Online groepshealing "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"

Workshop: OT314-2020
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Versla je ikjes-beschermende-pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen oude genetische+ zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van relatiekarma. Wordt Eénheid, Vrijheid, dienstbaar. Kosmische flow, het Leven lacht je toe, Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Wordt angstloos en ga alles aan. Ontwikkel sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en schep vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen. Gebruik je voorstellingsvermogen en helder magnetisch spreken. Van alleen naar Al-Een.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

26-11-2020


€25,00

vroegboekprijs

26-11-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

25-11-2021


€25,00

vroegboekprijs

25-11-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Online groepshealing "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"

Krachtige live/online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

Dankbaarheid, bewust, afstemming.jpgCreëer de Droom waarvoor je geboren bent

Tijdens de groepshealing activeer je je 12 dimensionale lichtlichaam. Dan is alles wat je bent en doet er voor het nieuwe Licht van deze 7e Gouden Tijd/aarde-periode. Help je Droom voor deze incarnatie uit te doen komen. Doe mee aan de transmissie en activeer Creatiekracht voor jezelf en de nieuwe maatschappij. Zuiveringen zijn nodig. Versla je persoonlijke en collectieve onzekerheid, angst en pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en de Draken helpen je voelbaar diepgaand collectief te zuiveren rondom oude levens, genetische en zielengroep patronen, religies, culturen, priesterschap, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens. Na deze 12 dimensionale transmissie zul je in je leven het rad van karma en karmische relaties (aantrekking) overstijgen. Je schitterende, 12 dimensionale zieledeel voel je incarneren tijdens deze groepshealing!

Wat je merkt na afloop is meer Eénheid, Vrijheid en dienstbaarheid aan het leven

Na afloop van de groepshealing zul je merken meer mee te gaan met de kosmische flow, het Leven lacht je toe, je voelt je Vrij, ook tijdens je aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Je wordt angstloos en gaat veel meer aan vanuit een vanzelfheid. Niet langer doe je dat vanuit je persoonlijke wil of de needing van een ander. Je ontwikkelt sterke krachten in je keelchakra en voorhoofdchakra en schept vanuit je oorspronkelijke Essentie een nieuwe wereld voor jezelf en je mensen, mede met je voorstellingsvermogen, vertrouwen en helder magnetisch spreken. Je zult merken dat je meer bijdraagt aan de evolutie d.m.v. je eigen wijsheid, kracht en het optillen van je omgeving.
(Tijdens je ontwikkeling van alleen naar Al-Een kan oer-verlatingsangst omhoogkomen, Master Healing-Reading kan hierbij ondersteunen).

Je beïnvloedt op positieve wijze voortaan vele mensen door je twaalfdimensionale energieën en de Kosmische Devinehulp die door je heen werkzaam zullen zijn.


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

Adelheid buiten in de wind.jpg"Machtig mooi wat hier door mij heen ging, een warme gloed trok heel krachtig door mijn hele lichaam, te beginnen bij mijn hersenen en ook voorhoofd/ogen en ik kon niet anders dan helemaal loslaten. Het geeft uiteindelijk dieper het onuitwisbare besef dat dit is wie ik ben (dit kwam tijdens de laatste Elohim workshop ook diep binnen en deze groepshealing sloot er prachtig op aan). Het ontroerde me diep omdat ik voel dat dit meteen het definitieve einde is van eenzaam geworstel, het gevoel het alleen te moeten uitzoeken, van de angst om iets niet goed te doen.. Nee ik ben eenvoudigweg kanaal voor iets veel groters en oneindig liefdevols waarin ik me helemaal kan ontspannen en intens kan genieten van zoveel liefde." Adelheid J

"De groepshealing gisteravond is heel zacht en fijn binnengekomen. Ik begrijp nu beter dat de multidimensionale zelf energetisch heel groot is. Er landde veel energie in mijn buik, liezen en baarmoeder gebied, wat mij helpen te scheppen en vormgeven. De hardheid in mijn lichaam lostte open ik kwam helemaal terug bij me ware Zelf." Saskia

Lees hier meer ervaringen van deelnemers


Ondersteunende middelen:

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen