Online gechannelde groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Workshop: OT301-2025

Beschrijving

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Sekinah, Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

09-01-2025


€27,50

vroegboekprijs

09-01-2025
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online gechannelde groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Krachtige live/ online groepshealing met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos

goudenbloem.jpegGa je voor de hele Weg van Liefde? Voor het ontvangen en delen van volmaakte Liefde op alle lagen en ben je bedoeld om de samenleving te helpen verlichten?

Diegene die bedoeld zijn om vanuit het volledig potentieel van alle zieledelen, dus multidimensionaal te Ontwaken zijn de Pillars of Light. Zij zijn er voor de omslag naar de Gouden Tijd. Aan hen wordt nu gevraagd de volgende stap te zetten op het 13-voudige Pad. van de indaling van alle 12 hogere zieledelen en de Christuskracht. Doe je mee? Deze stap zal leiden naar het geheel loslaten van de ego-ik-kern met de restanten van autoriteitsproblemen, angsten, het ongemerkt teveel toelaten van beïnvloedende velden, teveel aanpassingen doen, onzekerheid, angst voor verlatenheid en angst voor volledig commitment.  

Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de 13 dimensionale online groepshealing / transmissie en Sekinah

 

Je zult doorgroeien om alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke te Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam, je rollen en eigenbelang zullen na de groepshealing en energieoverdracht steeds verder oplossen in de Divine en Sekinah-Bron-Liefde in jou! Je wordt een dienaar van de Gouden Tijd.


Je wiebelt na afloop van de online groepshealing minder heen en weer tussen je mind/emotie en je hogere ziel. Gedurende je omgang met anderen en je werk laat het gewiebel steeds meer los. Als je zover bent word je afgestemd op het meest zuivere onbaatzuchtige 13 dimensionale licht in jou. Je zult je ruimer, bewuster, opener en rustiger voelen na afloop van de channeling. Alles in je zal zich Eén weten met de Al-Eenheid! Ongekende Goden-Creatie Krachten, ook van de hogere Christ-Liefde van je zieledelen en van de grote natuurspirits, worden één met jou. Al je tijdslijnen komen bij elkaar en het karma daarvan wil zich oplossen wat een enorme bevrijding brengt die zich verder zal verdiepen.

Als je "klaar" bent zul je het gewoon weten

Als je na een aantal groepshealingen/ transmissies en eigen innerlijke groei een permanent verlichte Meester wordt die geen strijd meer ervaart tussen het persoonlijke zelf en de Grote Eenheid-Overgave-Dienstbaarheid, zul je het gewoon weten. Ook Elohim workshops en opleidingen begeleiden hier verder in. Functioneren op het 13-voudig Christuslicht dat boven elke ego-persoonlijkheidssituatie uitstijgt, is geweldig en maakt alles zoveel rustiger, vredevoller en eenvoudiger! Toch leef je dan ook heel gewoon, in alle eenvoud. Pas als anderen zelf zover zijn kunnen ze de Kosmische of Goddelijk geworden Mens, de Wijze, in jou herkennen.

Sekinah en je 13 dimensionale Christ lichaam

De enorme zachtheid-Liefde van Sekinah (de Holy Spirit vanuit Gaia en Kosmos) zal je tijdens de groepshealing / transmissie helpen je 13 dimensionale Christ-lichaam voelbaar te installeren. Al je chakras kunnen door de huidige kosmische energie de komende maanden reeds één zuil van licht worden! Voel je dat je de Pillar of Light wilt worden die trilt voorbij alle dimensies en één is met de Stroom van het Leven; de Bron en universele Christuskracht? Word Levende Liefde, Puurheid en Scheppingskracht!

 

Tips hoe nu verder na afloop


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.
De link naar het webinar ontvang je op de dag van de online groepshealing tussen 17.00 en 18.00 uur per e-mail. Mocht je echter geen link hebben ontvangen, check dan allereerst je spambox. Heb je echt niets ontvangen, dan kan je tussen 18:45 tot 19.00 uur mailen naar info@elohim-centre.org. Later dan 19.00 uur kunnen we je helaas niet meer helpen omdat we dan druk bezig zijn met de technische voorbereidingen. De replay is 3 dagen na het webinar beschikbaar (tot zondag 23:59 uur). Interactie met de groep is er niet tijdens de online groepshealing.

Ook te beluisteren op je smartphone, tablet of Ipad met een internetverbinding. 

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer de groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

 


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Eerst ben ik heel dankbaar voor deze transmissie/groepshealing en voel me zo compleet. Ik trilde al enigszins in de dagen voor de transmissie in een gevoel van dankbaarheid. De transmissie geeft het vertrouwen terug dat het ok is, de kwetsbaarheid die ik het afgelopen weekend doorvoelde. Het voelt een beetje alsof ik herboren ben en dat het ok is om hier te zijn. De transmissie doet veel voor mij veel, en ook bevestigt het mij elke keer weer de overtuiging dat we met elkaar de wereld lichter kunnen maken als we allemaal anders naar de dingen kijken en leren uit de vernauwing stappen… Op de brug staan en naar de andere kant durven lopen... ik kan het soms wel voelen met tranen van geluk, zonder gedachten, maar 'hoogtevrees' is er ook nog… Afijn, Ik denk dat er weer een mooie stap is gemaakt en om jullie daarbij ook even te zien en te horen, maakt alles weer even relatief, waarna ik weer anders verder kan gaan. Mijn werk en de kinderen zijn een mooie spiegel en dan heb ik altijd weer even lol van binnen."

"Intens diep geraakt door de zo voelbare onvoorwaardelijke liefde die mij geheel vulde. Bij alle online groepshealingen waar ik aan deelgenomen heb voel ik die onvoorwaardelijke liefde, maar de kracht die ik gisteravond ervoer was nieuw omdat ik de energie zo heel duidelijk omhoog binnen voelde komen vanuit mijn basischakra. Vooral in mijn buik voelde het als een explosie van licht. Of er iets opengebroken werd.
 
En dat licht voel ik nog steeds. In mijn hart en buik maar ook in mijn onderrug.
Ik ervaar het als ruggensteun wat mij in mijn dagelijks leven  helpt.
Deze ruggensteun ben ik al gaan voelen na de groepshealing van 18 oktober j.l. 
en heeft zich na gisteravond nog weer verdiept in mijn beleving. 
Ik voel me gedragen en meer één. Iedere keer weer voel ik mij zo enorm bekrachtigd in mijn Zijn en leer ik iedere keer weer bij. 
Dank je wel, Joke voor deze groepshealingen."
 
Marjanne
 
Lieve Joke,
Wat was het weer een prachtige, warme healing vanavond. Echt een kado zo in het nieuwe jaar!
Het raakte en ontroerde me diep van binnen hoe het er van bovenaf uitzag wereldwijd. Zag verschillende bergen, vulkanen, zeeën letterlijk trillen onder de energie van moeder aarde en nam een warm buik gevoel waar voordat je het vertelde. Zo mooi om de fysiek/energetische afstemming te mogen ervaren met datgene wat je gaat vertellen tijdens de healing. 
Heel dankbaar voor de avond en de eenheid die ik telkens meer word in het dagelijks leven. 
 
Liefs, Saritha
 

 

Contact en openingstijden

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, contact en entreeprijs tuinen