Verkijk je niet op leraren

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

kruin flesje.JPGVele leraren zullen opstaan en het niet zijn. Werkelijke leraren en meesters die je kunnen begeleiden bij bovenstaand proces zullen je steeds opnieuw zeggen dat jij Liefde en Puur Bewustzijn Bent, dat je alleen maar hoeft af te leren je idee dat je het niet bent. Zij zullen je helpen je ik-verhaal en ik-idee kwijt te raken om zelf te ervaren Wie je werkelijk bent. Werkelijk verlichte leraren zijn wars van persoonlijke aanbidding of relatie-needings.

Ze hebben allen hun eigen karakter en menselijkheid
De ene zal eindeloos geduld hebben en de ander zal krachtig en zelfs grof optreden of een grotere afstand houden. En als je weer eens zegt “ja maar” tegen de leraar, dan zal hij je met heel het hart en vaak eindeloos geduld opnieuw uitleggen en opnieuw, steeds op andere wijze, net zolang tot het tot je doordringt dat je al één met het Eeuwige en ware Zelf bént en stopt met het ja-maar verhaal en je verzet. Of de leraar zal zeggen; ga aan het werk … m.a.w. kom uit je verhaal, laat het los ...
Maar wat de leraar ook zegt, doet of niet doet, hij/zij voldoet waarschijnlijk niet aan je onrealistisch ideeën en verwachtingen. Je oordeelt en verzet je op een gegeven moment omdat je jezelf nog niet goed genoeg vindt en je  daarom een bovenmenselijke, heilige leraar verwacht. Weet dat sommige grote ingewijdenen en mystici met stokken slaan en behoorlijk ruw zijn maar hoe hun karakter ook is, ze doen dat om de zoeker te helpen om in het zelfde Geluk te leven.

De leraar is een ontmoeting van het Zelf met het Zelf
Vele zoekers denken dat een verlichte leraar nooit iets onaardig zal zeggen of doen en willen maar niet begrijpen dat karakter niets te maken heeft met de verlichte staat. Ze willen de leraar op een voetstuk zoals ze de eigen Goddelijk Vonk onbereikbaar laten zijn door de eisen die ze zichzelf opleggen of door het verzet van het innerlijk kind en de ik-oppasser tegen de eigen Goddelijke Staat. “Ik mag nooit boos doen, onzeker of duaal zijn; ik ben er nog lang niet” is wat onbewust als een mantra herhaald wordt door het ego van de zoeker die nog niet genoeg murf is van zijn eigen patronen. Veel zoekers denken dat een hiërarchische afstand tussen meester en leerling beter is dan een ingewijdene verlichte leraar als huisvrouw of huisman. Zoekers vergeten te kijken naar de vruchten, de resultaten van een leraar en blijven wat vinden van het karakter  en de buitenkant. Deze zoekers haken na zekere tijd altijd af als de eigen persoonlijkheid niet wordt bevestigd en getroost door de leraar. Maar de ontmoeting met de leraar is een ontmoeting van het Zelf tot het Zelf. Niet van persoonlijkheid tot persoonlijkheid. Ingenomen standpunten over de leraar staan dus vaak het Zelf van de zoeker in de weg.

Niet alleen leraren maar ook gewijde natuurplaatsen en krachtplaatsen versnellen je Pad
Niet alleen leraren kunnen leven vanuit een verlichte staat en je zodoende begeleiden. Ook bestaan er verlichte en  gewijde Krachtplaatsen en natuurplekken. Plekken  die je steeds verder verruimen naar de verlichte staat. Zeker als je daar langdurig aanwezig bent! Ook de krachtplaats van het Elohim Centre is zo’n plek. Deze is wereldwijd momenteel een van de belangrijkste PowerPoints omdat het ook alle verdiepende staten van verlichting ankert voor zowel individuele als ook mondiale verlichting waarbij ook de eenheid met de natuur wordt meegenomen.


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

Tips

Kies voor de CRKBO erkende Elohim jaaropleiding

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? 

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven en je verder te ontwikkelen.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, zet je alle dimensies van de Krachtplaats in je omgeving!  Je tilt je huis (praktijk) op voorbij de ik-ruis naar Eenheid en helpt het bewustzijn en hart van je omgeving en jezelf te verruimen naar de multidimensionale Ontwaakte staat en het potentieel van alle hogere zieledelen. Je kunt de bio tincturen van de Krachttuinen ook intuïtief innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

T:
+31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin