Online groepshealing 7D kosmisch Zelf, Farao- en Devabewustzijn in je innerlijk kind

Workshop: OT311-2024

Beschrijving

7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

01-08-2024


€35,00


01-08-2024
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

07-08-2025


€27,50

vroegboekprijs

07-08-2025
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Online groepshealing 7D kosmisch Zelf, Farao- en Devabewustzijn in je innerlijk kind

Krachtige live/ online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

Magic Power, Kennis en grote Krachten werken door ons heen als kanaalMagie, maan, multidimensionaal.jpg

Deze 7 Dimensionaal online Meesterschapsactivatie helpt ons te openen voor en samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters (Shamballa), engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. Net als met de Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power en grote Krachten kunnen door ons als kanaal dan heen werken o.a. in de vorm van hogere informatie, helderspreken en helen. Bij de ontwikkeling naar 7 dimensionaal mens- en meester zijn, is het belangrijk ons innerlijk kind, (on)macht, seksualiteit, ons lager zelf gevoel en het in te korten denken, te zuiveren zodat ons buikgevoel niet ons spirituele en persoonlijke ego (doel) versterkt maar vanuit non dualiteit en liefde voor de omgeving en het grotere geheeld, mee kan groeien met ons coachend en helend meesterschap. Zo worden we een Engelen-Mens met leidende taken, adviezen en bewustzijnsverheffing.

Tijdens de Farao tijd

Tijdens de Farao tijd stonden we met ons Hoger Hart, Bewustzijn en Manifestatiekracht bóven het persoonlijke- en relatiegebeuren en leerden we, achter de muren van de beschermende tempels en kloosters, ons menselijk buikgevoel, seks, macht en emoties te onderdrukken ten gunste van ons Hoger Geestelijk Bewustzijn. Onze ego- en menselijke gevoelens mochten immers onze leidende taak en het hoger Zelf niet in de weg staan.

Ons Farao en Ra bewustzijn

In deze nieuwetijd wordt, mede door de online helende channeling, deze evolutiespiraal voltooid. In samenwerking met de Bovenwereld, de Lichtmeesters en Gaia zullen we grotere verantwoordelijkheden of leidende taken op ons nemen ten dienste van onze mensen en gemeenschap. Ons Hoger Licht is ook ons Farao en Ra bewustzijn, dat in afstemming met de Bovenwereld en het Rijk van Shamballah met alle Lichtmeesters samenwerkt. Voelbaar komen je Hoger Licht en Geestelijk Bewustzijn binnen en installeert het zich tijdens de online groepshealing!
Het gevolg is dat ons hogere inzicht, overzicht en kosmische kennis, voelbaar verder indalen tot in het buikgevoel, innerlijk kind, onze onderste chakra's en in onze emotionele laag en belangen. Door inzicht op de eigen doelen, ego-ik-gevoelens, eigen belangen en de herhalingspatronen vanuit het onbewustzijn, zullen we zuiveren en groeien in non-dualiteit. Ons kleine zelf en onze gedachtengangen zullen uiteindelijk, met voldoende innerlijke vrede, wijsheid, eigen liefde en zelfwaardering, samenwerken met ons grote Zelf; de engelen-meester en diens verantwoordelijkheid voor een groter geheel. Onze indalende hogere Liefde en Geest nemen daarna ook onze menselijke gevoelens met onze schaduw in zich op. We Ontwaken voorbij ons hart en geest en ook ons buikgevoel verlicht en wordt non duaal. Dualiteit, angst, autoriteitsproblemen en reactiviteit worden getransformeerd. Het onbewuste wordt zuiver en bewust worden!

Na de online groepshealing

Thuis, na de groepshealing, zul je merken dat je, ondanks je menselijkheid, het hogere in je blijft volgen. Dit zul je doen zonder je menselijke kwetsbaarheid, persoonlijke belangen en verlangens, emoties, processen of onzekerheid, teveel op schoot te nemen of te onderdrukken. Je volledig multidimensionaal potentieel, je Gaven, meesterschap, je missie en je onvoorwaardelijke Liefde zullen gaan doordringen in je houding, emoties, innerlijk kind, gedachten en gedrag. De online transmissie helpt om niet langer krachteloos, besluiteloos of zonder al teveel licht en verantwoordelijkheid, te leven. Het helpt je in heelheid op te staan in je grote Zelf zonder de identificatie met je ikje of kleine zelf.

We nemen meer afstand van ons kleine zelf door onze bewuste-waarnemer

Door de online groepshealing zullen we als multidimensionale engelen-mens en meester met meer vertrouwen en onschuld, lichter leven. Oude weg-geef-herhalingspatronen verhinderen niet langer onze natuurlijke eigen zelfliefde, zelf-steun, eigen kern en bescherming. Onze geactiveerde en raakbare kristallijnen integriteit zal minder oordelen en naar buiten projecteren maar directer spreken vanuit het Hart en de Kracht. Ook al is dat niet leuk voor de ander of ontstaan er daardoor (werk-, geld- of relatie-) risico's voor onszelf. Als de 7e engel-meester-dimensie in de maanden en jaren na de online transmissie/groepshealing, onze buik, innerlijk kind en mind verder verlicht, worden we steeds stralender, blijer en krachtig en worden we een belichaamd kanaal voor de Bovenwereld, Gaia en onze missie tot diep in ons buik- en basisgevoel! Ons engelen-menszijn wordt een belichaamd feit! Ook beginnen we ons meer als ons eeuwig zelf te voelen.

Onze zonnevlecht-houding verandert van ik naar wij-gevoel

Er zal meer samenwerking en balans komen tussen onze Goddelijke essentie, het hogere en persoonlijke  zelf, ons lichaam, onze ziel, gedachten, emoties en innerlijk kind. Alles zal op een lijn zitten met elkaar. Door de transmissie kan onze zonnevlecht contact met anderen veranderen van ik naar wij-gevoel, naar eenheidshandelen en eenheidsdenken voor het grotere geheel (ipv voor eigenbelang en doelen). De hogere en lagere chakra's zullen minder gescheiden voelen en meer als eenheid functioneren..

Zon, Ra en de vuurdraak worden wakker in ons

Er is geen volledige verlichting en meesterschap mogelijk totdat je innerlijk kind en emotionele lichaam verlicht zijn. Als het emotionele lichaam (innerlijk kind en duale gedachten en handelingen) en het ego transformeren zullen de Vuurkrachten uit de Aarde (enorme aarding met vitale passievolle levensenergie) en van de Bovenwereld (inspiratie) één worden in de persoonlijkheid. Grote magie zal volgen! Goddelijke Krachten en kristallijnen Waarheid zullen geaard en geuit worden. Helend energiewerk, vurige daden van liefde, openhartig, geïnspireerd spreken zullen in de maanden na de transmissie doortrillen in je functioneren. Je gaven, hart en manifestatiekrachten zullen groeien!

Wat merk je nog meer de komende maanden?

Je hebt meer energie en magic power. Je werkt samen de grote Natuur-Devas, Moeder Aarde en Lichtmeesters. Je merkt direct wanneer je gedachten en wensen slechts over jezelf gaan of alleen maar analytisch en logisch zijn of van je lust-, wens-, of emotionele lichaam zijn. Je leert onderscheid maken tussen je hogere leiding en ego-ik-denken/voelen. Dat geeft je de kans minder te functioneren vanuit afgescheidenheid of eigen-ik-belang waardoor je ook beter in het hier en nu kunt blijven. 13 Dimensionaal geactiveerde Elohim goudtopaas en Citrien helpen je persoonlijke wil samen te brengen met de hogere Wil en je hele ontwikkelingsproces te begeleiden. Je hersenen en geheugen transformeren tijdens deze transmissie naar het varen op Geestelijk Bewustzijn.

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.
De link naar het webinar ontvang je op de dag van de online groepshealing tussen 17.00 en 18.00 uur per e-mail. Mocht je echter geen link hebben ontvangen, check dan allereerst je spambox. Heb je echt niets ontvangen, dan kan je tussen 18:45 tot 19.00 uur mailen naar info@elohim-centre.org. Later dan 19.00 uur kunnen we je helaas niet meer helpen omdat we dan druk bezig zijn met de technische voorbereidingen. De replay is 3 dagen na het webinar beschikbaar (tot zondag 23:59 uur). Interactie met de groep is er niet tijdens de online groepshealing.

Ook te beluisteren op je smartphone, tablet of Ipad met een internetverbinding. 

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer de groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

Tips hoe nu verder na afloop


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

“Ingeleid door een helder en duidelijke lezing van Joke, was de krachtige energie opbouw al enorm voelbaar, maar na de woorden van onze hartverbinding met allen...wauw, met zoveel power als een krachtige golf van diepe, intense Liefde ging het door mij heen. Het Liefdesveld zó krachtig voelbaar..zó van top tot teen, dat het mij diep ontroerde. De (h)erkenning van één zijn in liefde, en zelf die liefde ook bent. Duidelijk voelbaar waren de verschillende dimensies en ik kon goed voelen welke het nu juist is, bijzonder was dat. Ook spreek ik meer vanuit mijn ziel en ik ben zo dankbaar dat ik deze transmissie kon/mocht volgen en Joke bevestigde wat ik ook al voelde. Een diepere aarding heeft zich in mij voltrokken. Voelbaar is/zijn mijn schouder/rugspieren die toch blijkbaar verkrampt waren aldoor, nu het los mogen laten. Joke vanuit mijn Ziel, dank ik je voor deze mooie transmissie.” Hartelijke groet, Andrisa den Hartog

“De groepshealing heb ik als prachtig ervaren, voelde tintelingen in mijn hele rug, in mijn rechter lies en been. Wat ik zo mooi vind om te ervaren is dat ik het steeds meer bewust word hoe ik ondersteund word bij alles wat ik doe. Ik word er zo gelukkig van om een mooie bijdrage te mogen leveren aan de aarde en alles wat er op leeft.” Lieve groet, Erika

Lees hier meer ervaringen van deelnemers


Ondersteunend Elohim middel/pakket

Ondersteunende middelen "Kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"

 

Contact en openingstijden

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, contact en entreeprijs tuinen