Overnachten op de Elohim Krachtplaats

mensen op terras pegasus.jpgVerblijven op de Elohim Krachtplaats doet wonderen!

Het hogere Licht van de groene Krachtplaats werkt als een Divine Healer en geeft healingen, rust, inzichten en bekrachtigt het Ontwakingsproces.

De spirituele natuurcamping, het bos, de chalets, Bed & Tuinen en Elohim groepsaccommodatie maken een unieke vakantie op de paradijselijke Elohim Krachtplaats, met helende zelfrealisatie tuinen en hogere energie, mogelijk. Geniet van jeZelf in de hogere dimensies, sacrale stilte en natuur van ZO Groningen.

Ontspan, kom bij jezelf, ontvang healing en krijg duidelijkheid en inspiratie tijdens een spirituele opleiding, retraite, arrangement of vakantie in de helende zelfrealisatie tuinen zonder alle gedachtenvelden. Als de rust en innerlijke vreugde van je essentie op de voorgrond komen kijk je het leven met plezier in de ogen en ontstaat een gevuld Thuisgevoel in jezelf!

De Elohim Krachtplaats en helende zelfrealisatie tuinen dragen lichtcodes

die in bezoekers eenheid, gaven, het Ontwakingsproces en een geluksgevoel openen. Nergens anders ter wereld activeren krachtplaatscodes ieders hogere Licht en ziel zo diepgaand in het eerste en tweede chakra, in de gewone wereld van gedrag, buikgevoel en materie. Een verblijf op de Krachtplaats brengt je grote innerlijke groei, zeker als het een langer verblijf i.c.m. een healing-reading van een Elohim Master Healer-Reader-Coach is!


Verblijven op de Elohim Krachtplaats

Openingstijden en adres

De Bed & Tuinen, het vakantiehuis Pegasus en winterchalets Gaia en Lemurie zijn het gehele jaar open. De mini-camping, de andere chalets en vakantiehuizen zijn geopend tijdens het camping seizoen vanaf eind april t/m de herfstvakantie. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk hier het adres en de route beschrijving

Wat is er te doen tijdens je verblijf?

 

 

Doorbraak arrangement of retraite

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun verblijf te combineren met een diepergaand doorbraakarrangement of een retraite.

Klik hier voor alle mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Waarom een verblijf op de Elohim Krachtplaats en niet dichter bij huis?

Door de zachte, krachtige en hoge energie van het hele Elohim terrein openen je hoger bewustzijn en lichtlichamen zich in je lichaam. Juist omdat ze - door de helende energie van de krachtplaats - direct een zeer diepe aarding, geborgenheid en veiligheid, krijgen. Daarom voelt het ook veilig veel licht, hogere delen van je Wezen, binnen te brengen en kan er veel meer gebeuren qua transformatie dan op een niet-krachtplaats.

Wi-Fi

Ons natuurterrein kent weinig straling. Meerdere chalets hebben eigen Wifi. Gratis Wi-Fi is aanwezig bij de receptie/koffieruimte van de edelsteenwinkel (geopend van 10:30 - 12:15 tot 13:00 - 17:00 uur op donderdag t/m zondag), in de Bed & Tuinen Sekinah en Happiness

Huisdieren mee?

Honden en katten zijn bij het Elohim Centre niet toegestaan in de Helende Tuinen, gebouwen en op de camping. Wel mogen ze op de parkeerplaats (vastgebonden of in de bench) wachten. Vraag ons gerust om een bakje water.

Toegang tot de Helende Tuinen

Voor alle overnachtende gasten is toegang tot de helende tuinen inbegrepen, ook buiten openingstijden. Op je vertrekdag kun je nog tot 17.00 uur gebruik maken van de tuinen.

Workshopruimte huren voor activiteiten

Hoe kan ik boeken & tarieven?

Ga naar de website natuurcampingvakantiehuis.nl voor alle accommodaties, Bed & Tuinen en spirituele minicamping en vul het aanvraagformulier in of neem (telefonisch) contact met ons op.
De tarieven kun je vinden op bovenstaande website, rechts onderin het scherm vind je de Tarieven.

Contact en openingstijden

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, contact en entreeprijs tuinen


Reviews van verblijvende gasten

"Ik kan zo duidelijk jullie groepsziel voelen. Bij aankomst merkte ik al duidelijk dat jullie heel erg op elkaar afgestemd zijn en in gezamenlijkheid de werkzaamheden doen. Het voelt als een warm nest, een familie gevoel. Ik merk dat ik dit heel prettig vind om te ervaren en mooi om te zien!"


"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervoer er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend!"


"Mijn eerste indruk van het centrum is rust en kracht. Mijn ontvangst heb ik als warm en liefdevol ervaren. De helende tuinen en het Lemurisch bos zijn geweldig, ze hebben me goed geholpen. De kristalwinkel is een bron van energie en inspiratie.  Kortom, het verblijf was leuk, leerzaam en helend."


“Wij waarderen ons verblijf hier met een 9, het was fantastisch! De rust, positiviteit en de liefde is goed voelbaar. Alles is met aandacht en goede intenties aangelegd. Heel veel dank voor deze geweldige plek!”

Lees hier meer ervaringen


"Overal op de Krachtplaats opent je hart, blijheid, het contact met je Zelf, geestelijke rust en hernieuwde wijsheid."


Ervaringen over het Elohim Centre

Duur: 16 minuten

Verblijven op de Krachtplaats, pegasus 4,3.JPG

Overzicht terrein spirituele camping op de Elohim Krachtplaats.jpg

Eten op de Elohim Krachtplaats 4,3.png

Natuur op de Elohim Krachtplaats 4,3.jpg [1]