De Mysterie-Wijsheid of Gnosis

De Mysterie-Wijsheid of Gnosis
oneindige spiraal.jpg [1]Aan het einde van iedere wereldcyclus, nu de periode van de grote verandering doorzet, zal de mensheid spiritueel opleven en mogelijk zelfs in zijn geheel, Ontwaken. Tegen die tijd verschijnt er altijd op Aarde een nieuwe en zuivere vorm van de Universele Leer, Mysteriewijsheid of Gnosis. Deze komt in de huidige Gouden periode binnen met de 12 kosmische Stralen en met al de incarnerende lichtlichamen van onze ziel, Pillar of Light en Goddelijke Vonk. Dit wordt ook onderwezen en "gedownload" tijdens workshops en persoonlijke consulten, in het Elohim Centre.

 

Velen worden “geroepen”

Het brengt een nieuwe evolutiefase en een onmiskenbare wegwijzer voor de grote levensbestemming van ieder mens. Velen worden als het ware hierdoor innerlijk “geroepen” en begrijpen ook dat ze op Weg moeten gaan. Zij luisteren er niet alleen naar, maar zijn ook bereid dit toe te passen in hun eigen leven omdat ze al intuïtief voelen dat het zo bedoeld is. Zij zijn eraan toe om de spirituele hergeboorte of zelfs de totale verlichtings mogelijkheid die nu op aarde bestaat, d.m.v. het Elohim Centre en andere leraren, te benutten. Een wijdverspreide hergeboorte is zo voor heel veel mensen weggelegd! Een eerste opstap van de mens op weg naar zijn uiteindelijke Godrealisatie.

 

Lees meer bij de Elohim CRKBO erkende opleidingen

Nog een tip ; bezoek de Elohim Krachtplaats en zelfrealisatie tuinen voor je Inwijdingsweg of boek een Master Healing-Coachings arrangement op de Krachtplaats
_______________________________________________________________________________________

Auteursrechten
Deze tekst mag gebruikt worden mits in zijn geheel geplaatst en met de volgende bronvermelding:
Joke ElZiam Nootebos, www.elohim-centre.org tel 0597 541539

______________________________________________________________________________________

Tips

Kies voor de CRKBO erkende Elohim jaaropleiding

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? 

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven en je verder te ontwikkelen.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, zet je alle dimensies van de Krachtplaats in je omgeving!  Je tilt je huis (praktijk) op voorbij de ik-ruis naar Eenheid en helpt het bewustzijn en hart van je omgeving en jezelf te verruimen naar de multidimensionale Ontwaakte staat en het potentieel van alle hogere zieledelen. Je kunt de bio tincturen van de Krachttuinen ook intuïtief innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

T:
+31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

Contact


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin