Het Elohim team

 

Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn. De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, hardwerkende mensen!

 

Joke ElZiam Nootebos

Pionier voor de nieuwe samenleving, nieuwe relaties en organisaties
Vanaf 1989 stel ik mijn leven in dienst als pionier voor de nieuwe samenleving, voor individuele en planetaire eenheid en verlichting. Dat doe ik o.a. door het Elohim Centre en de visie te leiden, als visionair, teammanager, leraar, satsanggever en bedrijfseigenaar. Dit verdiepte zich nadat mijn eigen verlichtingsproces en de daaropvolgende Inwijdingsweg zich voltrokken....

Marlisa Hof

Marlisa is Master Healer, Reader, Coach, Docente en Satsanggever. Ze is Office manager binnen het Elohim Centre en ze regelt alles omtrent de opleidingen. Ze beantwoordt de telefoon en mail en doet veel voorkomende administratieve afhandelingen.
 
 
...

Luuc van Vuuren

Luuc is Master Healer, Reader, Coach en Docent. Daarnaast is hij assistent bedrijfsleider en hoofd PR & Marketing binnen het Elohim Centre.
 
 
...

Willeke Ananda Jansen

Willeke is Master Healer-Reader-Coach, Satsanggever en Docente. Ze is P&O functionaris voor personeel en participanten en doet een deel van de boekhouding.
 
...

Anna Nobbe

Anna is al ruim 25 jaar in dienst van het Elohim Centre. Op administratief gebied doet ze vele klussen. Van bank boekingen tot folders maken, Anna ziet alle administratieve details en werkt ze tot in de puntjes uit. Ze neemt de telefoon op, boekt aanmeldingen voor arrangementen, sessies, workshops en verblijven...

Helen Edwards

Helen is healer, psychologe en wandelcoach bij het Elohim Centre. Daarnaast beantwoordt ze de mail en telefoon, verzorgt een deel van de administratie en ondersteunt ze bij de webshop.
 
 
...

Ingrid Eerkens

Ingrid is Master Healer-Reader-Coach. Ze is hoofd van de edelsteenwinkel en naast alle winkelwerkzaamheden onderhoudt ze ook de webshop en doet ze de PR & Marketing samen met Luuc.
...

René de Quastenit

René is Satsang gever, coach en docent. Daarnaast is hij de klussenman en de supervisor van de participanten en andere mederwerkers die meehelpen met alle klussen binnen ons centrum.
...