Doorbraak arrangement (2 of 3 daags)

Wil jij een doorbraak in je leven?

Innerlijk kind, vreugde, ondergaande zon, lichtbol.jpg.jpgWil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak met innerlijke transformatie? Herhalingslussen voorkomen? Heb je de moed en het vertrouwen om te springen?

Kies dan voor een doorbraak of maatwerk arrangement, met meerdere Master Healing-Reading consulten, satsangs en overnachtingen in de multidimensionaal helende energie van de Elohim Krachtplaats. Je bent zonder de matrix van je dagelijks leven in een veilige, hoog frequente omgeving, krijgt persoonlijke ondersteuning en advies en gebruikt de Krachtplaats en zelfrealisatie tuinen als enorme universele healer.

Ontvang healing voor je zieledelen, kracht en levensbestemming

Tijdens een doorbraak arrangement ontvang je heling voor je multidimensionale zieledelen en de diepe, warme éénheidsverbinding met de Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en de Bron. De ervaren Elohim Master Healer-Readers werken als multidimensionaal kanaal voor de Bovenwereld met je oorspronkelijke Essentie, kristallijnen zelf, innerlijk kind, zieledelen, lichtlichamen en fysieke systeem. Ze werken als mogelijk ook in je DNA en de allereerste, (verleden levens) oorzaak van pijn, strijd of hindernis. Ook vindt zuivering van niet-eigen energie plaats. Ze stemmen zich af op het doel van je ziel en nemen dit mee naar de wortel van je vraag of situatie. Het wordt vanuit een ruimer perspectief benaderd zodat heel je Wezen erkenning krijgt.

In deze pure energie word je bevrijd

Vele Lichtwezens, Elohims, Engelen, Aartsengelen, Divine Beings, Merlin, Pan e.a. Natuurspirits openen je levensbestemming, zachtheid, eenheids-liefdesveld, creatiekracht, je hart en relatiechakra met liefde en respect voor jezelf en het grotere Geheel. Karmische en problematische levenssituaties en herhalingspatronen komen tot een doorbraak.

Voorbeelden van thema's

 • Vragen/ kwesties rondom zieledoel, zingeving, levensbestemming
 • Leven Wie je werkelijk Bent, jeZelf vinden en waarvoor je naar de Aarde komt
 • Intentie richting Meesterschap, Ontwaken, Non-dualiteit, Verlichting, Godrealisatie
 • Innerlijke onveiligheid, innerlijk kind, tekorten, hooggevoeligheid en onzekerheid doorbreken door bewustzijnsgroei
 • Vermoeidheid, depressie, negatieve astrale beïnvloedingen zuiveren d.m.v. een Pad naar het worden van je grote Zelf
 • Overtuigingen en blokkades van vorige levens en familie-aura zuiveren en healen en je volledig potentieel worden
 • Evenwicht in mannelijkheid en vrouwelijkheid en multidimensionaliteit
 • Healing op God-Godin, Mens-zijn, in je Kracht staan, Overgave en spirituele verlichting
 • Kwetsbaar, open en toch krachtig zijn, leven vanuit je eigen kern
 • Vanuit je buik leven, subtiel in- en aanvoelen, in je kracht staan, ook als HSP-er
 • Seks vanuit de ziel
 • Voorouderkarma, mannen- en vrouwenlijnen opschonen (voor dit thema is minimaal 2x een doorbraak arrangement nodig)

 


Arrangementen

Er worden 2 verschillende arrangementen aangeboden waarbij het verblijf los geboekt dient te worden.

Doorbraak arrangement:
(3 daags)

 € 379,-
excl. verblijf

3 dagen helende Tuinen en Krachtplaats entree
3 x persoonlijke Master Healing-Reading
1x eindgesprek
Onbeperkt koffie en thee in hostellerie
2 x biologisch vegetarisch ontbijt
2 x biologisch vegetarische lunch
2 x biologisch vegetarisch diner
 

Maatwerk arrangement:
(2 daags)

€ 239,-
excl. verblijf

2 dagen helende Tuinen en Krachtplaats entree
2 x persoonlijke Master Healing-Reading
1x eindgesprek
Onbeperkt koffie en thee in hostellerie
1 x biologisch vegetarisch ontbijt
1 x biologisch vegetarische lunch
1 x biologisch vegetarisch diner
 

Praktische informatie

Klik hier voor meer praktische informatie over het arrangement


Wie kunnen je ondersteunen tijdens dit arrangement?

De Elohim Master Healer-Reader-Coaches zijn tevens satsanggever en kunnen je ook coachen d.m.v. satsang naar het Ontwaken in je ware Zelf. 

We zien uit naar een ontmoeting met jou!

Lees hier meer informatie over de Elohim Master Healers

Afhankelijk van welk arrangement je boekt vind de eerste sessie plaats op  woensdag of donderdag na 15.00 uur. Op vrijdag(morgen) heb je je laatste consult. Zie hier de verblijfsmogelijkheden.


 
Ervaar je Goddelijke Vonk en Ziel samen met je menszijn;

want alleen dan kun je in overeenstemming leven met hetgeen waarvoor je op Aarde bent en met "wie je Bent".


Ervaringen

"Er zijn op dit moment drie mensen voor een arrangement. Tijdens de lunch zat ik met hen aan tafel. En ik vond het zo mooi om te zien hoeveel er kan en mag gebeuren in een paar dagen tijd. Echt ongelooflijk. Ik zie veel meer rust, maar ook kracht en licht en bij de mensen. Wat 2 nachten op de krachtplaats en en een aantal sessies wel niet kan doen voor de mensen!"

Jordy


"Enorm onder de indruk van het doorbraak arrangement dat ik gedaan heb. Grote stappen gemaakt en heel gemotiveerd voor het nemen van mijn volgende stappen! Met speciale dank aan de leuke crew die altijd druk doch ontspannen bezig is en ervoor zorg draagt dat alles prettig verloopt. Het was top!"

Caroline


"Ik voelde me heel erg welkom ontvangen. Het verblijf heb ik als plezierig ervaren. Ik kon mijn eigen gang gaan. Ontbijt, lunch en diner perfect geregeld en uitstekend verzorgd. Het heeft mij heerlijk gesmaakt. De sessies tijdens het arrangement heb ik als heel bijzonder en zeer treffend ervaren. Ik begrijp mijn reacties in bepaalde situaties beter. Ik zie in waarom ik oude gedragspatronen niet kon doorbreken. Het is zo mooi dat de Elohim Healers mijn ziel hebben gezien en verwoord naar mij. Heel waardevol! Het gevoel is niet in 1 woord te vatten, je moet het gewoon ervaren!"

Omie


"Ik vond het bijzonder, de sessies ! Deze twee dagen hebben me heel goed gedaan ik voel het nog. Ik zit er nu weer anders bij, dan voor ik ging. Kort gezegd voel ik dat er meer ruimte is gekomen. De sessies sloten ook heel mooi als vanzelf op elkaar aan, ik bedoel dat jullie voor mijn gevoel gewoon precies gedaan hebben wat passend was/is en in die volgorde ook. Dat is zo fijn hoe jullie zijn afgestemd.Over een paar maanden neem ik weer contact op voor nieuwe afspraken."

Irene

 

Lees meer ervaringen over de arrangementen