Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

Workshop: 99-2020
Deze module behoort tot de opleiding: AH, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenKruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen

Na het welkom met een kopje bio koffie of kruidenthee en het cursusgedeelte, maak je een helende en leerzame tuinrondwandeling onder leiding van JOKE in de diverse helende tuinen en het Lemurisch Bos van de Elohim Krachtplaats. Neem laarzen of dichte wandelschoenen, teken-,muggenspul of een lange broek mee. Eventueel regenkleding. Indien mogelijk ontvang je ook nog een helende tuintransmissie in de Eenheidstuin bij de fontein met Joke ElZiam Nootebos.  Dit is een van de meest genezende plekken van de Elohim Krachtplaats.

Een ongeziene wereld voorbij de sluiers

meerdere kruiden.jpgJOKE helpt je tijdens deze workshop te verbinden met de natuurrijken en de ongeziene wereld voorbij de sluiers. Je voelt je lichter en ruimer en leert je te openen voorbij je ik-illusie in de wereld van je natuurlijke eenheid. Ook je innerlijk en magisch oorspronkelijk kind opent zich vanzelf in de paradijselijke energie. Niet alleen vanuit je gewone zelf maar vanuit je magische Oorsprong zul je alle planten, spirits en kennis kunnen ervaren tijdens deze workshop! Je Lemurische zielsdeel en Liefdeshart zullen zich daardoor verder ontvouwen en zwaarte valt van je af. Dit zet zich ook thuis voort.

Harmonie met het grote eenheidsveld waaruit je voortkomt en Moeder Aarde

Veel inheemse culturen hebben in tegenstelling tot vele westerlingen nooit het paradijs verlaten. Zij zien de wereld als overvloedig en weten dat er voor ze wordt gezorgd. Door hun sterke binding met moeder Aarde, die soms ook Pachamama wordt genoemd, voelen ze zich veilig en krachtig. Ze kennen hun plek in de schepping en kunnen zonder veel moeite te hoeven doen contact maken met de Bron.

Harmonie in jezelf

Tijdens deze workshop zal je kijk op de wereld en het gevoel dat je erbij hebt totaal veranderen. Je zult je verbonden voelen met de overvloed en liefde van Moeder Natuur en je veilig en gesteund voelen door haar, haar planten en de onmetelijke hoeveelheid hulp van spirituele wezens  die je willen helpen. Het is deze oeroude kennis waar we juist in Nederland, België en de rest van de westerse wereld op dit moment behoefte aan hebben. We hebben geen behoefte aan meer technologie en meer afleidingen maar aan de wijsheden die ons kunnen leren hoe we beschaafde kosmische bewoners kunnen worden.

Tijdens deze workshop word je aangeraakt en opgetild door schoonheid en leer je om vanuit een voelbaar grotere Liefdeseenheid je te verbinden met je medemensen en de natuur. De stilte van je ware Zelf, voorbij al je verstand, opent je onschuld en onbevangenheid. Waardoor je een schat aan rijkdom meeneemt voor de rest van je leven. Vanuit je ware Wezen leer je je in deze workshop te verbinden met de wezens, planten en hun kenmerken. Daarnaast ga je ook op praktische wijze aan de gang.

Richting geven aan je levensweg en aanwijzingen van de natuur volgen

Je leert tijdens deze natuurworkshop hoe je vanuit een veel grotere eenheid en heelheid je persoonlijkheid, verstand en aardse doe-kracht kunt gebruiken. Je beperkend ik-gevoel valt dan voelbaar weg en je kristallijnen zelf en je Hart, dat zich verder opent, komen op de voorgrond. Je opent je voor je groter meesterschap en Liefde in de puurste vorm! Je zakt dieper in je basis en buikgevoel nadat je je voor de Liefde van Moeder Aarde en Moeder Natuur hebt geopend tijdens deze bijzondere eenheids- en natuurworkshop. Je hoofd wordt stiller, je wordt jeZelf en meeNatuurspirit, deva, hert.jpgr ontspannen. Je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen worden door deze paradijselijk afgestemde workshop veel krachtiger en je levensflow, buikgevoel en bezieling zullen toenemen. Je leert de aanwijzingen van de natuur volgen en richting geven aan je levensweg.

Gaia, Lemurische engelen, natuurwezens, deva’s, kruidenkennis en je Magische Oorsprong

Je leert hoe je alle ervaringen, ook die van je verstand en de kruidenkennis die je zult ontvangen, in liefde laat samenkomen. Je zult ervaren hoe je in harmonie met alle schepselen en met je eigen ware natuur kunt functioneren. Je leert hoe je de nieuwe aarde kunt helpen vormgeven. Net als hoe je je paradijselijke eenheidsgevoel en je intuïtieve eenheid met Moeder Natuur praktisch kunt toepassen in het dagelijkse wonen en werken. Je zult de eenheid met alle Rijken ontdekken en die van je Bovenwerelddeel /Oorsprong mét je aardse gewone zelf! Het magische kind in jou ontwaakt! Je ervaart tijdens deze workshop op ontroerende holografische en multidimensionale wijze een Planten-Magie die je nooit meer kwijt raakt!

 kruiden.jpeg


Praktische oefeningen en lesinhoud

kruieJe leert op verschillende manieren invoelen en communiceren met kruidenplanten, bloemen en bomen spirits. Je leert de helende werking van verschillende kruiden kennen, voelen, proeven en ervaren. Wat is de spirituele betekenis van stengels, doornen, bloemen of wortels en hoe gebruik je dat thuis? Het zien, voelen en benoemen van wat gekerfde kruidenbladeren, ronde of vierkante stengels met of zonder doornen of haren op de bladeren, doen, brengt je een schat aan natuurkennis. Ook leer je over de werking op de verschillende lichaamsdelen en chakra's, bij ziekteklachten of het koken. Je leert hoe je er medicinale en spirituele tincturen en zalven van kunt maken.

Tijdens de kruidencursus leer je te eten uit de natuur, het bos en de berm

  • Je leert zelf aanvoelen en zien, welke spirituele werking planten voor je kunnen hebben. Een plant kan je systeem bijvoorbeeld prikkelen om op te staan in je kracht, juist verzachten of een gevoel van geborgenheid en dicht bij jezelf, geven.
  • Je leert hoe je kunt zien welk soort plant je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken, en welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Je leert waaraan je kunt herkennen of het kruid of de boom,  je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Sommige planten helpen je meer naar voor te komen onder de mensen en je vleugels uit te slaan, je hart te openen of wat meer flexibel te zijn.
  • Door alle ervaringen kom je meer thuis in je buikgevoel, je ware natuur en kristallijnen zelf.
  • Je krijgt een diep besef van het wonder van Moeder Aarde en je eenheid met alle rijken.
  • Dit geschenk neem je voor de rest van je leven(sgeluk) mee naar huis.
  • De grote natuurkrachten integreren in jouw ware natuur. Je wordt er één mee en dat verrijkt je voorgoed.
  • Je neemt een nieuwe eenheid met alles om je heen waar en leert de paradijsmatrix kennen.
  • Je herkent voortaan de spiegels, krachten en invloeden van de (on) kruiden bij jou in de buurt. Die kruiden die nergens anders in je omgeving groeien..
  • Je maaltijden en kruidentheeën worden een reusachtige, smakelijke natuurapotheek en voorkomen ziektes.

 


Hoe herken je aan de plant of hij op de longen, darmen, het hart en de vaten werkt?

Je leemoestuin-bloemen.JPGrt hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. En bij welke ziektebeelden hij kan helpen. Tevens leer je zien welke chakra’s worden versterkt door een bepaalde plant. Denk aan een boom, theekruid, groente. Ook zul je de helende werking van een Deva hanger of kruidentinctuur energetisch leren voelen en ervaren. 
Je leert tevens wat de Deva engel of plantenspirit toevoegt aan de groente of het kruid. Deze hogere dimensionale en geestelijke werking doet meer dan alleen symptoombestrijding!

Je leert hoe je zelf zorg kunt dragen dat de Deva aanwezig blijft in je tuin

Je planten zullen vele malen meer levensenergie (Boviswaarde) dragen als je weet hoe je dat zelf kunt verhogen! Indien aanwezig in je tuin, helpt de Deva de positieve werking van de kruiden, tincturen of kruidenzalven enorm te versterken. Zowel fysiek als voor je geest en ziel.

Je ontvangt een helende channeling met één van de Deva’s

orb lemurisch bos 2016.JPGZodat je een Deva ook leert ervaren in je eigen lichaam. Ook in de Elohim bio kruiden- en moestuinen zullen we de Deva oefenen te voelen. Je leert ook zelf in contact te komen met planten- Deva’s zodat je er ook thuis mee kunt werken en communiceren. Je leert en voelt hoe planten en mensen elkaars liefde, fleur en levensenergie versterken.

Je haalt een schat voor je huisapotheek, gezin en vrienden in huis

Je ervaart voortaan nog meer liefde voor Moeder Natuur en haar wezens.
Ook ontvang je heel wat kruidenkennis op papier mee naar huis.

Lunch

Samen met je medecursisten krijg je tijdens de kruiden-Deva-cursus een biologische, vegetarische lunch en proef je daarbij 2 Elohim tuinproducten waarvan je het recept mee naar huis krijgt.

Kom je eerder of verblijf je langer dan kun je de helende werking van de spirituele bomen-, chakra- en kruidenroute of het lemurische bos, nog dieper en langer ervaren, net als de helende zelfrealisatie tuinen en spirituele edelsteenwinkel.

Zelf helende tincturen of zalven leren makengoudsbloemzalf.jpg [1]

Tijdens de kruidenworkshop mag je voor jezelf een biologische gezichtscrème of huidzalf samenstellen die je mee naar huis krijgt. Ook hoor je hoe je thuis medicinale kruiden tincturen kunt maken.

 

 

 


Ervaring van een deelneemster:

"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee konden geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

Jeannette

 Contact en openingstijden

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, contact en entreeprijs tuinen

 Deze workshop is onderdeel van verschillende Elohim opleidingen maar kun je ook los volgen


Inspiratie | De wijsheid van de Eenhoorn

Sinds de val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, zijn we gescheiden geraakt van de ongeziene werelden. We zijn het contact met de Bron, onze sterrenafkomst, waar we geleefd hebben en van waaruit we gevoed werden en worden, en het contact met engelen, gidsen en natuurspirits, kwijtgeraakt.

We hebben een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur!

Kobolden en kabouters, feeën en elfen werden naar de sprookjeswereld verbannen en eenhoorns en draken werden fabeldieren. Maar nu onze subtiel voelende ziel zich weer opent worden we weer uitgenodigd met de Deva's en natuurspirits samen te werken om de ontwikkeling naar meer eenheid, harmonie en vreugde, de ontwikkeling van de  nieuwe Mens en Aarde, met meer gezondheid, mogelijk te maken. We hebben een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur!

 

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: