Woonwerk gemeenschap bij het Elohim Centre

Genieten van de levende verbondenheid met alles

De nieuwetijds Elohim woon-werk gemeenschap Diamond New Earth is een inspirerend voorbeeld van hoe mensen gelukkig en productief op dieper zielsniveau samenwerken en leven vanuit non-dualiteit, professionaliteit en vriendschap. Bedrijfsvoering, verantwoordelijkheid, openhartigheid en regelgeving worden door teamleden samen gedragen.

Eenheid met de natuur en haar spirits
In de  kleine Elohim ashram of woon-werkgemeenschap "The Diamond New Earth" wordt geleefd en gewerkt in eenheid met de natuur, Moeder Aarde en de eigen ware natuur. Bewoners/ medewerk(st)ers, stagaires en meewerkende vrijiwilligers leven van de inkomsten van bezoekers zowel als van het super smakelijke, hoogwaardige voedsel dat in liefde wordt verbouwd in de biologische moes- en kruiden tuinen van het zelfrealisatie centrum. Op de Elohim Krachtplaats is overal de hoge levensenergie (van Bovis 18000 of meer) van de 13 dimensies te voelen, net als het zachte, eenheidsliefdesveld. Samen met gasten en bewoners genieten medewerkers en vrijwilligers van elkaars gevoeligheid en bewustzijn zowel als van de verbinding met Moeder Natuur en de Elohim engelen van de helende Elohim tuinen en het Lemurisch bos.

Geboorte geven aan een Nieuwe Wereld
Medewerkers en vrijwilligers grijpen de kans bij te dragen aan een nieuwe maatschappij middels het eigen Ontwakingsproces en hun dienstbare, productieve houding. Een levensbestemming om bij te dragen aan de nieuwe Aarde wordt werkelijkheid.
Zogauw iemands hart en buikgevoel verruimt naar interne en externe eenheid, ontwikkelt zich de permanente innerlijke vreugde, eerlijke, openhartige communicatie, goedheid en dankbaarheid van ieders eigen ware Natuur. Op die manier draagt ieder bij, d.m.v. een non-duale open houding en verdere innerlijke groei, aan een (ver)lichte krachtplaats en samenleving.

 

Samen geeft ieder betekenis aan de nieuwe aarde
Het Elohim Centre is een multidimensionale omgeving die ieders schoonheid en volledig potentieel spiegelt, opent en activeert. Door de verhoogde frequenties nemen vitaliteit, levensenergie, plezier, heldere inzichten en gezondheid toe. Tijdens groepsbijeenkomsten, Helende Rondleidingen met Healer-Reader kun je hier meer over leren.

Voelbaar helpen natuurwezens & deva's de mens

De natuurwezens en deva's helpen, helen en beschermen de mensen op de Elohim Krachtplaats. Dit doen ze samen met de Intelligentie/het Wezen van de Krachtplaats. Zij helpen voelbaar de bewoners met hun liefde en eenheidsbewustzijn. Joke heeft samen met hen, de Bovenwereld en Moeder Aarde de zelfrealisatie bezoekers tuinen aangelegd met elk verschillende helende krachten en inwijdingsstappen. Ze dragen hetzelfde Divine eenheids-evolutie-doel als ieder Oorspronkelijk Mens.

De natuurspirits en engelen zijn voelbaar en krachtig aanwezig
Zij kunnen dit doen doordat de energie kristallijn verfijnd is omdat er op de Krachtplaats nauwelijks onderstromen, beladen gedachten en  zorgen, drama of in tekorten denken, blijft hangen.

Kijk ook bij de audio-opnames over natuurspirits en engelen

Vacature wonen en werken

Vanaf 2011, ontstaat en groeit de non-duale kerngroep van medewerkers en meewerkende participanten. Deze groep zal zich eerst verder uitbreiden. We krijgen steeds vaker een verzoek om bewoner te mogen worden, maar voorlopig kunnen alleen medewerkers en meewerkende participanten, op de Krachtplaats wonen 

Vacatures

Werken vanuit passie of voor geld en nieuwetijds bedrijfsvoering

Ieders Ware Wezen, geluk en levenswens /bestemming kan zich vervullen door
eigen bereidheid, drive, vertrouwen, bekwaamheid en inzetVan ik naar wij  samenleving; de belofte van een nieuwe Aarde

eten in tuin 2014 a kl.jpgDe kleine Elohim gemeenschap kent geen religie en is gebaseerd op ieders vrije keuze. Ze verlaat aangeleerde patronen, zoekt naar nieuwe wij-wegen en wenst voedsel, stenen, dieren, planten, de ongeziene werelden en het milieu te respecteren.   

In ieders Ware Natuur huist een drijvende kracht gericht op evolutie, werken en leven vanuit Eenheid


Wil je de Krachtplaats, zelfrealisatietuinen en gemeenschap bezoeken?

Voel je welkom en mogelijk schuif je mee aan tafel na je je bezoek aan de verschilende helende tuinen en edelsteenwinkel!

lucht met 2harten.jpgKom de woon-werk-gemeenschap bezoeken
Van dag- of weekbezoek, met of zonder workshop, consult of rondleiding tot een ervarend leertraject "zelfrealisatie-Ware Natuur" in de vorm van stage / meewerk participatie of vakantie!
 
 

  
 Gevoelige mensen gaan open en vinden innerlijke veiligheid op de Krachtplaats
Mentale mensen ontvouwen en integreren hun gevoeligheid


 
Verlichte interne en externe relatie(s) en de nieuwe Aarde ontstaan!

In de groeiende Elohim woon-werk gemeenschap wordt er hoofdzakelijk vanuit interne en externe eenheid, samengewerkt door team en participanten. Ieder voelt zich verantwoordelijk voor het wij-gevoel, werk en de kristallijnen zuivere sfeer waarin weinig onuitgesproken spanningsvelden en duale bagage hangen en ieder zichZelf kan zijn. Ook op het subielere ziels- en gevoelsniveau. Ontwaakte mensen, werk en relaties zijn de nieuwe wereld en het doel waarvoor we juist in deze tijd incarneerden op Aarde!

 


 

Het Elohim Centre is vooral een ontmoeting- , werk- en onderwijs-plaats voor diegenen die tools willen ontvangen voor de multidimensionale Weg naar de eenheid van de Ware Natuur. Naar het werken en samenzijn vanuit eenheid, met elkaar en Moeder Aarde.


 

Onuitgesproken gedachten, spanningsvelden en het ware Zelf

geel hartHet multidimensionale van ieders gevoelige ziel krijgt bij Elohim respons. Het aanvoelen van sferen, elkaars gedachten en gevoel of spanning, de heldere inzichten en intuïtie, gaven en de zuivere integriteit vinden er houvast. Er wordt net zo gemakkelijk gecommuniceerd over het aanvoelen van elkaars essentie en kwetsbaarheid als over natuurspirits en de afwas.

Voor nieuwe gasten is dat vaak verrassend
Zij vertellen tijdens gezamenlijke maaltijden, waaraan niet alleen gasten, maar ook medewerkers/participanten meedoen, hoe bijzonder dat is en vooral hoe fijn het voelt.