Online groepshealing "Word een 11-dimensionale Engelen-Mens voor de Nieuwe Aarde"

Workshop: OT304-2025

Beschrijving

Tijdens deze online groepshealing/channeling anker je op de nieuwetijds kristallijnen paradijsmatrix van eenheid. Hetgeen een gronding zonder karma, familieaura en oude patronen betekent. Je leert je mannelijke en vrouwelijke houding even zo gemakkelijk toe te passen en uit de comfortzone te komen van één van deze beiden. Je wordt een "kanaal" van Liefde en Kracht, een lichtvortex, niet alleen op de mooie of meditatieve momenten, maar midden in de wereld van omgang en werk. Je manifesteert voorspoed en beschikt over Sjamanen- Merlin- e.a. Divine-Goddelijke Krachten.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

10-04-2025


€27,50

vroegboekprijs

10-04-2025
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing "Word een 11-dimensionale Engelen-Mens voor de Nieuwe Aarde"

Krachtige online groepshealing en channeling met Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld

Je Goddelijke Vonk, je Engel en Ik-Ben-lichaam worden geactiveerd

Engel, aarde.jpgJe chakra’s, gedrag en lichaam zullen de onvoorwaardelijke Liefde en Waarheid van je Oorspronkelijk Zelf uitstralen. Je Geest, ziel, lichaam, innerlijk kind en gewone zelf zullen hun onderlinge afstand verliezen en veel meer één worden d.m.v. deze online groepshealing. Je Lichtwezen of engelenmens gaat zich voelbaar vertalen in je houding, omgang, werk en gedrag.

Tijdens deze online groepshealing en helende channeling anker je op de 11 dimensionale  nieuwetijds kristallijnen paradijsmatrix van eenheid. Hetgeen een gronding zonder karma, familieaura en oude patronen met zich mee brengt. Net als een bijdrage aan de nieuwe maatschappij vanuit je transpersoonlijke ware Zelf. Je leert je mannelijke en vrouwelijke houding even zo gemakkelijk toe te passen en uit de comfortzone te komen van één van deze beiden. De comfortzone van aanpassen, volgen en terugtrekken of de meer dwingende, controlerende of dominerende, doelgerichte comfortzone die minder invoelt op de ander(en). Je intern Heilig Huwelijk ontstaat d.m.v. deze online groepshealing en helende channeling. Je wordt een "kanaal" van Liefde en Kracht en een verbonden lichtkanaal met de bovenwereld. Niet alleen op de mooie of meditatieve momenten, maar ook midden in de wereld van omgang en werk.

Wordt "kanaal" en leer samenwerken met de Hollow Earth, Gaia en Draken

Je gaat de graancirkels, engelen, deva’s, het elfenvolk, de kristallen-, dieren- en plantenrijken en hun Lichtwezens "verstaan" als 11 dimensionale Engelen-Mens. En als je Lichtwerk doet of geïnspireerd spreekt zal het zeer krachtig zijn en 11 dimensies (lagen) van je ziel en volledig potentieel in zich dragen. Door middel van de helende online transmissie/groepshealing zullen, bewust of onbewust, alle Rijken met je gaan samenwerken, je helpen, influisteren en beschermen, zo gauw je permanent leeft vanuit dezelfde subtiele, paradijselijke lichtwezen- of engelen-staat van jeZelf. Tijdens de online groepshealing worden die hoger delen van je geactiveerd waarna ze zich verder kunnen ontwikkelen in je aardse zelf.

Permanente staat van Licht

In elke Elohim workshop, online gechannelde transmissie of audio-opname van Joke ElZiam Nootebos, activeer je meer van deze Goddelijke-engelen-mens kwaliteiten van je. Uiteindelijk zul je het permanent kunnen leven en uitdrukken in het alledaagse.

Manifesteer voorspoed en beschik over Sjamanen- Merlin- e.a. Divine-Goddelijke Krachten

Je Magisch Kind wordt tijdens deze helende transmissie actief en één met de scheppende meester en engel in jou en één met de grote Krachten uit alle Rijken. Je innerlijk kind verliest meer afgescheidenheid en angst dat je iets niet kunt of dat iets mislukt. Je magisch kind creëert wat het nodig heeft en leuk vindt door oneindig vertrouwen en Divine voorstellingsvermogen. En het liefste wat jij en je magisch kind doen is werken voor mens en aarde. Je overwint je dieperliggende angsten om op aarde te leven en leert je veel dieper te aarden in je lichaam. Je wordt door de activatie een angstloze krijger voor Liefde, Heelheid en voor de "Diamond New Earth". Alle eigenbelangen, autoriteitconflicten, macht- en onmacht-gevoelens, dominantie- en kleine zelf patronen, alle angsten om volledig vanuit je Divine Kracht je hoofd boven het maaiveld uit te steken; ze worden na deze helende channeling stap voor stap getransformeerd in je leven en je laat ze bij iedere transmissie verder achter je. Net als elk bewust en onbewust onveiligheidsgevoel, angst om te veel te voelen, te veel te moeten doen of niet op aarde te kunnen / willen zijn. Geboorte- en zwangerschaptrauma’s en oude Atlantische angst voor (on)macht kunnen door deze channeling / healing loslaten.

Dienstbare Engel voor de samenleving maar ook heel aards, praktisch of zakelijk kunnen zijn

Je ontvangt healing en activatie van je Divine elf-dimensionale Engelen-Kracht tot in je lichaam en gedrag. Als je hierin opstaat help je, onder de Wet van Een(heid), vanzelf mee door wie je Bent en wat je doet, aan het optillen en richting geven van je omgeving. Je draagt bij aan de Paradijs-matrix en nieuwe samenleving. Je lichaam wordt een vortex waardoor de eenheid van alle Rijken en kristallijnen hogere dimensies werkzaam zijn. Je hart, uitstraling en daden worden erdoor bekrachtigd.

Na de helende transmissie ontwikkel je je verder voorbij je identificatie met je persoonlijkheid en dit ene leven. Je wordt je Oorspronkelijk Divine Zelf en Ontwaakt in je missie. Je activeert tijdens deze online channeling / healing je grote geestelijke en Goden creatiekracht en je eeuwigheidsgevoel. Dienstbaar aan het leven, hoog bewust, alles overziend ben je tegelijkertijd heel aards, praktisch, warm en zakelijk waar nodig! Je staat als een HUIS!

Tips hoe nu verder na afloop


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.
De link naar het webinar ontvang je op de dag van de online groepshealing tussen 17.00 en 18.00 uur per e-mail. Mocht je echter geen link hebben ontvangen, check dan allereerst je spambox. Heb je echt niets ontvangen, dan kan je tussen 18:45 tot 19.00 uur mailen naar info@elohim-centre.org. Later dan 19.00 uur kunnen we je helaas niet meer helpen omdat we dan druk bezig zijn met de technische voorbereidingen. De replay is 3 dagen na het webinar beschikbaar (tot zondag 23:59 uur). Interactie met de groep is er niet tijdens de online groepshealing.

Ook te beluisteren op je smartphone, tablet of Ipad met een internetverbinding. 

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer de groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

 


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Toen ik thuis kwam kon ik heel duidelijk merken dat ik ruimer en groter was. Het voelde alsof ik completer was geworden doordat een zieledeel was opgehaald. Dit voelde heel mooi, maar ook ontzettend kwetsbaar. Praten met mensen die meer een 3d bewustzijn hebben was tijdelijk even niet mogelijk, de afstand was te groot. Als ik me dan even terugtrok kon ik mijn hoger licht weer goed voelen, heel prettig. Het werd me ook duidelijk dat bepaalde zieledelen en mijn innerlijk kind het eng vinden om op aarde aanwezig te zijn in de grofstoffelijkheid omdat deze delen nu nog kwetsbaar zijn en zich niet gezien voelen en daardoor onveilig. Maar tegelijk voelde ik ook dat het wel de bedoeling is dat deze delen zich uiteindelijk ook veilig gaan voelen en dat 'ik' als mijn eigen vader/moeder dat proces kan begeleiden. Heel bijzonder allemaal en nu ik weer op de krachtplaats ben ervaar ik duidelijker de kracht van de nieuw opgehaalde delen in plaats van de kwetsbaarheid en onveiligheid".

Jordy


“Lieve Joke, het is voor mij een ervaring die onvergetelijk is en zal blijven. De energieën die door mijn lichaam hebben mogen gaan ben ik je dankbaar voor en het wij zijn in mij is sterker geworden. Welke woorden hier ook zullen staan, zullen nooit de energetische liefde kunnen omschrijven die ik overbrengen wil.”

Liefs Tom

Lees hier meer ervaringen van deelnemers

 

Advies voor verdere verdieping;


Alle Elohim E-cursussen

Onderstaande E-cursussen kun je los volgen maar behoren ook bij een Elohim opleiding:

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"

De volgende E-Cursussen behoren niet tot een opleiding:

E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal. De E-cursussen zijn los te bestellen of als module voor een Elohim opleiding te  gebruiken.


Contact en openingstijden

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, contact en entreeprijs tuinen