Beltane, Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

Workshop:
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, NS
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenBeltane, Tweelingstraal, Heilig Huwelijk en relatievragen

met Joke ElZiam Nootebos

Heilig Huwelijk tijdens het Beltane Meifeest

Het vuurfeest van het Heilig Huwelijk en de Tweelingstraal wordt "Beltane" genoemd bij de Kelten en Druïden. Het kondigt het begin van de zomer aan. Het feest wordt overal ter wereld eind april of in mei gevierd. De helende krachten zijn dan het grootst, zeker op de Krachtplaatsen zoals die van het Elohim Centre omdat de dimensiesluiers tussen hemel en aarde dan dun zijn. Dit maakt Beltane tot een van de belangrijkste en krachtigste workshops op het gebied van je God-Godin, seksualiteit en relaties.
Heden ten dagen is Beltane op sommige plaatsen beroemd en berucht om zijn erotische symboliek en seksuele losbandigheid. Maar oorspronkelijk is het heilig. Door de vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, het innerlijk Heilig Huwelijk ontstaat Goddelijke Eenheid in onszelf en met de natuur! Met onze hoger en aards aspect en innerlijke man-vrouw. Tijdens deze binnen-buitenworkshop werken de kosmische Beltane poorten ongesluierd om je Liefdesrelaties, innerlijk Heilig Huwelijk en oorspronkelijke scheppingskracht, te helen en bekrachtigen. Daarnaast is het een van de belangrijkste workshops om te volgen als je healer, relatietherapeut of coach wilt worden of bent.

Breng de hemel op aarde en de aarde in de hemel

Alles zal voorspoed brengen als de God en Godin in onszelf in eenheid zijn. Daarvoor moeten we door onze schaduw van het mannelijke en vrouwelijke heen. Een grote energiestroom, niet alleen van boven maar ook vanuit de aarde, zal als resultaat door ons heen komen. Het brengt de hemel op aarde en de aarde in de hemel. Kruin- en basischakra, mannelijke en vrouwelijke houdingen verenigen zich in ons. Er zal een grote creativiteit en gewijde staat ontstaan d.m.v. deze Beltane dagen. Ook de meipaal, als kosmische boom die zich met de aarde verbindt en versierd is met witte en rode linten staat hiervoor symbool. Er om heen wordt van oudsher een spiraal gedanst die de kundalini stroom harmonisch doet stromen tot diep in de onderwereld van ons onbewuste, genen en DNA, om onze eigen gewoontepatronen en ego te bevrijden en het allerhoogste te bereiken. Als onze ontwikkeling zover is trekken we energetisch of fysiek ook onze tweelingstraal en wederhelft als mens of als universeel bewustzijn aan. Een nog hogere vorm dan de tweelingziel of tweelingvlam.

De schone schijn van Maya en relatievragen

Dat dit proces soms mislukt komt door wederzijds onbegrip en geschiedenissen van verwrongen liefde, niet geheelde kracht en seksualiteit. Het is ook te halen uit de naam van de maand mei of te wel Maya, de illusie met het gericht zijn op de uiterlijke verschijnselen en ego-liefde. Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden. Je vraagt je af of deze relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven in je relatie...? Voeden jullie elkaar in het kleine of grote zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen dan wel? Zo nee, waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan?  Is er sprake van weinig zelfvertrouwen of eigenwaarde? Zijn er herhalingslussen, bepaalde overtuigingen of karma uit meerdere levens in het spel? Gun je jeZelf wel alles?

Wie tijdens moeilijkheden, een vrijpartij of reactief gevoel tevens in zijn vredescentrum weet te blijven zal uiteindelijk in het fysieke lichaam waarlijk vrij en Goddelijk worden. Als we teveel wegduwen of uitreiken naar een ander, naar het licht of de materie zal dit niet gebeuren.

Elohim Wesak Kristal + zelfrealisatie tinctuur verlichte seksualiteit-co-creatiekracht

wesak 2 kristalDSC01551.JPGDe geprogrammeerde Wesak Bergkristal, zendt een prachtig liefdeslicht uit en activeert de eenheid en vrede van je Boeddha natuur. Deze diep voelbare liefde en staat van verlichting schept harmonie op alle lagen in jou, je relaties en je omgeving. Deze prachtige edelsteen maar ook de bio tinctuur verlichte seksualiteit-co-creatiekracht zal mee geactiveerd worden tijdens deze workshop. Beiden versterken en ondersteunen de energieën die tijdens de Beltane-Tweelingstraal-relatievragen workshop geactiveerd worden. Veel mensen hebben het Wesak Kristal of de tinctuur al thuis. Heb je het nog niet, maar wil je dit wel ter ondersteuning tijdens de workshop zowel als voor doorgaande healing na afloop én om zijn vrede-eenheid-uitstraling thuis of op je werk, dan kan je de producten vooraf bestellen via onze webshop

En workshop voor singles en koppels

Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Dit overkomt ons omdat we op weg zijn naar het belichamen van ons multidimensionale Eenheidsleven vanuit onze Goddelijke Essentie. Naar een verlichte relatie met onszelf en de ander. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden ingebracht en als de ruimte het toelaat kunnen persoonlijke readingsvragen worden beantwoord.

Heilig Huwelijk, Tweelingstraal- en overkoepelend zielengroepenbewustzijn installeren

tweelingstraal 2.jpg

Tijdens de workshop gaan we in op de multidimensionale en gallactische Weg van tweelingmaatje tot tweelingstraal, tweelingvlam en tweelingziel en hoe dat in elkaar zit. Je ontvangt inzicht en documentatie over hoe we door het universum reisden in zielengroepen en uiteenvielen voordat we incarneerden als afzonderlijke man en vrouw. Duidelijk wordt waardoor we diep van binnen de volmaakte relatievorm kennen en wensen, maar ook hoe diepgaand verlatenheid, de aantrekkingskracht tussen tweelingzielen, -vlammen en -stralen of een gevoel alleen (verder) te gaan, in ons zitten. Net als relatiepijn.
Je leert wat de bedoeling daarvan is en wat je er mee kunt.

Wat haal je op en merk je er thuis van

Door middel van gechannelde groepshealingen open je. Je voelt en heelt jezelf in alle 12 dimensies en parallelle delen tot aan je Oorspronkelijk Zelf en je complete, androgyne vorm waardoor relatiepijnen en herhalingslussen oplossen. D.m.v. de workshop kan de dualiteit tussen je verstand en gevoelsziel, je grote Zelf en aardse praktische kant en je mannelijke en vrouwelijke kant, oplossen. Je voelt je meer de zachtaardige krachtige God-Godin. Je krijgt een interne en externe eenheidsrelatie op alle lagen van jezelf en ook met anderen. Je gevoel, behoefte, gedrag en je overtuigingen overstijgen het karma van verleden levens en huidige relaties en dat van je zielengroepen en familie-lijnen. Je wordt oordeelloos en vrij van haakjes, pijn programma's en afhankelijkheden. Je zielerelatie(s) en seksualiteit worden heel en je ervaart een groter Geluk.

Je zult vaker helder aanwezig zijn, verruimder bewust, er zal meer lichtheid in je zijn, meer expressie, vuur en directheid, je zult opener en raakbaarder worden en meer thuiskomen in je lichaam. Je relaties kunnen veranderen in gepassioneerde relaties, vol echtheid, directheid, openheid en vuurkracht. Daarnaast zal een vurige creatieve daadkracht in je kunnen opstaan. Je gaat voorbij onzekerheid en wordt zichtbaar. Men ziet je meer, luistert naar je. Je wordt een voorbeeld. Meer levensenergie en een (interne) seksuele of dynamische stroom komt op gang. Je zult je hart, creatiekracht en temperament gemakkelijker verbinden met je kwetsbaarheid, seksualiteit en je dynamisch stroom. Je hart krijgt ballen en je ballen werken niet meer zonder je hart. Blokkades uit de ouder-kind tijd kunnen overschreven worden. Net als de diepere karma-inprints van het man of vrouw-zijn.

Je zult je vrijer, geliefder, waardevoller en zelfverzekerder gaan voelen! Ontmoetingen komen op je pad. Je gunt jezelf in dit leven dat je diepgaande liefde en seks kunt ontvangen zowel als geven! Geheelde relaties wordt nu voor iedereen mogelijk! Leer je oude programma's waardoor je de ware niet vindt, geremd blijft of niet op alle lagen samen kunt zijn, overschrijven! Je zult ervaren en inzicht ontvangen hoe de verbinding met jezelf en je eigen relatie, een weerspiegeling is van al het andere om je heen. Op de Krachtplaats verenig je tevens de Goddelijke mannelijkheid en vrouwelijkheid in jezelf met die van het hele universum door de Lichtcodes die je van de Krachtplaats zult ontvangen. Je dient daarmee ook de evolutie!

Mannelijk-vrouwelijke heelheid, multidimensionaliteit en indalen Goddelijke Vonk

Langzaam zal de afhankelijkheid van alles wat je bij een partner hoopt te vinden oplossen en kan je relatie(s) volmaakter, diepgaander, echter en onafhankelijker worden. Je uitstraling en gedrag veranderen ten goede. Daarnaast maakt de workshop het je gemakkelijker om je Ware Natuur op de voorgrond i.p.v. de achtergrond, te gaan leven. De liefdesdimensies van meerdere van je zieledelen zullen in je geactiveerd worden.

Als geluk niet langer afhangt van een ander, wordt elke relatie mooier

Er ontstaat meer bewustzijn, ruimer inzicht, meer blijheid, minder oordeel en meer aantrekkingskracht tussen het mannelijke en vrouwelijke (in je relatie) d.m.v. de workshop. Ook wordt je omgang met jezelf, collega's en anderen non-duaal.

Tweelingvlam, tweelingziel of tweelingstraal ontmoeten en verdiepen

Indien afgesproken voor deze incarnatie zullen we, op de juiste kosmische tijd, onze tweelingvlam, tweelingziel of tweelingstraal ontmoeten. Maar het kan ook door de indaling van het overkoepelend mannelijk en vrouwelijk bewustzijn tijdens de workshop. Mochten we onze wederhelft al ontmoet hebben dan worden ons pad en relatie na deze workshop duidelijker. Je voelt je grote Zelf steeds duidelijker en op diepere lagen. Je voelt en realiseert je steeds meer dat je Liefde Bent. Die realisatie is prachtig. In een relatie of contact met een ander of tijdens je werkzaamheden is het vaak nog lastig om dit gevoel vast te houden. Je wordt getriggerd, uitgedaagd en je ego-ikje wordt geraakt. Diepe thema’s komen naar de oppervlakte, je wordt boos, er is verdriet, jullie duwen en trekken… Je gaat weg, komt weer terug, praat erover, relativeert en je snapt zo goed hoe het voor die ander moet zijn, of je voelt je niet gezien en verdrietig…

Verschillen en gevoeligheden

Is een van jullie van de aarde en de ander van de hemel? Is de één heel gevoelig en de ander juist niet? Heb je een prachtig contact vanuit jullie ziel en hogere afstemming, maar is het lastig in de dagelijkse omgang door de grote verschillen? Kun je je diepste gevoelens en emoties met wederzijds aanvoelen en begrip, toelaten en met elkaar delen? Kun je ook de vreugde in je buik voelen of lukt dat alles niet? Geef je jezelf teveel weg of vraag je juist veel aandacht? Voel je je lichaam én ziel terwijl je aan het vrijen bent of zit je hoger? Durf je kwetsbaar te zijn of houd je je groot? Hoe gaat je ik en ware Zelf met dit alles om, welke houding is bedoeld en wat is de bedoeling van het contact of de relatie?

Voor de nieuwe samenleving

Wat we meebrengen uit de vele levens met soulmates, zal worden geheeld en geïntegreerd. De helende transmissies helen niet alleen individueel, maar ook de relatie (mogelijkheid), zielengroep, genen, familie- en het collectief karma.De nieuwe Aarde ontstaat door jouw mannelijke vrouwelijke heelheid als intern Heilig Huwelijk!


Tijdens de workshop wordt er tevens een helende transmissie in de Tweelingstraal krachttuin en in de krachttuin "Verlichte seksualiteit en co-creatie" van de Elohim krachtplaats gegeven.

Zorg daarom ook voor goede buitenkleding (indien nodig) en eventueel een kussentje voor in de aanwezige tuinstoeltjes


Ruimte voor persoonlijke reading en coaching

Persoonlijke (tweelingziel) relatievragen, moeilijkheden, relatiewensen, (negatieve of positieve) ervaringen en seksualiteit kunnen worden belicht en waar mogelijk in de groepsdynamiek worden geheeld.

Doe je mee, ik zie je graag!

 


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Ik voel me na de Beltane channeling veel meer in balans en in evenwicht. Het lijkt alsof er van binnen een mannelijke kant is geactiveerd, die al mijn (zelf)twijfels en gepieker beantwoord met 'En nou stoppen met miepen!' ;) Een innerlijke kracht die volgens mij heel goed gaat helpen om meer voor mezelf te gaan staan en goed voor mezelf te zorgen, zonder alle twijfels die er voorheen waren." A.

De dagen na de channeling is de wereld een totaal andere ervaring. Als ik ergens binnen stap, wordt alles automatisch aangevuld in Liefde,  edelstenen en planten voel ik direct via mijn hart, dat nu heel open en groot voelt. Alle energie, edelstenen, het mannelijke en vrouwelijke etc. voel ik nu van binnen in mijn lijf, niet meer zozeer 'erbuiten' . Een brandpuntsverschuiving is dus heel duidelijk. Een heerlijk gevoel van Zijn, Heelzijn en vrijheid. Langzaamaan bouwt de energie op van onderuit (shakti, het vrouwelijke) en kruipt omhoog...
Groetjes en bedankt, Peter
 
De workshop heb ik werkelijk als één van de prachtigste ervaren van de afgelopen tijd. De diepgaande, helende transmissies en de veilige, intieme sfeer maakten dat subtielere lagen naar de oppervlakte konden komen. Collectieve pijnlaagjes werden zachtjes aangeraakt en erkend, waardoor er bij een ieder van ons heling kon plaatsvinden. Daarnaast kon ik beter mijn kristallijnen Zelf waarnemen; dat deel wat vanuit puurheid en zuiverheid reageert en voor een ieder het allerbeste wenst. 
Ook nu nog ben ik me in mijn dagelijks leven meer bewust van de subtielere lagen in mezelf. Laagjes die het spannend vinden, waar nog verdriet zit, maar waar ook mijn meest schone en zuivere wezen aanwezig is.
Een groot gevoel van dankbaarheid voel ik voor deze prachtige, helende workshop, en de liefdevolle stimulans die Willeke gaf om onszelf vanuit al onze subtiele gevoelslagen te delen met de groep."
Anna
 

Tip

Gun jezelf een verblijf in een luxe chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende Tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen, chakra tuinen e.a. Helende Tuinen, in alle rust.

In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit en ook antwoorden op je vragen neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!


Tips voor verdere verdieping/groei, worden wie je helemaal bent

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: