Inwijdingsplek Al-Moeder – Gaia-Christ in Lemurisch Bos

De hoogste energie tot nog toe op aarde bevindt zich op deze krachtplek in het Lemurisch bos van de Elohim Krachtplaats!

 

Welke Lichtcodes en ontwikkeling haal je op in deze helende zelfrealisatie tuin:

 • Deze plek in de sacrale energie van het Lemurisch bos en de Elohim Krachtplaats bevrijdt je van al je oude patronen en oude matrix. Verlicht, angstloos, onafhankelijk, vrij, zorgzaam en sensitief ga je je voelen. Voelen wie je werkelijk Bent!

 • Je leert de taal van licht, liefde, waarheid en (natuur)eenheid te spreken en er naar te handelen

 • De Al-Moeder - Gaia-Christ Inwijdingen die je er ontvangt helpen je je afstammingslijn tot aan de Bron te zuiveren zodat je kunt stabiliseren en aarden tot in je Gaia’s Christus-Hart en lichaam

 • Voor mannen en vrouwen is de hoogste ontwikkeling en Taak de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam uit te drukken in de stof

 • Deze inwijdingsplek helpt je om vanuit een geest van eenheidsliefde, met respect, dankbaarheid, subtiliteit en lichtheid te zorgen voor het welzijn van al het geziene en ongeziene leven en ook voor de schoonheid en eenheid van geest, materie en lichaam

 • Persoonlijke doelen en taken transformeren in je hoogste Taak

 • Je zult diepgaande wijsheid, commitment, verantwoordelijkheid, natuurliefde, materiële zorg en verbondenheid belangeloos kunnen onderrichten zodat iedere ziel haar unieke rol kan vervullen en meesterschap verkrijgt over emoties, (on)macht, oordelen en afgescheiden meningen en verlangens

 • Je steunt, inspireert en wordt dienstbaar aan de wereldziel vanuit je transpersoonlijke, ware Zelf staat.

 • Deze plek activeert je kundalinikanaal en basischakra met de witte Christ-Vlam of witteDdraak, vanuit de aarde. Daarmee kan je Al-Moeder Hart alles verlichten of je nu man of vrouw bent

 • Oneindige Liefde wordt die je Bént, en niet wat je doet! Je schouders ontlasten van de ik-ruis en ik-doener.

 • Angstloze, verbonden Liefde leef je voor en geef je door voor het Ontwaken van het Planetaire Hart en Nieuwe Aardebewustzijn


 

lemurische bos.jpg


Ondersteunt o.a. bij de volgende vragen:

 • Wil je afstand en twijfel doorbreken tussen je Goddelijkheid, ziel en persoonlijkheid? Wil je de aarde, mens en natuur dienen?

 • Wil je je hoogste Taak en Lichtwezen vanuit je lichaam en buikgevoel belichamen voorbij de ego-ik- illusie?  

 • Wil je je ego-ik identificaties doorzien en onthechten?


zelfrealisatie tinctuur.jpgErvaar de helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis d.m.v. Inwijdingsplek Al-Moeder - Gaia Christ bio-tinctuur waarin zich dezelfde Lichtcodes bevinden.

De tinctuur is diepgaand helend werkzaam; geestelijk, karmisch, gevoelsmatig, fysiek en zelfs in het DNA. Stap voor stap helpt hij je om vanuit je eigen Ware Natuur en volledig potentieel, in Eenheid samen te leven met alle zichtbare en onzichtbare Wezens en Rijken. Je hoogste Licht komt in de aardse wereld van geld, emotie, seks, gedrag en gezondheid!

Bestel hier je tinctuur

Verdere ondersteuning voor dit thema:

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.


Ervaring van een bezoeker:

"'s Ochtends vroeg, net voor zonsopgang, liep ik door de helende tuinen naar het bos. Het was alsof ik geroepen werd. Eenmaal in het bos voelde ik me heel diep de aarde ingetrokken worden. . . er kwam een enorme rust over me en mijn hart werd heel warm en gloeiend. Vervolgens leek het alsof ik in de lengte groeide tot wel twee, drie meter. Op mijn hoofd groeide iets, een soort massa, alsof ik een hele grote hoed op kreeg en langzaam zakte ik weer in mijn lichaam en kreeg dat weer normale proporties.

Midden in het bos stond een kleine boom. Ik heb een hele tijd naast haar gestaan en ik werd heel ontroerd door haar energie, heel zuiver. Ik kreeg de gedachte dat ook iets heel kleins verschrikkelijk krachtig kan zijn.  Dat in het kleine, hele grote kracht zit. Dat alles wat ieder individu doet heel klein is en tegelijkertijd heel groot uitwerkt. En dat het allemaal even belangrijk is als bijdrage aan het grotere geheel.

Alles in mijn lijf begon te sprankelen, bubbelende bruisende energie en een groot gevoel van liefde daalde in me. . ."

Maureen

 

"Voordat ik de krachtplaats opliep “wist” ik al dat ik naar de Gaia-Christ plek toe moest. Eenmaal aangekomen ontving ik een grote healing van de plek en de engelen in het Lemurisch Bos. Zachtheid, erbarmen, genade en subtiele warmte voelde ik vanuit de aarde omhoog komen. Spanning uit mijn schouders liet los en mijn hart opende zich verder. Mijn buik werd warm en tot diep in de aarde voelde ik een verbinding ontstaan. Terwijl ik langzaam weer bijkwam en ik verder liep voelde ik me veel langer, lichter en mijn hart verbonden met alles als Eenheid. Een bijzondere ervaring die ik zeker ga bekrachtigen met de Gaia-Christ tinctuur. Ik kan mijn dank voor de bijzondere spirits die aanwezig zijn op de Krachtplaats niet genoeg uitdrukken in woorden."

Lieve groet, L

Lees hier de ervaringen van andere bezoekers

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.