Online groepshealing; je 12 Dimensionale stralende Engel-mensdeel activeert

Workshop: OT314-2024

Beschrijving

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam. De Bovenwereld helpt je voelbaar oude genetische + zielengroepskarma, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van relatiekarma en creëer Eénheid, Vrijheid en je Missie. Kosmische flow, het Leven lacht je toe. Voel je Vrij ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relatieverdriet en verplichtingen. Sterke Gaven en Krachten openen in je keel- en voorhoofdchakra en je schept de door jou gewenste werkelijkheid vanuit je oorspronkelijke Essentie. Voor jezelf en je mensen. Je schitterende, 12 dimensionale zieledeel met enorme Liefde- en Scheppingskracht, je Engelen-Mens-deel voel je incarneren tijdens deze gechannelde groepshealing!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

14-11-2024


€27,50

vroegboekprijs

14-11-2024
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

13-11-2025


€27,50

vroegboekprijs

13-11-2025
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Online groepshealing; je 12 Dimensionale stralende Engel-mensdeel activeert

Krachtige live/online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

Dankbaarheid, bewust, afstemming.jpgCreëer de Droom waarvoor je geboren bent

Tijdens de online groepshealing activeert voelbaar je 12 dimensionale lichtlichaam van je ziel en Goddelijke Vonk. Dan is alles wat je bent en doet er voor het nieuwe Licht van deze 7e Gouden Tijd op Aarde. Help je Droom en Missie voor deze incarnatie uit te doen komen. Doe mee aan de helende online transmissie-channeling en activeer ook de Creatiekracht voor jezelf en de nieuwe maatschappij. Zuiveringen gebeuren. Laat je persoonlijke, relationele en collectieve onzekerheid, angst, onmacht en zielspijn los!


Je stralende, 12 dimensionale zieledeel met enorme Liefde- en Scheppingskracht, je Engelen-Mens-deel voel je incarneren tijdens deze online groepshealing!


Lichtmeester Seraphis Bey en de Bovenwereld helpen je voelbaar diepgaand te zuiveren rondom oude levens, genetische en zielengroep patronen, religies, culturen, priesterschap, liefdeloosheid, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens, ook in je DNA. Na deze 12 dimensionale transmissie zul je in je leven het rad van karma en karmische relaties (aantrekking) overstijgen. Ook de diepe pijn van je tweelingstraal relatie. Je schitterende, 12 dimensionale zieledeel met enorme Liefde- en Scheppingskracht, je Engelen-Mens-deel voel je incarneren tijdens deze gechannelde online groepshealing!

Na afloop is er meer Eénheid, Vrijheid en dienstbaarheid in je leven

Na afloop van de online groepshealing zul je merken meer mee te gaan met de kosmische flow, het Leven lacht je toe, je voelt je Vrij, ook tijdens je aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichtingen. Je wordt angstloos en gaat veel meer aan vanuit de vanzelfheid van je Divine Engelen-Menszijn en basisrust zonder dat je functioneren op je gevoel, denken of schouders drukt. Niet langer doe je dat vanuit je persoonlijke wil of de needing van een ander. Je ontwikkelt sterke Divine krachten in je keelchakra en voorhoofdchakra en schept vanuit je oorspronkelijke Goddelijke Essentie een nieuwe werkelijkheid voor jezelf en je mensen, mede met je voorstellingsvermogen, vertrouwen, helder magnetisch spreken en Liefdesgevoel. Je zult merken dat je veel meer bij gaat dragen aan je omgeving d.m.v. je eigen Wijsheid, heldere Gaven en de Liefdeskracht vanuit je Missie.

Tijdens je verdere ontwikkeling van alleen naar Al-Eenheid kan oer-verlatingsangst omhoogkomen.

Dat lijkt een stap achteruit maar is het niet. (mocht dat bij jou voorkomen dan kan een Master Healing-Reading-coaching hierbij ondersteunen)

Je beïnvloedt op positieve wijze voortaan vele mensen door je twaalfdimensionale Lichtliefdesuitstraling en de Kosmische Devine-hulp die door je heen werkzaam zal zijn.

In de helende Elohim Tuinen bij de 3 meter hoge geometrische vorm van de Dodecaeder en in de andere Helende Tuinen van de Elohim Krachtplaats activeert deze 12 dimensionale engelen-mens-Creatiekracht jou ook. Net als tijdens een verblijf.

Tips hoe nu verder na afloop


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.
De link naar het webinar ontvang je op de dag van de online groepshealing tussen 17.00 en 18.00 uur per e-mail. Mocht je echter geen link hebben ontvangen, check dan allereerst je spambox. Heb je echt niets ontvangen, dan kan je tussen 18:45 tot 19.00 uur mailen naar info@elohim-centre.org. Later dan 19.00 uur kunnen we je helaas niet meer helpen omdat we dan druk bezig zijn met de technische voorbereidingen. De replay is 3 dagen na het webinar beschikbaar (tot zondag 23:59 uur). Interactie met de groep is er niet tijdens de online groepshealing.

Ook te beluisteren op je smartphone, tablet of Ipad met een internetverbinding. 

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer de groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Machtig mooi wat hier door mij heen ging, een warme gloed trok heel krachtig door mijn hele lichaam, te beginnen bij mijn hersenen en ook voorhoofd/ogen en ik kon niet anders dan helemaal loslaten. Het geeft uiteindelijk dieper het onuitwisbare besef dat dit is wie ik ben (dit kwam tijdens de laatste Elohim workshop ook diep binnen en deze groepshealing sloot er prachtig op aan). Het ontroerde me diep omdat ik voel dat dit meteen het definitieve einde is van eenzaam geworstel, het gevoel het alleen te moeten uitzoeken, van de angst om iets niet goed te doen.. Nee ik ben eenvoudigweg kanaal voor iets veel groters en oneindig liefdevols waarin ik me helemaal kan ontspannen en intens kan genieten van zoveel liefde."  Adelheid

"De groepshealing gisteravond is heel zacht en fijn binnengekomen. Ik begrijp nu beter dat de multidimensionale zelf energetisch heel groot is. Er landde veel energie in mijn buik, liezen en baarmoeder gebied, wat mij helpen te scheppen en vormgeven. De hardheid in mijn lichaam loste open ik kwam helemaal terug bij me ware Zelf."  Saskia


Hallo Joke en team,
Heel erg bedankt voor de mooie healing afgelopen donderdag, veel herkenbaar.

Vanavond nogmaals beluisterd! Groet, Betty

 

Lees hier meer ervaringen van deelnemers


Ondersteunende middelen: