Online groepshealing, 5D, Ondanks velden van verdriet, strijd, verlatenheid je LIEFDE, Go(e)dheid, Missie leven

Workshop: OT313-2024

Beschrijving

Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De online healing en channeling voert je voelbaar naar verlichting en Godrealisatie. Oordeel over onszelf en anderen lost op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonk en Vonkengroep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen bij je transformatie. Na de online transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, conflicten, stemmingen of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en de innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

17-10-2024


€27,50

vroegboekprijs

17-10-2024
19.30-20.30
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

16-10-2025


€27,50

vroegboekprijs

16-10-2025
19.30-20.30
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Online groepshealing, 5D, Ondanks velden van verdriet, strijd, verlatenheid je LIEFDE, Go(e)dheid, Missie leven

Activeer je witte 5 dimensionale Christus Bewustzijn en Hart en ga door de mindshift

Verlichte Duif.JPG

Een mindshift laat ons leven vanuit  lichaam, en buik, zonder hoofdverhalen en controle van onze innerlijke oppasser of vastgezetten standpunten. De gechannelde online groepshealing voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in je IK-BEN-Meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale Lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonk en groep. Meesters komen binnen als Maria Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen ze je bij je transformatie om uit de oude matrix te stappen in het Licht dat je Bent!

Na de gechannelde transmissie zullen we minder ikleven aan k-gevoel van persoonlijke standpunten, gevoelens, daden, wensen of de bevestiging daarvan. We worden ons bewuster van onze innerlijke Divine en die we zijn, een hoger Geestelijk Leven en de Al-Eenheid-Verbinding. Bewuster van een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel, de universele Liefde en hogere Waarheid die een leven vanuit de ego-ik kern met meningen, conflicten en emoties, overstijgt.

Universele Liefde en Bewustzijn dalen tijdens de channeling voelbaar in!

We onthechten van onze mind, persoonlijke mening en wil en worden meer kanaal voor de Bron en voelen onszelf als Liefde!
In de weken na afloop van de gechannelde transmissie worden we steeds meer een "open ruimte" en Stilte. Uiteindelijk leidt dat ook naar het integreren van onze hogere dimensionale zieledelen, de Inwijdingsweg en Godrealisatie en worden we Vrij en verlicht.

We zetten onze mening over anderen niet meer zo vast

We doorzien wanneer ons ego teveel emotioneel of mentaal betrokken raakt, afgescheiden denkt, wanneer ons innerlijk kind, opvoeding of lagere zelf ons doet aanvallen of terugtrekken. We nemen waar als we onze mening opdringen of we onvrij worden door geld, lust, liefde of gezien willen worden. Ons brandpunt verschuift naar de waarnemer, de staat van verlichting en uiteindelijk naar de Goddelijke Essentie!

De energie van Sirius en 13 dimensionale Elohim Bergkristallen

Deze bijzonder Sirius Bergkristal energie helpt de (Christus)Liefde te belichamen. Ook Sanat Kumara, hoofd van de witte Broeder- en Zusterschappen, en Sananda (kosmische Jezus en hoofd van de 12 dimensies, Christuskracht en nieuwe Aarde) helpen mee het Goddelijke in ons aardse zelf te activeren tijdens de online groepshealing en channeling!

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.
De link naar het webinar ontvang je op de dag van de online groepshealing tussen 17.00 en 18.00 uur per e-mail. Mocht je echter geen link hebben ontvangen, check dan allereerst je spambox. Heb je echt niets ontvangen, dan kan je tussen 18:45 tot 19.00 uur mailen naar info@elohim-centre.org. Later dan 19.00 uur kunnen we je helaas niet meer helpen omdat we dan druk bezig zijn met de technische voorbereidingen. De replay is 3 dagen na het webinar beschikbaar (tot zondag 23:59 uur). Interactie met de groep is er niet tijdens de online groepshealing.

Ook te beluisteren op je smartphone, tablet of Ipad met een internetverbinding. 

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer de groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

Tips hoe nu verder na afloop


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

Wat een mooie transmissie! Mijn hart en achter mijn hart ging helemaal open en het werd zo vredig en stil ! liefs Andrea

"Dank Joke, veel dank. Ik voel een glimp van de reikwijdte van je werk - het centrum, de energietuinen, de workshops en de transmissies - die oneindig ver gaat. Als lichttrillingen die een oneindige verspreiding in het leven hebben, werkzaam door ons mensen heen. En op deze manier wordt de Nieuwe Aarde gevormd. Jij bent daarin een krachtige facilitator, en wij nemen het op en verspreiden het weer verder door ons eigen aardse Zijn, als geactiveerde Bronnen die ook weer gaan stralen…" Een diep Namasté voor jou en heel veel liefs. Ellen.

"Wat was het een mooie online channeling! Ik wil er wel graag iets over zeggen, maar eigenlijk kan ik niet de woorden vinden die werkelijk recht doen aan de diepte en sereniteit van het gevoel die het bij me naliet. Ik doe een poging: een heel diep gevoel in mijn hart, een diepe vredige kern die ik ten diepste ben, evenwicht, rust, sereniteit, vrede, vervulling/gevuldheid van een grote diepte." Dank je wel’

Wat een supermooie healing. In mn derde oog verscheen een hart! Er werd opgeschoond onderaan achterkant hoofd, linkerschouder en arm…
De volgende dag had ik plots een emotionele bui, beetje machteloos gevoel en oud idee van” niet kunnen, niet begrepen worden” … Dat was het oude wat losliet! Het verdriet popte al op in de healing. Maar ik zag veel licht, voelde ruimte… veel goud en roze en superblij gevoel bij , Dananda.

Lees hier meer ervaringen van deelnemers 


Ondersteuning voor en na de groepshealing