33Hoe ontstaat je kosmisch Christusbewustzijn

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

 

christus bij boom.jpg Kosmische broeders en zusters

Gedurende de ontwikkeling van ons 13 dimensionale zelf kan onze wij-zorgzaamheid zich op praktische, aardse wijze uitdrukken en is er voor elkaars ziel. We beseffen dat we allemaal deel zijn van hetzelfde grote Goddelijke Netwerk, een Netwerk van Al-Eenheid, een alomvattend Liefdesnetwerk en Bewustzijn waarop alles bestaat en steeds veranderd. Als we spiritueel rijpen voelen we ons steeds meer deel van dit al-omvattende Liefdesnetwerk.  We voelen ons als kosmische broeders en zusters die aan dat Liefdesveld uitdrukking geven in vele ongeziene dimensies zowel als op aarde in de materie.

Samen dragen we zorg voor elkaars welzijn, bestemming en ziel. Voor de natuur, de Spirits en het werk

Elkaar helpen en respecteren is de praktische realisatie van onze Christuskracht of universele Liefde. Zonder hartsverbinding is dit niet mogelijk. Het hart werkt niet vanuit de mind, maar met aanvoelen, invoelen en bezieling die resoneert met de Universele Christuskracht en verbondenheid.

Ons Goddelijk, Divine functioneren

Als ons denkproces via ons hart loopt, ontwikkelen we vanzelf het wij-gevoel en de persoonlijke Christuskracht. Naarmate dit groeit en zich ook als geest-buikgevoel verdiept, worden we de kosmische Christuskracht en bevinden we ons op het Inwijdingspad van belichaamde Liefde en Eenheid. Ons ik-centrum lost op in ons Goddelijk, Divine functioneren.

Wil jij je Christusbewustzijn ophalen of dieper belichamen?