Groepsaccommodatie huren, retraiteruimte, natuur ZO Gron

klein-011.JPGVrijstaand en landelijk gelegen retraite- en groepsaccommodatie "Happiness" te huur

Op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland, in de natuur, bij velden en bossen gelegen

In het Licht van de multidimensionale Krachtplaats van het Elohim Centre is onze groepsaccommodatie Happiness ook te huur voor jouw eigen groepen!
De accommodatie heeft een eigen besloten tuin grenzend aan een vijver en een grote serre die in het voor- en najaar heerlijk warm wordt zo gauw de zon gaat schijnen en die zo met een beetje geluk, als tweede huiskamer c.q. groepsaccommodatie kan dienen. De serre sluit aan op de grote living-groepsruimte-huiskamer die voorzien is van gemakkelijke banken en tafels. Ook vind je grenzend aan de living de half open keuken(s), waar je bij het huren volledige beschikking over hebt. Beneden zijn er naast de gemeenschappelijke living/trainingsruimte twee slaapkamers met 2 bedden en twee badkamers voorzien van toiletten, wastafels en douches. Op de bovenverdieping zijn nog eens 3 slaapkamers met meerdere bedden en 1 kamertje met 1 bed.

Gebruik maken van de 30 Helende Tuinen en het zelfrealisatiepad van de Elohim Krachtplaats inbegrepen

Op de Krachtplaats vind je 30 verschillende Helende Tuinen en het Inwijdingsbos waar je met jouw groep, naast de andere bezoekers, gebruik van mag maken! Smorgens en buiten de maanden juli en augustus heb je de Helende Tuinen zo goed als voor jullie zelf.  De kosten hiervoor bedragen normaliter €13.50 per dag per persoon, maar bij het huren van Happiness is de toegang inbegrepen. De Helende Tuinen bestaan uit inwijdingsplekken, chakra tuinen, zelfrealisatie tuinen, de geometrische vormen route, het Lemurische engelen- en trollenbos. Ook zijn er vele natuurspirits en is er is een bomen- en kruidenroute. Het hele terrein beslaat 5,5 hectare.

Alle Helende tuinen samen vertegenwoordigen alle groeistappen

Van spirituele ontwikkeling naar je subtiele en kosmische Zelf en je Inwijdingspad naar volledige Liefdeseenheid, Ontwaken en Overgave. Iedere keer dat je in de Helende Tuinen bent, verruim je je volledig potentieel met hoger bewustzijn/hart en magische scheppingskracht. Elk van de zelfrealisatie tuinen schenkt daarvoor voelbaar zijn eigen Lichtcoderingen. Ook ontvang je er healing, zuivering, rust, inzichten en het indalen van je hogere zielelichamen. Alle zelfrealisatie tuinen activeren je Kosmisch Menszijn en Meesterschap. Ook activeren ze Ontwaken, je levensbestemming en Eenheidsliefde/kracht in je diepere aarding, gedrag en gedachten. Op de sacrale Krachtplaats voelt ieder een gevoel van Thuiskomen!

Wil je meer lezen over de tuinen? Klik dan hier!

Wat is de Elohim Krachtplaats

De Elohim Krachtplaats (5,5 ha gelegen in Veelerveen, Groningen) heeft zich vanaf 1989 ontwikkeld als spiritueel centrum en woon-werk gemeenschap voor de multidimensionaal Ontwaakte Mens en Nieuwe Aarde. Ze is een krachtpunt voor de wereld evolutie. De Elohim Krachtplaats met 30 Helende Tuinen functioneert in een wereldwijd en interdimensionaal netwerk, welke resoneert op Universele Liefde, Eénheid en de Nieuwe Tijd. Naast een Krachtplaats is het Elohim Centre ook een (beroeps)opleidingscentrum voor Healer-Coaches, Het Elohim Centre richt zich o.a. op zelfrealisatie, bewustwording, moeder natuur, sjamanisme, edelstenen, Gavens en persoonlijke groei. Ook is er een edelsteenwinkel waar jullie groep welkom is.

Op de Elohim Krachtplaats ervaar je een stukje nieuwe Aarde

Omdat het Elohim Centre een sacrale stilteplek is, is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. Daarnaast zijn onze gebouwen en tuinen ook geheel rookvrij. Voor de rokers is er op de parkeerplaats een rokershok. De Helende tuinen en meditatietuinen worden vooral in juli en augustus dagelijks bezocht door tuinbezoekers en (camping)gasten die op de Krachtplaats een chalet huren. Het is daarom niet toegestaan om te trommelen en andere luide geluiden te maken in de Helende Tuinen tenzij er niemand is. Bij de groepsaccommodatie Happiness waar jullie verblijven is ook een tuin en daar mag dat wel.

Vrouw bij Lemurisch bos, bezoeker, bewoner.jpgIcosaeder.jpgLabyrinth lopen op de Elohim Krachtplaats.jpg

Groepsaccommodatie Happiness huren; € 650,- 2 dagen

Onze retraite- en groepsaccommodatie Happiness is te huur voor minimaal twee dagen en/of nachten. Bijvoorbeeld van vrijdag 16.00 uur tot zondag 16.00 uur. De prijs daarvoor is € 650,-. Als je Happiness langer wilt huren dan 2 dagen dan zijn de kosten € 325,- per dag extra. Dit is exclusief € 250,- eindschoonmaakkosten en slaapgelegenheid voor 2 nachten. Er is ruimte voor 13 mensen om te overnachten, inclusief docent(en) maar er zijn ook extra kampeerplekken. Onze voorkeur gaat uit naar weekenden of een hele week verhuur. Midweken van woensdag 10 uur tot vrijdag 10 uur zijn echter ook bespreekbaar.
We verhuren Happiness niet voor losse avonden of dagen.

De huurder dient zelf op vrijdag tussen 15.30 uur en 16.00 uur of zaterdagochtend een uur van te voren aanwezig te zijn

De huurder kan zelf bepalen op welke dag en tijdstip zijn/haar gasten mogen aankomen, echter dit kan niet na 22:00 uur zijn. Komen de gasten pas op zaterdag, dan blijft de huurprijs hetzelfde.

Voor tijdsoverschrijding bij vertrek op zondag van max 2 uur brengen wij geen extra huur in rekening, daarna geldt tot 4 uur overschrijding 25% van het tarief en voor meer dan 4 uur betaal je 50% van het tarief. Als je bij ons huurt veranderen de prijzen in principe niet. Wij houden ons wel het recht voor om een realistische prijscorrectie toe te passen mocht er sprake zijn van verdergaande inflatie, ongewone kosten, verhoging van andere belastingen. Deze verhoging zal altijd gelijk zijn aan de reële inflatie of belastingverhoging.

Niet retourneerbare aanbetaling huur, eindschoonmaak en borg

Naast de huurkosten van € 650,- is de verplichte eindschoonmaak €250,-.
Ook hanteren we een niet retourneerbare aanbetaling van € 250,- . Je reservering is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling. Het bedrag van de aanbetaling wordt afgetrokken van de totale huurfactuur die inclusief schoonmaakkosten is, en die je 17 dagen van tevoren ontvangt. Het bedrag van de huurfactuur dient 14 dagen voorafgaand aan je bezoek op onze rekening te staan. Verder hanteren we een borg van €250,- welke na afloop wordt teruggestort. Daarvoor krijg je een aparte factuur.

Annulering

Het bedrag van je aanbetaling van € 250,- is het enige risico dat je als huurder loopt. Wij hanteren geen algemene Recreatie (Recron) voorwaarden (90% in de laatste maand) bij annulering omdat die maken dat aanbieders hun workshop/retraites te snel annuleren uit angst voor een te omvangrijke financiële strop bij onvoldoende deelnemers. In de huidige tijd, waarin deelnemers vaak laat inschrijven voor workshops/retraites, lijken ons de Horeca/Recron voorwaarden niet meer gewenst. Zo blijft het verlies voor de huurder altijd alleen maar beperkt tot de aanbetaling. Wel is het zo dat Elohim zich het recht voorbehoudt na het niet doorgaan van workshops/retraites van huurders wegens gebrek aan deelnemers, de eventuele overige reeks data te annuleren met terugbetaling van die aanbetalingen.

Annulering door overheidsmaatregelen
Indien de Nederlandse overheid of de overheid van de huurder (indien deze en zijn deelnemers uit een ander land moeten komen) maatregelen treft die maken dat groepswerk/workshops/cursussen niet door kunnen gaan, kan de aanbetaling kosteloos worden doorgeschoven naar een latere datum. Ook kan dit als krediet blijven staan totdat je als huurder opnieuw wilt boeken. Bij annulering, op welke termijn dan ook, ben je alleen het voorschot bedrag kwijt.

Kan Elohim reclame maken voor mijn aanbod?

Als je wilt vermelden wij je workshop/training met een kort info stukje en een link naar je eigen website in onze nieuwsbrief welke wekelijks wordt verstuurd aan 10.000 abonnees. De kosten hiervoor zijn € 45,-. Tevens kunnen wij, indien gewenst, eenmalig kosteloos jouw activiteit een plekje geven op onze social media pagina's (Facebook & Instagram). Facebook ook +10.000 volgers

Prijsopbouw huren Happiness zonder overnachting
Alle prijzen zijn inclusief BTW

 • Huur Happiness van vrijdag 16.00 uur tot zondag 16.00 uur € 650,-  aanbetaling van € 250,-)
 • Schoonmaak kosten € 250,-
 • Borg € 250,- (gaat via een aparte factuur)
 • Inclusief kosteloze toegang tot 4 hectare bos, de krachtplaats, edelsteenwinkel en alle helende tuinen
 • Toegang tot de Helende tuinen en het Lemurisch bos (is normaal €13,50 p.p.p.n. maar inbegrepen in de 650,- huurkosten)
 • Optioneel: huren inclusief eerste etage /slaapgelegenheid 2 nachten, 13 bedden v.a. € 600,- Volg de link
 • Optioneel: reclame maken voor jouw evenement via onze nieuwsbrief en FB kost per keer € 45,-  (ieder media kent meer dan 10.000 volgers). Mail info@elohim-centre.org

Totale prijs
In totaal komen de kosten voor weekendverhuur Happiness van b.v. vrijdag 16.00 uur tot zondag 16.00 uur op € 900,- incl btw
(Dit is exclusief borg-,  en reclame kosten) en met 2 nachten 13 bedden en het totale gebouw erbij, op 1500,-incl btw

Overnachten bij ons?

Wil jij als docent/huurder, eventueel samen met jouw gasten, overnachten bij ons? Dan kan dat! We hebben daarvoor verschillende mogelijkheden, waaronder individueel beddenverhuur in Happiness en (privé) verblijfsmogelijkheden in onze chalets of op onze natuurcamping als kampeerders. De verhuur van deze mogelijkheden loopt via ons. Hier lees je wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Heb je interesse of vragen? Wil je weten wat de verhuurderskosten zijn voor een hele week? Neem dan contact op per mail of telefoon!
We zijn bereikbaar van woensdag tot en met zaterdag.
E-mail: info@elohim-centre.nl
Telefoon: 0597-541539

Wat is aanwezig in Happiness?

De keuken in Happiness heeft een vaatwasser maar er is geen oven, wel een 6 pits gasstel, koelkast, Senseo en waterkoker. Grote en kleine pannen als ook schalen zijn er voldoende, net als serviesgoed en keukengerei. Ook is er voldoende keukenlinnen aanwezig om te gebruiken en verzorgen wij handzeep en afwasmiddel. Bakolie, theezakjes en koffie (pads) neem je zelf mee.

Binnen in Happiness vind je een grote living (ongeveer 10 x 5 meter) met banken, gemakkelijke stoelen en eettafels met stoelen. Er zijn twee badkamers met elke twee douches en wc's. We verzorgen ook het toiletpapier. Handdoeken voor het douchen neem je zelf mee.

Wat zit bij de huurprijs in

 • Keukens, badkamers en kosteloze douches
 • Livingroom met banken en tafels
 • Gebruik inventaris zoals keuken, gasstel, vaatwasser, waterkoker, senseo apparaat, pannen, glazen, grote au bain marie soeppan
 • Serre (buiten het stookseizoen) en eigen tuin (zomers met eigen tuinstoelen en tafels)
 • Vaatwastabletten, afwasmiddel, handzeep, toiletpapier
 • Keukenlinnen zoals kleine handdoeken, vaatdoekjes en theedoeken
 • Gebruik vuurplaats op Krachtplaats (tenzij te droog weer) Hout meenemen of vooraf bij ons kopen
 • Entree 30 Helende Zelfrealisatie tuinen, Elohim Krachtplaats en Lemurisch Bos (normaal 13,50 p.d.p.p.)
 • Indien Master Healer Reader Coach Joke of Sebastiaan beschikbaar is is er een kosteloze individuele 5 minuten reading voor ieder die dat wil mogelijk (wat licht er op in je innerlijke ontwikkeling en welke edelsteen past bij je en waarom.)
 • Wifi
 • Eindschoonmaak a €250,- (wordt meegefactureerd)
 • Kosteloos parkeren op ons parkeerterrein.
 • Wij hebben één laadpaal voor een elektrische auto op ons terrein.

Wat zit niet bij de huurprijs in

 • Eventueel sessies binnen het Elohim Centre. Deze zijn los te boeken.
 • Deelname aan een gechannelde avond-groepshealing van Joke ElZiam Nootebos. Deze zijn ook individueel en los te boeken.
 • Uitleg, readen en invoelen van zelfrealisatie-, kruidentincturen en edelstenen in de winkel buiten de winkelopeningstijden.
 • Workshopje van Joke ElZiam Nootebos op aanvraag, a €100 euro p.u. , max 3 uur.
 • Ontbijt, lunch en diner. Hier dien je zelf zorg voor te dragen (keuken en toebehoren aanwezig), of via de cateraar uit de omgeving.
 • Koffie en thee