Elohim engelen -betekenis en 13-voudig bewustzijn

Lichtwesen knuffel.jpgGeschreven door Joke ElZiam Nootebos

De Elohims zijn de grote een machtige scheppende engelen die werken met de Kracht van Eén. Ze houden de twee tegengestelde Krachten in eenheid; donker en licht, mannelijk en vrouwelijk, kosmisch en aards, engel en mens, spiritueel en seksueel, materieel en ideologisch. De Kracht van Eén en Elohim kent een 12-voudig bewustzijn en wordt overvleugeld door het 13de; oneindige alles verbindende Liefde (de Christos) .Het Elohim Centre met krachtplaats, healing-reading praktijk, kristalwinkel, workshops, Helende Tuinen en verblijfsmogelijkheden, draagt bij aan ieders eigen Elohim bewustzijn, hart en creatiekracht en daarmee aan een bezielde mensheid en nieuwe aarde.

Het Elohim Bewustzijn overvleugelt de Elohim Krachtplaats om alle mensen en Rijken weer terug naar de oorsprong van Eenheid te brengen. Terug naar elkaars Hart, de eenheid met de natuur, met alle Lichtwezens, alle Rijken en het eigen 13-voudig oorspronkelijke Zelf. Deze ontwikkeling is uiteindelijk voor ieder mens bedoeld.

Elohim energie is moeilijk uit te leggen,  wel te voelen. Je wordt er door aangeraakt of je wilt of niet!


De Elohim engelen, helpen bezoekers zich te openen voor hun universeel (Elohim) Bewustzijn, de Liefde, Vreugde en hun missie. D.m.v. de diverse helende tuinen, de workshops en audio-channelings en consulten van het, door de Elohim engelen geïnspireerde team, worden lichtwerkers en Pillars of Light, bij het Elohim Centre, geactiveerd in deze hoogste staat. Ze leren samen te werken met Aartsengelen, Lichtwezens, natuurwezens en Elohim Engelen om bij te dragen aan het grote Kosmische Plan. Ze worden door het Elohim Bewustzijn sterk energetisch en geestelijk opgeladen.

Heimwee naar de Oorsprong
Door eigen zuivering en inzicht komen we uiteindelijk allemaal weer terug in onze oorspronkelijke essentie, éénheid en goedheid. Iedereen kent ergens diep van binnen nog een heimwee naar zijn Ware Natuur, naar de oorsprong van Liefde. Ook in relaties. Ergens diep van binnen weten we dat de hele wereld in goedheid met elkaar zou kunnen leven. Kennen we de Power van Liefde en de Kracht van Eén vanuit onze Elohim-engelen-staat.

  Het Elohim Centre trekt mensen aan die voelen dat de Schat binnen in henzelf wacht en niet te vinden is in (weer) een (nieuwe) relatie, (ander) werk of een nieuwe woonplek.  

meer lezen


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin