Online groepshealingen

 

meditation.jpgOntwaak en activeer je hogere zieledelen in je dagelijks leven 

  • Wil je gaan leven vanuit Universele Liefde en ontwaken in wie je werkelijk Bent?
  • Je Kosmisch Bewustzijn, je verbinding met de Bovenwereld en Meesterschap activeren?
  • De Christuskracht, het grote eenheidsliefdesveld en Moeder Aarde in al je chakra's en je buikgevoel gaan leven?
  • Al je zieledelen ophalen en je volledig potentieel bekrachtigen in je dagelijkse functioneren?

De online groepshealingen worden maandelijks gegeven en zijn één van de grootste online healingen in Nederland en België. Grote helende vermogens, verruimd Bewustzijn en Onvoorwaardelijke Liefde haal je in huis. Het maakt je krachtig, zelfverzekerder en zorgelozer en je gaat meer vanuit de flow leven.

 


Wat gebeurt er tijdens een groepshealing?

Tijdens een healing/channeling stemt Joke zich vanuit het Elohim Centre, samen met de in Veelerveen en online aanwezigen, af als kanaal voor de Bron. Door Joke heen spreken en helen Universele Krachten zoals aartsengelen, Moeder Aarde, star beïngs, Sananda, Sanat Kumara en natuurspirits. Omdat zij als kanaal optreedt in afstemming met de Bovenwereld en met de groep sluiten de healingen altijd aan bij de relevante thema's die op dat moment van de tijdgeest spelen bij de deelnemers. Je ontvangt uitleg over hoe je non duaal en vanuit je ware Zelf om gaat met je relatie, werk of de volgende stap in je leven en je ervaart fysieke en psychische healing op voelbare wijze.

Je spirituele ontwikkeling krijgt een boost

De helende energie helpt jezelf te Bevrijden voorbij de ego-ik-ruis en vanuit je multidimensionale Ware Natuur te gaan leven. Op supersnelle wijze worden persoonlijk, genetisch en zielengroep karma, herhalingslussen en oude (relatie en denk)patronen getransformeerd.

De groepshealing helpt je tevens de patronen van de mannelijke en vrouwelijke ouderlijnen en het collectieve karma te schonen. Dit voelt als een zucht van verlichting en maakt alles anders, makkelijker en vrijer in je leven.

Je levensbestemming en aanvullende, parallelle levens worden geactiveerd. Je Verlichte Staat en Godsrealisatie activeren tijdens de groepshealing zodat je Goddelijke Vonk éénheid vindt met je aardse zelf. Steeds beter lukt het om je grote Missie te gaan leven en te Ontwaken.

Wat merk je ervan in je dagelijks leven?

Blokkerende overtuigingen, ontstaan door voorgaande levens, relatie- en jeugdervaringen, kunnen transformeren. Het niet geaard zijn, te veel in je hoofd zitten, last van te veel prikkels, te veel moeten of weinig zelfwaardering en zelfliefde, maken plaats voor meer voorspoed, geluk en een goede krachtigere flow.

Elke healing heeft zijn eigen thema

Er worden in totaal 15 keer per jaar healingen gegeven, elk met hun eigen thema. Ondanks dat de thema's jaarlijks herhaald worden, verdiepen ze elke keer weer en is geen enkele groepshealing/channeling hetzelfde.

Hieronder een aantal thema's:

  • Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel
  • 9 dimensionale Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit
  • 10 dimensionale Vuurkracht + Universele Liefde en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!
  • 8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesters en Egyptische Inwijdingen

Klik hier om alle thema's te bekijken

Multidimensionaliteit

Het unieke aan de online groepshealingen bij het Elohim Centre is dat Joke ElZiam Nootebos deze geeft vanuit alle dimensies. Hierdoor kan de heling vaak gelijk tot in het gedrag en fysieke lichaam plaatsvinden. Iedereen ervaart het op zijn eigen niveau; vaak zie je dat als je vaker mee doet de healing steeds dieper kan gaan.

Waarom maandelijks meedoen?

Wanneer je maandelijks met de groepshealingen meedoet ontvang je altijd de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling. Je blijft hierdoor sterker in verbinding met je ziel, de Bovenwereld en je Goddelijke Vonk. Je 'zakt' minder terug dan wanneer er veel tijd tussen de verschillende healingen zit. Je zult merken dat je elke keer bekrachtigd en ondersteund wordt om de volgende stap in je leven te zetten.

Bij deelname aan meerdere groepshealingen kun je gebruik maken van het kortingspakket. Klik hier voor meer informatie

 


Hoe schrijf ik me in?

informatie, tips.png

Ga naar de pagina van de groepshealing en klik op aanmelden. Na je aanmelding ontvang je binnen 1-2 werkdagen een bevestiging van deelname.

Klik hier om alle groepshealingen te bekijken

Live meedoen op de Elohim Krachtplaats

Het is ook mogelijk de groepshealing live mee te doen op de Elohim Krachtplaats. Gelieve dit vooraf aan te geven zodat we rekening kunnen houden met je komst. Aan live mee doen zijn geen extra kosten verbonden.

Kortingspakket: 5 voor de prijs van 4

Als je je inschrijft voor 4 groepshealingen ontvang je de vijfde gratis. Een mooie aanbieding als je vaker mee wilt doen. Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket.

Let op: vermeld bij aanmelding in de opmerkingen de data van de groepshealingen waar je aan mee wilt doen.

 


Ervaringen van deelnemers

“De eerste online groepshealing die ik meemaakte was in het begin nog wat onwennig, maar na een paar minuten zakte ik langzaam in mezelf en in de sfeer die Joke creëert. Telkens weer ben ik zo onder de indruk van wat er allemaal mag gebeuren. De verbinding die ik voel en hoe we met elkaar verspreid over de wereld samen zo'n mooi veld neer zetten. De weldadige rust die ik ervaar, de fysieke ontspanning, het dieper in mezelf zakken, voller en leger worden, ruimer en soms voel ik me heel hoog en groot worden. Heel dankbaar ben ik ook voor het verdwijnen van mijn bovenrug en schouder krampen, het mocht zo van me af glijden. Wonderlijk om te ervaren dat het gewoon werkt via mijn laptop in the middle of nowhere, zover van Nederland, wauw! Dus ook nu ik weer wat dichter in de buurt van het Elohim Centre ben, maak ik dankbaar gebruik van de mogelijkheid om elke maand weer mee te doen.”

Caren

 

"Het was voor mij meer dan thuiskomen, ik was overal ….zweefde over bossen en bergen van de rivieren. Naar de zeeën met de walvissen en toen naar de sterren, wat ik voelde kan ik niet omschrijven. Kan er geen woorden voor vinden, als eenheid in de puurste vorm…prachtig. Heb nu al een paar dagen hele zware benen, lijk moeilijk vooruit te komen, en een wattig hoofd. Maar ik heb wel meteen door wanneer en hoe ik bevestiging vraag of ik de dingen wel goed doe. Ik zie het al voordat ik het doe, wat ik voorheen alleen maar achteraf had! Daar ben ik heel blij mee, net als de blijdschap die ik diep in mijn buik voel. Dank je wel, voor al het moois."

Liefs, Brigitte

 

"Ik vond de transmissie van vanavond heel fijn! Dankjewel! Ik voel vooral de hoge energie die normaal bij mij niet altijd zo geaard is, nu rustiger aanwezig, in mij, in mijn lichaam. Van te voren al veel vuur, kundalini gevoeld en sta dit moment krachtig op de Aarde, stevig geankerd. Veel gapen en kou voel ik door de energieverschuivingen. Er kwam verdriet los en ontroering. Ik voel mijn Thuis staat van Zijn. Nog meer stilte in mij. Dankjewel!

Heidi

 

"In juni ben ik bij jullie op de krachtplaats geweest. Ik ben ook mee gaan doen aan de online groepshealingen van Joke. Sinds die tijd ben ik echt enorm gegroeid! Ik voel dat het contract met het héle universum en de aarde steeds sterker wordt  Dit is zo'n beetje mijn grootste droom!! Ik voel me weer gelukkig, en dat was ik totaal niet meer de laatste jaren.."

A

Leer hier meer ervaringen

 


Hoe werkt het?

Na inschrijving ontvang je op de dag dat de groepshealing plaatsvindt een link; middels deze link kom je in de uitzending. Je wordt op energetische wijze verbonden met de groep en kunt Joke ElZiam Nootebos ook horen spreken.

aarde energie.jpgEnergieoverdracht door tijd en ruimte heen

Boven de 6e dimensie bestaan tijd en ruimte niet, waardoor deze healingen ook op afstand enorm krachtig kunnen werken. Dit horen we keer op keer terug van mensen die mee doen. Naast Nederland en België hebben we ook deelnemers uit Rusland, Spanje, Frankrijk, Griekenland, USA, België, Italië en meer, die allemaal de energie als enorm krachtig ervaren.

Geen technische kennis benodigd

Er is geen technische kennis benodigd om mee te doen aan de online groepshealingen. Je hoeft enkel in staat te zijn een YouTube filmpje te luisteren (dat test je door op deze link te klikken). Op de dag van de groepshealing ontvang je een link in je e-mail. Klik deze link aan en je doet mee met de healing.

Wanneer vinden de groepshealingen plaats?

De groepshealingen vinden doorgaans plaats op donderdag avond van 19:30 - 20:30 uur. Ze zijn online te volgen, zowel als live op de Elohim Krachtplaats.

Bekijk de actuele data van de groepshealingen in de workshop agenda

 


Kun je niet mee doen met de groepshealing?

Komt de tijd je niet uit, of kun je om wat voor reden dan ook niet mee doen met de online groepshealingen?

Bekijk dan de audio healing opnames die je op elk moment kunt luisteren