Het Elohim team

Het Elohim team

 

Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn. De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, hardwerkende mensen!

Joke ElZiam Nootebos

Inwijdingen en de kring van Al-Eenheidsmeersters; de OudenDoordat ik zelf één ben met Moeder Aarde en de Bovenwereld en sinds jaren meewerk aan de toekomst van the Diamond New Earth in het Grote CreatiePlan, ben ik in staat ook tijdens workshops en satsangs, jouw volledige potentieel en alle...

Marlisa Hof

Marlisa is Master Healer, Reader, Coach en Docente. Ze is Office manager binnen het Elohim Centre en ze regelt alles omtrent de opleidingen. Ze beantwoordt de telefoon en mail en doet veel voorkomende administratieve afhandelingen.
 
 
...

Luuc van Vuuren

Luuc is Master Healer, Reader, Coach en Docent. Daarnaast is hij assistent bedrijfsleider en hoofd PR & Marketing binnen het Elohim Centre.
 
 
...

Willeke Jansen

Willeke is Master Healer-Reader-Coach, Satsanggever en Docente. Ze is P&O functionaris voor personeel en participanten. Verzorgt de personeels en participanten planning.
 
...

Anna Nobbe

Anna is al ruim 20 jaar in dienst van het Elohim Centre. Op administratief gebied doet ze vele klussen. Van bank boekingen tot folders maken, Anna ziet alle administratieve details en werkt ze tot in de puntjes uit. Ze neemt de telefoon op, boekt aanmeldingen voor arrangementen, sessies, workshops en verblijven...

Helen Edwards

Helen is wandelcoach bij het Elohim Centre. Daarnaast beantwoordt ze de mail en telefoon, verzorgt een deel van de administratie en ondersteunt ze bij de webshop.
 
 
...

Ingrid Eerkens

Ingrid is Master Healer-Reader-Coach. Ze is hoofd van de edelsteenwinkel en naast alle winkelwerkzaamheden onderhoudt ze ook de webshop en doet ze de PR & Marketing samen met Luuc.
...

Rene

René werkt als coach en Satsanggever. Daarnaast doet hij allerlei klus- en kantoorwerkzaamheden...