Satsang "Angst voor doelloosheid, ik-loosheid, leegte en overgave"


Van ik naar wij

Wat belemmert jou te zijn Wie je Bent? Welk personage speel je? Een goede of slechte vader, moeder, collega of partner?... Staat je ikje aan het roer of je ware zelf; dit zal zichtbaar zijn in wat er naar je toe komt ... Waar jouw energie en gedachten zich oprichten spiegelt de buitenwereld, verwrongen of mooi ... De relatie tot je vader, je geest en manifestatiekracht en je moeder tot je zijnsstaat. Als je jezelf als ikje kunt accepteren, je diepste angsten, rollen, maskers en schaduwzijden kunt beLichten, dan gaat je levensrichting resoneren met je hartewensen.

Als je jezelf als ikje kunt accepteren, je diepste angsten, rollen, maskers en schaduwzijden kunt belichten, dan gaat het leven resoneren met je hartewensen, je volledig pontentieel en de bedoeling van je ziel en Goddelijke Vonk. Aanvankelijk laat jouw buitenwereld zien wat verwrongen, onbelicht en onderdrukt is in jou maar door te Ontwaken ontstaat de natuurlijke stroom en flow en trek je het Licht dat je Bent ook aan in de omstandigheden en relatie(s)!

Satsang gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 58 minuten

Beluister hier meer Satsangs van Joke ElZiam Nootebos, of boek een persoonlijke sessie bij de Elohim Master Healer Readers.

Wil je live een satsang meemaken en (groeps)healing ontvangen van Joke ElZiam Nootebos, schrijf je dan in voor een van de Elohim workshops.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Satsang "Angst voor doelloosheid, ik-loosheid, leegte en overgave"
prijs   gratis