Praktische informatie Diamond New Earth ambassadeurs

Hoe ziet het programma er uit?

Als Diamond New Earth Ambassadeur bouw je een band op en commit je je aan het volgende:

  • 5x per jaar één dag samenkomen
  • 1x per jaar een weekend samenkomen (waarbij je daarnaast samen met je gezin/vrienden vakantie kunt houden en als gelijkgestemden elkaar ook ontmoet buiten het programma om)
  • 3x per jaar online channeling-healing vanuit huis volgen (maak je keuze via de Elohim siteagenda)

En verder

  • Kies je steeds opnieuw om voorbij de ik-ruis naar Overgave en wij-eenheid te willen ontwikkelen
  • Verdiep je je eenheids-ontwikkeling en zaai je inzichten en bewustzijnsgroei in je omgeving
  • Je neemt lastige (duale) en mooie ervaringen, vragen of leerthema's mee naar de bijeenkomsten
  • Blijf je sterker in je licht in de dichtere omgeving, door de verbinding met de Elohim groepsziel
  • Weet je niet of je al "klaar" bent om mee te doen , je ego-ruis achter je te laten of waar je staat op je pad, boek dan eerst een live consult van 60 min.

Commitment

De weg naar een egoloze groepsziel is de weg van de Christuskracht en Godsrealisatie. Het leven vanuit de groepsziel vraagt daarom een diepergaand commitment. Om het ego te overstijgen is het nodig steeds weer de keuze te maken om je verder te openen en verruimen. Voor de opbouw van vriendschap en onderling vertrouwen in de groep is het belangrijk dat je bij elke bijeenkomst aanwezig bent. Daarom hebben we bij deze bijeenkomsten een commitmentbeleid. Dit betekent dat je uitgeschreven wordt als je niet meer wilt/kunt voldoen aan alle jaarlijkse bijeenkomsten.

Hoe weet je of je mee kunt doen aan het worden van een Diamond New Earth ambassadeur?
Je kunt meedoen zogauw je niet langer regelmatig een troostende arm of luisterend oor meer nodig hebt of niet langer regelmatig ré-actief (intern of extern) reageert. Als je ego-persoonlijkheid de meeste tijd op de achtergrond is en overgave, innerlijke vrede en angstloze vriendelijkheid op de voorgrond zijn. En je hebt reeds minimaal 5 workshops bij het Elohim Centre gevolgd.


 


Klik hier voor meer informatie over de ambassadeurs dagenKennismaken met het Diamond New Earth ambassadeurschap

Je kunt komen kennismaken en ervaren wat het is om een Diamond New Earth ambassadeur te zijn tijdens een van de ambassadeursdagen. De dagen zijn los te volgen. Je kunt instappen in de eerstvolgende dag. Nadat je een keer bent geweest kun je zelf een Diamond New Earth ambassadeur worden door je te committen aan het jaarprogramma.

Kortings jaarpakket
De dagen van het jaarprogramma kun je los kopen of als een kortingspakket van € 650,-. Het ambassadeurs kortingspakket houdt 5 dagen + 1 weekend in waarbij je dan de vereiste 3 online channelings-healings,  t.w.v. 72,-, kosteloos krijgt. Indien je het kortingspakket boekt, dan gelden de eerste 5 samenkomstdata (exclusief het weekend) als de pakketdagen.

Klik hier om meer te lezen over Diamond New Earth ambassadeurs

Voorwaarden/weetjes
Bij annulering van een jaarprogramma kun je geen geld retour ontvangen. In de algemene workshopvoorwaarden vind je een alinea voorwaarden voor de Diamond New Earth ambassadeurs bijeenkomsten, welke je hier kunt lezen.

 


Draag je ook bij aan de nieuwe aarde door Diamond New Earth ambassadeur te worden?Route en contact
E: info@elohim-centre.org

T: +31 (0) 597 541539