Groepshealing avond, live/online "Open je 8-ste chakra voor engelen, lichtmeesters en je Egyptische Inwijdingen"

Groepshealing avond, live/online "Open je 8-ste chakra voor engelen, lichtmeesters en je Egyptische Inwijdingen"

Workshop: OT 302.2019
Deze module behoort tot de opleiding: Merlyn, HSP, VPZ, AH, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

31-01-2019


€25,00

vroegboekprijs

31-01-2019
19.30-20.30 uur

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

30-01-2020


€25,00

vroegboekprijs

30-01-2020
19.30-20.30 uur

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Groepshealing avond, live/online "Open je 8-ste chakra voor engelen, lichtmeesters en je Egyptische Inwijdingen"

 
Gouden engelen licht, multidimensionaal.jpgBerichten van de engelen
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8-ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, galactische wereld en de Deva's en werk je bewust of onbewust, samen  met het Rijk van Shamballa, de Bovenwereld en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in heldere inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Egyptische levens en inwijdingen worden actief

Bij het indalen van je 8D ziele-lichtlichaam vallen hogere Kennis en Bewustzijn samen met je hogere Liefde als de Goddelijke mannelijke-vrouwelijke eenheid. De Pillar of Light in jou en je kundalinikanaal worden verder geactiveerd en belichaamd in je dagelijks leven. Hetgeen heel harmonieus en vol scheppingskracht voelt. Zo gauw deze 8 dimensionale staat permanent wordt voel je jezelf in eenheid met de galactische en engelenrijken en ben je meer dan alleen je aardse realiteit. Je voelt je dan totaler en gevuld met licht, omdat je nooit meer alleen je vernauwde persoonlijkheid zult zijn. Entiteiten die je vasthielden in het kleine zelf kunnen voelbaar uit je lichaam verdwijnen. Je Egyptische inwijdingen worden wakker gemaakt waardoor (je oude) Gavens en meer gezondheid geactiveerd worden en je meridianen voelbaar zuiveren.

 

Hormoonhuishouding, voedingspatronen en fysieke chemie zuiveren
Er kan alleen sprake zijn van totale verlichting als het Universeel Licht door al je systemen en chakras kan aarden. Je mannelijke en vrouwelijke eenheid bereikt door de groepshealing ook je etherische auralaag en kan je hormoonhuishouding, voedingspatronen en fysieke en hersenchemie zuiveren waardoor het hogere Licht dieper in je hormonen, klieren en cellen kan doordringen en je lichaam op hogere frequenties laat trillen.

 


 

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

Korting krijgen op de groepshealingen?
Boek vier channelings en ontvang een vijfde naar keuze gratis, bekijk het online healingspakket!

 


 

Ervaringen van deelnemers:

"Wat een krachtige energie. Ik voelde van alles, vooral tintelingen. Ook voelde ik druk op de achterkant van mijn hoofd, bovenrug en schouders. Belletjes/ borrelen aan de rechterkant van mijn zij en buik. Net of er iets los werd gemaakt en geheeld. Het voelde heel apart. Na afloop zat ik letterlijk vast op mijn stoel (zo voelde het) en was ik dromerig. Een dag later ging alles op mijn werk vanzelf en voel ik me heel helder in mijn hoofd."

Jolanda

 

"Nog volledig in de energie van deze mooie avond, heb ik maar besloten om mijn ervaring voor mezelf te noteren voordat er delen vervliegen. Ik heb het buiten een mooie, ook als een zeer ontroerende groepshealing ervaren. Heel mijn wezen werd keer op keer aangesproken.. de tranen vulden mijn ogen, maar dit alles wel onder een vol en warm hart. De herkenning was voelbaar, er vielen schakels in elkaar. Joke sprak zo bij mij naar binnen, dat het voelde alsof ze het ook aan één stuk door alleen tegen mij had.. wat uiteraard niet zo was, maar wat wel een bijzondere ervaring was!

Verder heb ik veel aanwezigheid mogen voelen om mij heen. De healingen waren duidelijk voelbaar in mijn chakra’s. Onderweg heb ik even violet en verder veel goud mogen zien, geen vormen... maar puur energieën. Ook vele 'oude' gezichten en een bloem/lotus.

De diepere verankering in Gaia was ook ontroerend... Ik voel het nóg! Tijdens deze transmissie stroomde de energie flink door mijn kruin, handen en voeten. Aan het einde van deze groepshealing voel ik mezelf ruimtelijk en groot! Wat een mooie avond zeg!

Ik bedank alle aanwezigen voor een krachtige, mooie en liefdevolle groepshealing!"

Yvette

"PRACHTIGE ENERGIE KWAM METEEN BINNEN, ik zat er onmiddellijk in.

Vooral 2 dingen vond ik heel bijzonder: Dat ik alle energie die ik weggegeven heb en nog weggeef, weer naar binnen haalde in mijzelf. Ik zag het voor me en voelde meteen het effect, de innerlijk kracht en vrijheid.

Het afscheid dat ik mocht nemen van de identificatie met mijn kleine zelf, ook dat zag ik voor me en voelde bevrijdend: dit is mogelijk ! Dit mag!!! Ik hoef het voor niemand te laten, niet voor mijzelf, voor niemand niet, mijn oude gewoontegedrag te handhaven, te blijven geloven dat ik mijn kleine zelf met al haar onzekerheid, twijfels en dualiteit ben. Tot in de kleinste details mag ik vrij zijn. Ik kan het soms nog bijna niet geloven."

warme groet en DANK,

Adelheid

Lees hier meer ervaringen van deelnemers

 


 

Tips voor verdere groei en multidimensionale ontwikkeling:

 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen