Doorbraak healing arrangement of Intensive arrangement (3-7 daags)

Wil jij een doorbraak in je leven?

Innerlijk kind, vreugde, ondergaande zon, lichtbol.jpg.jpgWil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak met innerlijke transformatie? Herhalingslussen voorkomen? Heb je de moed en het vertrouwen om te springen?

Kies dan voor een doorbraak arrangement of intensive van 3-7 dagen, met minimaal twee Master Healing-Reading consulten, satsangs en overnachtingen in de multidimensionaal helende energie van de Elohim Krachtplaats. Tussen de sessies door ga je niet terug naar huis, niet naar je oude matrix terug, maar pakt gelijk door. In de veilige, hoog frequente Elohim Krachtplaats energie, krijg je persoonlijke ondersteuning met Master Healing-Reading-Coaching. Daarnaast helpen de Krachtplaats en de helende zelfrealisatie tuinen je mee als enorme universele Divine Healer!

Hoe boek je een doorbraak healing arrangement of intensive

Een doorbraak arrangement of intensive bestaat uit een drie- tot zevendaags verblijf op de Elohim Krachtplaats met daarbij minimaal twee sessies bij een Elohim Master Healer-Reader-Coach en 3 dagen in de Helende Tuinen en in een chalet. Indien er  2 healers zijn dan benadert elk van hen, vanuit eigen expertise, het onderwerp dat je inbrengt zodat op verschillende lagen en vanuit verschillende ingangen, daarop healing kan plaatsvinden. (Maar soms gaat dezelfde healer ook de tweede sessie met je verder). Altijd is er ook samenwerking met eigen Hoger Zelf, engelen en je gidsen.

Je Helende Tuinen bezoek zit bij de los te boeken overnachting kosteloos inbegrepen

Je verblijft op de Elohim Krachtplaats in een chalet dat je huurt of (in de zomermaanden) op de camping in je eigen kampeermiddel. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden / prijzen beschikbaar.
Bel daarom op tijd voor het boeken van je verblijf en het inplannen van de sessies. Er moet namelijk een chalet vrij zijn en ook de Elohim Master Healers met een eigen praktijk moeten dan plek in hun agenda hebben.
Voor je verblijf: tel 0597 541539. (maar ook de healer kan dit voor je regelen)
Voor de healers: Lees hier meer informatie over de Elohim Master Healers

Ontvang healing voor je zieledelen, kracht en levensbestemming

Tijdens een doorbraak arrangement of intensive ontvang je heling voor je multidimensionale zieledelen en de diepe, warme éénheidsverbinding met de Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en de Bron. De ervaren Elohim Master Healer-Readers werken als multidimensionaal kanaal voor de Bovenwereld met je oorspronkelijke Essentie, kristallijnen zelf, innerlijk kind, zieledelen, lichtlichamen en fysieke systeem of relatie. Ze werken als mogelijk ook in je DNA en de allereerste, (verleden levens) oorzaak van pijn, strijd of hindernis. Ook vindt zuivering van niet-eigen energie plaats. Ze stemmen zich af op het doel van je ziel en nemen dit mee naar de wortel van je vraag of situatie. Het wordt vanuit een ruimer perspectief benaderd zodat heel je Wezen erkenning krijgt.

In deze pure energie word je bevrijd

Vele Lichtwezens, Elohims, Engelen, Aartsengelen, Divine Beings, Merlin, Pan e.a. Natuurspirits kunnen meehelpen en openen je levensbestemming, zachtheid, eenheids-liefdesveld, creatiekracht, je hart, blijheid en relatiechakra, met liefde en respect voor jezelf en het grotere Geheel. Karmische en problematische levenssituaties en herhalingspatronen kunnen tot een doorbraak komen.

Voorbeelden van thema's

 • Last van zwaarte, vermoeidheid of de (tweelingziel-) relatie
 • Healing-reading-coaching rondom innerlijk kind, zieledoel, zingeving, levensbestemming, ziekte, werk, zingeving, kind of ouder
 • Leven Wie je werkelijk Bent, jeZelf vinden en waarvoor je naar de Aarde komt
 • Intentie richting Meesterschap, Ontwaken, Non-dualiteit, Verlichting, Godrealisatie
 • Innerlijke onveiligheid, innerlijk kind, in tekorten denken, hooggevoeligheid klachten en onzekerheid doorbreken
 • Depressie, negatieve astrale beïnvloedingen zuiveren d.m.v. een Pad naar het worden van je grote Zelf
 • Overtuigingen en blokkades van vorige levens, vader- en moederlijnen en familie-aura zuiveren en healen
 • Evenwicht in mannelijkheid en vrouwelijkheid en multidimensionaliteit
 • Healing op God-Godin, Mens-zijn, in je Kracht staan, Overgave en Ontwaken
 • Kwetsbaar, open en toch krachtig zijn, leven vanuit je eigen kern
 • Vanuit je buik leven, subtiel in- en aanvoelen, in je kracht staan, ook als HSP-er
 • Seks vanuit de ziel
 • Voorouderkarma, mannen- en vrouwenlijnen opschonen (voor dit thema is vaak minimaal 2x een doorbraak arrangement of 2x een week-intensive nodig)
 • Huiszuivering, bedrijfszuivering, kristallen installeren en uitlijnen voor je woning of bedrijf


Doorbraak Healing arrangement / Intensive arrangement en prijs

Er worden 2 arrangementen aangeboden waarbij het verblijf los geboekt dient te worden.
De kosten van het doorbraak arrangement en de intensive zijn afhankelijk van het type verblijf dat je kiest.

Praktische informatie*  Klik hier voor meer praktische informatie over het arrangement*  Klik hier voor een filmpje over wat de Krachtplaats en de sessies je aan meerwaarde brengen
Wie kunnen je ondersteunen tijdens dit arrangement?
Lees hier meer informatie over de Elohim Master Healers
|
We zien uit naar een ontmoeting met jou!
Leef in overeenstemming met hetgeen waarvoor je op Aarde bent en met "wie je Bent".

Ervaringen

Irene "Er zijn op dit moment drie mensen voor een arrangement. Tijdens de lunch zat ik met hen aan tafel. En ik vond het zo mooi om te zien hoeveel er kan en mag gebeuren in een paar dagen tijd. Echt ongelooflijk. Ik zie veel meer rust, maar ook kracht en licht en bij de mensen. Wat 2 nachten op de krachtplaats en en een aantal sessies wel niet kan doen voor de mensen!"

Monique "En wat een schitterende ervaring was het om hier een weekje - met zeer wisselend weer - te mogen zijn! Mijn zintuigen ervaarden alles intenser waardoor kleuren en geuren anders werden beleefd. De aarde, de natuur, leeft hier met hoofdletters; elk plantje, kruidje enz. heeft voelbaar zijn/haar eigen liefdevolle identiteit maar is volledig één met zijn omgeving. Ook elke vogel, elk bodemdiertje en insect mag hier zijn en ‘communiceert’. Ik heb de natuur weer met heel andere ogen mogen voelen, zien en ervaren….wat een rijkdom! Elke dag meerdere malen met verfrissende blik weer de tuinen mogen bezoeken heeft me verstilling, heling, verwondering, kennis, bewustwording, blijdschap en dankbaarheid gegeven. Wat een bijzondere plaats om ONS te mogen voelen. De aanvullende healing door Sebastiaan (doorbraak-arrangement) maakte de gehele ervaring voor mij ‘compleet’. Dit gun ik iedereen."

Jordy "Enorm onder de indruk van het doorbraak arrangement dat ik gedaan heb. Grote stappen gemaakt en heel gemotiveerd voor het nemen van mijn volgende stappen! Met speciale dank aan de leuke crew die altijd druk doch ontspannen bezig is en ervoor zorg draagt dat alles prettig verloopt. Het was top!"

Caroline "Ik voelde me heel erg welkom ontvangen. Het verblijf heb ik als plezierig ervaren. Ik kon mijn eigen gang gaan. Het heeft mij heerlijk gesmaakt. De sessies tijdens het arrangement heb ik als heel bijzonder en zeer treffend ervaren. Ik begrijp mijn reacties in bepaalde situaties beter. Ik zie in waarom ik oude gedragspatronen niet kon doorbreken. Het is zo mooi dat de Elohim Healers mijn ziel hebben gezien en verwoord naar mij. Heel waardevol! Het gevoel is niet in 1 woord te vatten, je moet het gewoon ervaren!"

Omie "Ik vond het bijzonder, de sessies ! Deze twee dagen hebben me heel goed gedaan ik voel het nog. Ik zit er nu weer anders bij, dan voor ik ging. Kort gezegd voel ik dat er meer ruimte is gekomen. De sessies sloten ook heel mooi als vanzelf op elkaar aan, ik bedoel dat jullie voor mijn gevoel gewoon precies gedaan hebben wat passend was/is en in die volgorde ook. Dat is zo fijn hoe jullie zijn afgestemd.Over een paar maanden neem ik weer contact op voor nieuwe afspraken."

Lees meer ervaringen over de arrangementen

Tips hoe nu verder na afloop

Doorbraak arrangement: (3-7dagen verblijf)
Inclusief een opname van de sessies

Intensive: (3-7 dagen verblijf)
Inclusief een opname van de sessies

3-7 dagen helende Tuinen en Krachtplaats entree 3-7 dagen helende Tuinen en Krachtplaats entree
  1 zelfrealisatie audio opname van 40-60 min (ter voorbereiding) voorafgaand aan de intensive
2 x Healing sessie van 60 minuten 1 x Healing sessie van 60 minuten
  1 x Reconnection Healing of Kristallegging van 90 minuten
klik hier voor de prijs voor het doorbraak arrangement (exclusief verblijf) klik hier voor de prijs voor de Intensive
(exclusief verblijf)