Woonwerk gemeenschap bij het Elohim Centre

Genieten van de levende verbondenheid met alles

De nieuwetijds Elohim woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth" is een inspirerend voorbeeld van hoe mensen gelukkig en productief op dieper zielsniveau samenwerken en zoveel mogelijk leven vanuit non-dualiteit, professionaliteit en vriendschap. Bedrijfsvoering, verantwoordelijkheid, openhartigheid en regelgeving worden door de teamleden samen gedragen.

Eenheid met de natuur en haar spirits
In de  kleine Elohim ashram of woon-werkgemeenschap "The Diamond New Earth" wordt geleefd en gewerkt in eenheid met de natuur, Moeder Aarde en de eigen ware natuur. De hogere energie wordt er geaard in het, met aandacht en het hart werken en in de non duale, betrokken omgang en inzet. Op de Elohim Krachtplaats is overal de hoge levensenergie (van Bovis 18000 of meer) van de 13 dimensies te voelen, net als het zachte, eenheidsliefdesveld. Samen met gasten en bewoners genieten medewerkers en vrijwilligers van elkaars gevoeligheid en bewustzijn zowel als van de helende Elohim tuinen en het Lemurisch bos.

Geboorte geven aan een Nieuwe Wereld
Medewerkers en vrijwilligers grijpen de kans bij te dragen aan een nieuwe maatschappij middels het eigen Ontwakingsproces en hun dienstbare, productieve wij-houding. Ieders levensbestemming om bij te dragen aan de nieuwe Aarde wordt werkelijkheid. Maar naast al het moois komt op de Krachtplaats ook de schaduw meer omhoog om te transformeren. Net als bij een healing. Innerlijke groei gaat er vele malen sneller.
 

Samen geeft ieder betekenis aan de nieuwe aarde
Het Elohim Centre als multidimensionale omgeving spiegelt ieders schoonheid en volledig potentieel en opent en activeert dit. Door de verhoogde lichtfrequenties nemen vitaliteit, levensenergie, plezier, heldere inzichten, het zielsleven en de gezondheid toe.

Voelbaar helpen natuurwezens & deva's de mens

De natuurwezens en deva's helpen, helen en beschermen de mensen op de Elohim Krachtplaats. Dit doen ze samen met de Intelligentie/het Wezen van de Krachtplaats. Zij helpen voelbaar de bewoners met hun liefde en eenheidsbewustzijn. Joke heeft samen met hen, de Bovenwereld en Moeder Aarde de zelfrealisatie bezoekers tuinen aangelegd met elk verschillende helende krachten en inwijdingsstappen. Ze dragen hetzelfde Divine eenheids-evolutie-doel als ieder Oorspronkelijk Mens.

De natuurspirits en engelen zijn voelbaar en krachtig aanwezig
Zij kunnen dit doen doordat de energie kristallijn verfijnd is omdat er op de Krachtplaats nauwelijks onderstromen, beladen gedachten en  zorgen, drama of in tekorten denken, blijft hangen.

Kijk ook bij de audio-opnames over natuurspirits en engelen

Werken vanuit passie of voor geld en nieuwetijds bedrijfsvoering

Ieders Ware Wezen, geluk en levensbestemming kan zich vervullen door
eigen bereidheid, drive, vertrouwen, bekwaamheid en inzet

Van ik naar een wij-samenleving; de belofte van een nieuwe Aarde

eten in tuin 2014 a kl.jpgDe kleine Elohim gemeenschap kent geen religie en is gebaseerd op ieders vrije keuze. Ze verlaat aangeleerde patronen, zoekt naar nieuwe wij-wegen en wenst voedsel, stenen, dieren, planten, de ongeziene werelden en het milieu te respecteren.   

In ieders Ware Natuur huist een drijvende kracht gericht op evolutie, werken en leven vanuit Eenheid


Wil je de Krachtplaats, zelfrealisatietuinen en gemeenschap bezoeken?

Voel je welkom en kijk hier voor je bezoek aan de Krachtplaats met de verschllende helende tuinen en edelsteenwinkel!

lucht met 2harten.jpgKom de woon-werk-gemeenschap bezoeken
Van dag- of weekbezoek, met of zonder workshop tot een ervarend leertraject "zelfrealisatie-Ware Natuur" in de vorm van stage / meewerk participatie of vakantie!
 
 

  
 Gevoelige mensen gaan open en vinden innerlijke veiligheid op de Krachtplaats
Mentale mensen ontvouwen en integreren hun gevoeligheid
 

Onuitgesproken gedachten, spanningsvelden en het ware Zelf

geel hartHet multidimensionale van ieders gevoelige ziel krijgt bij Elohim respons. Het aanvoelen van sferen, elkaars gedachten en gevoel of spanning, de heldere inzichten en intuïtie, gaven en de zuivere integriteit vinden er houvast. Er wordt net zo gemakkelijk gecommuniceerd over het aanvoelen van elkaars essentie, irritatie en kwetsbaarheid als over natuurspirits, verlichting en de afwas.

Voor nieuwe gasten is dat vaak verrassend
Zij vertellen ons vaak hoe bijzonder dat is en vooral hoe fijn het voelt.