Kortingspakket 5x online groepshealingen 2024 & 2025

Workshop: OTpakket
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, NS, GV
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

01-01-2025 t/m 01-01-2025


€109.00

vroegboekprijs

1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
GROEPSHEALINGEN 2024 & 2025

VUL AUB BIJ DE OPMERKINGEN DE DATA IN VAN DE GROEPSHEALINGEN DIE JE MEE WILT DOEN, OF VUL IN 'AANKOMENDE 5'.


DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Kortingspakket 5x online groepshealingen 2024 & 2025

Ga voor jouw verdieping, geef je nu op voor een pakket van vier groepshealingen in het komende jaar en je ontvangt de vijfde naar keuze gratis! Je betaalt dan geen €137,50  maar slechts €109,-.

Geef bij je aanmelding aan op welke 5 data je wilt deelnemen aan de groepshealingen, meer info hierover vind je onderop de pagina bij praktische informatie.


Een van de grootste online gechannelde groepshealingen van Nederland en België 

Je kunt maandelijks op donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur vanuit je eigen omgeving mee doen aan één van de grootste en diepgaande groepshealingen van Nederland en België. Thuis te volgen via het internet. Kijk voor de precieze data in onze agenda

Master healer reader coach.jpgDoor de kracht van de (online en live) groep van vaak meer dan 150 deelnemers, Joke ElZiam Nootebos als kanaal, de Bovenwereld en de afstemming op de sterrenstand van het moment, is de healing vele malen sterker dan individueel. Tijdens een gechannelde online groepshealing worden je hoogste kosmische energieën en zieledelen in je persoonlijkheid gedownload. De channeling brengt daarvoor de nieuwste energie voor dit moment. Al je chakra's, cellen en DNA worden geheald en geopend in de ontwaakte staat. Je volledig potentieel, je Gaven en levensdoel worden geactiveerd in je persoonlijkheid en gedrag waardoor positieve levenssituaties en meer meesterschap zichtbaar worden naar mate je vaker meedoet!

Elke healing heeft een ander thema

Het thema wordt speciaal afgestemd op de sterrenstand op het moment van uitzending en jouw kosmische bedoeling en hogere zelf. Het sluit ook aan op jouw meest actuele thema's en vaak heelt het verborgen pijn of schaduw. Door middel van de groepshealingen activeer en integreer je je hogere zieledelen en kosmisch meesterschap. Je hart gaat open, je vindt je balans, rust, kracht en vrede onder alle omstandigheden. Ook je heldere gaven, ontwakingsproces en in- en aanvoelend vermogen zullen zich geleidelijk aan versterken. Je groeit snel en zult meer geluk en intuïtie ervaren. Je wordt krachtiger, blijer en stralender!

Wil je weten welke thema’s en avonden er zijn? Klik hier voor meer informatie.

Koptelefoon2 (cc).jpg Je hoeft niet computer technisch te zijn om mee te doen

In de mail die je ontvangt na je aanmelding staat precies beschreven hoe je vanuit huis mee kunt doen. Kom je er niet uit, kun je ons bellen en helpen wij je verder.


Praktische informatie:

Je hebt de keuze uit 12 online groepshealingen in de komende 12 maanden. Uit de online groepshealingen kun je er vijf kiezen, waarvoor je je in één keer aanmeldt en betaalt.

Kan ik de groepshealingen later verplaatsen?

Door onverwachte omstandigheden kan het zijn dat je niet kunt op een van de data waarvoor je je opgeeft. Je hebt daarom de mogelijkheid om één datum van het pakket te verplaatsen. Voorwaarde is wel dat je dit minimaal 1 dag van tevoren laat weten en dat de volgende datum binnen een paar maanden na je eerste groepshealing plaatsvindt.

Hoe geef ik me op?

Geef je boven aan deze pagina op. Vul je gegevens in en geef bij de opmerkingen aan met welke groepshealingen je mee wilt doen (of vul in aankomende vijf).

Je herkent de groepshealingen in de agenda doordat ze standaard als titel beginnen met: Online groepshealing "......".

Nadat je betaald hebt schrijven wij je in voor deze online/live groepshealingen. Je ontvangt voor elke groepshealing een aparte bevestigingsbrief met verdere informatie.

Kan ik de groepshealing ook live bijwonen?

Het is ook mogelijk om live in Veelerveen (Groningen) mee te doen met de groepshealingen. Leuk om te combineren met een tuinbezoek of een verblijf in een chalet.

Kan ik ook meedoen met een losse groepshealing?

Je kunt je ook aanmelden voor een losse online groepshealing. Je doet dit door naar de agenda te gaan. Je kunt de groepshealingen herkennen aan de titel die altijd begint Online groepshealing ".....".


Ervaringen van deelnemers:

"Sinds de laatste online groepshealing ben ik in een andere wereld terecht gekomen. Ik zie opeens elke detail; het kleinste takje aan een boom, ik hoor geluiden in de tuin, die mij nooit eerder zijn opgevallen. De ruis is weg...en het vreemdste is dat het allemaal goed is. Alles is omgeven door een heel zacht licht... droom ik? Ik voel mij zo blij, loop de hele dag te glimlachen… Mijn zoon merkte op: ''mam, wat voel je licht!"

Dag lieve mensen, De online groepshealing heeft mij heel erg goed gedaan, voelde een groot trillingsveld tinteling door mijn hele lijf en was ik ver weg. Mijn innerlijk heeft veel kracht mogen ontvangen, dank hiervoor aan al deze lieve mensen die zich inzetten voor een betere wereld. Liefdevolle groet, Iona

"Wat was het een mooie online groepshealing! Ik heb een heel diep gevoel in mijn hart, een diepe vredige kern die ik ten diepste ben, evenwicht, rust, sereniteit, vrede, vervulling en gevuldheid van een grote diepte. Ik bleef het voelen door de nacht heen, en de volgende dag. Het beïnvloedde ook hoe ik mijn dagelijks werk deed, en hoe ik mensen en situaties tegemoet trad. Ik voel dat ik in die diepe innerlijke vrede kan blijven."

Lees hier meer ervaringen


 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: