Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen

Workshop: OT303-2025

Beschrijving

Je alledaagse leven verandert door de online channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar Gavens en Eenheid. Ook naar Eenheid met de Pleiaden en je blauwe 6 dimensionale zieledeel.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

06-03-2025


€27,50

vroegboekprijs

06-03-2025
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen

Blauw licht, straal.jpg

Je alledaagse leven verandert naar meer geestelijke rijpheid en bewustzijn

Je wordt voelbaar hoger aangesloten en zult de eerste vorm van eenheidsbewustzijn en Christuskracht/Onvoorwaardelijke Liefde gaan belichamen! Je blauwe zieledeel ontstaat dat de grote eenheid ervaart. Net als het blauwe lichaam dat je ziet op afbeeldingen van de God Shiva.
Je zult door de online groepshealing / channeling en transmissie wakkerder worden in het serieuzer nemen van je intuïtie, van je subtiel buikgevoel, waarschuwingsgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen" en ze serieus te nemen. Je in- en aanvoelend vermogen verdiept zich ook door de integratie van je 6 dimensionale blauwe zieledeel van eenheids bewustzijn. Je staat op voor wie je bent als subtiel voelende ziel in de relatie en in de erkenning voor de  diepgang van je gevoel. Je zult de schoonheid van je 6 dimensionale seksuele wezen en je geest die gaat samenwerken met je innerlijk kind en lichaam, ervaren tijdens deze gechannelde transmissie. Je 6 Dimensionale ziel daalt voelbaar in net als de Onvoorwaardelijke Liefde / Christuskracht en je Geestelijk Bewustzijn. Door de helende, gechannelde online groepshealing worden al je lagen meer één en verlies jij je afgescheiden gevoelens, onveiligheid of reactiviteit ten opzichte van je omgeving!

Je verdiept de band met je innerlijk kind en laat oude pijn los

De helende groepshealing en transmissie met Joke ElZiam Nootebos helpt je systeem vele oude pijnen en oude gewoontepatronen los te laten. Net als diepergaande verbindings- of verlatingsangst. Ook op seksueel gebied. Je wordt je na de online channeling en healing meer bewust van je innerlijk kind, wordt meer verbonden ermee en doorziet het wanneer je gedrag niet integer of fair is naar je dieperliggende zelf, innerlijk kind en ziel en naar de ander(en). Je oude reactie patronen stoppen. Na de online groepshealing zal je innerlijke leven verder verrijkt zijn, en ben je meer trouw aan jezelf geworden. Hierdoor heb je minder zelfbescherming, vergelijken en verdedigen nodig en blijf je beter in de liefde, kracht en balans van je rijpere Ziel en eenheidsbewustzijn. Daardoor verandert ook je uitstraling op positieve wijze en trek je minder negatieve of over je heen walsende reacties aan. Werk en relaties die beter kloppen met je volledige Zelf, innerlijk kind en Ziel kunnen hierna ontstaan.

Vind het werk van je hart en een geheelde, diepgaande relatie

De gechannelde online groepshealing helpt je om het werk van je hart en een geheelde, diepgaande relatie te vinden en je daarvoor te openen.
Ook op fysiek gebied, in je lichaam zal er tijdens de groepshealing en transmissie healing plaats vinden.
De activatie van je 6-dimensionale zieledeel laat je niet langer in cirkels denken over je huidige partner(loosheid), seksualiteit of werksituatie maar laat je uit je hoofd en in je Hart/Kracht komen. Balans tussen Liefde geven en ontvangen wordt geactiveerd. De online groepshealing zuivert veel van je oude seksuele en relationele geschiedenis.

Jouw menselijke wil, verantwoordelijkheid, gedrag en mening verruimen zich tot een hogere Wil en visie in je keelchakra

Je keelchakra gaat functioneren onder de Goddelijke Bedoeling en in je afstemming word je geopend naar de eenheid met de geascendeerde Meesters, je innerlijk kind, de Bron, Christuskracht en je Goddelijke Vonk!

Wil je je minder aangevallen, afgewezen of gekwetst voelen en je keelchakra bevrijden?

Deze online groepshealing, Melchizedek en je Pleiadische helpers brengen je zuiveringen, warmte, verbondenheid en 6 dimensionaal meesterschap dat een Eenheid zal vormen met je innerlijk kind!

Tips hoe nu verder na afloop


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.
De link naar het webinar ontvang je op de dag van de online groepshealing tussen 17.00 en 18.00 uur per e-mail. Mocht je echter geen link hebben ontvangen, check dan allereerst je spambox. Heb je echt niets ontvangen, dan kan je tussen 18:45 tot 19.00 uur mailen naar info@elohim-centre.org. Later dan 19.00 uur kunnen we je helaas niet meer helpen omdat we dan druk bezig zijn met de technische voorbereidingen. De replay is 3 dagen na het webinar beschikbaar (tot zondag 23:59 uur). Interactie met de groep is er niet tijdens de online groepshealing.

Ook te beluisteren op je smartphone, tablet of Ipad met een internetverbinding. 

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer de groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

''Wat was het weer een bijzondere groepshealing. Ik zit nu nog na te genieten ( tintelen) van de stilte en het algehele gevoel van liefde. Bij aanvang had ik last van mijn keel en hartstreek. Gedurende de healing werd dit opgelost en voelde het ruimer. Vooral het laatste deel dat we elkaars handen vast pakten en in een cirkel van liefde boven de aarde gingen uitstijgen voelde fantastisch. Wat mooi om zo veel licht en liefde met elkaar naar de aarde te kunnen sturen. Ik voel me nog steeds ontroerd.''

Liefs, Jolanda

'Wat was er een mooi, zachte, liefdevolle energie die naar me toe kwam gisteravond bij de transmissie, eigenlijk meteen al toen ik in de uitzending zat. En eigenlijk was die er al de hele dag. De dagen daarvoor waren helemaal niet zo leuk, veel vermoeidheid en een beetje tobben over afspraken of ik die al of niet door moest laten gaan. Maar gisteren vanaf het begin van de dag een liefdevolle energie bij me, die versterkt werd uiteraard door de transmissie. Die me helpt op een zachte manier, dicht bij mijzelf te voelen en te weten hoe ik met mijn afspraken om ga en mijzelf tegemoet kan komen in  mijn vermoeidheid.''. Liefs

"

Wauw wauw wauw!
De diepstgaande elohim groepshealing ooit ????????
En ik ben jullie al diep dankbaar voor al jullie healingen. Dankjewel Joke. Het voelde alsof je mijn (maar natuurlijk ook andere deelnemers) diepe healing en geluksgevoel aanvoelde en zo blij was voor ons ????
Dankjewel ??Mandy M