Het Elohim team

Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn. De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, hardwerkende mensen!

 

Joke ElZiam Nootebos

Joke is de oprichtster, visionair en eigenaar van het centrum. Ze stelt sinds 1989 haar leven in dienst als pionier voor individuele en planetaire eenheid en verlichting. Het grootste deel van de workshops en bedrijfsvoering worden inmiddels door het Elohim team voortgezet onder leiding van haar visie....

Marlisa Hof

Marlisa is Master Healer, Reader, Coach, Docente en Satsanggever. Ze is Office manager binnen het Elohim Centre en ze regelt alles omtrent de opleidingen.
 
 
...

Luuc van Vuuren

Luuc is Master Healer, Reader, Coach en Docent. Daarnaast is hij assistent bedrijfsleider en hoofd PR & Marketing binnen het Elohim Centre.
 
 
 
...

Willeke Ananda Jansen

Willeke is Docente, Master Healer-Reader-Coach en Satsanggever. Daarnaast is ze P&O functionaris voor personeel en participanten en doet een deel van de boekhouding.
 
 
...

René de Quastenit

René is  Healer, Satsang gever, coach en docent. Daarnaast is hij de klussenman, doet ict werk, en is de supervisor van de participanten en andere medewerkers die helpen met klussen binnen ons centrum.
 
 
 
...

Anna Nobbe

Anna is al ruim 25 jaar in dienst van het Elohim Centre. Op administratief gebied doet ze vele klussen. Van bank boekingen tot folders maken, Anna ziet alle administratieve details en werkt ze tot in de puntjes uit.
...

Yvonne Pancras

Yvonne is Healer, Reader, Coach en onze tuinvrouw. Liefdevol verzorgt zij de zelfrealisatietuinen en de moestuin. De mooie natuurboeketten zijn van haar hand. Daarnaast schrijft ze teksten voor Facebook.
...

Faline Yskes

Faline is medewerker in de edelsteenwinkel en verwelkomt de gasten. Daarnaast onderhoudt ze ook de webshop en doet ze de PR & Marketing samen met Luuc.
...

Helga Brouwer de Koning

Helga is hoofd huishouding en zorgt ervoor dat iedereen in een verzorgde vakantiehuis terecht komt. Naast de vakantiehuisjes laat ze het hoofdgebouw ook stralen. Met haar oog voor detail zorgt ze voor een warm welkom.
...

Jacko van Belzen

Jacko is onze chef kok. Naast de heerlijke gerechten die met liefde bereid zijn houdt hij ook Hostellerie Happiness draaiende. 
...

Peter Brouwer

Peter is onze all-rounder. Hij is werkzaam op kantoor. Daarnaast helpt hij René mee als klussenman. Soms is hij onze kok en helpt hij mee met de workshop catering.
...