Bed huren in Happiness tijdens groepswerk

Overnachten in  de groepsaccommodatie Happiness tijdens een workshop, training of retraite

Indien jouw groepsleider de "Happiness" groepsaccommodatie heeft afgehuurd, kun je via het Elohim kantoor er ook een bed c.q.  overnachting bijboeken als deelnemer. Op deze pagina lees je hier meer over.

Beddenverhuur kan op twee manieren
Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW

1) Docent huurt ook alle slaapgelegenheid; de eerste etage en de 2 slaapkamers op de begane grond v.a. € 600,- 2 nacht
De andere optie is dat de docent zelf de gehele slaapgelegenheid van Happiness huurt. Dit is goedkoper dan losse bedden verhuur. Tevens worden de overige bedden bij een kleine groep dan niet verhuurd zodat het hele gebouw voor de groep beschikbaar is inclusief alle bedden, kamers en ook de hele begane grond. De kosten voor het huren van het slaapgedeelte/hele gebouw zijn € 600,- per 2 nachten voor 8 personen (incl docent(en)). Voor elke extra persoon zijn de kosten € 75,- per 2 nachten extra. Wil je voor je gasten liever 1 nacht aanbieden dan kan dat ook, de slaapvertrek kosten zijn dan € 300,- voor 8 personen. Er gelden geen extra of andere annuleringskosten dan die er gelden voor de verhuur van de gehele accommodatie "Happiness".

2) Deelnemers huren zelf een bed; kosten € 150,- voor 2 nachten
Happiness is onze retraite- en groepsaccommodatie voor gastdocenten waar tevens ook slaapgelegenheid is voor jou als deelnemer. Voor jou als deelnemer is het mogelijk om een bed te reserveren in Happiness. Kosten hiervoor zijn € 150,- voor twee nachten, €80,- voor één nacht. Dit is inclusief toeristenbelasting, bedlinnen, gebruik van toiletten, douchegelegenheid. Bij boeking ontvang je per mail een bevestiging en factuur. Ook mag je als overnachtende gast, kosteloos de Helende Tuinen bezoeken. Zelfs 's avonds.
Betaling en annulering door individuele deelnemer
Het bedrag dient minimaal 24 uur voor aanvang op onze rekening bijgeschreven te staan onder vermelding van je factuurnummer. De betaling gebeurt door diegene die het bed huurt. Binnen de laatste 24 uur betalen? Hiervoor gelden € 30,- extra administratiekosten. Als extra services hebben we gesteld dat annuleren tot 24 uur vooraf kan en € 30,- p.p. kost.Je kunt boeken via het Elohim Centre 0597-541539.

Waarom verblijven in Happiness

  • Inclusief kosteloze toegang tot 5  hectare bos, de krachtplaats, edelsteenwinkel en alle helende tuinen
  • Toegang tot de Helende tuinen en het Lemurisch bos is normaal €13,50 p.p.p.n. maar nu inbegrepen 

Je bent niet alleen in hetzelfde gebouw met elkaar, (goed als je ook 's avonds nog een programma hebt of 's avonds op eigen gelegenheid wilt genieten van de Helende Tuinen en het sacrale bos) maar je weet vooraf ook zeker dat er een bed beschikbaar is in de positieve energie van de krachtplaats en je hebt een gunstige annuleringsperiode / kosten.

NB. De 13 bedden in Happiness worden niet anders verhuurd dan alleen bij verhuur van de gehele accommodatie.

Kamer 1 beneden met 1 keer een enkel bed (1 slaapplaats)
Kamer 2 boven met 3 keer een enkel bed en een stapelbed (5 slaapplaatsen)
kamer 3 boven met 2 keer een enkele bed (2 slaapplaatsen)
kamer 4 boven met 1 enkel bed (1 slaapplaats)
kamer 5 boven met 3 keer een enkel bed (3 slaapplaatsen)
kamer 6 beneden met 1 keer een enkel bed (1 slaapplaats)

klein-08.JPG klein-03.jpg

Liever meer privacy voor de nacht?

Voor de huurder van de groepsaccommodatie /c/q/ de leider van de groep is er in Happiness een 1 pers. kamer beschikbaar.
Wil je als docent of als cursist meer privacy? Dan is het ook mogelijk om een verblijf te boeken op onze Krachtplaats en natuurcamping. We hebben naast een natuurcamping, minicamping, waar je terecht kunt met je eigen kampeermiddel (tent of camper), ook chalets beschikbaar! Deze zijn te bekijken via deze website. Boekingen lopen via het Elohim Centre en kunnen van woensdag tot en met zaterdag per mail of telefoon gedaan worden. Houdt er rekening mee dat, anders dan bij 1 bed huren in de groepsaccommodatie Happiness, voor de chalets of camping de Recron annuleringsregeling geldt.

Contact

Wil je meer informatie over verblijven in Happiness of op onze Krachtplaats, of wil je een boeking plaatsen?
Neem dan contact op per mail of telefoon!
We zijn bereikbaar van woensdag tot en met zaterdag.
E-mail: info@elohim-centre.nl
Telefoon: 0597-541539