Groepshealing avond, live/online "11-dimensionale Engel-Mens en kanaal worden"

Engelenmens en kosmisch kanaal worden met behoud van praktische, krachtige of zakelijke kwaliteiten en je magisch kind. Je hogere Licht-lichamen overwinnen angsten om op aarde te leven, alles te moeten of teveel te voelen. Je aardt ze veel dieper in je lichaam, werk, omgang en gedrag en wordt onvoorwaardelijke Liefde en Waarheid.

kernwoorden:
kristallijnen dimensies, hollow earth, gaia, engelen, engel-mens, elohim, elfenvolk, draken, deva’s

elohim
Volg ons ook op:

   

Groepshealing avond, live/online "11-dimensionale Engel-Mens en kanaal worden"

Workshop: OT 304-2018
Deze module behoort tot de opleiding: Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Engelenmens en kosmisch kanaal worden met behoud van praktische, krachtige of zakelijke kwaliteiten en je magisch kind. Je hogere Licht-lichamen overwinnen angsten om op aarde te leven, alles te moeten of teveel te voelen. Je aardt ze veel dieper in je lichaam, werk, omgang en gedrag en wordt onvoorwaardelijke Liefde en Waarheid.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
29-03-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00Joke ElZiam NootebosElohim CentreOnline aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissieaanmelden
28-03-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00Joke ElZiam NootebosElohim CentreOnline aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissieaanmelden
Toon toekomstige data

Groepshealing avond, live/online "11-dimensionale Engel-Mens en kanaal worden"

Krachtige live/ online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos.

Op de Krachtplaats of online te volgen naar keuze
Live: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).
Op afstand: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de transmissie.
Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Bezoek zelfrealisatietuinen en mee-eten
Tip: Combineer deze live channeling en healing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Je kunt tussen 10.30-17.00 uur de tuinen bezoeken en om 17.30 uur mee eten met het Elohim team! Een tuinkaartje en/ of de maaltijd kun je ter plekke betalen aan de kassa. Bel even van te voren voor het eten.


 

engel.jpgJe Goddelijke Vonk, je Engel en Ik-Ben-lichaam worden geactiveerd
Je chakra’s, gedrag en lichaam zullen onvoorwaardelijke Liefde en Waarheid  uitstralen. Je Geest, ziel, lichaam, innerlijk kind en (trans)gewone zelf zullen hun onderlinge afstand verliezen. Je Lichtwezen of engelenmens gaat zich voelbaar vertalen in je houding, omgang, werk en gedrag. Je ankert op de nieuwetijds kristallijnen paradijsmatrix van eenheid. Hetgeen een gronding zonder karma, familieaura  en oude patronen met zich mee bengt. Net als een bijdrage aan de nieuwe maatschappij vanuit je transpersoonlijke ware zelf.  Je leert je mannelijke en vrouwelijke houding even zo gemakklijk toe te passen en uit de comfortzone te komen van één van deze beiden. Van aanpassen, volgen en terugtrekken of de meer dwingende, controlerende en dominerende houding. Je intern Heilig Huwelijk ontstaat. Je wordt een "kanaal"  van Liefde en Kracht, een lichtvortex, niet alleen op de mooie of meditatieve momenten, maar midden in de wereld van omgang en werk.

Je wordt "kanaal" en leert samenwerken met de Hollow Earth, Gaia, Draken, weer-Elementalen.
Je gaat de graancirkels, engelen, deva’s, het elfenvolk, de kristallen-, dieren- en plantenrijken "verstaan" en als je Lichtwerk doet of geÏnspireerd spreekt zal het zeer krachtig zijn en 11 dimensies (lagen) in zich dragen. Door middel van de transmissie met Joke zullen, bewust of onbewust,  alle Rijken met je samenwerken, je helpen en beschermen, zogauw je permanent leeft vanuit dezelfde subtiele, paradijselijke lichtwezen- of engelentrilling als zij.

Permanente Licht staat
In elke Elohim workshop, online transmissie of audio met Joke, activeer je meer van deze God-engelen-mens kwaliteiten van je. Uiteindelijk zul je het permanent kunnen leven en uitdrukken in het alledaagse.

 

Je manifesteert voorspoed, beschikt over Sjamanen- Merlin- e.a. Divine-Goddelijke Krachten
Je Magisch Kind wordt tijdens deze transmissie actief en één met de scheppende meester en engel in jou en één met de grote Krachten uit alle Rijken. Het verliest meer afgescheidenheid en angst dat je iets niet kunt of het mislukt. Het creëert wat het nodig heeft en leuk vindt door oneindig vertrouwen en Divine voorstellingsvermogen. En het liefste wat jij en je magisch kind doen is werken voor mens en aarde. Je overwint je kristallijnen angsten om op aarde te leven en leert je veel dieper te aarden in je lichaam. Je wordt door de activatie een angstloze krijger voor Liefde, Heelheid en de Diamond New Earth. Alle eigenbelangen, autoriteitconflicten, macht- en onmacht-gevoelens, dominantie- en kleine zelf patronen, alle angsten om volledig vanuit je Divine Kracht je hoofd boven het maaiveld uit te steken; ze worden stap voor stap getransformeerd en je laat ze bij iedere transmissie verder achter je. Net als elk bewust en onbewust onveiligheids gevoel, angst om te veel te voelen, moeten doen of niet op aarde te kunnen / willen zijn. Geboorte- en zwangerschaptrauma’s en oude Atlantische angst voor (on)macht, kunnen, door deze channeling / healing loslaten.


Dienstbare Engel voor de samenleving maar ook heel aards, praktisch of zakelijk kunnen zijn
Healing en activatie van je Divine elf-dimensionale Engelen Geest en Kracht in je lichaam. Als je hierin opstaat help je, onder de Wet van Een(heid), vanzelf mee door wie je Bent en wat je doet, aan het optillen en richting geven van je omgeving, aan de Paradijs-matrix en nieuwe samenleving. Je lichaam wordt een vortex waardoorheen de eenheid van alle Rijken en kristallijnen dimensies werkzaam zijn. Je hart, uitstraling en daden woden erdoor bekrachtigd.

Na de helende transmissie ontwikkel je je verder voorbij je identificatie met je persoonlijkheid en dit ene leven. Je wordt je Oorspronkelijk Divine Zelf en Ontwaakt in je missie. Je activeert tijdens deze online channeling / healing je grote geestelijke en Goden creatiekracht en je eeuwigheidsgevoel. Dienstbaar aan het leven, hoog bewust, alles overziend ben je tegelijkertijd heel aards, praktisch, warm en zakelijk waar nodig! Je staat als een HUIS!Wil je Elohim ondersteuning bij deze weg?

Korting krijgen op de groepshealingen?
Boek vier channelings en ontvang een vijfde naar keuze gratis, bekijk het online healingspakket!


Ervaringen van deelnemers

'Toen ik thuis kwam kon ik heel duidelijk merken dat ik ruimer en groter was. Het voelde alsof ik completer was geworden doordat een zieledeel was opgehaald. Dit voelde heel mooi, maar ook ontzettend kwetsbaar. Praten met mensen die meer een 3d bewustzijn hebben was tijdelijk even niet mogelijk, de afstand was te groot. Als ik me dan even terugtrok kon ik me hoger licht weer goed voelen, heel prettig. Het werd me ook duidelijk dat bepaalde zieledelen en innerlijk kind het eng vinden om op aarde aanwezig te zijn in de grofstoffelijkheid omdat deze delen nu nog kwetsbaar zijn en zich niet gezien voelen en daardoor onveilig. Maar tegelijk voelde ik ook dat het wel de bedoeling is dat deze delen zich uiteindelijk ook veilig gaan voelen en dat 'ik' als me eigen vader/moeder dat proces kan begeleiden. Heel bijzonder allemaal en nu ik weer op de krachtplaats ben ervaar ik duidelijker de kracht van de nieuw opgehaalde delen in plaats van de kwetsbaarheid en onveiligheid'.

Jordy


Tips hoe nu verder na afloop;

 


Contact
T:
+31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:


 

Meer info over het Elohim Centre, de workshops en opleidingenWeten welke workshop of opleiding bij jou past?
Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn