Verblijf, retraite, bezoek

Overnachting op de Licht-Liefde-Krachtplaats van het landelijk gelegen Elohim Centre: mini-camping en Groepsaccomodatie, meditatie, spirituele ontmoetingen, gezelligheid.

kernwoorden:
zelfrealisatie tuinen, vakantiehuis, spirituele vakantie, retreat, retraite, krachtplaats met hogere dimensies, krachtplaats, helende tuinen, groepsaccommodatie, camping, b&b

elohim
Volg ons ook op:

   

Verblijf, retraite, bezoek

 

hoofdfoto pegasus nieuwsbrief formaat.jpgStralingsvrije natuurcamping met bos, chalets, vakantiehuis, hostellerie, B&B, groepsaccommodatie

Ontspanning, bij jezelf komen, helen, duidelijkheid en inspiratie krijgen, vakantie houden, op een paradijselijke krachtplaats met helende zelfrealisatie tuinen. Geniet van de heerlijke energie, de stilte en natuur.

Klik hier voor meer info over onze verblijf mogelijkheden

Vrouw op camping.jpgDe B&B/hostellerie, het vakantiehuis en de winterharde chalets zijn het gehele jaar open. De camping is open vanaf voorjaar t/m herfstvakantie.

Ons natuurterrein is zo goed als stralingsvrij. Alleen in het hoofdgebouw, de groesaccommodatie en de B&B is Wifi mogelijk.

 

“Wij waarderen ons verblijf hier met een 9, het was fantastisch! De rust, positiviteit en de liefde is goed voelbaar. Alles is met aandacht en goede intenties aangelegd. Heel veel dank voor deze geweldige plek!” 

  • Dagbezoek aan de Krachtplaats, met helende tuinen en kristalwinkel
  • Mee lunchen/dineren in het bio-vega huiskamer restaurant (prijslijst) van de niewetijds woonwerk gemeenschap samen met andere gasten
  • Honden en katten? lees meer
  • Workshopruimte huren voor activiteiten? lees meer

 Spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats - 15 tot 20 augustus

Ben je eraan toe alles even los te laten en jeZelf te ont-moeten? Wil je je eigen licht en essentie voelen en voeden? Dan is de spirituele vakantieweek op de Elohim Krachtplaats, met zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch Bos iets voor jou. Ontdek je opnieuw de eenheid met jezelf en de natuur!

 

Soep, lunch samen lachen.jpgMindfulness, vrijheid, verbinding en genieten staan centraal in deze spirituele zomerweek
Ervaar hoe mooi het kan zijn om te leven vanuit Eenheid, de verbinding met de Bron in jou en Moeder Aarde. Door de groepsbijeenkomsten en je verblijf op de Elohim krachtplaats met helende zelfrealisatie tuinen komen je aardse zelf en jouw hogere dimensies dichter bij elkaar. Al je zintuigen worden gevoed. Ook je sensitieve, pure kristallijnen zelf wordt uitgenodigd om volop mee te doen. Ervaar het plezier dat ontstaat als je dit kunt delen met anderen!

Bekijk hier meer informatie

 


Een vakantie waar je alleen maar van kan dromen!


Vrouw in tuin, mooi.jpg

 


Wat is er te doen op het centrum tijdens je verblijf

Een aanrader om wat langer te blijven!
"De 2 sessies bij Willeke tijdens mijn verblijf hebben me veel gebracht. Na de 1e sessie voelde ik me al rustiger en bij de 2e keer mocht er heel veel healing gebeuren. Fijn om tussendoor in de tuinen te kunnen zijn. De combinatie tussen de sessies, het verblijf en de helende tuinen is erg goed. Werkt misschien wel het diepst! Een aanrader om wat langer te blijven!
- Claudia

"Ik vind het fijn en vooral ook heel goed dat ik hier langere tijd op de krachtplaats ben. Ik voel me daardoor veilig en ontspannen en kan meer opengaan waardoor de healingen nog dieper kunnen binnenkomen. De processen en healingen gaan daardoor sneller. Als ik telkens maar 1 of 2 dagen zou komen dan zou er voor mijn gevoel minder kunnen gebeuren."
- Anne

Lees hier meer ervaringen

Uitstapjes in de omgeving

  • Gelegen aan vaar- en fietsroute, nauwelijks verkeer.
  • Nabij bospad waar je kunt wandelen.
  • Omgeven door de prachtige natuur van de Westerwolde.
  • Bekijk meer uitstapjes op onze accommodatie website.

Stilte-natuur-retraite (retreat) is ook mogelijk op de Krachtplaats

Lees verder...Waarom een verblijf op de Elohim Krachtplaats en niet dichter bij huis?


Ervaringen over het Elohim Centre

 


Pegasus is een fantastisch huisje. Het was heel fijn om er in de mogen logeren. De slaapkamer is bijzonder rustgevend zo tegen het bos aan”

“Het was eerst even wennen maar al spoedig kon ik genieten van de stilte, de energie van de tuinen en het helende effect hiervan. Ik voel me nu weer een stapje verder en dank iedereen en alles hier, hiervoor. Ik hoop dat de volgende gast(en) in deze caravan net zo'n fijne tijd mag/ mogen beleven.”

"Mijn eerste indruk van het centrum is rust en kracht. Mijn ontvangst heb ik als warm en liefdevol ervaren. De helende tuinen en het Lemurisch bos zijn geweldig, ze hebben me goed geholpen. De kristalwinkel is een bron van energie en inspiratie.  Kortom, het verblijf was leuk, leerzaam en helend."Wonen en meewerken als vrijwilliger in de kleine Elohim gemeenschap

Paden aanvegen, participant 2016.jpgVanaf 2011, ontstaat en groeit de non-duale kerngroep van medewerkers en meewerkende participanten. Teamleden, vrijwilligers en bewoners die ervoor hebben gekozen de Zelfrealisatie-weg en de wij-samenleving en samenwerking vorm te geven op de multidimensionale Elohim Krachtplaats, in eenheid met de natuur.

meewerkende participanten wonen op de Elohim Krachtplaats.
Voor vacatures klik hier.

 


Eenheid in totaliteit brengt je sneller bij de essentie van jezelf, interview

 


Plattegrond terrein 2014.jpg

Energie-plattegrond

Van minicamping, hostellerie, vakantiehuis en groepsaccommodatie
Klik hier


 

 

 


  

"Overal op de Krachtplaats opent je hart, blijheid, het contact met je Zelf, geestelijke rust en hernieuwde wijsheid."

 


 

 

 

DSC03920.JPG

DSC03924.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

Voltooiing Eenheidsbewustzijn – Eeuwig Zelf.jpg ... hartcha+roos.jpg [1]

 

 

 

 

 

 

 

Herten.JPG

 


Het landelijk gelegen Elohim Centre, aan de Drentse, Duitse en Groningse grens, is een rustige ontmoetings- en overnachtingsplaats voor jezelf en vrienden. Een in het groen gelegen Krachtplaats, met mini-camping, B&B, vakantiehuis, hostellerie en groepsaccommodatie, waar je jezelf bewust kunt ervaren, in rust en innerlijke vreugde de Essentie van jouw leven en plezier in de ogen kijkt!  Jezelf zijn en ontspanning zijn er vanzelfsprekend. Schetterende radio's, bingo of drankfeestjes kunnen we je niet bieden. Wel ruimte, stilte, lichtheid en natuur. Je kunt er gebruik maken van de prachtig aangelegde Helende Tuinen en een schitterende kristalwinkel, waar de trilling van de edelstenen je hele wezen raakt. Het centrum is gelegen aan een fiets- en vaarroute en heeft een eigen aanlegsteiger.


Contact en route
T: +31 (0) 597 541539
T: +31 (0) 597 522308
E: info@elohim-centre.org

 

 Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd kristalwinkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn