Samenkomstdag van alle Diamond New Earth Ambassadeurs

Workshop: Amb1

Beschrijving

We leren elkaar wat je nu precies wel en niet kunt doen vanuit je eenheidsziel bij irritatie, dualiteit, reactieve emoties of problemen. In onszelf en met de omgeving. Ook leren we hoe je meer licht en verbonden eenheid in je omgeving kunt brengen. Tijdens de samenkomstdagen leren we elkaar o.a. hoe innerlijke vrede i.p.v. afstand ontstaat tussen de lagen van de Goddelijke oorsprong, ziel en ego-ikje. En hoe de eenheid met de ander als die denkt "bekijk het maar ..." behouden kan blijven. In de Elohim woon-werk-gemeenschap hebben we daar reeds jaren flink op geoefend en werkende vormen voor gevonden die we in kunnen brengen zoals ook de ambassadeurs hun eigen inbreng kunnen geven.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

Op dit moment zijn er (nog) geen data en prijzen bekend.

Samenkomstdag van alle Diamond New Earth Ambassadeurs

Je kunt op elk moment in het jaar insteken voor de eerst komende Diamond New Earth bijeenkomstdag!

Juist het een aantal keren per jaar steeds samen zijn vanuit de ziel en het ware zelf, i.p.v. de mind, brengt de Diamond New Earth Ambassadeurs zoveel verdiepende ontwikkeling. Het betekent o.a. inbreng geven, uitwisselen, raakbaar durven worden door onderlinge vriendschap, eenheid en veiligheid. Het betekent ook dat in het groeiende groepshart blije daadkracht, Christusbewustzijn en steeds meer geluksgevoel, zullen ontstaan. Een (ver)licht en dynamisch gevoel dat je thuis ook vast gaat houden en verspreiden.

Wat doen we
Er zullen lezingen, gesprekken, oefeningen, transmissies of satsangs zijn. Joke en Elohim medewerkers/bewoners zullen een deel van de dag vullen, o.a. door hun ervaringen te delen en de rest wordt ingevuld door de Diamond New Earth ambassadeurs. Lees voor de thema's ook de inspiratieteksten onderaan deze pagina.

We leren elkaar wat je nu precies wel en niet kunt doen vanuit je eenheidsziel bij irritatie, dualiteit, reactieve emoties of problemen. In onszelf en met de omgeving. Ook leren we hoe je meer licht en verbonden eenheid in je omgeving kunt brengen. Tijdens de samenkomstdagen leren we elkaar o.a. hoe innerlijke vrede i.p.v. afstand ontstaat tussen de lagen van de Goddelijke oorsprong, ziel en ego-ikje. En hoe de eenheid met de ander als die denkt "bekijk het maar ..." behouden kan blijven. In de Elohim woon-werk-gemeenschap hebben we daar reeds jaren flink op geoefend en werkende vormen voor gevonden die we in kunnen brengen zoals ook de ambassadeurs hun eigen inbreng kunnen geven.

Waarom komen we nog meer samen
Tijdens de samenkomstdagen van de Diamond New Earth groep leren we elkaar niet ondergronds te gaan tijdens problemen, maar waar mogelijk, onzelfzuchtig in de wij-flow te blijven zonder de eigen Lichtkern en Waarheid te verliezen en erover te communiceren. Allemaal zaken die we thuis, op school en in de dichtere maatschappij nauwelijks leerden. Het verschil tussen eenheid en afgescheidenheid, ik en wij, ziel en persoonlijkheid zal tijdens de bijeenkomsten steeds duidelijker worden en dit zul je ook in je omgeving leren verwoorden. Resoneren als Diamond New Earth ambassadeur met de Elohim groepsziel zorgt voor een onderling sterke band die ook op afstand aanwezig is. Dit helpt om thuis in je (licht)kracht en uit je ik-ruis te blijven en om in afstemming, vorm te geven aan je ware zelf, je zieledoel en het nieuwe aardenetwerk.

Niet alleen het samenkomen op de Elohim Krachtplaats maar ook het opnieuw ankeren op de nieuwe aarde verlichtingscodes van de Elohim krachtplaats zal ieders hart vleugels en kracht geven en maakt ons steeds zekerder in Wie we werkelijk zijn. Op een non duale manier met elkaar samenleven, omgaan met irritaties en onderstromen, zijn de belangrijkste vaardigheden die we nog te leren hebben als mensheid.Lees hier meer informatie over Diamond New Earth ambassadeurs 

Praktische informatie over het jaarprogramma van de ambassadeursInspirerende en belangrijke teksten voor de ambassadeurs: