Luchtschip of Deva boven Het Elohim Centre

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

In de nacht van 20 op 21 juli 2002 speelden zich vele wonderen boven de camping en chakra-bezoekerstuin van Het Elohim Centre af. Hieronder lees je het bijzondere verhaal van die nacht...

Het Elohim Centre is een zelfrealisatie school en Krachtplaats met helende tuinen in Zuidoost Groningen. Er worden healings en readings gegeven en er is veel contact met natuurspirits en Moeder Aarde. Er komen vele lichtwerkers en spiritueel leraren. Zo ook op 19 en 20 juli tijdens een workshop waarbij o.a. gewerkt werd met het medicijnwiel en het labyrint als Heilig Gebed voor de evolutie van Moeder Aarde. Voor haar verlichting en die van ons.

Er was tijdens de ingewijde ceremonies, die dag zo enorm veel Licht, dankzij de cursisten
sterrenvolkeren.jpgdie zich in één Hart en in hun verlichte staat, verbonden konden houden. En in dit groepsHart, hielden zij het Hart van het Universum en die van Moeder Aarde omvat. Alles werd EEN. Dit bracht vele LichtMeesters, alsmede de Spirits van vele, niet in de stof zijnde, Indianenstammen naar het labyrint dat in de helende Elohim tuinen ligt. Daardoor werd de kracht van het Licht enorm groot. Ook in de moeder Aarde was dit voelbaar. De energie van het licht liep op tot 53000 op de schaal van Bovis. En met dit opgebouwde Licht en de enorme velden van Liefde werd er nog meer zuiveringswerk gedaan en gecommuniceerd met de landschapsdeva.

Een immens grote ufo

Toen, na afloop van de workshop, de meeste cursisten ‘s avonds vertrokken waren, bleven we met 4 mensen achter op de camping van Het Elohim Centre, die pal naast de chakratuin ligt. Het was al na elf uur toen we nog even naar buiten gingen en daar was ZIJ;

Een immens grote ufo, zo dachten we eerst, vlak boven onze caravan! Helemaal te zien voor fysieke ogen (ook 3D-ogen!). Ze bestond uit een groot vierkant van 20 losse lichten, waarbij de hoeken van het vierkant afgerond waren. En binnen dit vierkant was nog een cirkel van lichten. En daarbinnen nog een. De lichten waren van een diffuus fluweel zachte uitstraling. Het was geen stoffelijke UFO. Dat kon je zien en voelen. Elke 7 seconde draaide het hele ding wisselend van links, naar rechts. Zij bleef steeds zo’n 25 minuten, doofde dan langzaam weer uit, maar bleef wel voelbaar. 5 Minuten bleef ze steeds weg en bouwde zich dan binnen enkele minuten weer op. Het lichtschip of de Deva bleef vele uren. Nooit veranderde de hoeveelheid lichten, maar wel golfde soms het buitenste vierkant als bij de beweging van een kwal (sorry voor de woordkeuze)

Later bleek dat we met haar konden spelen. Als we ons verplaatsten, volgde ze ons
Overal om ons heen, terwijl het toen nog nacht en dichtbewolkt was, was zacht doorschijnend wittig, teer, aanvoelend, licht te zien. (De maan was nog achter de zware bewolking) Een sprookjesachtig fluweel zacht, liefdevol licht. Ze was een volmaakt stralend wezen. Ze voelde als een vrouwelijk Divine Beïng. We denken dat zij de landschapsdeva is van hier. Die zich door de kracht van de lichtceremonies en het Moeder Aarde werk, kon manifesteren in 3D. Net als 2 jaar geleden, toen we tijdens de “Moeder Aarde lichtwerkers-workshop”, door Moeder Aarde als antwoord hierop, verrast werden met de meeste prachtige graancirkel in onze onmiddellijke nabijheid.

Nu, de volgende middag, ziet het terrein er weer bijna gewoon uit
Slechts hier en daar zie je nog lichtplekken en energie trillen. Maar overal waar we deze avond liepen, leek alles te bestaan uit vloeibaar, haast tastbaar licht. Het zweefde en trilde. Elke vinger, je voet, alles wat je bewoog, trok de vloeibare, zachte 4de dimensie mee. Lange lichtwolken uit handen en voeten. Alsof je door water van wit licht liep en alles meebewoog. De grond waarop we liepen was niet meer scherp te zien. 3D versmolt met 4D. Het was dolle pret buiten te lopen in al deze vloeibare licht/luchtbewegingen. In ons ontstond een grote stille dankbaarheid. Een diep heilig respect voor het LEVEN. De Deva bleef zich maar manifesteren, elke 25 minuten opnieuw. Een elke 7 minuten draaide zij met een ruk weer om van rechts naar links en terug. Uur na uur. En zo vaak als we wilden volgde ze ons over het terrein.

Aan de nachtelijke horizon, waren ondertussen zwevende, oplichtende wolken te zien, die regelmatig weer uitdoofden
Het zag er niet uit als ons Lichtschip, er waren geen vaste vormen te zien of losse lichten in deze zwevende oplichtende wolken. Wat het wel was wisten we niet. Wat we wel wisten was dat de ascension van Moeder Aarde en de manifestatie van de 4de dimensie, het paradijs op aarde, om ons heen was. We bleven kijken naar het Lichtschip boven ons, net zo lang totdat we uiteindelijk zo moe van alle indrukken werden dat we ons bed wel op moesten zoeken.

De volgende morgen lazen we over zeer sterke zonneuitbarstingen. In Amerika was zelfs de stroom op enkele plekken uitgevallen. Maar het luchtschip of de Deva, kon dit beslist niet zijn geweest. Hieraan geen twijfel mogelijk.

We vonden het zo jammer dat de meeste cursisten dit nu niet hebben kunnen zien, want ze doen zo immens mooi lichtwerk, terwijl ze toch ook vaak twijfelen en vragen hebben als; “wanneer schiet ik nou een beetje meer op? Mijn vooruitgang gaat me niet hard genoeg”, enz. Ik ben blij dat we met z’n vieren waren, want het is haast niet te geloven wat we hebben gezien.

Velen zullen denken dat het aurora’s of zonneuitbarstingen kunnen zijn geweest

Maar zij hebben niet met eigen ogen gezien wat wij zagen. Dan is er geen twijfel meer mogelijk. Maja, een cursiste van de workshop, zal echter niet twijfelen. Zij zag, niet met het innerlijk, maar met geopende ogen, nog tijdens de workshopdag, ons allemaal zo snel trillen als Licht, dat het leek of we op zouden lossen. Ze was zeer ontroerd geweest door al het Licht.

Het is belangrijk, zei “de Bovenwereld” onze ervaring te delen zodat meer mensen die lichtverschijnselen zien, weten dat het  geen verbeelding is, maar dat zij de 4de dimensie zien manifesteren. En, ja, ik weet...... het is aan anderen, thuis, haast niet meer uit te leggen zonder je geloofwaardigheid te verliezen of zweverig gevonden te worden. Multidimensionaal ontwikkelde Lichtwerkers weten dat ze echt niet gek worden wanneer ze zelf 4D verschijnselen waarnemen.

Het steeds groter wordend onderscheid tussen 3D-mensen en de mensen die bezig zijn hun verlichting op te belichamen, maakt dat er toch geregeld eigen twijfel is; “hebben zij van 3D toch niet gelijk, wijk ik inderdaad teveel af, ben ik wel op de goede weg met mijn ontwikkeling, komt het zo inderdaad wel goed met mij?

Echter, de natuurwonderen, gepresenteerd door het Licht, dienen zich nu aan
Ook boven Nederland en in onze eigen omgeving, voor onze fysieke ogen. Niet alleen bij Mt. Shasta en andere heilige plaatsen, maar ook op de sacrale Elohim Krachtplaats! Een schitterend cadeau en een flinke steun in de rug. We zullen nu eenmaal in een andere wereld leven dan de velen die hierin niet mee kunnen gaan. Helaas wordt deze scheiding alleen maar groter, maar wachten op elkaar kan niet meer.

www.krachtplaatsen.nl

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Wil je de Elohim Krachtplaats, de helende tuinen en kristalwinkel bezoeken?

Voel je dan welkom!

Helende tuinen zijn te bezoeken op de Elohim Krachtplaats


 

Tips

Kies voor de CRKBO erkende Elohim jaaropleiding

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? 

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven en je verder te ontwikkelen.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, zet je alle dimensies van de Krachtplaats in je omgeving!  Je tilt je huis (praktijk) op voorbij de ik-ruis naar Eenheid en helpt het bewustzijn en hart van je omgeving en jezelf te verruimen naar de multidimensionale Ontwaakte staat en het potentieel van alle hogere zieledelen. Je kunt de bio tincturen van de Krachttuinen ook intuïtief innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

T:
+31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.orgAuteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin