Online groepshealing, 5D, Ondanks velden van verdriet, strijd, verlatenheid je LIEFDE, Go(e)dheid, Missie leven

Workshop: OT313-2023

Beschrijving

Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De online healing en channeling voert je voelbaar naar verlichting en Godrealisatie. Oordeel over onszelf en anderen lost op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonk en Vonkengroep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen bij je transformatie. Na de online transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, gevoelens of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en de innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

19-10-2023


€27,50

vroegboekprijs

19-10-2023
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

17-10-2024


€27,50

vroegboekprijs

17-10-2024
19.30-20.30
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Online groepshealing, 5D, Ondanks velden van verdriet, strijd, verlatenheid je LIEFDE, Go(e)dheid, Missie leven

Krachtige live/ online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

Activeer je witte 5 dimensionale Christus Bewustzijn en Hart en ga door de mindshift

Verlichte Duif.JPG

Een mindshift laat ons leven vanuit  lichaam, en buik, zonder hoofdverhalen en controle van onze innerlijke oppasser. De groepshealing voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in je IK-BEN-Meesterschap door het downloaden van hogere dimensionale lichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep. Meesters komen binnen als Maria Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen ze je bij je transformatie. Na de transmissie zullen we minder ik-gevoel ontlenen aan onze persoonlijke standpunten, gevoelens, daden, wensen of de bevestiging daarvan en ons bewuster worden van onze innerlijke Divine. Van een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid. Universele Liefde en Bewustzijn dalen voelbaar in. We onthechten van onze mind, persoonlijke mening en wil en worden meer kanaal voor de Bron. In de weken na afloop van de transmissie worden we steeds meer liefde en een open ruimte. Uiteindelijk leidt dat naar het integreren van onze hoger dimensionale zieledelen, de Inwijdingsweg en Godrealisatie en worden we Vrij.

We zetten onze mening over anderen niet meer zo vast

We doorzien wanneer ons ego teveel emotioneel of mentaal betrokken raakt, wanneer ons innerlijk kind, opvoeding of lagere zelf ons doet aanvallen of terugtrekken, we onze mening opdringen of we onvrij worden door geld, lust, liefde of gezien willen worden. Ons brandpunt verschuift naar de waarnemer, de staat van verlichting en uiteindelijk naar de Goddelijke Essentie!

De energie van Sirius en bergkristallen

Deze energie helpt de (Christus)Liefde te belichamen. Ook Sanat Kumara, hoofd van de witte Broeder- en Zusterschappen, en Sananda (kosmische Jezus en hoofd van de 12 dimensies, Christuskracht en nieuwe Aarde) helpen mee het Goddelijke in ons aardse zelf te activeren.

 

Tips hoe nu verder na afloop


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

 

Online deelname

Om mee te kunnen doen met de online groepshealing en replay (beschikbaar tot 3 dagen na uitzending) is je:

computer maximaal 7 jaar oud.
mobiele telefoon maximaal 5 jaar oud.
tablet maximaal 5 jaar oud.

Met een webbrowser daarop:

Google Chrome (versie 65 of hoger)
Mozilla Firefox (versie 49 of hoger)
Mac Safari (versie 10 of nieuwer)

De online groepshealing en replay werkt over het algemeen ook prima op oudere computers. Maar als je tegen problemen aanloopt, kunnen wij geen ondersteuning bieden. Mocht je echter geen link hebben ontvangen dan kan je natuurlijk tussen 18:45 tot 19.00 uur bellen of mailen.

 

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

 


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Dank Joke, veel dank. Ik voel een glimp van de reikwijdte van je werk - het centrum, de energietuinen, de workshops en de transmissies - die oneindig ver gaat. Als lichttrillingen die een oneindige verspreiding in het leven hebben, werkzaam door ons mensen heen. En op deze manier wordt de Nieuwe Aarde gevormd. Jij bent daarin een krachtige facilitator, en wij nemen het op en verspreiden het weer verder door ons eigen aardse Zijn, als geactiveerde Bronnen die ook weer gaan stralen…"

Een diep Namasté voor jou en heel veel liefs. Ellen.

"Wat was het een mooie online channeling! Ik wil er wel graag iets over zeggen, maar eigenlijk kan ik niet de woorden vinden die werkelijk recht doen aan de diepte en sereniteit van het gevoel die het bij me naliet. Ik doe een poging: een heel diep gevoel in mijn hart, een diepe vredige kern die ik ten diepste ben, evenwicht, rust, sereniteit, vrede, vervulling/gevuldheid van een grote diepte."

Lees hier meer ervaringen van deelnemers 


Ondersteuning voor en na de groepshealing