Spirituele Elohim workshops, spirituele opleidingen en E-learning - CRKBO erkend

Workshop agenda.jpg

Spirituele workshops

Hier vind je alle CRKBO erkende workshops en andere activiteiten. De Elohim workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten en eenheidsbewustzijn mee voor je lichaam, ziel, geest, ware zelf en verlichte staat


 

Spirituele workshops en opleidingen.jpg

Spirituele (beroeps)opleidingen

Ontdek alle vier CRKBO erkende spirituele Elohim opleidingen gegeven door Joke ELZiam Nootebos. Deze (beroeps)opleidingen activeren al je 13 hogere zielendelen. Daarnaast activeren ze Je ware Zelf en Essentie in je dagelijks functioneren en in je healing-reading en coachingskwaliteiten.

Audio opname.jpg

E-cursussen | Helende Audio's | Online groepshealing

Bekijk het CRKBO erkende online aanbod dat je vanuit huis kunt volgen: E-cursussen, Helende audio's en pakketten, Live online avond cursussen en Online groepshealing avonden.

 

 

Integreer je hogere zielendelen en Ontwaak tijdens de gechannelde online groepshealingenMensen rond aarde.jpg

De online groepshealingen, met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos, worden maandelijks gegeven en zijn één van de grootste online healingen in Nederland en België, met meer dan 150 deelnemers. Je ontwaakt en heelt mede door het unieke grote groepsveld van Eenheidsliefde en Universeel Bewustzijn.

Klik hier voor meer informatie


Filmpjes over de spirituele workshops met Joke ElZiam Nootebos


Workshop & opleiding ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Ik wil jullie allemaal even heel erg bedanken voor alle mooie workshops die ik mag volgen.  Zelfs mijn meest onveilig thema´s durf ik bij jullie onder ogen te komen, doordat er zo´n veilig en liefdevol, alles omarmend veld wordt neergezet tijdens de workshops en ook tijdens het verblijf.

"Het is voor mij toch wel bijna het grootste geschenk wat ik mijn leven heb mogen ontvangen dat ik hier terecht ben gekomen, en dat het me nu eindelijk lukt om de dingen praktisch te maken."

"Elk weekend voelt voor mij als een kleine vakantie, en daarna voel ik me zo opgeladen dat ik weer een hele poos vooruit kan, en ja het zelfs permanent met me mee kan dragen."

"Nooit had ik kunnen dromen dat een mens zo kan veranderen. Dankzij jullie prachtige workshops, healingen, adviezen, edelstenen en tincturen heb ik al een aardig groeiproces achter de rug, maar er is nog steeds heel veel werk aan de winkel. Het is zo moeilijk oude structuren los te laten en vooral ook het vertrouwen te hebben dat het anders kan. Het innerlijk kind en ego saboteert de boel bij herhaling. Groot geluk is dat ik dat steeds vaker door heb. Het mooiste wat me dit jaar is overkomen, is het weekje dat ik in Veelerveen op de camping heb doorgebracht. Ik kon mijn ware essentie gewoon voelen. Heel veel rust, tevredenheid, geluk en het één zijn met de omgeving was mijn deel en dat deed en doet nog steeds heel veel goeds."

Klik hier voor meer ervaringen die zijn ingestuurd