De multidimensionale helende tuinen en het Lemurisch bos van Groningen & Drenthe

 

Vrouw bij lem bos.jpg

In het eenheidsliefdesveld van de 13 dimensionale Elohim Krachtplaats met de tuinen en het Lemurische bos, vind je een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal waardoor je multidimensionale ware zelf, levensrichting en ziel bij elk bezoek verder Ontwaken. Ontvang de Gaia-Christ liefdeszachtheid die ook van onderaf uit de krachttuinen komt en daardoor niet alleen je hart en geest bereikt vanuit de Bovenwereld maar ook tot diep in je lichaam en gedrag het eenheidslicht brengt. Het voert je naar de Vreugde van permanente verlichting. Het opent en geneest je helder inzicht, lichaam en ziel en ontmantelt elke ego-ik-ruis. Je ontvangt op je eigen level voelbaar spontane healingen, magie en antwoorden uit de tuinen. In elk van de 30 helende zelfrealisatie krachttuinen (incl. de geometrische vormen) is een andere energie voelbaar.

De 30 multidimensionale tuinen

Ze vertegenwoordigen je stappen van spirituele ontwikkeling, ontwaken, je kristallijnen en kosmische Zelf en je Inwijdingspad naar volledige Liefdeseenheid en Overgave. Iedere keer dat je er bent verruim je je volledig potentieel met hoger bewustzijn/hart en magische scheppingskracht en breng je het in je dagelijkse gezondheid, omgang en werk. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen, ongesluierd bewustzijn, creatiekracht, innerlijke autoriteit, non-dualiteit, subtiel invoelend vermogen, geheelde relaties en welzijn.

 

 


Krachtplaats en Tuinen bezoek met gids Willeke.jpg

Boek een Helende Rondleiding met Healer-Reader om persoonlijke aanwijzingen en readings in de helende krachtplaatstuinen te ontvangen (45 min)

Voor bijzondere individuele readingen en om zelf nog meer te leren voelen in de verschillende krachttuinen. Dit kan alleen of met een groep. Lees meer

 


 

Helende channelings vanuit de tuinen

Vanuit elke tuin wordt er jaarlijks een helende channeling gegeven. Deze kun je vinden in de workshop agenda.

Klik hier voor de audio opnames van eerdere channelings.

Elohim tinctuur van elke Zelfrealisatie Tuin

De werking van de verschillende Zelfrealisatie Tuinen zijn ook als Elohim zelfrealisatietincturen verkrijgbaar.

Bekijk de Elohim Zelfrealisatietincturen op elohim-edelstenen.nl

Weinig Wi-Fi en andere straling

Bij het Elohim Centre hebben we al het zekere voor het onzekere genomen en de Wi-Fi jaren geleden al vervangen door het oorspronkelijke bedraade internet systeem zodat we nauwelijks straling hebben in de tuinen...

Lees hier verder

Hoe de Elohim krachtplaats ontstaan is?

Tuinadoptant worden?

Wil je het fysieke onderhoud van een Helende Tuin op je nemen?

Klik hier voor meer informatie

 


Ervaringen van bezoekers

"Heerlijke tuinen. Bijzonder! Voel de spontane healingen die ik mag ontvangen heel goed. Ook het Lemurisch bos heel mooi en emotioneel!"

 “Een heel bijzondere, mooi verzorgde plek. Een inspirerend voorbeeld. Een plek voor mij om vaker terug te komen! Een plek waar aandacht is voor alle facetten en daardoor evenwichtig overkomt en dat kom ik niet zo vaak tegen”

"Bij aankomst ervaarde ik direct de rust en sereniteit van deze plek, zelfs al voor mijn verblijf voelde ik die. Ik heb een heerlijke week gehad, lekker gewandeld in de helende tuinen waar ik het gevoel had meer open te gaan."

“De tuinen zijn zeer bijzonder en indrukwekkend. Het voelt als thuiskomen. Paradijs op aarde.”

Klik hier voor meer ervaringen van bezoekers

 

Vrouw in trollenbos.jpg  

tweelingstraal 2015.jpg

     
Vrouw bij fontein.jpg   vrouw in icosaeder 2.jpg