Godrealisatie en levensmissie te vroeg aangaan

zelfrealisatie - meditatie - spiritueel.jpgTijdens de Godrealisatie sessies en workshoptransmissies wordt door Joke je ziel in Goddelijke herkenning en ontroering soms diep aangeraakt. Op dat moment ervaar je je Goddelijkheid, heb je verruimde inzichten en ben je Universele Liefde. Het is echter een hele weg voordat dit permanent belichaamd wordt in je dagelijks leven, voordat je alles hebt doorleefd en je LIEFDE BENT. Je voelt op zo'n moment soms ook waarvoor je naar Aarde komt. Godrealisatie gaat verder dan de realisatie van je kosmisch mens zijn, het worden van de Pillar of Light of de verlichting (zelfrealisatie) van je mind en hart. Op zo'n moment van Godrealisatie en energieoverdracht tijdens een sessie of workshop, weet je en voel je dat je op de eerste plaats een "niemand" bent, een deel van de Bron die ik-loos is, eenvoud is en niemand meer hoeft voor te stellen, niets meer hoeft te bereiken. Alles is dan goed. Een Oneindig (fijn) gevoel.
Maar zo gauw je langere tijd niet meer bij het Elohim Centre, bij Joke of op de Krachtplaats bent geweest, zakt die diepere Godrealisatie-aanraking gedeeltelijk en ongemerkt, weer weg. Je bent dan nog wel de kosmische Pillar, maar functioneert opnieuw vanuit je ik-centrum. Het ik-middelpunt waarmee je met je omgeving omgaat is nog niet transpersoonlijk.

De Inwijdingsweg naar permanente Godrealisatie is een hele weg van zuivering, onthechting, overgave, LIEFDE ZIJN tot in de basis en jezelf ervaren als deel van ALLES. Thema voor thema, chakra voor chakra zul je die weg gaan en je openen. Het is ook een geweldige Weg! Diep van binnen zul je weten of het voor jou bedoeld is in dit leven. Elohim medewerkers en sommige vrijwilligers kiezen voor en doorleven deze Weg ondersteunt door Joke, de krachtplaats en zelfrealisatie tuinen. Op de Krachtplaats komt de Goddelijke energie ook vanuit de aarde, vanuit de onderkant, naast het kosmische geestelijke deel. Dat activeert het loskomen van het ego-ik en de ik-oppasser in de onderste chakra's.

Aanvankelijk zal op deze weg het ego-ik nog resoneren met je onzekere, kwetsbare innerlijke jongetje of meisje, met onveiligheid, (geld) te korten, de afhankelijkheid van een relatie en de zekerheid van materie. Zeker in moeilijke momenten.
Je wilt dan alsnog weer iemand zijn en voor jezelf kunnen opkomen. Gezien worden in de relatie of op je werk door de liefdevolle bijdrage die je doet en als dat niet gebeurt trek je meestal je ziel terug werk en omgang.

Het vinden van je levensdoel is ook zo iets
Dat levensdoel wil je (Pillar of Light-meesterschap) ikje aanvankelijk zelf vinden en aangaan. Pas na eerst het permanent belichamen van Godrealisatie in je onderste 2 chakra's en het voldoende bewandelen van het Inwijdingspad naar binnen, zul je het verschil gaan ervaren of je een meester wordt en je levenstaak doet vanuit je kosmisch (Pillar of Light) menszijn óf vanuit belichaamde Godrealisatie waarin jij alles hebt afgelegd. Ook je Taak en elke zielangst en onveiligheid van je innerlijk jongetje of meisje. Dat voel je wel maar volg je niet meer omdat je identificatie ligt bij het deel zijn van het grote Geheel. Dan doet de Taak zichzelf en is de ik-kern opgelost in eenvoud.

Het gevaar is wel degelijk aanwezig dat je te snel je gaat bezig houden met je levenstaak en missie.
nefertiti.JPGOngemerkt versterkt dan je ego dat zoveel moet doen, voor elkaar houden en voor anderen een voorbeeld wil zijn vanuit meesterschap en het Pillar of Light hart. Je eenvoud, is nog niet bereikt, het laatste kosmisch zelf harnas is nog niet uitgetrokken, terwijl anderen misschien al tegen je opzien en je voor hen reeds een vraagbaak en richtingaanwijzer wordt. Het subtiele ego krijgt eindelijk zelfbevestiging, iets waar het innerlijk jongetje of meisje nog steeds naar op zoek is. Je bent daar nog niet doorheen gevallen. Zo zijn er vele zijwegen mogelijk maar als het bedoeld is in dit leven om Godrealisatie te belichamen keer je uiteindelijk terug op de hoofdweg, heb je daar alles voor over, ongeacht hoe lang die weg is. Dan is er niets anders meer. Ook geen aanzien. Dan heb je veel geleerd. Iets dat je ook weer door geeft aan anderen. Zo gebeurt niets voor niets en gaat er niets verloren!
 

Wil je ook op de Elohim Krachtplaats wonen en werken of kiezen voor Godrealisatie, spreek dan een live sessie af om te zien wat de stappen zijn of doe eerst eens mee aan een workshop van Joke die altijd in het teken staat van Godrealisatie en de stappen daarna toe.


Tips

Kies voor de CRKBO erkende Elohim jaaropleiding

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? 

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven en je verder te ontwikkelen.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, zet je alle dimensies van de Krachtplaats in je omgeving!  Je tilt je huis (praktijk) op voorbij de ik-ruis naar Eenheid en helpt het bewustzijn en hart van je omgeving en jezelf te verruimen naar de multidimensionale Ontwaakte staat en het potentieel van alle hogere zieledelen. Je kunt de bio tincturen van de Krachttuinen ook intuïtief innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

T:
+31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin