Het Elohim team

Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn. De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, hardwerkende mensen!

 

Joke ElZiam Nootebos

Joke is de oprichtster, visionair en eigenaar van het centrum. Ze stelt sinds 1989 haar leven in dienst als pionier voor individuele en planetaire eenheid en verlichting. Het grootste deel van de workshops en bedrijfsvoering worden inmiddels door het Elohim team voortgezet onder leiding van haar visie....

René de Quastenit

René is  Healer, Satsang gever, coach en docent. Daarnaast is hij de klussenman, doet ict werk, en is de supervisor van de participanten en andere medewerkers die helpen met klussen binnen ons centrum.
 
 
 
...

Anna Poppink

Anna is Master- Healer-Reader Coach en is hoofd van de edelstenen winkel. Daarnaast kan je haar aan de telefoon krijgen voor een 5 min product readingsadvies, waar ze haar uitgebreide kennis van de producten met je deelt. 
...

Yvonne Pelerine Pancras

Yvonne is Healer, Reader, Coach, docente en onze tuinvrouw. Liefdevol verzorgt zij de zelfrealisatietuinen en de moestuin. De mooie natuurboeketten zijn van haar hand. Daarnaast schrijft ze teksten voor Facebook.
...

Anna Nobbe

Anna is al ruim 25 jaar in dienst van het Elohim Centre. Op administratief gebied doet ze vele klussen. Van bank boekingen tot folders maken, Anna ziet alle administratieve details en werkt ze tot in de puntjes uit.
...

Faline Yskes

Faline is medewerker in de edelsteenwinkel en verwelkomt de gasten. Daarnaast onderhoudt ze ook de webshop en doet ze de PR & Marketing.
...

Helga Brouwer de Koning

Helga is hoofd huishouding en zorgt ervoor dat iedereen in een verzorgde vakantiehuis terecht komt. Naast de vakantiehuisjes laat ze het hoofdgebouw ook stralen. Met haar oog voor detail zorgt ze voor een warm welkom.
...

Jacko van Belzen

Jacko is onze chef kok. Naast de heerlijke gerechten die met liefde bereid zijn houdt hij ook Hostellerie Happiness draaiende. 
...

Kristik Sananian

Kristik is office-manager bij het Elohim Centre en adviseert in de edelsteenwinkel. Ook is Kristik opgeleid als Elohim Master-Healer-Reader-Coach dus van vele markten thuis. Ze is medebewoonster van de woon-werk gemeenschap The Diamond New Earth op de Elohim Krachtplaats.
...