Ontstaan van de Elohim Krachtplaats en Helende Tuinen

 

Joke 2016.JPG

Vanaf 1989 begon Joke ElZiam Nootebos met de kristalwinkel en healingspraktijk: het ‘Geschenksteentje’. De helende zelfrealisatie tuinen, camping en het grote hoofdgebouw (waar nu de kristalwinkel is) waren er toen nog niet. Het gebouw Happiness (groepsaccommodatie/B&T) was haar woonhuis en Abundance, het kleine huis ernaast, was de kristalwinkel met de cursus- en healingszolder. Internet en mobiele telefoons waren nog niet zo bekend en toch kwam er al gauw van heinde en verre een cliëntenstroom op gang door mond tot mond reclame. Joke ging edelsteen- en healers opleidingen geven en nam afgestudeerden in dienst. Een 2de praktijkruimte werd mogelijk door het tuinhuisje Jacito in de voortuin van de groepsaccommodatie Hapiness en een weiland werd gekocht die tot parkeerruimte werd omgetoverd.

Het Elohim Bewustzijn, engelen, lichtmeesters, Gaia en natuurspirits

In haar werk als edelsteen therapeute, docente en healer-reader heeft Joke zich altijd laten leiden door de samenwerking met de Bovenwereld en Moeder Aarde. Vooraf had Joke nooit bedacht een groot healings- en zelfrealisatie centrum te beginnen met personeel, helende tuinen en verschillende verblijfsaccommodaties.

Dit is ontstaan in de loop der jaren, en groeit volop, door steeds nieuwe verzoeken van de Bovenwereld. Vanaf 1992 kocht Joke 2 hectare land erbij, waarna al snel steeds meer helende tuinen en een camping konden ontstaan waarop het hogere liefdes- en eenheidsveld een ankeringplaats vonden. De Elohim Krachtplaats ontstaat en trekt steeds meer leerlingen en andere gasten aan voor innerlijke groei, healing en rust. In 2016 werd het Lemurisch bos erbij gekocht nadat in 2015 het huis van de buren erbij was gekomen. Vanaf die tijd groeit voor het eerst de woon-werk gemeenschap en worden er af en toe blokhutten bijgebouwd en stacaravans  aangekocht.

Vortex

Tijdens de duizenden consulten en workshops die Joke, samen met de Bovenwereld gaf, zuiverde onder de grond van de Krachtplaats, steeds meer zware geschiedenisenergie uit een steeds grotere gebied. Uiteindelijk spiraalde het Licht niet alleen vanuit de Bovenwereld in de Krachtplaats, maar komt er nu net zoveel licht vanuit Moeder Aarde omhoog. Dat is bedoeld om mens en aarde te zuiveren van de oude pijngeschiedenis om vervolgens te kunnen leven vanuit heelheid, eenheid en basis veiligheid. Een nieuwe non-duale Mensheid en samenleving is reeds op de Krachtplaats aan het ontstaan en zal zich, door de menselijkse zowel als leylijnen verbindingen, ook elders uitbreiden.

Het bleek de missie te worden waarom haar leven draait

Vanuit een enorm groot vertrouwen, inzet en passie werkt Joke, samen met haar team, aan de bewustzijngroei van Nederland, België en de wereldziel. Ze voelt steeds opnieuw aan wat de hoogste bedoeling is voor de healingspraktijk, edelsteen winkel, de multidimensionale helende tuinen en de Elohim zelfrealisatie opleidingen. Ze volgt de Goddelijke Stroom ondanks alle tegenkrachten. Haar tuinen en huis stelt ze, na haar verlichtingsproces beschikbaar voor de leerlingen en andere bezoekers die van ver komen zodat haar gasten in de eenheidsenergie van de Krachtplaats er met elkaar, kunnen verblijven. Haar eerste woonhuis wordt de groepsaccommodatie, B&T/hostellerie en het huiskamerrestaurant “Happiness”.

De levensenergie en lichtkracht van de Krachtplaats schommelt tussen de 18000-35000 Bovis waarde

Door de vele diepgaande, helende workshops en de duizenden sessies die inmiddels door Joke zijn gegeven, heeft de Bron-energie zich steeds verder op de Elohim Krachtplaats in de stof geankerd. Zonder haar team die de zuiverheid en Lichtkracht mede versterkt, zou dit alles niet mogelijk zijn geweest.

Hoofdgebouw 2016.jpg

Een grote spiralende vortex tot hoog in de sferen en diep in de aarde, is ontstaan, net als een nieuw hoofdgebouw. Het oude winkeltje en healingscenrum is een personeelshuisje geworden. In de loop der jaren zijn ook alle krachttuinen leycentra’s geworden waarvan het zachte liefdeslicht duidelijk voelbaar is. De levensenergiewaarde van de Krachtplaats schommelt tussen de 18000 en 35000 op de schaal van Bovis (het landelijk gemiddelde is 4000-7000). Hetgeen betekent dat bezoekers zich verder openen in het licht van hun ziel en meer levensenergie krijgen.

De lichtvortex van de Krachtplaats zuivert voortdurend schaduwgedachten en gevoelens waardoor je je fijn voelt

Het licht van de Krachtplaats verheft je voortdurend verder in je ziel, kristallijnen zelf en Goddelijke essentie. Alle Rijken, dimensies, de zelfrealisatieweg, de eenheid met Gaia en natuurwezens, zijn op de Krachtplaats geankerd tot diep in de wereld van materie. Daardoor kunnen ongewenste (relatie-) patronen, onbalans, ziekte of afvalstoffen uit de cellen loslaten waarna een zacht healings-liefdesveld in de cellen indaalt. De Krachtplaats is bedoeld voor individuele en planetaire verlichting. Ze is uniek in de wereld en heeft interdimensionale en internationale verbinding met andere mensen, sterrenvolkeren en andere krachtplaatsen die ook op Eenheid trillen.

Hoe krachttuinen zich spontaan openen en als een leycentrum gaan stromen

icosaeder.jpgSteeds meer mensen leggen tegenwoordig energie-, elfen-, trollen- en chakratuinen aan vanuit het idee en hart. De Elohim tuinen zijn echter ontstaan door de Bovenwereld in eenheid met Gaia en Joke als “kanaal”.

Zo ontstaat er bijvoorbeeld ineens een geweldige draaikolk aan healingsenergie door Joke heen. De aarde en de hemel openen zich op zo’n moment en een van de krachttuinen ontstaat op de tuinplek waar Joke loopt of staat te kijken. Haar etherische zenuwstelsel en kundalini kanaal worden dan zo sterk opgeladen om de energie te transporteren, dat Joke na afloop nog lange tijd nodig heeft om bij te komen. De spontaan geactiveerde meridianenlijnen van de sterren die tot diep in de tuinplek binnendringen, veranderen de energie van de plek naar de specifieke frequentie die de Bovenwereld en Gaia in de krachttuin die ontstaat, willen ankeren.

Joke hoort innerlijk de naam van die tuin en wat hij voor de bezoekers doet

Zo ontstaan de informatiebordjes bij het Elohim Centre. Tijdens het ontstaan van een nieuwe helende krachttuin verandert het ondergronds aardstralennetwerk en watersysteem van stroomrichting en frequentie en vormt het op die plek een leycentrum dat samenwerkt met de natuur en anders Spirits. Als een vortex draait die energie na al die jaren daar nog steeds om het eigen midden wat vóór de eerste activatie niet bestond. Dit leycentrum is ook een, met de wichelroede meetbaar verschijnsel. Iets dergelijks is meestal niet het geval bij  aangelegde chakratuinen van anderen. Zo’n fenomeen ontstaat niet door de mens maar door de Bovenwereld/Gaia/Christ.  De Elohim vortex/helende tuin houdt ook de sterrenlijnen en het hoge, zuivere licht, actief in de aarde, zodat bezoekers er spontaan healing, inzichten of zuivering kunnen ervaren. Engelen en natuurwezens beschermen en bekrachtigen de nieuw ontstane plek en één keer per jaar wordt in iedere tuin een groeps-activatie gegeven, waardoor Bron-energie de frequentie verhoogt naar wat er nodig is voor de nieuwste ontwikkelingen van bezoekers en de planeet.

Healing van de natuur en krachtplaats ontvangen tijdens je verblijf

vrouw bij fontein, eenheid.jpg

Tijdens een verblijf op de Elohim Krachtplaats zul je als vanzelf meer opengaan en je rustiger, ruimer en blijer voelen. Wanneer je gevoelig bent zul je meer herkenning, aarding en kracht ervaren. Is je kracht vooral op de voorgrond dan openen je gevoeligheid en intuïtieve vermogens zich meer. Natuurspirits gaan resoneren met jouw sensitieve gevoelens en frequenties. Ben je al meer open, ook om de subtiele sferen te ervaren, dan ontvang je soms spontane aanwijzingen en healingen van engelen, lichtmeesters en natuurspirits in de tuinen. Jouw subtiel gevoelige uitstraling resoneert met de verfijnde frequentie die ze zelf hebben. Dat maakt dat ze het fijn vinden bij je te zijn!

Kristalwinkel met geopende en geactiveerde edelstenen, bio tincturen en readingsadvies

winkel2 A.pngVan elke helende tuin is ook een bio-tinctuur verkrijgbaar. Ook de geactiveerde geometrische vormen van de tuinen met hun healingsenergie zijn in bergkristal in de spirituele winkel te koop. Wil je graag weten of er een product is dat jou kan ondersteunen? Vraag in de winkel om een 5-minuten gratis readingsadvies.

Voor alle producten zie de webshop: www.elohim-edelstenen.nl

Wat gebeurt er als je weer thuis bent na een verblijf?

Kom je niet alleen voor je rust of de natuur, maar ook voor je zelfrealisatieweg, weet dan dat dit een weg is die om een vaker verblijf, gevolgd door eventuele workshops en persoonlijke coaching, vraagt. In de helende tuinen of tijdens workshops en sessies ervaart je systeem wie je werkelijk bent. Als je oude leven, de zekerheden en je gewone zelf je weer opslokken is het misschien tijd voor een nieuw bezoek aan de Elohim Krachtplaats met of zonder persoonlijke sessie of workshop, om je licht en ware wezen opnieuw te activeren. Om je licht thuis permanent te ervaren en te belichamen kan het Elohim team je van dienst zijn middels op maat adviezen en coaching. Vraag gerust.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

We wensen je een prettig verblijf en een mooi zelfrealisatieproces!

Het Elohim team