Verhuur - Groepsaccommodatie Happiness

Retraite accommodatie, groepsaccommodatie, trainingsaccommodatie, workshop accommodatie, seminar accommodatie.

vakantiewoning-happiness-serre_w700_h466.jpg

De accommodatie heeft een eigen besloten tuin grenzend aan een vijver. Daarnaast is er een grote serre die in  het voor- en najaar heerlijk warm wordt. De serre sluit aan op de grote living-groepsruimte-huiskamer die voorzien is van gemakkelijke banken en tafels. Ook vind je grenzend aan de living de half open keuken(s), waar je bij het huren volledige beschikking over hebt. Beneden zijn er naast de gemeenschappelijke living/trainingsruimte twee badkamers voorzien van toiletten, wastafels en douches.

Lees meer

Gebruik maken van de 30 Helende Tuinen en het zelfrealisatiepad van de Elohim Krachtplaats

Op de Krachtplaats vind je 30 verschillende Helende Tuinen en het Inwijdingsbos waar je met jouw groep gebruik van mag maken! De Helende Tuinen bestaan uit inwijdingsplekken, chakra tuinen, zelfrealisatie tuinen, de geometrische vormen route, het Lemurische engelen- en trollenbos. Ook zijn er vele natuurspirits en is er is een bomen- en kruidenroute. Het hele terrein beslaat 5,5 hectare.

Groepsaccommodatie Happiness huren

Onze retraite- en groepsaccommodatie Happiness is te huur voor minimaal twee dagen en/of nachten, van vrijdag 16.00 uur tot zondag 16.00 uur. Er is ruimte voor 12 tot 14 interne deelnemers, inclusief docent(en) om te slapen maar voor 24 mensen om aan de tafels te zitten (dit nog zonder de bankstellen, grote serre of ruime tuin, waar ook een grotere groep terecht kan). Onze voorkeur gaat uit naar weekenden of een hele week verhuren. Midweken van woensdag 10 uur tot vrijdag 10 uur zijn echter wel bespreekbaar.

Overnachten bij ons?

Wil jij als docent/huurder, eventueel samen met jouw gasten, overnachten bij ons? Dan kan dat! We hebben daarvoor verschillende mogelijkheden, waaronder beddenverhuur in Happiness en (privé) verblijfsmogelijkheden in onze chalets of op onze natuurcamping. De verhuur van deze mogelijkheden loopt via ons.

Lees meer

Kosten

Onze retraite- en groepsaccommodatie Happiness is te huur voor minimaal twee dagen en/of nachten, van vrijdag 16.00 uur tot zondag 16.00 uur. De prijs daarvoor is € 650,-. Dit is exclusief €250,- eindschoonmaakkosten. Er is ruimte voor 12 tot 14 mensen, inclusief docent(en). Onze voorkeur gaat uit naar weekenden of een hele week verhuren. Midweken van woensdag 10 uur tot vrijdag 10 uur zijn echter wel bespreekbaar. In totaal komen de kosten voor weekendverhuur Happiness op € 900,- exclusief borg (€250,- apart gefactureerd) en overnachting.

 

Het is ook mogelijk om Happiness te huren samen met de slaapgelegenheid, dit kan op twee manieren:

Deelnemers huren zelf een bed
Happiness is onze retraite- en groepsaccommodatie voor gastdocenten waar tevens ook slaapgelegenheid is voor jou als deelnemer. Voor jou als deelnemer is het mogelijk om een bed te reserveren op een gedeelde slaapkamer in Happiness. Kosten hiervoor zijn € 150,- voor twee nachten, €80,- voor één nacht.

Docent huurt slaapgelegenheid
De andere optie is dat de docent de gehele slaapgelegenheid van Happiness huurt. Dit is goedkoper dan losse bedden verhuur, tevens worden de overige bedden dan niet verhuurd zodat het hele gebouw voor de groep beschikbaar is. De kosten voor het huren van het slaapgedeelte is €600,- per 2 nachten voor 8 personen. Voor elke extra persoon zijn de kosten €75,- per 2 nachten extra. Wil je voor je gasten liever 1 nacht aanbieden dan kan dat ook, de kosten zijn dan €300,- voor 8 personen.

Lees meer

Contact

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op per mail of telefoon!
We zijn bereikbaar van woensdag tot en met zaterdag.
E-mail: info@elohim-centre.nl
Telefoon: 0597-54153