Groepshealing avond, live/online "Wesak, indalen verlichte staat"

Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen. Zeker als je dan op een krachtplaats bent die daarvoor de blueprint houdt zoals de Elohim Krachtplaats. Wereldwijd komen miljoenen mensen in afstemming tezamen bij krachtplaatsen en tempels. Ook bij het Elohim Centre is er op za-av een (live of) online healing en channeling tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Samen met jou wordt er afgestemd op individuele en planetaire verlichting tijdens deze prachtige verlichtings transmissie.

kernwoorden:
zelfrealisatie, wesak, elohim krachtplaats, channeling en healing, boeddha vrede verlichting

elohim
Volg ons ook op:

   

Groepshealing avond, live/online "Wesak, indalen verlichte staat"

Workshop: OT 306-2018
Deze module behoort tot de opleiding: AH, HM, Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen. Zeker als je dan op een krachtplaats bent die daarvoor de blueprint houdt zoals de Elohim Krachtplaats. Wereldwijd komen miljoenen mensen in afstemming tezamen bij krachtplaatsen en tempels. Ook bij het Elohim Centre is er op za-av een (live of) online healing en channeling tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Samen met jou wordt er afgestemd op individuele en planetaire verlichting tijdens deze prachtige verlichtings transmissie.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
26-05-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00Joke ElZiam NootebosElohim CentreLET OP: datum in 2018. Online aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissie.aanmelden
18-05-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00Joke ElZiam NootebosElohim CentreOnline aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissieaanmelden
Toon toekomstige data

Groepshealing avond, live/online "Wesak, indalen verlichte staat"

Op de Krachtplaats of online te volgen naar keuze
Live: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).
Op afstand: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de transmissie.
Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Bezoek zelfrealisatietuinen en mee-eten
Tip: Combineer deze live channeling en healing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Je kunt tussen 10.30-17.00 uur de tuinen bezoeken en om 17.30 uur mee eten met het Elohim team! Een tuinkaartje en/ of de maaltijd kun je ter plekke betalen aan de kassa. Bel even van te voren voor het eten.


 

Tip: Doe mee aan de hele weekendworkhop


 

Tijdens de Wewesak.jpgsak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen. Zeker als je dan op een krachtplaats bent die daarvoor de blueprint houdt zoals de Elohim Krachtplaats. Wereldwijd komen miljoenen mensen in afstemming tezamen bij krachtplaatsen en tempels. Ook bij het Elohim Centre is er op za-av een live verlichtings transmissie, een channeling met healing, tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Ook online kun je aansluiten voor de energie-overdracht  van individuele en planetaire verlichting tot in het lichaam.

 Nog nooit eerder in de tijd zijn de energieën zo krachtig om het meest krachtige geschenk van Goddelijke eenheidsliefde te ontvangen en door te geven!

 


 

Meld je op tijd aan als je wilt mee-eten en wilt blijven overnachten!

 Extern Heilig Huwelijk.JPG Vooraf gebruiken
Ter ondersteuning en om al het opgehaalde te integreren is het goed enkele dagen vooraf en nadien de volgende bio tincturen van de Elohim Krachtplaats in te nemen:
Voltooiing eenheidsbewustzijn, eeuwig Zelf biologische Elohim zelfrealisatie tinctuur

Verlichte seksualiteit en co-creatie Elohim Bio tinctuur

 Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 Vanuit huis aansluiten of ... naar Veelerveen komen

Als je niet naar Veelerveen en de Elohim Krachtplaats kunt komen kun je thuis op je computer meeluisteren naar de channeling en activatie. Na  inschrijving en betaling ontvang je een link waardoor je live kunt meeluisteren en aangesloten bent op de grote groepsenergie en het werldwijde verlichtingsveld. Zijn de kosten voor het live meeluisteren een hindernis dan kun je je kristallen neerzetten als ankering voor de energie en in gedachten aansluiten op de Elohim Krachtplaats en op het wereldwijde Wesak netwerk. Het beste is dit te doen tussen 19.30- 20.30 uur.

Live komen, brengt verlichting-eenheid-wereldvrede niet alleen geestelijk maar direct in materie
De Elohim Krachtplaats, bedoeld  voor planetaire verlichting werkt  als een accupunctuurnaald voor de wereld. Door jouw fysieke aanwezigheid draag je niet alleen geestelijk, maar ook in het aardse, bij aan wereld-eenheid! Ook in je eigen lichaam komt de Stralende Energie dan niet alleen geestelijk binnen, maar in al je cellen en chakra's waardoor de Boeddha-verliche staat veel dieper gaat en er meer kans is op een permanente staat van verlichting. Ook in je eigen praktische wereld, je leven, kun je daarna meer verlichting ervaren.

Ervaringen van deelnemers:

"Wat een prachtig en intens weekend was het Joke, ben heel blij dat ik erbij kon zijn. Gisteren voelde ik een soort rouw/verdriet en oude stukken die los kwamen. Daarnaast voel ik ook meer overgave, ook voor de angst, de onzekerheid of ergens helemaal in mee gaan. Ik voel ook de boodschap dat ik zelf krachtig genoeg ben en kan vertrouwen. Ook voel ik dat ik nu mijn geloof in tekort overboord kan gooien en iedere keer weer terug kan keren naar verbinding en vertrouwen."

Marie

 

"Tijdens dat de Boeddha energie van de prachtige Wesak viering die ik met jullie vierde was het net of dat ik ineens een kriebel in mijn keel kreeg, ik dacht dat ik zou gaan hoesten, kreeg het kort benauwd en daarna brak met kracht de energie door mijn keel.. Het stuwde met een enorme kracht mijn hoofd, een vurige warmte vulde heel mijn hoofd.. zo krachtig.. en mijn hoofd begaf zich in een helder licht..grenzeloos.. Een prachtig SamenZijn voor en met elkaar.."

Lieve groet A

Lees hier meer ervaringen van cursisten

 

Korting krijgen op de groepshealingen?
Boek vier channelings en ontvang een vijfde naar keuze gratis, bekijk het online healingspakket!

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:


 

Meer info over het Elohim Centre, de workshops en opleidingenWeten welke workshop of opleiding bij jou past?
Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn