Bed huren in Happiness tijdens groepswerk aldaar

Overnachten in  de groepsaccommodatie Happiness tijdens een workshop, training of retraite

Indien jouw groepsleider de "Happiness" groepsaccommodatie heeft afgehuurd, kun je via het Elohim kantoor er ook een bed c.q.  overnachting boeken. Op deze pagina lees je hier meer over.

Individueel beddenverhuur (alleen) tijdens verhuur van de groepsaccommodatie Happiness

Happiness is onze retraite- en groepsaccommodatie voor gastdocenten waar tevens ook slaapgelegenheid is voor jou als deelnemer. Voor jou als deelnemer is het mogelijk om een bed te reserveren op een gedeelde slaapkamer in Happiness. Kosten hiervoor zijn € 130,- voor twee nachten. Dit is inclusief toeristenbelasting, gebruik van toiletten, douchegelegenheid, keuken en living. Ook mag je als overnachtende gast, kosteloos de Helende Tuinen bezoeken. Zelfs 's avonds. Je kunt boeken via het Elohim Centre 0597-541539. 

Betaling en annulering

Het bedrag van €130,- dient minimaal 24 uur voor aanvang op onze rekening bijgeschreven te staan onder vermelding van Happiness bed. De betaling gebeurt door diegene die het bed huurt. Binnen de laatste 24 uur betalen? Hiervoor gelden € 30,- extra administratiekosten. Als extra services hebben we gesteld dat annuleren tot 24 uur vooraf kan en € 30,- p.p. kost. (Voor annulering op de minicamping of een chalet aldaar, gelden de alom bekende Recron regels minder soepel zijn).
Zo gauw je betaling binnen is krijg je daarover een bevestigingsmail.

Waarom verblijven in Happiness?

Je bent dan niet alleen in hetzelfde gebouw met elkaar, (goed als je ook 's avonds nog een programma hebt of savonds op eigen gelegenheid wilt genieten van de Helende Tuinen en het sacrale bos) maar je weet ook zeker dat er een bed beschikbaar is en je hebt een gunstige annuleringsperiode / kosten.

NB. De bedden in Happiness worden verder niet verhuurd; alleen bij verhuur van de gehele accommodatie.

Kamer 1 beneden met 2 keer een enkel bed (2 slaapplaatsen)
Kamer 2 boven met 3 keer een enkel bed en een stapelbed (5 slaapplaatsen)
kamer 3 boven met 2 keer een enkele bed (2 slaapplaatsen)
kamer 4 boven met 1 enkel bed (1 slaapplaats)
kamer 5 boven met 3 keer een enkel bed (3 slaapplaatsen)
kamer 6 beneden met 2 keer een enkel bed (2 slaapplaatsen)

klein-08.JPG klein-03.jpg

Liever meer privacy?

Voor de huurder van de groepsaccommodatie /c/q/ de leider van de groep is er in Happiness een 1 pers. kamer beschikbaar.
Wil je als docent of als cursist meer privacy? Dan is het ook mogelijk om een verblijf te boeken op onze Krachtplaats en natuurcamping. We hebben naast een natuurcamping, minicamping, waar je terecht kunt met je eigen kampeermiddel (tent of camper), ook chalets beschikbaar! Deze zijn te bekijken via deze website. Boekingen lopen via het Elohim Centre en kunnen van woensdag tot en met zaterdag per mail of telefoon gedaan worden. Houdt er rekening mee dat, anders dan bij een bed huren in de groepsaccommodatie Happiness, hiervoor de Recron annuleringsregeling geldt.

Contact

Wil je meer informatie over verblijven in Happiness of op onze Krachtplaats, of wil je een boeking plaatsen?
Neem dan contact op per mail of telefoon!
We zijn bereikbaar van woensdag tot en met zaterdag.
E-mail: info@elohim-centre.nl
Telefoon: 0597-541539