Groepsaccommodatie huren, retraiteruimte, natuur ZO Gron

klein-011.JPGRetraite accommodatie, groepsaccommodatie, trainingsaccommodatie, workshop accommodatie, seminar accommodatie.

Op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland, in de natuur, bij velden en bossen gelegen

Vrijstaand en landelijk gelegen retraite- en groepsaccommodatie "Happiness" te huur

In het Licht van de multidimensionale Krachtplaats van het Elohim Centre is onze groepsaccommodatie Happiness ook te huur voor jouw eigen groepen!

De accommodatie heeft een eigen besloten tuin grenzend aan een vijver en een grote serre die in het voor- en najaar heerlijk warm wordt zo gauw de zon gaat schijnen en die zo met een beetje geluk, als tweede huiskamer c.q. groepsaccommodatie kan dienen. De serre sluit aan op de grote living-groepsruimte-huiskamer die voorzien is van gemakkelijke banken en tafels. Ook vind je grenzend aan de living de half open keuken(s), waar je bij het huren volledige beschikking over hebt. Beneden zijn er naast de gemeenschappelijke living/trainingsruimte twee slaapkamers en twee badkamers voorzien van toiletten, wastafels en douches. Op de bovenverdieping zijn nog eens vier slaapkamers met meerdere bedden.

6 Slaapkamers, 14 bedden

Het totaal aantal bedden in Happiness is 12 tot 14. Bij mooi weer kunnen de activiteiten vanuit de groepsaccommodatie ook in de natuur en besloten eigen tuin plaatsvinden. Ook kun je een groot deel van het jaar 's avonds heerlijk bij de vijver zitten.

Gebruik maken van de 30 Helende Tuinen en het zelfrealisatiepad van de Elohim Krachtplaats

Op de Krachtplaats vind je 30 verschillende Helende Tuinen en het Inwijdingsbos waar je met jouw groep gebruik van mag maken! Buiten het zomerseizoen om kan dit, zolang het geen andere gasten stoort. In het zomerseizoen zelf kan dit alleen in afstemming.
De Helende Tuinen bestaan uit inwijdingsplekken, chakra tuinen, zelfrealisatie tuinen, de geometrische vormen route, het Lemurische engelen- en trollenbos. Ook zijn er vele natuurspirits en is er is een bomen- en kruidenroute. Het hele terrein beslaat 5,5 hectare.

Alle Helende tuinen samen vertegenwoordigen alle groeistappen

Van spirituele ontwikkeling naar je subtiele en kosmische Zelf (chakra-, zelfrealisatie- en geometrische vormen tuinen), en uiteindelijk je Inwijdingspad naar volledige Liefdeseenheid, Ontwaken en Overgave. Iedere keer dat je in de Helende Tuinen bent, verruim je je volledig potentieel met hoger bewustzijn/hart en magische scheppingskracht. Elk van de zelfrealisatie tuinen schenkt voelbaar zijn eigen Lichtcoderingen, zowel als healing, zuivering, rust en inzicht. Alle zelfrealisatie tuinen activeren je Kosmisch Menszijn en Meesterschap. Ook activeren ze Ontwaken, je levensbestemming en Eenheidsliefde/kracht in je gedrag en gedachten. Op de sacrale Krachtplaats kan ieder een gevoel van Thuiskomen ervaren!

Wil je meer lezen over de tuinen? Klik dan hier!

Wat is de Elohim Krachtplaats

De Elohim Krachtplaats (5,5 ha gelegen in Veelerveen, Groningen) heeft zich vanaf 1989 ontwikkeld als spiritueel centrum en woon-werk gemeenschap voor de multidimensionaal Ontwaakte Mens en Nieuwe Aarde. Ze is een krachtpunt voor de wereld evolutie. De Elohim Krachtplaats met 30 Helende Tuinen functioneert in een wereldwijd en interdimensionaal netwerk, welke resoneert op Universele Liefde, Eénheid en de Nieuwe Tijd. Naast een Krachtplaats is het Elohim Centre ook een (beroeps)opleidingscentrum voor Healer-Coaches, Het Elohim Centre richt zich o.a. op zelfrealisatie, bewustwording, moeder natuur, edelstenen en persoonlijke groei. Ook is er een edelsteenwinkel.

Op de Elohim Krachtplaats ervaar je een stukje nieuwe Aarde

Omdat het Elohim Centre een sacrale stilteplek is, is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen. Daarnaast zijn onze gebouwen en tuinen ook geheel rookvrij. Voor de rokers is er op de parkeerplaats een rokershok. De Helende tuinen en meditatietuinen worden dagelijks bezocht door tuinbezoekers en (camping)gasten die een chalet huren. Het is daarom niet toegestaan om te trommelen, te zingen en andere luide geluiden te maken in de Helende Tuinen. Bij de groepsaccommodatie Happiness is dit wel toegestaan.
Al hoewel we de voordelen ervan respecteren zijn ceremonies met Ayahuasca en andere plantmedicijnen niet toegestaan bij ons.

Vrouw bij Lemurisch bos, bezoeker, bewoner.jpgIcosaeder.jpgLabyrinth lopen op de Elohim Krachtplaats.jpg

Groepsaccommodatie Happiness huren

Onze retraite- en groepsaccommodatie Happiness is te huur voor minimaal twee dagen en/of nachten, van vrijdag 16.00 uur tot zondag 16.00 uur. De prijs daarvoor is € 650,-. Dit is exclusief €250,- eindschoonmaakkosten. Er is ruimte voor 12 tot 14 mensen, inclusief docent(en). Onze voorkeur gaat uit naar weekenden of een hele week verhuren. Midweken van woensdag 10 uur tot vrijdag 10 uur zijn echter wel bespreekbaar. We verhuren Happiness niet voor losse avonden, één dag of één nacht.

De huurder dient zelf op vrijdag tussen 15.30 uur en 16.00 uur aanwezig te zijn

De huurder kan zelf bepalen op welke dag en tijdstip zijn/haar gasten mogen aankomen, echter dit kan niet na 22 uur zijn. Komen de gasten pas op zaterdag, dan blijft de huurprijs hetzelfde.

Voor tijdsoverschrijding bij vertrek op zondag van max 2 uur brengen wij geen extra huur in rekening, daarna geldt tot 4 uur; 25% van het tarief en voor meer dan 4 uur betaal je 50% van het tarief. Als je bij ons huurt veranderen de prijzen in principe niet. Wij houden ons wel het recht voor om een realistische prijscorrectie toe te passen mocht er sprake zijn van verdergaande inflatie, ongewone kosten, verhoging van andere belastingen. Deze verhoging zal altijd gelijk zijn aan de reële inflatie of belastingverhoging.

Niet retourneerbare aanbetaling huur. Eindschoonmaak en borg

Naast de huurkosten van €650,- is de verplichte eindschoonmaak €250,-.
Ook hanteren we een niet retourneerbare aanbetaling van € 250,- . Je reservering is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling. Het bedrag van de aanbetaling wordt afgetrokken van de totale huurfactuur die inclusief schoonmaakkosten is, en die je 17 dagen van tevoren ontvangt. Het bedrag van de huurfactuur dient 14 dagen voorafgaand aan je bezoek op onze rekening te staan. Verder hanteren we een borg van €250,- welke na afloop wordt teruggestort. Daarvoor krijg je een aparte factuur.

Annulering

Het bedrag van je aanbetaling is het enige risico dat je als huurder loopt. Wij hanteren geen algemene horeca voorwaarden bij annulering omdat die maken dat aanbieders hun workshop/opleiding te snel annuleren uit angst voor een te omvangrijke financiële strop bij onvoldoende deelnemers. In de huidige tijd, waarin deelnemers vaak laat inschrijven voor workshops/opleidingen, lijkt ons dit niet meer gewenst. Zo blijft het verlies voor de huurder altijd beperkt tot de aanbetaling. Wel is het zo dat Elohim zich het recht voorbehoudt na het niet doorgaan van workshops van huurders wegens gebrek aan deelnemers, de eventuele overige data te annuleren met terugbetaling van de aanbetaling voor die data.

Annulering door overheidsmaatregelen

Indien de Nederlandse overheid of de overheid van de huurder (indien deze en zijn deelnemers uit een ander land moeten komen) maatregelen treft die maken dat groepswerk/workshops/cursussen niet door kunnen gaan, kan de aanbetaling kosteloos worden doorgeschoven naar een latere datum. Ook kan dit als krediet blijven staan totdat je als huurder opnieuw wilt boeken. Bij annulering, op welke termijn dan ook, ben je alleen het voorschot bedrag kwijt.

Kan Elohim reclame maken voor mijn aanbod?

Als je wilt vermelden wij je workshop/training met een kort info stukje en een link naar je eigen website in onze nieuwsbrief welke wordt verstuurd aan 10.000 abonnees. De kosten hiervoor zijn € 45,-. Tevens kunnen wij indien gewenst, kosteloos jouw activiteit een plekje geven op onze social media pagina's (Facebook & Instagram). Facebook 9000 volgers

Prijsopbouw huren Happiness

 • Huur Happiness van vrijdag 16.00 uur tot zondag 16.00 uur € 650,- (inclusief aanbetaling van € 250,-)
 • Schoonmaak kosten € 250,-
 • Borg € 250,- (gaat via een aparte factuur)
 • Eenmalig reclame maken voor jouw evenement via onze nieuwsbrief € 45,- (optioneel)

In totaal komen de kosten voor weekendverhuur Happiness van vrijdag 16.00 uur tot zondag 16.00 uur op € 900,- exclusief borg en reclame kosten.

Overnachten bij ons?

Wil jij als docent/huurder, eventueel samen met jouw gasten, overnachten bij ons? Dan kan dat! We hebben daarvoor verschillende mogelijkheden, waaronder individueel beddenverhuur in Happiness en (privé) verblijfsmogelijkheden in onze chalets of op onze natuurcamping. De verhuur van deze mogelijkheden loopt via ons. Hier lees je wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Heb je interesse of vragen? Wil je weten wat de verhuurderskosten zijn voor een hele week? Neem dan contact op per mail of telefoon!
We zijn bereikbaar van woensdag tot en met zaterdag.
E-mail: info@elohim-centre.nl
Telefoon: 0597-541539

Wat is aanwezig in Happiness?

De keuken in Happiness heeft een vaatwasser maar er is geen oven, wel een 6 pits gasstel, koelkast, koffiezetapparaat, Senseo en waterkoker. Grote en kleine pannen als ook schalen zijn er voldoende, net als serviesgoed en keukengerei. Ook is er voldoende keukenlinnen aanwezig om te gebruiken en verzorgen wij handzeep en afwasmiddel. Bakolie, theezakjes en koffie (pads) moet je zelf meenemen.

Binnen in Happiness vind je een grote living (ongeveer 10 x 5 meter) met banken, gemakkelijke stoelen, tafels, eettafels met stoelen . Er zijn twee badkamers met elke twee douches en wc's. We verzorgen ook het toiletpapier. Handdoeken voor het douchen moet je zelf meenemen

Wat zit bij de huurprijs in

 • Gemeentelijke belastingen en toeristenbelasting
 • Bedlinnen bij medeverhuur van de bovenste slaapkamers op de verdieping
 • Badkamers en douches
 • Livingroom met banken en tafels
 • 4 aparte slaapkamers met totaal 12-14 bedden
 • Gebruik inventaris zoals keuken, oven, vaatwasser, waterkoker, senseo apparaat, pannen, glazen, grote au bain marie soeppan
 • Serre (buiten het stookseizoen) en eigen tuin (zomers met tuinstoelen en tafels)
 • Vaatwastabletten, afwasmiddel, handzeep, toiletpapier
 • Keuken linnen zoals kleine handdoeken, vaatdoekjes en theedoeken
 • Gebruik vuurplaats op Krachtplaats (tenzij te droog weer) Hout meenemen of vooraf bij ons kopen
 • Entree 30 Helende Zelfrealisatie tuinen, Elohim Krachtplaats en Lemurisch Bos (normaal 13,50 p.d.p.p.)
 • Indien Joke beschikbaar is is er een kosteloze individuele 5 minuten reading voor ieder die dat wil mogelijk (wat licht er op in je innerlijke ontwikkeling en welke edelsteen past bij je en waarom.)
 • Wifi
 • Eindschoonmaak a €250,- (wordt meegefactureerd)
 • Kosteloos parkeren op ons parkeerterrein.
 • Wij hebben één laadpaal voor een elektrische auto op ons terrein.

Wat zit niet bij de huurprijs in

 • Energiekosten (volgens eigen bemetering). Deze worden zo mogelijk, verrekend met de borg.
 • Eventueel sessies binnen het Elohim Centre. Deze zijn los te boeken.
 • Deelname aan een gechannelde avond-groepshealing van Joke ElZiam Nootebos. Deze zijn ook los te boeken.
 • Uitleg, readen en invoelen van zelfrealisatie-, kruidentincturen en edelstenen in de winkel buiten de winkelopeningstijden.
 • Workshop van Joke op aanvraag, a €100 euro p.u. , max 3 uur.
 • Ontbijt, lunch en diner. Hier dien je zelf zorg voor te dragen, zelf of via een cateraar in de buurt.
 • Koffie en thee