Spirituele winkel Groningen-Drenthe

 

Spirituele webshop

Geprogrammeerde Elohim producten, kristallen, edelstenen, hangerstenen, huiskamer stenen, zelfrealisatie- en kruidentincturen, aura spray's en andere grote en bijzondere spirituele producten.

Openingstijden spirituele winkel

De spirituele winkel in Veelerveen (regio Groningen en Drenthe) is het gehele jaar van dinsdag t/m zondag geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur (m.u.v laatste twee weken december en enkele feestdagen).

 


De spirituele winkel, gelegen op de Elohim Krachtplaats

De spirituele winkel, met honderden kristallen en edelstenen op een oppervlakte van ca. 70 m2, maakt onderdeel uit van het spirituele Elohim Centre op de Elohim Krachtplaats.

N07A2707 - klein.jpg

De stenen winkel ligt op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland en heeft een uitgebreid assortiment edelstenen, tincturen en vele andere spirituele producten, met koffieontmoetingsruimte en eetgelegenheid. Ook vind je er prachtige helende bezoekerstuinen en een healings- en spiritueel opleidingscentrum. De Elohim Krachtplaats, ankeringsplaats voor de Nieuwe Tijd en het kristallijnen Licht in de wereld, activeert het Eenheidsbewustzijn in bezoekers, team en Moeder Aarde.

Persoonlijk readingsadvies

Bij een persoonlijk readingsadvies gaat een helderziende en heldervoelende medewerker van de spirituele winkel samen met jou op zoek naar de edelsteen of het middel dat op dit moment het beste bij je (vraag) past. Een edelsteen, Elohim krachttuinen tinctuur of Krachtplaats kruidentinctuur kan ook zeer geschikt zijn voor kinderen en zelfs voor dieren of je tuin. Maar natuurlijk is er ook van alles voor volwassenen op het pad van gezondheid, spiritualiteit en zelfrealisatie te vinden. Tevens zijn er in de edelstenen winkel prachtige grote huis- en bedrijf-kristallen en edelstenen te vinden die werkzaam zijn voor een positieve sfeer.

Unieke sfeer door multidimensionaal geopende kristallen, edelstenen en tincturen

spirituele winkel, edelstenen.jpgAls je de edelstenen winkel van het spiritueel centrum "Het Elohim Centre" binnenkomt, is het eerste dat je opvalt de prachtige sfeer van de edelstenen en kristallen die vaak een hartverbinding met je willen aangaan. De multidimensionale geopende, bezielde, grote en kleine edelstenen en kristallen willen niets liever dan contact maken en dat is voelbaar! Je kunt dan ook het gevoel hebben dat een edelsteen jou ‘roept' en je iets te vertellen heeft. Dit geldt in nog sterkere mate voor de kristallen schedels. Ook zij zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentie en opgeladen met de eenheid en liefdes-energie van de Elohim Krachtplaats. Hierdoor werken ze heel krachtig en positief.

 


Enkele ervaringen van onze bezoekers:

"Medewerkers zijn altijd open en bereid ter ondersteuning"

“De kristalwinkel is weer prachtig! Wat een mooie stenen bij elkaar!”

“Ik vond de spirituele winkel heerlijk. Het beste is misschien wel dat je werkelijk geholpen wordt door bekwame mensen, die aandacht voor je hebben.”

"Wat een mooi stenenwinkeltje en leuke mensen lopen hier rond. Ik voelde me heel welkom."

"De spirituele winkel is een bron van energie en inspiratie!"

"Fijne plek met prachtige kristallen. Goede hulp en advies bij het uitzoeken van de producten."

"Bij jullie heb ik voor het eerst de prachtige energie van kristallen kunnen ervaren!"

 


 

Edelsteen hangers en knuffelstenen

Kristal voor huis en bedrijf

Kristal voor huis en bedrijf 

Kristallen in huis zijn een weldaad voor de bewoners, de planten en de dieren en zetten de sfeer neer.

Geopend en geactiveerde kristallen

Gratis kristal advies & reading

Kristalwater zelf maken

Kristalelixer, je eigen kristalwater maken.

Geometrie en Kristallen

De heilige geometrie, de 5 geometrische vormen

Kristallen Schedels

Kruidentinctuur van de Krachtplaats

Lichtwesen© essence

Kristallen specials & topstukken

Unieke (zilveren) sieraden ingelegd met edelstenen

Tinctuur van de Krachttuinen

Krachtplaats tincturen van diverse helende krachttuinen voor spirituele ontwikkeling, zelfrealisatie, eenheid en gezondheid.

Trek en Krachtplaats kaart

Korting aanbiedingen

Kortingslijst

Aanbiedingen in de kristalwinkel te Veelerveen en via de webshop

Aanbiedings nieuwsbrief opgave

 

Spirituele webshop

winkelA2.pngOp elohim-edelstenen.nl kun je zowel edelstenen kopen als bio Elohim Zelfrealisatie tincturen, bio Elohim Kruiden tincturen als Lichtwesen© essence.

Bekijk hier het gehele assortiment

De bezieling van de edelsteen is wat genezing, eenheid en healing brengt, niet alleen de fysieke eigenschappen. Het is niet de stof die de grootste Kracht tot genezing, healing en zelfontwikkeling brengt, maar de bezieling en het multidimensionaal openen en activeren van de kristal, etherische olie of ander product.

De Elohim spirituele winkel bestaat al sinds 1990

Winkel 2010 014.jpg

De spirituele edelstenenwinkel van ca 75 m2 met vele soorten edelstenen, kristallen en tincturen die o.a. ondersteunen bij lichamelijk gezondheid, relaties, spiritualiteit, zelfrealisatie en het ontwikkelen van ons volledig potentieel. Een ander onderdeel is de online-kristalshop met min of meer dezelfde producten. De Elohim edelstenen e.a. producten stralen omdat ze op multidimensionale wijze geopend zijn. Ook werkt de Elohim Krachtplaats energie in hen door. Ze voelen en werken dan ook geheel anders dan in doorsnee winkels. Het is daarom voor team en bezoekers een feest in de spirituele winkel te zijn. De winkel wordt vooral bezocht door verblijvende gasten (Elohim hostellerie, vakantiewoning en camping) en bezoekers van de Elohim helende bezoekerstuinen en Krachtplaats.

Klik hier om naar elohim-edelstenen.nl te gaan en onze edelstenen online te bestellen

Klik hier voor contact, openingstijd en de route naar de spirituele winkel Groningen-Drenthe.

 


Bezoek de Elohim Krachtplaats

vrouw in elfentuin.jpg

De spirituele winkel van Groningen en Drenthe is gelegen op de Elohim Krachtplaats waar je meer dan 30 Helende Tuinen vindt om uren of zelfs dagen te mediteren en rust, healing en inzichten te ontvangen. Je kunt er komen voor een dagbezoek, langer verblijven, Master Healing-Reading ontvangen en spirituele opleidingen volgen.