Bezoek de Elohim Krachtplaats, de 30 Helende Tuinen en het sacrale Lemurisch Bos

De 30 multidimensionaal Helende Tuinen (klik hier) en het sacraal Lemurisch Bos

De Elohim Krachtplaats met de Helende Tuinen is de grootste Healer die je je maar voor kunt stellen

Je vindt er de hogere Lichtfrequenties en een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal. Een liefdeszachtheid in de sfeer die naar Waarheid en non-dualiteit voert, voorbij elke ego-ruis. Een eenheidsgebied met andere wetten en gewoonten, waar mensen, planten, dieren, natuurspirits, engelen en sterrenvolkeren op liefdevolle en baanbrekende wijze samenwerken en wonen in afstemming met Moeder Aarde. In het 13 dimensionale licht van de Elohim Krachtplaats, de bezoekerstuinen en de kleine woon-werkgemeenschap, kun je de magie en toekomst van The Diamond New Earth®, van een nieuwe Mensheid en bedrijfsvoering ervaren. Elke Krachttuin is een vortex naar de Bron tot diep in Moeder Aarde.


Tip1:

Wil je je afstemmen op alle 30 Zelfrealisatietuinen (het hele Inwijdingspad) én het Lemurisch bos en daar de spontane healingen, lichtcodes en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag(deel). Gun jezelf dan meer tijd voor jezelf en kies voor een meerdaags verblijf i.p.v. een dagbezoek. Maar natuurlijk kan dat laatste ook. Verder is er nog een spirituele edelsteenwinkel te bezoeken.

Tip2:

Ondersteun jezelf ook middels de Krachttuinen bio zelfrealisatie-tincturen set. Zet deze in je huis of praktijk en neem diegene in die momenteel "roept". In deze tincturen bevinden zich dezelfde Lichtcodes als in de specifieke Helende Tuinen.

Tip3:
De multidimensionaal Helende Tuinen, spirituele winkel, de verblijfsaccommodaties en het healing-reading- en opleidingscentrum aarden voelbaar ieders hogere zieledelen het Ontwakingsproces en de levensbestemming. Hart, bewustzijn, intuïtie, het subtiel aanvoelen en invoelen en heldere gaven verruimen zich. Ieder ontvangt op het eigen level voelbaar spontane healingen, diepgaande ontspanning, een hart dat zich opent, inzichten en antwoorden.

"Ik heb het verblijf als héél fijn ervaren. Er waren weinig andere gasten waardoor ik me rijk met de rust voelde, en toch mensen om me heen had.
Ook in de persoonlijke sessies is er veel uitgediept tot de kern en daar ben ik heel blij mee. Het is een mooie combi met een verblijf. Ik voel me ruimer en vooral blij, en zie weer creatieve uitdagingen!"

 

Wat is de Elohim Krachtplaats?pagina aanpassen

Vrouw in octaeder.jpgDe Elohim Krachtplaats (5,5 ha gelegen in Veelerveen, Groningen) ontwikkelt zich vanaf 1989 als spiritueel centrum en woon-werk gemeenschap voor de multidimensionaal Ontwaakte Mens en Nieuwe Aarde. Ze is een sacred site en een krachtpunt voor de wereld evolutie. De Krachtplaats met 30 Helende Tuinen functioneert in een wereldwijd en interdimensionaal netwerk, welke resoneert op Universele Liefde, Eénheid en de Nieuwe Tijd en is bedoeld voor planetaire en individuele verlichting.De Krachtplaats wordt tevens overvleugeld door een eigen Divine Beïng.

Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je een stukje nieuwe Aarde

De sluiers tussen jouw eigen hogere dimensies en je aardse zelf worden dunner op de Krachtplaats en in de multidimensionaal Helende Tuinen. Elke bezoeker pakt de Lichtcodes en Liefdes-Krachten daarvan op het eigen level. Elke keer brengt je dat een ontwikkelingstrap verder. Je volledige potentieel, ziel en ware Essentie openen zich bij elk bezoek een beetje meer en je voelt je helder, liefdevol, blij en dieper geaard. Alles is meer één in je. Ook kunnen door de healing van de plek onverwerkte emoties of zware energie uit je systemen loslaten als het daarvoor de tijd is. In totaal zijn er 30 Helende Tuinen, bekijk ze hier.

De Krachtplaats werkt als een Divine masterhealer

De Elohim Krachtplaats, multidimensionaal Helende Tuinen, verblijfsmogelijkheden en de edelstenen en zelfrealisatie tincturen uit de spirituele winkel, dragen de lichtcodes die in de bezoekers eenheid, Gaven, zelfrealisatie en een geluksgevoel openen.

Fantastisch Thuisgevoel

Tuinadoptanten in de tuin.JPG

Direct als je bij het Elohim Centre uit de auto stapt voel je er de hogere dimensies en het dieper geaarde licht. Het transformeert kindertijd, duale, gekwetste of onzekere gevoelens en ziekte. Ziel, zieledoel en de oorspronkelijke essentie worden geactiveerd. Alles loopt er meer synchroon en is multidimensionaal bezield. Dat voel je ook aan de planten, edelstenen, het team en de bewoners. Zielenmaatjes zullen elkaar er gemakkelijker treffen. Eerst bij aanvang van je wandeling voel je je nog gewoon, vaak voel je je vervolgens blijer worden en opent geleidelijk aan je ware zelf. Je ervaart een thuisgevoel, rust en een ruimer hart en bewustzijn!

 

Helende Tuinen & Receptie:                                                    Edelstenen winkel:        
                                                                       
Donderdag  09:00 - 17:00                                                                   Donderdag  13:00 - 16:00
Vrijdag         09:00 - 17:00                                                                   Vrijdag         13:00 - 16:00
Zaterdag      09:00 - 17:00                                                                   Zaterdag     13:00 - 16:00

Zondag        gesloten                                                                          Zondag       gesloten
Maandag    gesloten                                                                           Maandag    gesloten    
Dinsdag      gesloten                                                                           Dinsdag      gesloten
Woensdag  gesloten                                                                           Woensdag  gesloten

De Helende Tuinen

Tijdens de openingstijden kun je een dagkaart aanschaffen in de edelsteenwinkel.
's Morgens als de winkel gesloten is, kun je aanbellen. Wij helpen je dan graag!

De edelsteenwinkel

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 13:00 - 16:00 uur.

Gratis 5 min. readings in de winkel

*Tijdens de winkelopeningstijden worden er, vrijblijvend 5 minuten gratis (product-)readingen in de winkel gegeven. Indien beschikbaar 
doet Joke ElZiam Nootebos dat in samenwerking met de Bron, zelf op do-mi +za-mi
Review: "de 5 min reading was ontroerend en enorm verrijkend en aanvullend"

Extra openingstijden tijdens de workshopweekenden van 2024

Op onderstaande data is de edelsteenwinkel extra geopend van 10:00 - 12:00 uur & 13:00 - 17:00 uur
Tevens kunnen er tijdens de openingstijden tuinkaartjes gekocht worden.
Let op: Tussen 12:00 - 13:00 uur gesloten

23 & 24 maart, 6 & 7 april, 20 & 21 april, 25 & 26 mei, 8 & 9 juni, 22 & 23 juni,
6 & 7 juli, 7 & 8 september, 21 & 22 september, 5 & 6 oktober

Overnachtende Elohim gasten

Overnachtende gasten kunnen op elk moment de Helende Tuinen in,
ook 's avonds (camping, chalets bevinden zich in het centrum van de Elohim Krachtplaats met Helende Tuinen).
(klik voor verblijfs-info)

Feestdagen en vakanties

  • Paasdagen gesloten
  • Koningsdag gesloten
  • Hemelvaartsdag gesloten
  • Pinksterdagen gesloten
  • December sluiting: vanaf ongeveer de laatste 2 weken van december.
    Zie onze agenda voor de exacte data en meest recente informatie