Bezoek de Elohim Krachtplaats, de 30 helende Tuinen en het sacrale Lemurisch Bos

30 multidimensionaal helende tuinen en Lemurisch Bos

 

De 30 multidimensionaal helende tuinen en het Lemurisch Bos zijn de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen

en ze trekken steeds meer bezoekers aan! Je vindt er een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal. Een liefdeszachtheid die naar Waarheid en non-dualiteit voert, voorbij elke ego-ruis. Een eenheidsgebied met andere wetten en gewoonten, waar mensen, planten, dieren, natuurspirits, engelen en sterrenvolkeren op liefdevolle en baanbrekende wijze samenwerken en wonen in afstemming met Moeder Aarde. In het 13 dimensionale licht van de Elohim Krachtplaats, de bezoekerstuinen en woon-werkgemeenschap, kun je de magie en toekomst van The Diamond New Earth®, van een nieuwe Mensheid en bedrijfsvoering ervaren.


Tip1:

Wil je je afstemmen op alle 30 Zelfrealisatietuinen (het hele Inwijdingspad) én het Lemurisch bos en daar de spontane healingen, lichtcodes en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag(deel). Gun jezelf dan meer tijd voor jezelf en kies voor een meerdaags verblijf en bezoek.

Tip2:

Ondersteun jezelf ook middels de Krachttuinen bio tincturen set. Zet deze in je huis of praktijk en neem diegene in die momenteel "roept".

Tip3:
De multidimensionaal helende tuinen, spirituele winkel, de nieuwetijds ashram met verblijfsaccommodaties en het healing-reading- en opleidingscentrum aarden voelbaar ieders hogere zieledelen en levensbestemming. Hart, bewustzijn, intuïtie, het subtiel aanvoelen en invoelen, Ontwaken en heldere gaven verruimen zich. Ieder ontvangt op het eigen level voelbaar spontane healingen, diepgaande ontspanning en antwoorden uit de tuinen.

"Ik heb het verblijf als héél fijn ervaren. Er waren weinig andere gasten waardoor ik me rijk met de rust voelde, en toch mensen om me heen had.
Ook in de sessies is er veel uitgediept tot de kern en daar ben ik heel blij mee. Ik voel me ruimer en vooral blij, en zie weer creatieve uitdagingen!"

 

Wat is de Elohim Krachtplaats?pagina aanpassen

Vrouw in octaeder.jpgDe Elohim Krachtplaats (5,5 ha gelegen in Veelerveen, Groningen) ontwikkelt zich vanaf 1989 als spiritueel centrum en woon-werk gemeenschap voor de multidimensionaal Ontwaakte Mens en Nieuwe Aarde. Ze is een sacred site en een krachtpunt voor de wereld evolutie. De Krachtplaats met 30 Helende Tuinen functioneert in een wereldwijd en interdimensionaal netwerk, welke resoneert op Universele Liefde, Eénheid en de Nieuwe Tijd.

Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je een stukje nieuwe Aarde

De sluiers tussen jouw eigen hogere dimensies en je aardse zelf worden dunner op de Krachtplaats en in de multimensionaal helende tuinen. Je volledige potentieel, ziel en ware Essentie openen zich bij elk bezoek verder en je voelt je helder, liefdevol, blij en dieper geaard. Alles is meer één in je. In totaal zijn er 30 Helende Tuinen, bekijk ze hier.

De Krachtplaats werkt als een Divine masterhealer

De Elohim krachtplaats, multidimensionaal helende tuinen, verblijfsmogelijkheden en de edelstenen en zelfrealisatie tincturen uit de spirituele winkel, dragen de lichtcodes die in de bezoekers eenheid, Gaven, zelfrealisatie en een geluksgevoel openen.

Fantastisch Thuisgevoel

Tuinadoptanten in de tuin.JPG

Direct als je bij het Elohim Centre uit de auto stapt voel je er de hogere dimensies en het dieper geaarde licht. Het transformeert kindertijd, duale, gekwetste of onzekere gevoelens en ziekte. Ziel, zieledoel en de oorspronkelijke essentie worden geactiveerd. Alles loopt er meer synchroon en is multidimensionaal bezield. Dat voel je ook aan de planten, edelstenen, het team en de bewoners. Zielenmaatjes zullen elkaar er gemakkelijker treffen. Eerst bij aanvang van je wandeling voel je je nog gewoon, vaak voel je je vervolgens blijer worden en opent geleidelijk aan je ware zelf. Je ervaart een thuisgevoel, rust en een ruimer hart en bewustzijn.

 

De Helende Tuinen zijn open van woensdag t/m zaterdag van 10.30 - 17.00 uur open én op onderstaande zondagen.

Op deze tijden kun je een dagkaart aanschaffen in de edelsteenwinkel. Op tijden dat de winkel gesloten is, kun je aanbellen. Wij helpen je dan graag! Het is toegestaan in de tuinen je meegebrachte lunch te nuttigen en ook om daarvoor tussendoor naar de parkeerplaats te lopen.

De Edelsteenwinkel: elke donderdag en zaterdag open van 13.00 - 15.15 uur. Vrijdag van 13.00 - 17.00 uur.

Ook op de volgende weekenden op zaterdagen en zondagen is de winkel geopend van 10.30 - 12 uur en 13 - 17 uur in 2023

 21/5, 3,4/6,17,18/6, 1,2/7, 2,3/9, 16,17/9, 7,8/10


Overnachtende gasten kunnen op elk moment de Helende Tuinen in, ook 's avonds.


Feestdagen en vakanties:

  • Paasdagen gesloten
  • Koningsdag gesloten
  • Hemelvaartsdag gesloten
  • Pinksterdagen gesloten
  • December sluiting: vanaf ongeveer de laatste 2 weken van december. Zie onze agenda voor de exacte datum.

Voor de meest recente informatie, zie onze agenda.

 

 Feed back van een verblijvende gast

Onder alles de diepe stilte, de zinderende energie, de blijdschap en ontroering, het loslaten en uplifting,
Ook kon ik tijdens mijn 3 daags verblijf een innerlijk proces afronden met de hulp van alle Spirits en LichtKrachten.
Dankbaar dat jullie er Zijn en deze krachtige, mooie plek er IS!

 Andrisa