Doorbraak arrangement

 

Wil jij een doorbraak in je leven?

Innerlijk kind, vreugde, ondergaande zon, lichtbol.jpg.jpgWil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak met innerlijke transformatie? Herhalingslussen voorkomen? Heb je de moed en het vertrouwen om te springen?

Kies dan voor een doorbraak of maatwerk arrangement, met meerdere Master Healing-Reading consulten, satsangs en overnachtingen in de multidimensionaal helende energie van de Elohim Krachtplaats. Je bent zonder de matrix van je dagelijks leven in een veilige, hoog frequente omgeving, krijgt persoonlijke ondersteuning en advies en gebruikt de Krachtplaats en zelfrealisatie tuinen als enorme universele healer.

Ontvang healing voor je zieledelen en levensbestemming

Tijdens een doorbraak arrangement ontvang je heling voor je multidimensionale zieledelen en de diepe, warme éénheidsverbinding met de Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en de Bron. De ervaren Elohim Master Healer-Readers werken als multidimensionaal kanaal voor de Bovenwereld met je oorspronkelijke Essentie, kristallijnen zelf, innerlijk kind en lichtlichamen. Met de allereerste, meest verre (verleden levens) oorzaak. Ze stemmen zich af op het doel van je ziel en nemen dit mee naar de wortel van je vraag of situatie. Het wordt vanuit een ruimer perspectief benaderd zodat heel je Wezen erkenning krijgt.

In deze pure energie word je bevrijd

Vele Lichtwezens, Elohims, Engelen, Aartsengelen, Divine Beings, Merlin, Pan e.a. Natuurspirits openen je levensbestemming, zachtheid, eenheids-liefdesveld, creatiekracht, je hart en relatiechakra met liefde en respect voor jezelf en het grotere Geheel. Karmische en problematische levenssituaties en herhalingspatronen komen tot een doorbraak.

Voorbeelden van thema's

 • Ontevreden, richtingloos, werk niet leuk, weten dat er meer moet zijn, maar wat?
 • Vragen/ kwesties rondom zieledoel, studie, relatie, levensbestemming?
 • Leven Wie je werkelijk Bent, jeZelf vinden en waarvoor je naar de Aarde komt
 • Diepe pijn, vraagtekens en onvermogen bij ziel relaties, Tweelingzielen en vlammen
 • Verdieping voor Kosmisch Meesterschap, Ontwaken, Non-dualiteit, Verlichting, Godrealisatie
 • Oude patronen van onveiligheid, innerlijk kind, tekorten en onzekerheid doorbreken
 • Vermoeidheid, depressie, entiteiten, verslaving, negatieve astrale beïnvloedingen, zuiveren
 • Overtuigingen en blokkades van vorige levens en familie-aura zuiveren en healen
 • Evenwicht in mannelijkheid en vrouwelijkheid en multidimensionaliteit
 • Healing op God-Godin, Mens-zijn, in je Kracht staan, Overgave en spirituele verlichting
 • Kwetsbaar, open en toch krachtig zijn, leven vanuit je eigen kern
 • Vanuit je buik leven, subtiel in-en aanvoelen, in je kracht staan, ook als HSP-er
 • Seks vanuit de ziel
 • Voorouderkarma, mannen- en vrouwenlijnen opschonen (voor dit thema is 2x doorbraak arrangement nodig)

 


Arrangementen

Er worden 2 verschillende arrangementen aangeboden:

 

Doorbraak arrangement:
(3 daags)

 475,-

3 dagen helende Tuinen en Krachtplaats entree
3 x persoonlijke Master Healing-Reading
1x eindgesprek
2 x overnachtingen in hostellerie of camping (bijbetaling privé kamer mogelijk)
2 x biologisch vegetarisch ontbijt
2 x biologisch vegetarische lunch
2 x biologisch vegetarisch diner
Onbeperkt koffie en thee in hostellerie

Maatwerk arrangement:
(2 daags)

€ 290,-

2 dagen helende Tuinen en Krachtplaats entree
2 x persoonlijke Master Healing-Reading
1x eindgesprek
1 x overnachting in hostellerie of camping
(bijbetaling privé kamer mogelijk)
1 x biologisch vegetarisch ontbijt
1 x biologisch vegetarische lunch
1 x biologisch vegetarisch diner
Onbeperkt koffie en thee in hostellerie

 

Twijfel je of het arrangement geschikt is? Bel ons, dan voelen we het graag voor je in.

 


Neem contact op om te boeken

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Het arrangement is zowel doordeweeks als in het weekend te boeken. Vaak is er doordeweeks meer plek in de agenda waardoor je eerder terecht kunt.

 


Wie kunnen je ondersteunen tijdens dit arrangement?

Je kunt zelf invoelen welke van de Elohim Master Healer-Reader-Coaches je het meeste aanspreekt, kom je er niet uit dan kunnen we je ook adviseren. Marlisa, Willeke en Luuc zijn naast Master Healer Reader Coach tevens satsanggever. Ze ondersteunen daarmee ook bij Kosmisch Meesterschap, Ontwaken, Verlichting en Godrealisatie. René coacht tijdens de satsang-gesprekken naar verlichting en je ware Zelf. Helen is wandelcoach en psycholoog.

We zien uit naar een ontmoeting met jou!

Lees hier meer informatie over de Elohim Master Healers

 

 


 Ervaar je Goddelijke Vonk en Ziel samen met je menszijn;

als éénheid, want alleen dan kun je in overeenstemming leven met hetgeen waarvoor je hier bent en met "wie je Bent".

 


Ervaringen

“Hoe gaat het nu met mij na 10 dagen op de krachtplaats, 2 workshops en 3 healings? Thuis had ik eerst fysieke klachten, hoofdpijn en veel dromen. Verder kwamen alle lagen en laagjes één voor één los. Ik ben goed ingedaald in mijn innerlijk kind, dat voelde ik. Alle herinneringen in mijn leven die voortkwamen uit mijn "scheve" begin kwamen langs gefietst. Het was niet echt heftige pijn maar wel het nodige verdriet. Ook zelf in de spiegel kijken hoe ik erin heb gestaan, dat registreren, accepteren en weer loslaten. Ik kwam zelfs tot een punt dat ik eindelijk mijn overleden man kon loslaten met liefde in mijn hart zodat ook hij verder kan. Geen kritiek meer maar voelen, registreren, accepteren en loslaten. De grootste les die ik leerde bij Elohim. Nog wel steeds bewust maar wel gemakkelijker nu.


De vrienden die mij jullie hadden aanbevolen zijn o.a. reiki meester en behandelaars. Het is dat ze wisten dat ik naar jullie toegeweest ben, anders waren ze verbijsterd geweest over wat er is verandert! Ze voelden in mijn hele wezen alle energieën als een wervelstorm aan het werk, alles stond open en raasde door me heen. 

Ik wist wel dat ik "aan het werk" ben maar door deze bevestiging werd ik heel blij! Ik ben goed bezig. Mijn beschouwende en kritische kind is aan het loslaten. Mijn spelende en blije kind komt naar voren. Ik mag eindelijk spelen! Ik voel me zo trots op mezelf dat ik deze stap heb durven zetten! Zo blij dat jullie me hierin hebben geholpen want dit had ik nooit zelf kunnen losmaken! Die 10 dagen bij jullie zijn het beste dat ik heb kunnen doen! Ik laat steeds meer los en hoe blij ik al was, ik word steeds blijer en meer mezelf. Ik ga lekker genieten van een gevoel dat ik nog nooit heb gekend. Gewoon effe voor mezelf. Lekker!”

 Lieve groetjes, Caroline 

 

"Ik heb het doorbraak arrangement gedaan. Het verblijf in de krachttuinen en de sessies waarin reading en healing plaatsvond hebben mij opengemaakt. Ik voel me zachter, liefdevoller en in mijn centrum. Het eten is voortreffelijk, de slaapplek prima en het aanbod in de kristalwinkel is enorm. Een fijne plek om te verblijven. Er wordt goed onderling op elkaar afgestemd als je 3 dagen lang consulten hebt. Daardoor vallen er puzzelstukjes. Iedere healer heeft zijn eigen specifieke talenten. Het is wel prijzig allemaal maar het is van goede kwaliteit. Kom zeker nog eens terug. De teksten van Joke resoneren ook enorm. Haar taalgebruik is nieuw en van de nieuwe tijd. Bedankt!"

Anouk

 

"Bedankt voor een prachtig arrangement. Het heeft mij ontzettend goed gedaan. De aanpak van de verschillende healers werkte voor mij erg prettig. Nu na het arrangement voel ik me steviger, heb weer meer energie en voel weer meer vertrouwen. Echt mega bedankt! Ik vind jullie kanjers!"

Els

Lees meer ervaringen over de arrangementen

 


Praktische informatie

Programma

Je komt aan tussen 14.00 en 15.00 uur en vertrekt de laatste dag na de lunch om 13.00 uur.

Elke dag ontvang je een Master Healing-Reading-Coaching van 50-60 min. Hierdoor kun je in één keer heel diep door een proces gaan en dit op zoveel mogelijk lagen transformeren. Op de laatste dag ontvang je een nagesprek met de Master Healer voor tips en adviezen. Dit helpt je op hernieuwde wijze in de dagelijkse omgang en realiteit te staan en je wordt bekrachtigd in wat je hebt opgehaald. Ook wordt er gesproken over mogelijke nazorg, ondersteunende middelen en eventueel een vervolgtraject.

Door je meerdaagse verblijf op de Krachtplaats loop je thuis of op je werk niet meteen weer in de oude groef en opent zich tevens de volheid van je Essentie. De energie van de Krachtplaats en Helende Tuinen versterkt je healing, reading, zuivering en integratie enorm. Tijdens je arrangement is er voldoende gelegenheid om de 30 verschillende Helende Tuinen te bezoeken.

De maaltijden van aankomst tot vertrek en onbeperkte koffie en thee in de B&B Happiness is inbegrepen.

Aanvullende activiteiten

Tijdens je arrangement heb je 2 of 3 persoonlijke consulten, de rest van de tijd kun je zelfstandig besteden. Je kunt ontladen, integreren, mediteren en healing, antwoorden of inzichten ontvangen in de Helende Tuinen. Ook kun je de spirituele winkel bezoeken en lekker wandelen en fietsen in de omgeving.

Bekijk de agenda voor spirituele avond bijeenkomsten om te zien of er een activiteit gegeven wordt tijdens je arrangement.

Verblijf op de Krachtplaats

Voor meer informatie over je accommodatie en wat een verblijf op de Krachtplaats je brengt, klik dan hier

Maaltijden

Tijdens je arrangement eet je in het vegetarische huiskamerrestaurant waar hoofdzakelijk biologisch gekookt wordt, met waar mogelijk biologisch liefdesvoedsel uit eigen moes- en fruittuin. Eenheid, verbinding, openheid, stilte of gezelligheid ontstaan als vanzelf.

Helende Tuinen bezoeken

De verlichtingsenergie van de Elohim Krachtplaats met engelen, ondersteunt de arrangementen enorm. Tijdens een arrangement zijn de 30 Helende Tuinen gratis toegangelijk welke je lichaam, systeem en chakras nog meer openen en zuiveren. De sessies kunnen zich door de Krachtplaats extra verdiepen en integreren.

Lees meer over de Krachtplaats en Helende Tuinen

 

Elohim Master Healers Readers en Coaches

De ervaren Elohim Master Healer-Readers werken onder andere op fysieke, emotionele, spirituele, kosmische, zielengroepen, verleden levens en DNA lagen. Zij werken als multidimensionaal kanaal voor de Bovenwereld met je oorspronkelijke Essentie, kristallijnen zelf, innerlijk kind en lichtlichamen. Met de allereerste, meest verre (verleden levens) oorzaak. Elohim Master Healers stemmen zich af op het doel van de ziel van de cliënt en nemen dit mee naar de wortel van je vraag of situatie. Het wordt vanuit een ruimer perspectief benaderd zodat heel je Wezen erkenning krijgt.

Vanuit je hogere ziel en Essentie werkt de helende energie en informatie door naar je chakra's, het fysieke en/of de praktische situatie. Dit klinkt misschien lastig of onbekend, toch sluit het arrangement altijd precies aan op jou en je situatie zodat je voor jou toepasbare inzichten, healing en tools mee naar huis neemt. Ook na afloop, gedurende enkele dagen tot maanden, is de healing-reading of coaching nog volop werkzaam.

De hoog opgeleide, ervaren Elohim Master Healer-Reader Coach heeft een groot deel reeds doorleefd van het innerlijk kind, het Ontwakings en zelfrealisatieproces, het kristallijnen en non duale kosmische Meesterschap. HIj/zij kent zijn of haar Ware Wezen en zieledoel. Hij/zij heeft zelf ook veel meegemaakt en weet hoe pijn, onvermogen, alleen zijn, verdriet en zorgen voelen. Hoe alles onder je weg kan vallen. Maar ook hoe bevrijding, leven vanuit de Ware Natuur en ultieme gezondheid en relaties, mogelijk zijn. Haar/ zijn Hart vindt daarom nu het hoogste geluk in de uitgestoken hand zijn voor jou als medereiziger op de Weg.

Kanaal voor de Bron

In de Elohim spirituele opleidingen, workshops, sessies en satsangs word je in je eigen tempo verbonden met je multidimensionale zieledelen en de diepe, warme éénheidsverbinding met de Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en de Bron. Vele Lichtwezens, Elohims, Engelen, Aartsengelen, Divine Beings, Merlin, Pan e.a. Natuurspirits openen je heelheid, zachtheid, een eenheids-liefdesveld, creatiekracht en je hart met liefde en respect voor jezelf en het grotere Geheel. Hierdoor ontstaan Goddelijke Scheppingskrachten in je cellen, DNA en in je kosmisch Meesterschap. Hemelse en Aardse Drakenkrachten, de 4 Windrichtingen, de 5 Elementen, de Natuurspirits en de Wezens van Edelstenen komen binnen tijdens workshops en sessies.

In deze Pure Energie word je bevrijd

Bevrijd van beklemmende verbindingen, karmische banden en je kleine zelf.
Herhalingslussen, relationele en fysieke problemen, negatieve astrale beïnvloedingen en programmaknoppen, zowel als die van je zielengroep, worden, waar mogelijk, tot aan hun oorsprong getransmuteerd en met Eenheids-Liefdeslicht opgevuld. Dit brengt een grote Doorbraak, activeert je levenrichting, Ontwakingsproces en de Gouden Reconnectie met je Ware Oorsprong.

 

DNA healingset

Het is aan te raden vooraf en als nazorg de DNA Healingsset te bestellen.

Wie is het Elohim Centre

Dit is moeilijk uit te leggen, echter wel te voelen! Je wordt er door aangeraakt of je wilt of niet. De energie van het Elohim Centre brengt je naast de prachtige sessies nog veel meer; het verruimt jouw ziel, bewustzijn, schoonheid en essentie! Je wordt daardoor meer wie je in Wezen bent wat doorwerkt naar jezelf, relaties en werk.