Online groepshealing "10D Vuurkracht, Godsvonk & minder in je hoofd zitten"

Workshop: OT305-2025

Beschrijving

Door de gechannelde online groepshealing zal er 40% meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn! Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en in elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren. Je geest en hart worden onafhankelijk en vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en het stapelen van oordeel, voorkeur- en afkeur. Je hebt, door de channeling & healing minder steun, aandacht of seks als bevestiging nodig, al mag het er zeker wel zijn! Maar de needing laat los.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

15-05-2025


€27,50

vroegboekprijs

15-05-2025
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing "10D Vuurkracht, Godsvonk & minder in je hoofd zitten"

Krachtige online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

Sekhmet - Hathor - Isis.jpgDe groepshealing activeert je ompoling van mind naar buikgevoel, naar het functioneren vanuit de oneindige Liefde, het Thuis en de Rust die je bent in je ware essentie en godsvonk. Je activeert je zijnsstaat tot diep in je lichaam en buikgebied. Het maakt dat je na afloop van de online groepshealing veel beter in je rust en in het in het hier en Nu aanwezig kunt blijven. Het maakt het leven veel lichter en blijer. Door de online groepshealing en helende transmissie zullen er meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn, behalve als het nodig is dat je moet denken. Je denken staat niet meer op zichzelf maar ontstaat vanuit je belichaamd hart-, buikgevoel en je Zijnsstaat.

Tijdens de transmissie krijg je tevens een heling om voortaan 40% minder in je hoofd te zitten. Een geweldig geschenk om uit je hoofd te komen waarvan we na afloop elk jaar vele positieve feedbacks terugkrijgen. Maar ook zul je meer gaan leven vanuit de oneindige Liefde die je Bent.

Je denken en voelen kunnen gaan werken vanuit een verlichte zijnsstaat. Het licht van je tien dimensionale zieledeel dat binnen zal komen zal ook al je andere zieledelen en chakra's doordrenken met onvoorwaardelijke Liefde. Onvoorwaardelijke Liefde, mededogen, je Boeddha natuur en Eenheidsliefde zullen zich een weg banen naar hoe je in het leven staat en naar je basischakra. Naar wie je bent in je Goddelijke autonomie, positieve autoriteit en in elke egoloze stap die je zet. Je zult meer dankbaarheid en joy kunnen gaan ervaren over de perfectie van het Leven en de volmaakte schoonheid en gratie ervan. Ondanks soms moeilijke situaties.

Je geest en hart worden vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en persoonlijke voorkeuren of afkeuren

Je hebt, door de groepshealing minder steun, aandacht, seks of bevestiging nodig van je partner en vrienden, al mag het er wel zijn. Je wordt onafhankelijker en opgevulder in jezelf en je relaties worden daardoor gezonder en gemakkelijker met minder needings, weggeefstand en pleasen. Dat zal zich steeds verder verruimen bij elke Elohim helende channeling of audio opname van Joke ElZiam Nootebos. Bij pijn, frustratie of plezier val je niet zo vaak meer terug op een ander of op je omgeving om dit te delen. Alles krijgt minder een verhaal in je hoofd of in je emotionele zelf. Het wordt gevuld met je eigen Licht. Je wordt kristallijn en volkomen open voor anderen maar onafhankelijk en vrij in jezelf. Je hormonen en zenuwstelsel keren terug naar oergezondheid en je zult meer eeuwige jeugd, elan, vitaliteit, elasticiteit, gezondheid en positieve alchemistische lichaamsveranderingen ervaren. Dit gebeurt zo gauw je 10de dimensie van universele transpersoonlijke Liefde en scheppingskracht, niet alleen geestelijk, maar ook fysiek, belichaamd wordt in gedrag, gevoel, denken en omgang.

Sekhmet, Hathor, Isis, Horus van de Egyptische Inwijdingsscholen

De (vuur) Goden en Godinnen Sekhmet, Hathor, Isis, Horus zullen je tijdens deze kosmische groepshealing voelbaar naar Onvoorwaardelijke, 10 dimensionale Eenheids Liefde en verlichting voeren! Ze zullen het karma uit je liefdesrelaties, familiepatronen, zielegroep en je collectieve velden helpen transformeren, net als je angst om fouten te maken. Onzekerheid over te korten zal steeds verder oplossen. Een mega mooie ervaring!

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.
De link naar het webinar ontvang je op de dag van de online groepshealing tussen 17.00 en 18.00 uur per e-mail. Mocht je echter geen link hebben ontvangen, check dan allereerst je spambox. Heb je echt niets ontvangen, dan kan je tussen 18:45 tot 19.00 uur mailen naar info@elohim-centre.org. Later dan 19.00 uur kunnen we je helaas niet meer helpen omdat we dan druk bezig zijn met de technische voorbereidingen. De replay is 3 dagen na het webinar beschikbaar (tot zondag 23:59 uur). Interactie met de groep is er niet tijdens de online groepshealing.

Ook te beluisteren op je smartphone, tablet of Ipad met een internetverbinding. 

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer de groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

Tips hoe nu verder na afloop


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Wat een mooie, heldere transmissie- channeling Joke!  Nu voor de 2e keer dit thema/ healing aan meegedaan en deze keer was het zo intens bijzonder.. Vrijwel aan het begin van de channeling, open zich een oceaan van pure zachtheid en volledigheid.
Ik kan er eigenlijk geen woorden voor vinden, geen gedachtes meer, geen iets vinden van..niets.

Intens stil en vredig. De drie-deling van Persoonlijkheid, Ziel en Godsvonk zag ik helder voor mijngeest-oog, met als kern de Godsvonk..

En heel voelbaar kwam de healing op het "All-een" zijn binnen. Met een intense zachtheid, die mij bekrachtigde.
Om durven door te gaan op mijn pad en de soms verdrietige momenten toch ook weer te kunnen laten voor wat het is..

Om zo gedragen te voelen op de inwijdingsweg..dapper, met vallen en opstaan. Ik dank je hartelijk Joke."
-
Hartelijke groet, Andrisa -

***

Lieve Joke,
Gisteren heb ik groepshealing weer meegemaakt. Ik heb het als heel bijzonder ervaren.
Het gaf zoveel rust en overgave. Vannacht heel diep geslapen en vanmorgen was de rust en overgave er nog.
Ik dank jou en alle helpers uit de bovenwereld, hartelijk voor de healing en ga het in dit weekend nog eens zo regelen in de hoop dat ik dan niet in slaap val en jouw woorden hoor.
- E
en hartegroet en liefs, Hilma A. -

***

"De groepshealing van gisteravond was een andere dan ik kende en maakte veel indruk op mij. Niet alleen was deze voelbaar op elk niveau, hij  bracht enorm veel herkenning, verwarring, maar vooral ook heel veel rust. een mooie verbinding met licht van binnen naar buiten en andersom. Een verbinding met de bron waarbij ik uiteindelijk handen die een enorme lichtbron dragen en laten voelen ontmoet.

Rust en een nieuwe energie toen ik vanmorgen opstond. Ik wil vaker meedoen en bezoek binnenkort het Elohim Centre, misschien wel om vaker in contact te komen."
-
Fijne dag, Anne-marie -