Reconnection healing met je Oorsprong en Gaia

Natuur, aarde.jpgReconnect je Oorsprong, zieledelen en Gaia!

Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, Overgave en oer-vertrouwen en ben je daarvoor al een hele weg gegaan? Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" , Ontwaken, Liefde en al je hogere zieledelen in het dagelijkse leven belichamen?

Boek dan een Elohim reconnection healing met Gaia en jouw Oorsprong en anker in de energie van Gaia-Christ-Eenheid©. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen. De healing opent je hart- en basischakra in universele, onvoorwaardelijke liefde.

Je kunt tijdens je sessie ook vragen stellen. Bijvoorbeeld waar je staat op je pad of hoe je voorbij de ik-illusie naar Overgave gaat.

De sessie helpt je vanuit non-dualiteit, je Kracht en universele Liefde om te gaan met je relatie(s), seksualiteit, kinderen, wonen, gezondheid en werken. Ook als er sprake is van ongenoegen, innerlijke onveiligheid, geld te kort, enz. De Elohim reconnection healing met je oorsprong en de Gaia-Christ- Eenheid© verruimt het dieper wonen in je lichaam, in de stilte van hoofd, hart en buik. Juist tijdens de dagelijkse omstandigheden.


Wat laat je los tijdens een Elohim reconnection healing met je oorsprong:

 • Diepe imprents uit het DNA, genen, familiepatronen en karmische thema's van afgescheiden, macht-, onmacht gevoelens
 • Eenzaamheid, gevoel anders te zijn of er niet bij te horen
 • Stress, gevoelens van ontevredenheid
 • Opgeslagen pijn vanuit de ziel, angst vanuit het onbewuste en bewuste
 • Ziektepatronen
 • Blokkades en overtuigingen uit vorige levens welke niet resoneren met jouw essentie
 • Programmaknoppen en controle mechanismen van de ik-oppasser
 • Mannenlijn en vrouwenlijn worden geschoond voor de groei naar het innerlijk heilig huwelijk
 • Verwijderen van niet eigen energie

Wat haal je op tijdens een Elohim reconnection healing met je oorsprong:

 • Je hogere zielsdelen integreren in je fysieke lichaam en gedrag. Je voelt je hierdoor gevulder en komt dieper thuis in je buikgevoel.
 • Zorgeloosheid, veiligheid, openheid, vitale levensenergie en geluk nemen toe.
 • Je maakt je minder druk om lastige dingen die je overkomen en geniet, doordat je oorspronkelijke ware zelf na de healing meer op de voorgrond komt.
 • Naar mate deze ontwikkeling vordert kun je steeds vaker functioneren vanuit je verlichte Hart, mind en buik.
 • Steeds dieper ervaar je dan het stabiele rustpunt en de ego-loosheid van je ware Zelf.
 • Kracht


Een Elohim reconnection healing duurt 90 minuten en voor deze sessie moet je live op de Elohim Krachtplaats aanwezig zijn.

Een reconnection healing met Gaia en je Oorsprong duurt 90 minuten.
De healing wordt ondersteund met geopende en geactiveerde producten uit de kristalwinkel, welke het eenheids-liefdesveld nog krachtiger neerzetten. Door live aanwezig te zijn kan er dieper in het lichaam en in je cellen, tot aan je oorsprong, healing plaats vinden.

Een re-connection healing kan geboekt worden bij een van de Elohim Master Healer-Readers-Coaches

Lees hier meer informatie over de Elohim Master Healers

 


Praktische informatie

Het is aan te raden 2-7 nachten op de Elohim Krachtplaats in een chalet te verblijven en niet tussendoor naar huis te gaan (waar je je oude matrix weer activeert). De Helende Elohim Tuinen resoneren met je sessie(s) en verdiepen die gedurende deze dagen. Je eigen Lichtcodes, gezondheid en ware Zelf ontvouwen zich er voelbaar. Zie voor je verblijf: www.natuurcampingvakantiehuis.nl. Voor reservering bel het Elohim team op wo t/m vr;  T 0597 541539. Als het kan is het heel mooi als je ook voor je tweede dag of volgende dagen een sessie hebt afgesproken. Bijvoorbeeld een bijzondere multidimensionale kristallegging. Zie ook bij Elohim week intensives.

Verblijf op de Elohim Krachtplaats

De Krachtplaats met Helende Tuinen werkt als een Divine Master-Healer en helpt en heelt je ook. De Elohim Krachtplaats, Helende Tuinen, verblijfsmogelijkheden en de 13 dimensionaal geactiveerde kristallen uit de Elohim winkel dragen Lichtcodes die in de bezoekers eenheid, gaven, zelfrealisatie en een geluksgevoel openen. Nergens anders ter wereld activeren Krachtplaats codes naast het geestelijke, zo diepgaand ook in het eerste en tweede chakra, in de wereld van gedrag, buikgevoel, gezondheid en materie. Een aanrader om je healingssessie vanuit de Elohim Krachtplaats te doen en een chalet te boeken!

Bekijk hier meer informatie over een verblijf op de Krachtplaats


Ervaringen van anderen

“Direct na de sessies voelde ik mij heel levendig, sterk geaard en heel plezierig in mijn lichaam. Een aantal weken na de sessies voel ik dat er een hoop is veranderd. Wat mij het meest opvalt is dat mijn emoties en gemoedstoestanden niet meer zo kleven en mijn hoofd, geen hele verhalen meer vertelt. Ik kan mij nog best boos maken of geïrriteerd worden maar het is ook zo weer weg. De Joy komt sneller terug.

Ook voel ik een duidelijker balans in mijn mannelijke en vrouwelijke energie. Waar de mannelijke controleur, doener en denker eerst dominant aanwezig was, heeft deze nu een stapje terug gedaan en is mijn vrouwelijke energie van het ontvangen, in het nu zijn, liefdevol zijn, meer aanwezig.

De mensen om mij heen geven aan dat ze veel meer lichtkracht in en om mij heen zien en meer rust en vrede bij mij voelen. Ik heb het gevoel dat mijn buikgevoel nog verder is verruimd en ik ben gezakt. Ook voel ik meer verbondenheid met de aarde en Al wat is. Als het even tegenzit is er ook weer snel de bereidheid en openheid om alle uitdagingen weer aan te gaan.  Dank je wel!  J.