Spirituele Elohim opleidingen, workshops en E-learning

 

Opleiding 2015 1.jpg [1]

Spirituele beroepsopleidingen

De 13 dimensionale opleidingen zijn gericht op het voeren van een succesvolle eigen therapeutische praktijk, leiderschap, coach of docentschap vanuit je Ware Natuur en multidimensionale vakkwaliteiten. Ze kunnen ook voor eigen ontwikkeling worden gevolgd. 

Klik hier voor de opleidingen

 

tuinactivatie.jpg

Workshop en activiteiten agenda

In de agenda vind je workshops, online groepshealingen en meer activiteiten. Tijdens de workshops ontvang je naast vakkennis ook satsang en zelfrealisatie coaching om te Ontwaken.

Klik hier voor de agenda

online-channeling-1.jpg

E-learning met helende channeling

Helende audio opnames uit de 13 dimensionale Elohim workshops die je thuis kunt beluisteren. De opnames brengen kennis, bewustzijnsgroei, openen het Hart en activeren je hogere zieledelen en eenheidsliefde.

Klik hier voor de helende audio opnames

 

Liefde, hart.jpeg

Online avond cursus met docent

Cursus van 4 of 5 avonden waarin je meer leert over Ontwaken, Verlichting en het belichamen van Universele Liefde. Met ruimte voor persoonlijke vragen en elke avond een helende channeling voor verdere verdieping.

Klik hier om te bekijken


Integreer je hogere zieledelen en Ontwaak tijdens de online groepshealingMensen rond aarde.jpg

De online groepshealingen met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos worden maandelijks gegeven en zijn één van de grootste online healingen in Nederland en België, met meer dan 150 mensen. Je ontwaakt door het unieke grote groepsveld van Eenheidsliefde en Universeel Bewustzijn.

Klik hier voor meer informatie

 


Filmpjes over de workshops met Joke ElZiam Nootebos

 


Workshop & opleiding ervaringen door deelnemers ingestuurd:


"Ik wil jullie allemaal even heel erg bedanken voor alle mooie workshops die ik mag volgen.  Zelfs mijn meest onveilig thema´s durf ik bij jullie onder ogen te komen, doordat er zo´n veilig en liefdevol, alles omarmend veld wordt neergezet tijdens de workshops en ook tijdens het verblijf.

"Het is voor mij toch wel bijna het grootste geschenk wat ik mijn leven heb mogen ontvangen dat ik hier terecht ben gekomen, en dat het me nu eindelijk lukt om de dingen praktisch te maken."

"Elk weekend voelt voor mij als een kleine vakantie, en daarna voel ik me zo opgeladen dat ik weer een hele poos vooruit kan, en ja het zelfs permanent met me mee kan dragen."

"Nooit had ik kunnen dromen dat een mens zo kan veranderen. Dankzij jullie prachtige workshops, healingen, adviezen, edelstenen en tincturen heb ik al een aardig groeiproces achter de rug, maar er is nog steeds heel veel werk aan de winkel. Het is zo moeilijk oude structuren los te laten en vooral ook het vertrouwen te hebben dat het anders kan. Het innerlijk kind en ego saboteert de boel bij herhaling. Groot geluk is dat ik dat steeds vaker door heb. Het mooiste wat me dit jaar is overkomen, is het weekje dat ik in Veelerveen op de camping heb doorgebracht. Ik kon mijn ware essentie gewoon voelen. Heel veel rust, tevredenheid, geluk en het één zijn met de omgeving was mijn deel en dat deed en doet nog steeds heel veel goeds."

 

Klik hier voor meer ervaringen ingestuurd