Online groepshealing "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda"

Workshop: OT307-2024

Beschrijving

Ons 14 dimensionale zieledeel lost de eerste oorzaak op van relatiebandenverstoring. Net als afhankelijkheid en schaduwgevoelens op onze seksualiteit. Positievere ervaringen ontstaan en het vasthouden van negatieve overtuigingen wordt voelbaar overschreven. Vanuit lichaam en aura leefden we tot nog toe in een veld van oordeel, gekwetstheid en negatieve gevoels- en gedachtensferen waardoor innerlijke Vrede, Genieten, werkelijke Liefde en een gelukkige relatievorm weggedrukt worden. Het oplossen van karma en afgescheidenheid uit het diep onbewuste zal ook na deze helende transmissie zich thuis verder doorzetten waardoor permanent geluk en het interne en externe Heilige Huwelijk ontstaan.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

13-06-2024


€27,50

vroegboekprijs

13-06-2024
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda"

Elohim Krachtige live/online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

 

Universele, innige Divine liefdesbanden voorbij de dualiteit

Verbinding, kosmos, samenwerking.jpgDe activatie van ons 14 dimensionale Lichtlichaam en zieledeel tilt ons af van het rad van karma, wedergeboorte en het gevoel van afgescheidenheid. Het lost de eerste oorzaak van onze karmische thema's en banden op. Ook die van afhankelijkheid, aanpassing en overheerst worden, en van schaduwgevoelens op onze seksualiteit en relaties. Door het helen hiervan trekken positieve ervaringen aan en worden onze onbewuste negatieve overtuigingen over onszelf en elkaar, en het vasthouden daarvan, geleidelijk aan overschreven. Het oplossen van karma en afgescheidenheid uit het diep onbewuste zal ook na deze helende transmissie zich thuis verder doorzetten.

Geheelde, innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid ontstaan en het duwen en trekken aan elkaar lost vanzelf op. Vanuit het lichaam en de aura leefden we tot nog toe in een veld van oordeel, angst en negatieve gevoels- en gedachtensferen met elkaar. Ook van meerdere en mindere. We hielden het door onvermogen zelf in stand en trokken dat ook aan van anderen. Vanuit deze matrix vond ons functioneren tot nog toe plaats waardoor innerlijke Vrede, Genieten en werkelijke Liefde weggedrukt worden. Het witte Christus Liefdeslicht dat binnenkomt tijdens deze zeer krachtige en diepgaande helende channeling en transmissie helpt onze zielegroepen en de mannen en vrouwen voorouderlijnen met hun schaduwpatronen tot in ons DNA en onze zielsbestemming te transformeren. Tijdens deze groepshealing zal ook de zwarte Draak van Jezus/Sananda die al het duister en elke dualiteit transformeert, voelbaar binnenkomen en heling brengen.

Heilig Huwelijk en Vreugde worden geactiveerd

14 Dimensionale Kosmische frequenties van het sterrenbeeld Tweeling komen op het hoogste niveau binnen tijdens deze transmissie met Joke ElZiam Nootebos. Ze kunnen door de huidige sterrenconstellatie die nu op zijn krachtigst is, nu iedereen helpen om de interne en externe mannelijke-vrouwelijke oorspronkelijke eenheid te bereiken. Daarmee ontstaat heling op het gebied van onze relaties en seksualiteit. Ook stopt de oude pijn-herhalingslus en we stappen uit de oude matrix van onze onbewuste duale ervarings- en zienswijze en uit onze oude overtuigingen. Onze hogere Lichtlichamen en ons 14 dimensionale zieledeel brengt, d.m.v. deze transmissie, voelbaar universele liefde en vreugde in ons gedrag en dagelijks leven.

Universele Liefde / Bewustzijn / Waarheid / Geluk komt in ons dagelijks persoontje

De groepshealing en transmissie helpt universele Liefde / Bewustzijn / Waarheid tot uiting komen in ons dagelijks persoontje. Tijdens de groepshealing ervaren we onze 6e t/m 14e dimensie of zieledeel!

We worden gedurende onze ontwikkeling, die ook na afloop zal doorzetten, steeds oordeellozer en minder onzeker. We staan dan voor onze ziel en ware zelf, voor onze heilige seksualiteit en de hoogste waarheid. We worden innerlijk Vrij, onafhankelijk van needings, terugtrekken, (on)macht- of pleasegedrag. We worden door de activatie van ons grotere Zelf en al de 14 dimensies van onze ziel, die binnenkomen door deze transmissie, GELUKKIG!

Het worden van de God-Godin of Goddelijke Vonk

Naarmate onze hogere dimensies of ziele-lichtlichamen vaker worden geactiveerd, gaan ze steeds meer deel uitmaken van ons persoonlijk leven. Zo worden we ons volledig potentieel en onze oorspronkelijke Goddelijke Essentie, de Godsvonk. Tijdens elke workshop en bezoeken aan de Elohim Krachtplaats en helende tuinen met haar lichtcodes voor deze innerlijke Weg, vindt er steeds meer activatie, heling en verdieping plaats. Ik-sluiers met astrale velden en schaduwgevoelens, meningen, pijn, onzekerheid en stellingen verminderen daardoor. Zo ontstaat ruimte voor een leven vanuit universele of Goddelijke Waarheid. Net als voor onze hoogste Liefde, zuiverheid en Eenheid die voorbij gaat aan die van onze persoonlijke voor- en afkeuren, zodat we in staat zijn het grotere Geheel te dienen. We worden na deze transmissie steeds meer God-Godin. We worden wie we zijn in onze Oorsprong, oftewel de Goddelijke Vonk in het aardse!

Bij deze groepshealing helpen ook mee; de zwarte Draak van Sananda (hoger zelf van Jezus), dat angst en het onbewustzijn zuivert en de Divine-energie van de Krachttuin van het Heilig Huwelijk-Tweelingstraal op de Elohim Krachtplaats. Ook zal het zuiverende Kracht-Vuur van aartsengel Michael meestromen.

Breng de hemel op aarde en de aarde in de hemel

Alles zal voorspoed brengen als de God en Godin in ons menszijn één zijn. Daarvoor moeten we door de schaduw van onze mannelijkheid en vrouwelijkheid heen en die van voorwaardelijke liefde of seks zonder eenheidshart.
Een grote energiestroom, niet alleen van boven maar ook vanuit de aarde, zal als resultaat door ons heen komen. Het brengt de hemel op aarde en de aarde in de hemel. Kruin- en basischakra, mannelijke en vrouwelijke houdingen en delen van onszelf verenigen zich in ons. Er zal tijdens de channeling  en transmissie een grote creativiteit en gewijde staat ontstaan.

 

 

Tips hoe nu verder na afloop


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

 

Online deelname

Om mee te kunnen doen met de online groepshealing en replay (beschikbaar tot 3 dagen na uitzending) is je:

computer maximaal 7 jaar oud.
mobiele telefoon maximaal 5 jaar oud.
tablet maximaal 5 jaar oud.

Met een webbrowser daarop:

Google Chrome (versie 65 of hoger)
Mozilla Firefox (versie 49 of hoger)
Mac Safari (versie 10 of nieuwer)

De online groepshealing en replay werkt over het algemeen ook prima op oudere computers. Maar als je tegen problemen aanloopt, kunnen wij geen ondersteuning bieden. Mocht je echter geen link hebben ontvangen dan kan je natuurlijk tussen 18:45 tot 19.00 uur bellen of mailen.

 

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

 


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:


"Krachtig en verhelderend. Ik voelde veel loslaten in m’n onderrug. Na afloop bleef ik nog 30 min. vastgeklonken zitten en ineens besefte ik: ik heb 'het' (mijzelf) 30 jaar gezocht in mijn werk en mijn huis maar: het is al goed - ik ben er. 


"Het valt me de laatste 3 groepshealingen op dat de emoties en gevoelens of de situatie waarin ik op
dat moment zat naadloos aansloten op wat je vertelde tijdens de channeling. Hierdoor ervaar ik bij
elke groepshealing meer herkenning en lijkt het soms of het afgestemd is voor mij als mens.
Dit geeft me rust omdat ik me vaak eenzaam en vreemd voelde op aarde en in mijn lichaam. Durf me
door de workshops en de groepshealingen dan ook beter over te geven aan het leven omdat ik
inmiddels heb geleerd dat dit bij het transformatieproces hoort. De volgende groepshealingen zullen
voor mij plaats gaan vinden in Engeland en Ierland tot begin september.
Had je dit heel graag persoonlijk willen vertellen, maar op 1 of andere manier komt het er niet van.
Weet dat je een bijzondere plek in mijn hart hebt en nogmaals dank dat je er Bent!
Lieve groet,Saritha"

 

"Tijdens de groepshealing kwamen naar mijn idee sterke energieën vrij. Ik kon de warme sensatie onder mijn voeten goed voelen, en hoe deze energie via mijn benen naar de rest van mijn lichaam verplaatste. Ook voelde ik bij de integratie van het nieuwe mannelijke en vrouwelijke een bepaalde energie ter hoogte van mijn buik. Bij het inbrengen van de drakenenergie leek het alsof mijn energie iets ruimer werd.

"Lieve Joke, allereerst wil ik je laten weten dat ik ontzettend dankbaar ben dat ik je heb mogen ontmoeten
en dat het transformatieproces zich telkens meer op een diepere laag mag doorvoelt worden. Het
klopt dat de ontmoeting met mijn waarschijnlijke tweelingziel ervoor heeft gezorgd dat ik bij Elohim
terecht ben gekomen
In het afgelopen jaar is er veel veranderd in me en had ik nooit kunnen bevroeden op welke wijze...Het houden van
deze man leert me veel over mezelf en over onvoorwaardelijk liefhebben zonder needings en durven los te laten.
Vindt het tweelingziel proces en het daaruit voortkomende transformatieproces soms erg zwaar
naast de levenservaringen die ik al heb opgedaan in dit leven en zou er wel eens mee willen
stoppen... Maar goed de momenten dat het rustiger en stiller in mezelf wordt nemen door de online groepshealingen ook toe,
evenals de andere kijk op de binnen en buitenwereld en de wereld van eenheid en afgescheidenheid".

 

De gechannelde tincturenwerkingen waren ook voelbaar, en bij het trollenbos tinctuur begon ik ook een paar keer te gapen en liet veel oud los. Tijdens de online transmissie schokte mijn lichaam soms, gaapte ik regelmatig, en op een bepaald punt begon mijn linkeroog te tranen. Na de transmissie voelde mijn energie, lichaam en aura een stuk ruimer. Later die avond kreeg ik wat spierpijn en voelde ik tintelingen en energie op mijn linkerkant. volgens mij ruimde ik veel op. De volgende dag voelde ik het nog doorwerken. Toen ik een week later op de Elohim Krachtplaats was voelde ik weer tintelingen op mijn linkerkant. Ik heb toen de tijd genomen om in elk deel van de tuin even rustig te mediteren. Al met al was dit weer een hele fijne transmissie. Het voelt dat het oplossen van de persoonlijkheid echt een mooie ontwikkeling is :) Bedankt iedereen!"

Groetjes, Jurgen

 

Lees hier meer ervaringen van deelnemers


 Verdere ondersteuning

 

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties