Ankeren in het liefdesveld van Moeder Aarde

Ooit leefden we in eenheid met elkaar, de planten, dieren en mineralen. Voelden we de bergen, oceanen en vulkanen aan en communiceerden we met Moeder Aarde en haar Spirits. We konden navigeren zonder kompas, overleven in de natuur en waren meesters in manifestatie. Door de duale tijd op aarde is ons magisch leven en de eenheid met de natuur verloren gegaan, of beter gezegd naar de achtergrond verdwenen.

Op hoger dimensionale plekken zoals de Elohim Krachtplaats is het nu sinds eeuwen weer mogelijk om je Godsvonk, hoger dimensionale zieledelen, Lemurisch Zelf en meesterschap te ankeren in je lichaam en op aarde. Niet elke mens op aarde zal deze weg lopen in dit leven. De mensen die zich tot het Elohim Centre aangetrokken voelen zijn hier vaak wél voor bedoeld. Herken je een dieper verlangen of fluistering van je ziel die je niet precies kunt duiden, waarvan je voelt deze te willen gaan volgen? Ga je door diepere angstlagen heen of heb je een helder ‘weten’ van de weg die je bedoeld bent te lopen dit leven? Ook als je dit niet herkent, maar wel verlangt om in Liefde, eenvoud en Eenheid te willen leven, kan deze weg voor jou bedoeld zijn.

Waarom op de Elohim Krachtplaats?

Inwijdingsweg Lemurisch Bos met bezoeker.jpgIn het eenheidsliefdesveld van de 13 dimensionale Elohim Krachtplaats met de tuinen en het Lemurische bos, vind je een vrede zo intens, diep en stil, zo onverstoorbaar en totaal waardoor je multidimensionale ware zelf, levensrichting en ziel bij elk bezoek verder Ontwaken. Ontvang de Gaia-Christ liefdeszachtheid die ook van onderaf uit de krachttuinen komt en daardoor niet alleen je hart en geest bereikt vanuit de Bovenwereld, maar ook tot diep in je lichaam en gedrag het eenheidslicht brengt. Het voert je naar de Vreugde van permanente verlichting en ontmantelt elke ego-ik-ruis, zwaarte, strijd en innerlijke pijn. Het opent je helder inzicht en geneest je lichaam en ziel.

Nu is het de tijd voor velen…

Steeds meer mensen voelen zich geroepen door de Elohim Krachtplaats, voelen dat ze daar iets op mogen halen, ook al weten ze niet wat. De lichtcodes voor de nieuwe tijd zijn toegankelijk voor een ieder die daarvoor open staat. Het Lemurisch Bos en de Gaia-Christ© plek brengen deze liefdescodes van onderaf door je systeem heen en maken dat alle onveiligheid, onzekerheid en onmacht in je energiesysteem bewust wordt en getransformeerd kan worden. Blokkades en (overlevings-) angsten uit vele levens verdwijnen na een bezoek aan de Elohim Krachtplaats met haar Lichtcodes, waardoor een uniek Thuisgevoel ontstaat.

Tijdsgeest vraagt om door te gaan

Heb je al zoveel spirituele workshops gevolgd en weet je niet meer wat je wilt? Lijkt er geen einde te komen aan al het werken aan jezelf? Of ben je juist klaar met werken en wil je jezelf accepteren zoals je Bent? Luister naar een diepere laag in jezelf en voel waar deze moet/wil/kan zijn. Laat je hoofd niet vertellen wat je wel of niet moet doen, maar stem je af en voel waar je lichaamscellen op reageren. Maak keuzes die helpen het liefdeseenheidsveld van Moeder Aarde en de Flow in je te openen. Verblijven op de Krachtplaats of workshops of consulten kunnen je daarbij nog beter ondersteunen.


 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin