Audio opnames met helende channelings

13 dimensionale audio healing met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

Woon je ver weg en/of kun je weinig workshops bij het Elohim Centre volgen? Of wil je je sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen? We bieden daarvoor de multidimensionale audio E-learnings (opnames uit de workshops) en de Elohim E-cursussen aan. Deze openen je diepergaand en brengen je 13 dimensionale bewustzijnsgroei en Liefde. Ze halen voelbaar je zieledelen, hogere lichtlichamen, gaven en de belichaming van je Goddelijke Vonk op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware Zelf (verlichting) en wij-gevoel komen op de voorgrond. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en verruimd inzicht middels de krachtig werkende 13 dimensionale Elohim audio opnames.

Categorieën audio opnames

Elohim E-cursussen

 


Kies voor de beste luisterervaring een laptop of computer uit om de opname op te luisteren


Ervaringen / reviews:

"Ik heb bij het kiezen van de channeling vooraf de tijd genomen om me in te lezen en te voelen welke opname nu het beste bij mijn ontwikkeling past. En wauw wat een energiebom. Het mooie is, dat je na een paar minuten al het gevoel hebt dat je op het Elohim Centre zelf de channeling live meemaakt. Het is een geweldige manier om zonder lange reizen toch aan je ontwikkeling te werken bij het Elohim Centre.

C den H

"Elke keer zodra ik een audio-opname beluister voelt het als een soort thuiskomen. Met plezier luister ik naar deze diepgaande informatie die op vele lagen zijn werk doet. Woorden die passen bij de manier waarop ik mijn leven leef! Steeds meer leef ik in het nu."
Liefs, M.G.

"Elke keer als ik de opnames luister merk ik dat ik weer dieper tot rust kom. Het helpt me om in de drukte van de dag toch mijn eigen centrum weer te (her)vinden."

Maria

"Inmiddels heb ik ook verschillende audio-opnames van het Elohim Centre beluisterd. Het voelde als een soort thuiskomen. Met plezier luister ik naar deze diepgaande informatie die op vele lagen zijn werk doet. Woorden die passen bij de manier waarop ik mijn leven leef! Steeds meer leef ik in het nu. Onafhankelijk en vrij mijn weg vervolgend kijk ik uit naar het nieuwe jaar!"

Liefs, Margriet


Bij elke channeling - healing - e-learning vind je eerst een korte inleidende afstemming

Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam zal de heling en transformatie zich verdiepen.


Enthousiast? Geef het door en help anderen te groeien

Draag hiermee bij aan het evolutieplan van de nieuwe maatschappij "Diamond New Earth"!

Tips voor het beluisteren van de opnames

Klik hier voor tips voor het beluisteren van de opnames


yin en yang.jpgBeroepsopleidingen audiopakketten 

Paketten bestaan uit losse live opnames van E-learning/healing, o.a. opnames van natuurwezens, chakra's die je voor jezelf of een Elohim opleiding kunt aanschaffen.

Lees meer en bekijk overzicht