Online groepshealing "10D Vuurkracht en je Godsvonk, 40% minder in je hoofd zitten"

Workshop: OT305-2024

Beschrijving

Door de gechannelde transmissie zullen er 40 % meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn. Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en in elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren. Ondanks soms moeilijke situaties. Je geest en hart worden onafhankelijk en vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en het stapelen van oordeel, voorkeur- en afkeur. Je hebt, door de channeling & healing minder steun, aandacht of seks als bevestiging nodig, al mag het er zeker wel zijn! Maar de needing laat los.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

16-05-2024


€27,50

vroegboekprijs

16-05-2024
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing "10D Vuurkracht en je Godsvonk, 40% minder in je hoofd zitten"

Krachtige online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

Sekhmet - Hathor - Isis.jpgDe groepshealing activeert je ompoling van mind naar buik, naar het functioneren vanuit de oneindige Liefde, het Thuis en de Rust die je bent in je ware essentie en godsvonk. Je activeert je zijnsstaat tot diep in je lichaam. Het maakt dat je na afloop veel beter in je rust en in het in het hier en Nu aanwezig kunt blijven.Het maakt het leven veel lichter en blijer. Door de transmissie zullen er meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn, behalve als het nodig is dat je moet denken. Tijdens de transmissie krijg je een helende downloading waardoor je voortaan 40% minder in je hoofd zult zitten. Een geweldig geschenk om uit je hoofd te komen waarvan we na afloop elk jaar vele positieve feedbacks terugkrijgen. Maar ook zul je meer gaan leven vanuit de oneindige Liefde die je bent.

Je denken en voelen kunnen gaan werken vanuit een verlichte zijnsstaat; het licht van je tien dimensionale zieledeel dat binnen zal komen zal ook al je andere zieledelen en chakra's doordrenken met onvoorwaardelijke Liefde.  Onvoorwaardelijke Liefde, mededogen, je Boeddha natuur en Christuskracht zullen zich een weg banen naar hoe je in het leven staat en naar je basischakra. Naar wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer dankbaarheid en joy kunnen gaan ervaren over de perfectie van het Leven en de volmaakte schoonheid en gratie ervan. Ondanks soms moeilijke situaties.

Je geest en hart worden vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en persoonlijke voorkeuren of afkeuren

Je hebt, door de groepshealing minder steun, aandacht, seks of bevestiging nodig van je partner en vrienden, al mag het er wel zijn. Je wordt onafhankelijker en opgevulder in jezelf en je relaties worden daardoor gezonder en gemakkelijker. Dat zal zich steeds verder verruimen bij elke Elohim transmissie of audio opname daarvan. Bij pijn, frustratie of plezier val je niet zo vaak meer terug op een ander of op je omgeving om dit te delen. Alles krijgt minder een verhaal in je hoofd en buik. Het wordt gevuld met je eigen Licht. Je wordt kristallijn en volkomen open voor anderen maar onafhankelijk en vrij in jezelf. Je hormonen keren terug naar oergezondheid en je zult meer eeuwige jeugd, elan, vitaliteit, elasticiteit, gezondheid en alchemistische lichaamsveranderingen ervaren. Dit gebeurt zo gauw de 10de dimensie van universele transpersoonlijke Liefde en scheppingskracht, niet alleen geestelijk, maar ook fysiek, belichaamd wordt in gedrag, gevoel, denken en omgang.

Sekhmet, Hathor, Isis, Horus

De (vuur) Goden en Godinnen Sekhmet, Hathor, Isis, Horus zullen je tijdens deze kosmische groepshealing voelbaar naar Onvoorwaardelijke, 10 dimensionale Eenheids Liefde, naar verlichting voeren! Ze zullen het karma uit je liefdesrelaties, familiepatronen, zielegroep en je collectieve velden halen, je angst voor fouten maken, beïnvloed worden of je onzekerheid over te korten, steeds verder oplossen. Een mega mooie ervaring!

 

Tips hoe nu verder na afloop


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

 

Online deelname

Om mee te kunnen doen met de online groepshealing en replay (beschikbaar tot 3 dagen na uitzending) is je:

computer maximaal 7 jaar oud.
mobiele telefoon maximaal 5 jaar oud.
tablet maximaal 5 jaar oud.

Met een webbrowser daarop:

Google Chrome (versie 65 of hoger)
Mozilla Firefox (versie 49 of hoger)
Mac Safari (versie 10 of nieuwer)

De online groepshealing en replay werkt over het algemeen ook prima op oudere computers. Maar als je tegen problemen aanloopt, kunnen wij geen ondersteuning bieden. Mocht je echter geen link hebben ontvangen dan kan je natuurlijk tussen 18:45 tot 19.00 uur bellen of mailen.

 

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Wat een mooie, heldere transmissie- channeling Joke!  Nu voor de 2e keer dit thema/ healing aan meegedaan en deze keer was het zo intens bijzonder.. Vrijwel aan het begin van de channeling, open zich een oceaan van pure zachtheid en volledigheid.
Ik kan er eigenlijk geen woorden voor vinden, geen gedachtes meer, geen iets vinden van..niets.

Intens stil en vredig. De drie-deling van Persoonlijkheid, Ziel en Godsvonk zag ik helder voor mijngeest-oog, met als kern de Godsvonk..

En heel voelbaar kwam de healing op het "All-een" zijn binnen. Met een intense zachtheid, die mij bekrachtigde.
Om durven door te gaan op mijn pad en de soms verdrietige momenten toch ook weer te kunnen laten voor wat het is..

Om zo gedragen te voelen op de inwijdingsweg..dapper, met vallen en opstaan. Ik dank je hartelijk Joke."

Hartelijke groet,
Andrisa

 

Lieve Joke,
Gisteren heb ik groepshealing weer meegemaakt. Ik heb het als heel bijzonder ervaren.
Het gaf zoveel rust en overgave. Vannacht heel diep geslapen en vanmorgen was de rust en overgave er nog.
Ik dank jou en alle helpers uit de bovenwereld, hartelijk voor de healing en ga het in dit weekend nog eens zo regelen in de hoop dat ik dan niet in slaap val en jouw woorden hoor.

een hartegroet en liefs, Hilma A


"De groepshealing van gisteravond was een andere dan ik kende en maakte veel indruk op mij. Niet alleen was deze voelbaar op elk niveau, hij  bracht enorm veel herkenning, verwarring, maar vooral ook heel veel rust. een mooie verbinding met licht van binnen naar buiten en andersom. Een verbinding met de bron waarbij ik uiteindelijk handen die een enorme lichtbron dragen en laten voelen ontmoet.

Rust en een nieuwe energie toen ik vanmorgen opstond. Ik wil vaker meedoen en bezoek binnenkort het Elohim Centre, misschien wel om vaker in contact te komen."

Fijne dag,
Anne-marie