Beltane; liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen

Workshop:
Deze module behoort tot de opleiding: AH
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken. Tijdens de workshop zullen elektriserende Beltane Vuurkrachten worden geactiveerd die passie, seksuele vreugde en een geheelde interne of externe relatie brengen. Evenals het Heilig Huwelijk. De Elohim Krachtplaats zal alles versterken. We zullen een kristallen medicijnwiel voor de indaling van je God-Godin leggen. Je kunt ook readingsvragen stellen. Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Gaia, Merlin, vele natuurdeva's, en grote elementale Beïngs. De helende Krachten zullen kolossaal zijn en je mannen- en vrouwenlijnen kunnen zuiveren tot aan je Oorsprong!
Lees de volledige tekst

Data & prijzenBeltane; liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen

Tijdens deze binnen-buitenworkshop werken de kosmische Beltane poorten ongesluierd om je Liefdesrelaties, innerlijk Heilig Huwelijk en oorspronkelijke scheppingskracht, te bekrachtigen. Daarnaast is het een van de belangrijkste workshops om te volgen als je healer, relatietherapeut of coach van anderen bent.

Beltane is het Keltisch en Druïdisch jaarfeest dat wereldwijd wordt gevierd en dat de helende krachten op deze dagen daardoor diepgaand zal versterken. Wereld krachtplaatsen zullen de helende krachten enorm versterken!

ziele seksualiteit.jpg

Door de inzichten en de helende channeling / transmissie die je in deze workshop ontvangt zul je niet langer onzeker, te aangepast of afhankelijk zijn, uitstellen of teveel voorwaarden in een relatie stellen. Vrouwenlijnen en mannenlijnen, relationele en seksuele remmingen en verleden levens-verwondingen op fysiek, ziels- en kristallijnen niveau worden voelbaar getransformeerd, net als relatie- en religie karma. Zo groot zullen de universele krachten zijn! Eenheid, universele liefde, vreugde en daadkracht worden in je aardse zelf geïnstalleerd.

Jij bent een prachtige Liefdesrelatie waard!

Zorg voor goede buitenkleding (indien nodig), voor het leggen van het kristallen medicijnwiel en de channeling in de krachttuin "Verlichte seksualiteit en co-creatie" en bij "de eenheidsfontein" van de Elohim Krachtplaats.

Je kunt readings, super eye-openers, helende channelings en geïnspireerde lezingen verwachten

Tijdens deze workshop brengt Joke ElZiam Nootebos je in diepe verbinding met jouw Ware Zelf aangaande relaties, seksualiteit, liefde en de eenheid tussen je mannelijke en vrouwelijke houding.

 


Je wordt sterker om binnen je relatie ook te doen wat je werkelijk wenst

Door de inzichten en de helende channeling / transmissie zul je niet langer onzeker zijn, uitstellen, je al teveel wegcijferen of

(laten) overrulen in een relatie. Oude geschiedenis, programmaknoppen, opvoeding en overtuigingen die dit hebben veroorzaakt lossen voelbaar op en daarmee de vervelende patronen in je relatie(s). Je uitstraling kan op natuurlijke wijze sexy en aantrekkelijk worden, ongeac

ht of je meer of minder mooi bent en al dan niet in een relatie zit. Je zult na afloop van de workshop steviger en duidelijker omgaan met afspraken, regels, gedrag, je God-Godin zijn, je subtiele gevoeligheid en met afgescheidenheid. Alles zal vanuit de heelheid, zuiverheid en onafhankelijkheid van je Goddelijk Zelf in je lichaam en geslachtsorganen, meer naar je toe stromen, zo ook je liefdesleven en je (innerlijke) seksualiteit. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd. 

Tijdens de workshop kunnen de grootste basic-patronen, duale en oude conditioneringen rondom Liefhebben met gemak doorzien en getransformeerd worden!

Het is juist nu in deze tijd dat eenheidsrelaties en seksuele bevrijding zich met meer gemak kunnen manifesteren, mits we bereid zijn onze eigen oude overtuigingen, pijn en bagage af te leggen. Hetgeen in deze workshop gemakkelijker dan ooit tevoren zal lukk

en door de grote Krachten. We worden ons bewust van Wie we werkelijk zijn zonder bagage waardoor we voortaan positiviteit en geheelde relaties aan kunnen gaan trekken.

Extern Heilig Huwelijk.jpg

De helende channelings / transmissies transformeren tot diep in je DNA en oude overtuigingen 

Deze staan veelal in verbinding met oude matrixen van vorige levens rondom relaties, religies, kindertijd en opvoeding. Situaties zullen zich vanuit een nieuwe helderheid voelbaar veranderen. Grotere openheid, zuiverheid en een diepere verbinding, op alle lagen met onszelf en de ander(en), zullen na de workshop als vanzelf ontstaan door de grote elektriserende vuurkrachten uit de hogere dimensies van je God-Godin zijn. Het zal merkbaar worden in je dagelijkse zelf en lichaam.

 


Wat haal je op en merk je er thuis van

Je zult vaker helder aanwezig zijn, verruimder bewust, er zal meer lichtheid in je zijn, meer expressie, vuur en directheid, je zult opener en raakbaarder zijn en meer thuiskomen in je lichaam. Je relaties kunnen veranderen in gepassioneerde relaties, vol echtheid, directheid, openheid en vuurkracht. Je overstijgt je oude mannelijke of juist te vrouwelijke houding en die van je (voor)ouders en (karmische) zielegroep. Je zult meer ongebonden verbonden kunnen zijn. Daarnaast zal een vurige creatieve daadkracht in je opstaan. Je krijgt ideeën en kansen om je bijdrage voor de maatschappij te vervullen binnen je eigen leven. Je gaat voorbij onzekerheid en wordt zichtbaar. De God-Godin in jou komt duidelijk tot leven. Karmische relatie-herhalingslussen uit vele levens laten voelbaar los.

Je uitstraling verandert naar meer God-Godin en meesterschap

Men ziet je meer, luistert naar je. Je wordt een voorbeeld. Meer levensenergie en een (interne) seksuele of dynamische stroom komt op gang. Je zult je hart, creatiekracht en temperament gemakkelijker verbinden met je (kwetsbare) seksualiteit en je dynamisch stroom. Je hart krijgt ballen en je ballen werken niet meer zonder je hart. Blokkades uit de ouder-kind tijd kunnen overschreven worden tijdens deze workshop. Net als de diepere karma-inprints van het man of vrouw-zijn.

Geheelde relaties en seksualiteit worden mogelijk!

Je zult je vrijer, geliefder en zelfverzekerder voelen! Het hoogste geestelijk Licht, je God-Godin zijn, zal een uitstralende rol spelen binnen je relatie, financiële, seksuele en emotionele situatie en in je scheppingskracht!


 

Tijdens deze workshop, die valt tijdens het wereldwijd gevierde Keltische Beltane feest, zijn de dimensie-sluiers tussen de Bovenwereld en het aardse zeer dun. Dit maakt Beltane tot een van de belangrijkste en krachtigste workshop op het gebied van je God-Godin, seksualiteit en relaties

De viering vindt ieder jaar plaats tussen de lente en zomer equinox.
Ontmoetingen komen op je pad. Je voelt je waardevol zijn als God-Godin van binnenuit. Je gunt jezelf in dit leven dat je diepgaande liefde en seks kunt ontvangen zowel als geven! Geheelde relaties wordt nu voor iedereen mogelijk! Leer je oude programma's waardoor je de ware niet vindt, geremd blijft of niet op alle lagen samen kunt zijn, overschrijven! Je zult ervaren en inzicht ontvangen hoe de verbinding met jezelf en je eigen relatie, een weerspiegeling is van al het andere om je heen. Je ontvangt tools en bewustzijn om oude (familie) patronen te doorbreken zodat het nieuwe zich kan manifesteren. Op de Krachtplaats verenig je tevens de Goddelijke mannelijkheid en vrouwelijkheid in jezelf met die van het hele universum door de Lichtcodes die je van de Krachtplaats zult ontvangen. Je dient daarmee ook de evolutie!

 


Feedback van een deelnemer:

"Opgaan in Eenheid, geen grenzen meer, geen angst. Alles omarmen in je Hart. Geweldig om met zovelen als Kanaal te mogen fungeren en dit Nieuwe bewustzijn neer te zetten. De eenheid met alle rijken was duidelijk voelbaar, even voelde ik nog een stuk pijn en verdriet wat geheeld mocht worden. De dagen hierna is de wereld een totaal andere ervaring.
Als ik ergens binnen stap, wordt alles automatisch aangevuld in Liefde. Edelstenen voel ik direct via mijn hart, dat nu heel open en groot voelt. Ook de planten kan ik direct ervaren.
Alle energie, edelstenen, werelden etc. voel ik nu van binnen in mijn lijf, niet meer zozeer 'erbuiten', een brandpuntsverschuiving is dus heel duidelijk. Een heerlijk gevoel van Zijn, Heelzijn en Vrijheid.

Langzaamaan bouwt de energie op van onderuit (shakti) en kruipt omhoog... Ook mijn mannelijkheid en vrouwelijkheid zijn veel meer tot eenheid gekomen.
Wat een grootste processen zijn er op gang gebracht! Wat een prachtig weekend."

Groeten van Peter 

"Ik voel me na de workshop veel meer in balans en in evenwicht. Het lijkt alsof er van binnen een mannelijke kant is geactiveerd, die al mijn (zelf)twijfels en gepieker beantwoord met 'En nou stoppen met miepen!' ;) Een innerlijke kracht die volgens mij heel goed gaat helpen om meer voor mezelf te gaan staan en goed voor mezelf te zorgen, zonder alle twijfels die er voorheen waren."

A.

 

Klik hier voor meer ervaringen van deelnemers

 


Klik hier voor meer informatie over de workshop

 


 

Contact en openingstijden

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, contact en entreeprijs tuinen

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: