De multidimensionale helende tuinen en het Lemurisch bos

De Elohim Krachtplaats met Helende Tuinen & Lemurisch Bos bieden grote spirituele verdieping en healing

Hart Kruinchakratuin

Je vindt er een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal waardoor je multidimensionale zelf, levensrichting en ziel bij elk bezoek verder Ontwaken. De liefdesenergie en de Lichtcodes komen er vanuit de kosmos, tot diep in de aarde en van daaruit weer omhoog (Gaia-Christ©). Hierdoor bereikt de Bovenwereld niet alleen je hart en geest, maar kan het eenheidslicht ook tot diep in je lichaam en gedrag komen. Dit voert je naar de Vreugde van permanente verlichting. Het opent en geneest je helder inzicht, lichaam en ziel en ontmantelt elke ego-ik-ruis tot zelfs in het DNA.

Iedere (be)zoeker ontvangt op het eigen level voelbaar spontane healingen, magie en antwoorden uit de Helende Tuinen. Je hart, aura, bewustzijn en intuïtie verruimen zich en je ontwikkelt meer zelfvertrouwen, creatiekracht, innerlijke autoriteit, non-dualiteit en subtiel invoelend vermogen.

De 30 multidimensionale helende Elohim Tuinen

Op de Krachtplaats vind je 30 verschillende Helende Tuinen, waaronder Inwijdingsplekken, chakra tuinen, zelfrealisatie tuinen, de geometrische vormen route, het Lemurische engelen- en trollenbos. Ook zijn de vele bijzondere natuurspirits, bomen en kruiden, kosmische portals, leycentra en de toegang tot de Hollow Earth er voelbaar voor de afgestemde bezoeker. Alle tuinen samen vertegenwoordigen je groeistappen. Van spirituele ontwikkeling naar je subtiele en kosmische Zelf (d.m.v. de chakra-, zelfrealisatie- en geometrische Tuinen), en uiteindelijk je Inwijdingspad naar volledige Liefdeseenheid, Ontwaken en Verlichting (d.m.v. het Lemurisch bos en christusgrid). Iedere keer dat je in de Helende Tuinen bent, verruim je je verder in volledig potentieel met hoger bewustzijn/hart en magische scheppingskracht.

 

Chakra tuinen

Tweede chakra tuin 2018 -3.jpg

Terwijl je over het chakra pad loopt reis je door de hogere dimensies in jezelf en al je chakra's. Mogelijk merk je dat de energie van binnen stromen: oude blokkades, karma en pijn lossen op en je chakra's openen en verbinden zich verder.

Multidimensionale Zelfrealisatie Tuinen

Elementen plek (3).jpg [1]

In de zelfrealisatie tuinen ontvang je Lichtcodes voor je volgende ontwikkelingsstap.
Elk van de 13 dimensionale zelfrealisatie tuinen schenkt voelbaar zijn eigen healing, zuivering, rust, opening en inzicht.

Het Sacrale Lemurisch Bos

In het Sacrale Lemurische bos verspreiden 8 meter grote Lemurische engelen een prachtig teder eenheidsliefdes-licht. Het helpt je te leven vanuit je onvoorwaardelijke Hart en Goddelijk Oorspronkelijk Zelf. Er heerst een diepe Vrede en Sacrale rust.

Geometrische vormen route

Christusgrid - ster dodecaeder.jpg

De geometrische vormen zijn al eeuwenoud een symbool van verering en dragen oeroude kennis. De icosaëder, dodecaëder, octaëder, kubus en tetraëder hebben elk hun eigen betekenis en werking, net als de Merkaba en Sterdodecaeder (Christusbewustzijnsvorm).
Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos heeft ze in hun volledige potentie en healingsvermogen opgeladen en geactiveerd


Eerste kennismaking met de 30 Helende tuinen van de Elohim Krachtplaats

Tijdens je bezoek aan de Helende Elohim Tuinen en het Lemurisch bos zul je ervaren welke krachttuinen je het meeste "roepen" om in te mediteren. Je haalt er Lichtcodes op voor innerlijke groei, heling, de integratie van je hogere zieledelen en voor je volledige zelfrealisatie. Een tuin ervaren duurt minimaal 10 minuten maar meestal langer. Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die enen speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane antwoorden, opent en grond je hogere ziel en helpen de door jouw lichaam opgenomen lichtcodes je Ontwakingsproces te verdiepen. Je zult in die tuin langer willen zitten en zo zullen er meerdere zijn. Er is dus niet een speciale route maar je volgt je eigen gevoel.

In de Helende Tuinen en op de Krachtplaats ervaar je de hogere Licht-Liefdeskracht van de Bovenwereld, die bij het Elohim Centre reeds diepgaand geankerd ligt en ook uit de Moeder Aarde terugstroomt in je lichaam als zachte geborgen makende energie (Sekinah). Het is het Licht voor de toekomst van een nieuwe Mensheid, samenleving en nieuwe bedrijfsvormen.

Naast 30 Zelfrealisatie bezoekerstuinen, waaronder 7 levensgrote geometrische vormen, vind je o.a. een spirituele winkel, bomen- en kruidenroute en verblijfsaccommodaties op de Elohim Krachtplaats.

 


Wat is de Elohim Krachtplaats?

Vrouw in octaeder.jpgDe Elohim Krachtplaats (5,5 ha gelegen in Veelerveen, Groningen) ontwikkelt zich vanaf 1989 als spiritueel centrum en woon-werk gemeenschap voor de multidimensionaal Ontwaakte Mens en Nieuwe Aarde. Ze is een sacred site en een krachtpunt voor de wereld evolutie. De Krachtplaats met 30 Helende Tuinen functioneert in een wereldwijd en interdimensionaal netwerk, welke resoneert op Universele Liefde, Eénheid en de Nieuwe Tijd en is bedoeld voor planetaire en individuele verlichting. De Krachtplaats wordt tevens overvleugeld door een eigen Divine Beïng.

Benieuwd naar wat de Elohim Krachtplaats zo bijzonder maakt?
Klik op de knop hieronder om meer te lezen over zijn speciale ligging, geschiedenis en de manier waar op de Krachtplaats is ontstaan en is uitgegroeid tot spiritueel centrum.

 

Meer informatie over De Elohim Krachtplaats

Elohim tinctuur van elke Zelfrealisatie Tuin

De werking van de verschillende Zelfrealisatie Tuinen zijn ook als Elohim zelfrealisatie bio tincturen verkrijgbaar.

Bekijk de Elohim Zelfrealisatietincturen op elohim-edelstenen.nl

Hoe de Elohim krachtplaats ontstaan is?

Tuinadoptant worden?

Wil je het fysieke onderhoud van een Helende Tuin op je nemen?

Klik hier voor meer informatie