan alleen maar zeggen, volg je innerlijke stem. Je komt op plekken, soms zo donker maar het licht is onbeschrijfelijk mooi. Het zijn plekken die je mind niet kan bedenken! Ik ga verder ervaren wat ik ga doen, ik heb vertrouwen en weet dat het vanzelf helder wordt en dat ik daarvoor soms spannende keuzes moet maken. Eerder maakte ik de keuze minder snel, nu weet ik dat ik verder kom. Dat ik mijn eigen pad mag lopen, zoals het voor mij bedoeld is.

Dankbaar voor alle energie die Joke en haar team in deze spirituele opleiding hebben gestoken. Hij is volledig en alles omvattend!
Diep in mijn hart geraakt, door de liefde die ik op deze plek voel! Mijn mind wilde een diploma, mijn ziel wilde aandacht. Afscheid van het Elohim Centre, zeker niet! Tot ziens, maar dan zonder doel van een diploma. - H.


Adelheid buiten in de wind.jpg

“Ik volg de opleiding VPZ, maar wil meteen ook andere Elohim opleidingen volgen. Ik heb voor Elohim gekozen, omdat ik bij de eerste kennismaking al snel een goed gevoel had over wat er bij jullie gebeurt. Wat ook meespeelde met mijn keuze was dat de informatie me fascineert en bij me resoneert, omdat de energie zacht open en echt voelt, alles benoemd wordt en je uitgenodigd wordt de hele weg te gaan tot in de basis, waar echt niets ontlopen kan worden. Omdat het persoonlijk en kleinschalig is, maar wel een gemeenschap en een fantastische Krachtplek. Het voelt als een nieuw gezin. Het geeft me meer vertrouwen om te zijn zoals ik ben, om anders te zijn en vertrouwen te hebben in mijn kwaliteiten. De opleiding brengt diepe transformatie, nieuwe inzichten in mijzelf, mijn mogelijkheden en talenten. Geleidelijk leer ik mij minder aan te passen, directer en opener te zijn in contact. Ik kan sneller loslaten wat me ergens raakt in mijn persoonlijk ik en me weer focussen op de kern. De scheiding tussen innerlijk en uiterlijk wordt steeds meer opgeheven, ik wordt meer één in mijzelf. Ik heb meer plezier, meer gerichtheid, meer motivatie, meer zelfkennis, meer kracht, meer zachtheid en meer vreugde, omdat alles wat er is past in de ruimte van Liefde, in het Christus hart en de Boeddhabuik. Ik merk hoe in de groepjes die ik leid en de persoonlijk healingen waar ik een beetje mee begonnen ben, nieuwe inzichten in mijn eigen woorden als vanzelf doorklinken en doorwerken. Ik voel me zekerder van mijzelf daarin. Ik zie steeds duidelijker hoe ik de combinatie van energiewerk, coaching, natuurverbinding en schoonheid kan vormgeven. In persoonlijke begeleiding, groepsbegeleiding, in lezingen en seizoensvieringen. De multidimensionaliteit in de opleiding heeft me het afgelopen jaar af en toe in een spagaat gebracht, maar ik verwelkom het steeds meer als leidinggevend voor mijn dagelijks leven. Ik hou enorm van de diepgang, die geeft verrijking aan mijn leven, maar doet me ook beseffen en ervaren dat ontwaken op alle lagen soms heel heftig is en diepe keuzes vraagt en tegelijk zie en voel ik hoe eenvoudig het is en dat ik die weg ga.” Adelheid

NOOT: Adelheid heeft inmiddels de opleiding(en) afgerond maar deelt graag nog wat feedback met ons.

"De krachtplaats en jullie allemaal voelen als mijn familie, een warm nest waar ik me altijd welkom voelde. Jullie gastvrijheid, zorg en bekwaamheden hebben mede mogelijk gemaakt dat ik de opleiding succesvol heb afgerond en vooral zelf zo’n fantastische ontwikkeling heb doorgemaakt. En ik wil jou toch ook nog apart noemen Joke. Je bent zo’n heerlijk, warm en inspirerend voorbeeld voor me geweest. En je bent dat nog steeds.Tegelijk voel ik steeds dieper mijn eigen kwaliteiten, durf ik steeds helderder mijn eigen keuzes te maken. Maar is dat niet juist de inspiratie geweest: opstaan voor mijn eigen innerlijk vuur welke vorm dat ook bij mij wil aannemen? Nou, dat heeft een vorm gevonden voor nu, maar dat blijft voorlopig nog wel in ontwikkeling."


"Met deze complete opleiding voor o.a. bewustzijnsontwikkeling heb ik veel meer uit mezelf gehaald dan ik voor mogelijk hield. We gebruiken vaak maar een klein deel van ons gehele potentieel en we zijn ons dit vaak ook helemaal niet bewust. De vele helende lichttransmissies die ik tijdens de workshops ontving, brachten mij zoveel dieper in mijn lijf met al mijn lichtkracht. En dit was blijvend. Ik voel zoveel meer zelfvertrouwen en sta steviger in het leven, dichter bij mezelf en ben ook stiller in mijn hoofd. Ook ben ik meer open voor het ontvangen van hogere inspiratie. De heldere gaven voor healing en reading namen bij mij toe. Hierdoor voel ik veel meer kracht om te gaan staan voor wie ik ben en als vanzelf merk ik dat ik niet zozeer meer hoef te “doen” maar meer “ben”. “The law of attraction” brengt precies datgene of diegene op mijn pad wat ik nodig heb voor het in de praktijk ontvouwen van mijn diepste zielewensen, mijn zielsbestemming en missie; Synchroniciteit neemt toe. Ik kan hierdoor niet anders meer dan bijdragen aan het grotere geheel en dat geeft mij een intens gevoel van geluk en welzijn van binnenuit. “Dream big and your results will be even bigger". Anna

Lees hier verder, ook voor meer feedbacks

Coaching, begeleiding en vragen

Je sterke en zwakke punten kun je waar nodig, gedurende de beroepsopleiding, bespreken met een healer-coach tijdens een consult en soms ook kort met de docent(e) tijdens een workshop. Neem hierin ook zelf initiatief. Aan eigen zuivering, stabiliteit, het oplossen van 'needing' en eigen processen wordt gewerkt gedurende de hele beroepsopleiding maar doen je ook thuis. Als je tijdens je opleiding behoefte hebt aan overleg, feedback, begeleiding of een vraag hebt, geef dat dan aan.

Kom je voor "meer" dan je huidige realiteit naar de Aarde?

Kom je voor "meer" dan je huidige realiteit naar de Aarde?

Wil je je subtiele zelf en zielskwaliteiten verbinden met de zakelijke of praktische kanten? Wil je geaard zijn en genieten? Ben je naar de Aarde gekomen om jezelf, je omgeving en de maatschappij te verlichten en op te tillen? Dan is dit dé opleiding voor je! Wellicht waren je subtiele waarnemingen en intuïtie als kind een onlosmakelijk deel van jou maar voelde je je toen onbegrepen en ben je je gaan aanpassen. Als je veel herkenning hebt met bovenstaande vragen en kenmerken dan is dit opleidingstraject een Thuisreis en must voor je ziel en levensbestemming!

Een groter zelf met meer mogelijkheden, gaven en reikwijdte

Je hart, ziel, inzichten, lichtvoetigheid, kracht, wij-gedrag en geluksgevoel verruimen zich voelbaar tijdens deze Elohim opleiding. Je hoofd, ziel en hart worden één en je denken en doen zullen plaatsvinden vanuit je hart en ziel. Je hebt het leven steeds meer in de hand vanuit bewust Meesterschap. Je leert met je licht midden in het aardse bestaan te functioneren en zaken te belichten vanuit eenheidsperspectief.

Je bent gedurende de opleiding in staat door inzicht ouder-kind patronen en collectief (relatie)karma te zuiveren en anderen hierbij te begeleiden.

Wat merk je nog meer?

 • Sommige Inwijdingen openen je hart in Goddelijke Eenheid zowel als in Moeder Aarde
 • Je Hart wordt geaard en krijgt "ballen" zodat het de nieuwe samenleving kan dienen en je leiderschap non duaal wordt, ook al leef je temidden van een duale omgeving
 • Je innerlijk kind, creatiekracht en magisch kind worden open, krachtig en heel
 • Je krijgt heling op beschadigingen en onverwerkte gevoelens en leert jezelf te delen op het geheel
 • Alle 13 dimensielagen van het hart en buikgebied worden doorgewerkt, gezuiverd en gehealed (neemt tijd)
 • Vreugde, hoop, vertrouwen, harmonie, wijsheid, nederigheid, mededogen, heldere en genezende Gaven en egoloosheid nemen tijdens de opleiding voelbaar toe
 • Openen derde oog, inzicht, visie, verruimd en kosmisch bewustzijn, meesterschap en verbondenheid
 • Reactiviteit, dominantie, wenslichamen en onzekerheid, lossen op, net als je familie-aura en patronen en het karma van je zielegroep
 • Emoties, innerlijke onveiligheid, te grote kwetsbaarheid, overprikkeling, teveel denken en je teveel aanpassen transformeren
 • Functioneren in harmonie met je omgeving terwijl je boven het maaiveld uitsteekt
 • Communiceren en functioneren vanuit de leiding van je Hart, Ziel en ware goddelijke Zelf i.p.v. je hoofd of ego-ik
 • Werken vanuit passie, eenheid en je Ware Essentie
 • Leiding kunnen geven én ontvangen, gelijkwaardig en nederig kunnen zijn
 • Je wordt oordeelloos en leert je onbewustzijn en gevangen zieledelen transformeren en integreren
 • Je zult vanuit je hoogste Licht, gevoeligheid en Missie, verbonden met anderen, de Bovenwereld, Moeder Aarde en alle Spirits, goed geaard in de maatschappij staan

Resultaat na intense studie

Je staat in het Licht en je hoeft je niet meer te verbergen. Je accepteert je schaduwdelen en reacties en kleeft niet langer aan liefde of schaduw. Je durft je vrij te uiten en te laten zien en bent volkomen eerlijk en echt naar jezelf en anderen. De zieledelen van jezelf die je ooit weggedrukt hebt komen terug, helen en herstellen. Je wordt je volledig potentieel en God-Godin. Je wordt Vrij. Je persoonlijkheid, ziel en Goddelijkheid worden één. Door de Inwijdingen word je een kanaal voor Gaia, de Bovenwereld en nieuwe samenleving en wordt je op het pad van je hoogste Missie en Godrealisatie gebracht.

 

Contact, route, vragen

Contact, route: http://www.elohlm.nl/puYP7rTc
Voor aamelding of vragen over de workshops en opleidingen: 
Kantooruren van woensdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
T:  +31 (0)597 541539 of per mail: info@elohim-centre.org

Volg je meerdere Elohim opleidingen?

Volg je meerdere Elohim opleidingen?

Volg je meerdere Elohim opleidingen dan hoef je de live workshops niet te herhalen (tenzij langer dan 2 jaar geleden) , al is dit wel aan te raden voor je verdere verdieping. (Ze zijn elke jaar weer anders en diepgaander door de tijdgeest.)

Wel dien je de online groepshealingen, online cursussen,  3 consulten en natuurretraite opnieuw te boeken.
Overlappende E-cursussen hoef je ook maar een keer aan te schaffen (alles;tenzij langer dan 2 jaar geleden). Zo is dus een tweede of derde opleidingsdiploma al redelijk snel binnen bereik!

Bekijk de overlapping van de 3 grootste Elohim opleidingen 


Werk in een omgeving waar jouw ziel en die van anderen bloeit

spirituele opleiding

Het nieuwe werken dient de zielsgroei en is werken vanuit hart, passie en levensbestemming, zonder opgebrand, ziek of vermoeid te raken. Het gaat niet meer om het werken slechts voor levensonderhoud of het najagen van positie, geld en ambitie.

In het nieuwe multidimensionale en visionaire werken liggen ook de oplossingen en aansluitingen voor het nieuwe organisatie-, zorg- en educatie leven en voor de nieuwe maatschappij. Maar ook voor voor jou om alles wie je de laatste jaren bent geworden en nog gaat worden, door te kunnen geven. Misschien wel in een eigen healing-reading-coachingspraktijk of gewoon binnen je eigen werk en omgeving.

Niets maakt zo gelukkig als dat je op die wijze je eigen ziel, hartewerk en bewustzijnsgroei verrijkt en om gaat met gelijkgestemden!

Lees meer over wat dit betekent


Gouden Tijds energie

De grote lijnen van de inhoud van de spirituele Elohim (beroeps)opleiding liggen vast. De verdere invulling gebeurt in het moment - onder kosmische begeleiding van de Bron met Joke ElZiam Nootebos als Ingewijdene, kanaal en docente. Dit is een grote meerwaarde doordat het precies aansluit bij wat de deelnemers in hun huidige ontwikkeling en eigen levenssituatie nodig hebben. Naast alle inhoudelijke en diepgaande kennis-overdracht, multidimensionale diepgaande healingen en gechannelde transmissies die je ontvangt, is er ook ruimte voor persoonlijke vragen, 1 op 1 oefeningen en begeleiding. De nieuwetijds Geest ontwaakt gedurende de opleiding in je waardoor je, op jouw manier, bij kunt dragen aan een nieuwe samenleving. Je wordt door de spirituele opleiding een kosmisch geaard mens en meester die de energie neerzet van de Gouden Tijd op Aarde op praktische en aardse wijze in omgang en beroep.


Elohim opleidingsdocente Joke ElZiam Nootebos

joke 2023Ervaren en professionele Elohim Master Healer-Reader-Coach, docente en Satsanggever Joke ElZiam Nootebos geeft alle workshops, spirituele opleidingen en (E-)cursussen zelf. Ze opent voor de student multidimensionale ervaringen, vakkennis, zelfrealisatie, Natuur-, Bron- en Moeder Aarde verbindingen.

Dit doet ze als Ontwaakte Ingewijdene vanuit haar hart, sensitiviteit, heldervoelendheid, haar verbindingen met Gaia en de Bovenwereld en haar professionaliteit. Het is haar passie ieders hoogste Bewustzijn, onvoorwaardelijke Liefde en eigen Missie op aarde te activeren.

Joke haar Missie is de individuele &  planetaire verlichting en haar bijdrage aan de nieuwe samenleving. Ze neemt de mooie ziel, het volledig potentieel en ware Wezen waar van de student en helpt hem of haar op praktische wijze daarin te Ontwaken en ermee te functioneren in beroep en privé. Joke is tevens gespecialiseerd in het teachen van het Ontwakingsproces, de multi-dimensionaliteit van alle zielelagen en de Inwijdingsweg.

Maar ook in Master Healing-Reading-Coaching geven, Spirits, edelstenen, kruidentincturen, (ziele)relaties, innerlijk kind werk, fysieke problemen en schaduw-, familie- en collectieve patronen.

Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre (1989). Zij geeft maandelijks o.a. de online groepshealingen, biedt naast opleidingen, vele multidimensionale E-cursussen aan  en ook live workshops op de Elohim Krachtplaats.

Haar Missie is haar lust en leven. Zelf heeft ze sinds 1989 duizenden één op één consulten gegeven en alhoewel ze dat nu niet meer doet, geeft ze met liefde al haar kennis en ervaring door.


Waarom een opleiding bij het Elohim Centre?

 • Reeds 30 jaar een betrouwbaar, professioneel erkend opleidingsinstituut
 • Vele honderden lichtwerkers-studenten gingen je voor
 • Sluit naadloos aan op de nieuwe tijdsgeest
 • 13 dimensionale activatie van persoonlijkheid, ziel en Ware Essentie
 • Voelbare helende liefdesenergie van de Elohim Krachtplaats helpt je bekrachtigen en openen
 • Je leert samen te werken met de geziene en ongeziene wereld. Spiritueel en praktisch.
 • Modulair opgebouwd, je zit nergens aan vast!
 • Diepgaande en ook doorleefde vakkennis wordt op je overgebracht

Wil je je aanmelden voor de spirituele opleiding?

Stuur dan een E-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar: info@elohim-centre.org. Na ontvangst nemen wij contact met je op per mail.


Feedback van een cursist

"Mijn leven is krachtiger geworden; ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler, kan sneller binnensluipende oude patronen ondervangen en voel me veel minder onderuitgehaald als het wel even gebeurt. Ik herstel mij veel sneller. Het zijn vooral de channelings die me diep raken, me een warm, rustig, gelukkig gevoel geven door heel mijn lichaam...."

Lieve Joke en alle medewerkers van Elohim,

Wil jullie bedanken voor alle inspirerende healingen, workshops, kristallen en alle moois wat ik van jullie al heb mogen ontvangen.
Er is ontzettend veel op de spirituele markt maar jullie steken voor mij hier met kop en schouders boven uit. 
Dit komt echt binnen en brengt daadwerkelijk transformatie. Heb zo al vele voor mij duidelijke veranderingen ondergaan.
Wens jullie alle goeds persoonlijk en met jullie fantastische centrum!
 
Heel veel liefs,
Janny R
 
Ik vind de workshops bij Elohim Group persoonlijk geweldig, zoals vanaf het eerste moment de hele groep wordt meegenomen in het spirituele energieveld dat wordt neergezet! De workshops die ik dit jaar gevolgd heb zijn echt een verrijking van mijn leven waar ik ook in het dagelijkse leven veel aan heb. Het helpt mij beter mijzelf durven bloot te geven, en in mijn kwetsbaarheid merk ik veel positieve respons uit mijn omgeving, zowel bij bekenden als mensen die ik op straat of onderweg ontmoet. Ik ben mijzelf aan het zijn, en die veiligheid heb ik bij het Elohim Centre mogen proeven en uitdragen naar de buitenwereld. Ik laat mijn hoogsensitiviteit nu eindelijk toe en ik mag er ZIJN! Ik kan het iedereen aanraden die hoogsensitief is en er nog niet mee weet te dealen, je wordt geconfronteerd met jezelf om naar jezelf te kijken zoals je echt bent en je krijgt jezelf te zien zoals je bent en dat dat iets is om met gepaste trots te mogen tonen. Waar eerst de wereld met alle frustraties en zorgen bij mij naar binnen kwamen, hebben de workshops bij Elohim Centre de input zodanig veranderd dat ik mij op schoonheid ben gaat richten, zowel van mijn binnen wereld als van het beeld van de buitenwereld!!! Iedereen is welkom, dit is echt een cadeautje voor jezelf. Elke keer weer voelt het als thuiskomen, bij de groep die meedoet en vooral thuiskomen bij mijzelf. Ik voel mij zo veilig bij het Elohim Centre dat ik al mijn bescherm mechanismen kan laten voor wat ze zijn en zo mijn energie kan richten op wat echt waardevol is, leven in het nu! Amen.
 
Daniel de Boorder

Nogmaals alle VIER opleidingen op een rijtje:

Spirituele opleiding Master Healer Reader-Coach

Wanneer je volledig potentieel met al je (multidimensionale) zieledelen zich opent straal je op natuurlijke wijze meer licht, bewustzijn, integriteit en openheid uit. Je wordt een spirituele richtingaanwijzer en coach voor anderen. Tijdens deze multidimensionale Elohim opleiding oefen je in het functioneren als kanaal voor de Bovenwereld. Je wordt een Kosmisch Mens en Meester....

Spirituele opleiding Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan

Spirituele opleiding Merlin Healer, Magiër en Sjamaan. Werk met de hogere Krachten, Windrichtingen, Elementen, Natuur en Bovenwereld. lees meer...

Spirituele opleiding Non-dualiteits Coach, Healer eenheidsbewustzijn, Godsvonk, Ontwaken

Beroepsopleiding Healer-Coach eenheidsbewustzijn. Aan de slag als satsanggever en non dualiteits coach. Als ZZPer, op je werk of in een spiritueel centrum. lees meer...

Spirituele Opleiding Kosmisch Kristal Master

Als Kristal Master en edelsteentherapeut leer je hoe je op vakkundige wijze edelsteen chakraleggingen en kristaladviezen kunt geven om zowel bewustwordingsprocessen als probleemsituaties of ziekten te begeleiden. Leer werken met kristallen en edelstenen op 13 dimensionale, kosmische en aardse wijze. Lees meer ......