Online groepshealing "Word een 11-dimensionale Engelen-Mens voor de Nieuwe Aarde"

Workshop: OT304-2024

Beschrijving

Tijdens deze online groepshealing/channeling anker je op de nieuwetijds kristallijnen paradijsmatrix van eenheid. Hetgeen een gronding zonder karma, familieaura en oude patronen betekent. Je leert je mannelijke en vrouwelijke houding even zo gemakkelijk toe te passen en uit de comfortzone te komen van één van deze beiden. Je wordt een "kanaal" van Liefde en Kracht, een lichtvortex, niet alleen op de mooie of meditatieve momenten, maar midden in de wereld van omgang en werk. Je manifesteert voorspoed en beschik over Sjamanen- Merlin- e.a. Divine-Goddelijke Krachten.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

11-04-2024


€27,50

vroegboekprijs

11-04-2024
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing "Word een 11-dimensionale Engelen-Mens voor de Nieuwe Aarde"

Krachtige online groepshealing en channeling met Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld

Je Goddelijke Vonk, je Engel en Ik-Ben-lichaam worden geactiveerd

Engel, aarde.jpgJe chakra’s, gedrag en lichaam zullen onvoorwaardelijke Liefde en Waarheid uitstralen. Je Geest, ziel, lichaam, innerlijk kind en gewone zelf zullen hun onderlinge afstand verliezen. Je Lichtwezen of engelenmens gaat zich voelbaar vertalen in je houding, omgang, werk en gedrag.

Tijdens deze online groepshealing anker je op de nieuwetijds kristallijnen paradijsmatrix van eenheid. Hetgeen een gronding zonder karma, familieaura en oude patronen met zich mee brengt. Net als een bijdrage aan de nieuwe maatschappij vanuit je transpersoonlijke ware zelf. Je leert je mannelijke en vrouwelijke houding even zo gemakkelijk toe te passen en uit de comfortzone te komen van één van deze beiden. De comfortzone van aanpassen, volgen en terugtrekken of de meer dwingende, controlerende en dominerende houding. Je intern Heilig Huwelijk ontstaat. Je wordt een "kanaal" van Liefde en Kracht, een lichtvortex, niet alleen op de mooie of meditatieve momenten, maar midden in de wereld van omgang en werk.

Wordt "kanaal" en leer samenwerken met de Hollow Earth, Gaia en Draken

Je gaat de graancirkels, engelen, deva’s, het elfenvolk, de kristallen-, dieren- en plantenrijken "verstaan" en als je Lichtwerk doet of geïnspireerd spreekt zal het zeer krachtig zijn en 11 dimensies (lagen) van je ziel en volledig potentieel in zich dragen. Door middel van de helende online transmissie/groepshealing zullen, bewust of onbewust, alle Rijken met je samenwerken, je helpen en beschermen, zo gauw je permanent leeft vanuit dezelfde subtiele, paradijselijke lichtwezen- of engelentrilling, net als zij.

Permanente staat van Licht

In elke Elohim workshop, online gechannelde transmissie of audio-opname van Joke ElZiam Nootebos, activeer je meer van deze Goddelijke-engelen-mens kwaliteiten van je. Uiteindelijk zul je het permanent kunnen leven en uitdrukken in het alledaagse.

Manifesteer voorspoed en beschik over Sjamanen- Merlin- e.a. Divine-Goddelijke Krachten

Je Magisch Kind wordt tijdens deze transmissie actief en één met de scheppende meester en engel in jou en één met de grote Krachten uit alle Rijken. Je innerlijk kind verliest meer afgescheidenheid en angst dat je iets niet kunt of dat iets mislukt. Je magisch kind creëert wat het nodig heeft en leuk vindt door oneindig vertrouwen en Divine voorstellingsvermogen. En het liefste wat jij en je magisch kind doen is werken voor mens en aarde. Je overwint je kristallijnen angsten om op aarde te leven en leert je veel dieper te aarden in je lichaam. Je wordt door de activatie een angstloze krijger voor Liefde, Heelheid en de Diamond New Earth. Alle eigenbelangen, autoriteitconflicten, macht- en onmacht-gevoelens, dominantie- en kleine zelf patronen, alle angsten om volledig vanuit je Divine Kracht je hoofd boven het maaiveld uit te steken; ze worden stap voor stap getransformeerd en je laat ze bij iedere transmissie verder achter je. Net als elk bewust en onbewust onveiligheids gevoel, angst om te veel te voelen, moeten doen of niet op aarde te kunnen / willen zijn. Geboorte- en zwangerschaptrauma’s en oude Atlantische angst voor (on)macht kunnen door deze channeling / healing loslaten.

Dienstbare Engel voor de samenleving maar ook heel aards, praktisch of zakelijk kunnen zijn

Je ontvangt healing en activatie van je Divine elf-dimensionale Engelen Kracht tot in je lichaam en gedrag. Als je hierin opstaat help je, onder de Wet van Een(heid), vanzelf mee door wie je Bent en wat je doet, aan het optillen en richting geven van je omgeving. Je draagt bij aan de Paradijs-matrix en nieuwe samenleving. Je lichaam wordt een vortex waardoor de eenheid van alle Rijken en kristallijnen dimensies werkzaam zijn. Je hart, uitstraling en daden worden erdoor bekrachtigd.

Na de helende transmissie ontwikkel je je verder voorbij je identificatie met je persoonlijkheid en dit ene leven. Je wordt je Oorspronkelijk Divine Zelf en Ontwaakt in je missie. Je activeert tijdens deze online channeling / healing je grote geestelijke en Goden creatiekracht en je eeuwigheidsgevoel. Dienstbaar aan het leven, hoog bewust, alles overziend ben je tegelijkertijd heel aards, praktisch, warm en zakelijk waar nodig! Je staat als een HUIS!

Tips hoe nu verder na afloop


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

 

Online deelname

Om mee te kunnen doen met de online groepshealing en replay (beschikbaar tot 3 dagen na uitzending) is je:

computer maximaal 7 jaar oud.
mobiele telefoon maximaal 5 jaar oud.
tablet maximaal 5 jaar oud.

Met een webbrowser daarop:

Google Chrome (versie 65 of hoger)
Mozilla Firefox (versie 49 of hoger)
Mac Safari (versie 10 of nieuwer)

De online groepshealing en replay werkt over het algemeen ook prima op oudere computers. Maar als je tegen problemen aanloopt, kunnen wij geen ondersteuning bieden. Mocht je echter geen link hebben ontvangen dan kan je natuurlijk tussen 18:45 tot 19.00 uur bellen of mailen.

 

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

 


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Toen ik thuis kwam kon ik heel duidelijk merken dat ik ruimer en groter was. Het voelde alsof ik completer was geworden doordat een zieledeel was opgehaald. Dit voelde heel mooi, maar ook ontzettend kwetsbaar. Praten met mensen die meer een 3d bewustzijn hebben was tijdelijk even niet mogelijk, de afstand was te groot. Als ik me dan even terugtrok kon ik me hoger licht weer goed voelen, heel prettig. Het werd me ook duidelijk dat bepaalde zieledelen en innerlijk kind het eng vinden om op aarde aanwezig te zijn in de grofstoffelijkheid omdat deze delen nu nog kwetsbaar zijn en zich niet gezien voelen en daardoor onveilig. Maar tegelijk voelde ik ook dat het wel de bedoeling is dat deze delen zich uiteindelijk ook veilig gaan voelen en dat 'ik' als me eigen vader/moeder dat proces kan begeleiden. Heel bijzonder allemaal en nu ik weer op de krachtplaats ben ervaar ik duidelijker de kracht van de nieuw opgehaalde delen in plaats van de kwetsbaarheid en onveiligheid".

Jordy


“Lieve Joke, het is voor mij een ervaring die onvergetelijk is en zal blijven. De energieën die door mijn lichaam hebben mogen gaan ben ik je dankbaar voor en het wij zijn in mij is sterker geworden. Welke woorden hier ook zullen staan, zullen nooit de energetische liefde kunnen omschrijven die ik overbrengen wil.”

Liefs Tom

Lees hier meer ervaringen van deelnemers

 

Advies voor verdere verdieping;


Alle Elohim E-cursussen

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"

E-Cursussen die niet tot een opleiding behoren:

E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "E-cursus Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"

Klik hier voor alle CRKBO erkende Elohim Opleidingen.


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties