Online groepshealing: "9D Hoogste liefde in innerlijk kind en seksualiteit"

Workshop: OT309-2025

Beschrijving

De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

17-07-2025


€27,50

vroegboekprijs

17-07-2025
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing: "9D Hoogste liefde in innerlijk kind en seksualiteit"

De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. De geslachtsorganen zijn het ankeringsgebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Ook onze seksuele energie behoort daartoe. Tijdens deze helende transmissie bevrijden ons innerlijk kind en onze geslachtsorganen zich voelbaar van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma, misbruik, verwachtingspatronen en remmingen. Als dat weg is blijven onze geheelde, oorspronkelijke seksualiteit en ons magisch, manifesterend, innerlijk kind op de voorgrond. Onze hoogste Liefde en seksualiteit kan haar volledige vorm aannemen. We zijn dan op geheelde wijze in eenheid met onszelf en elkaar. We ervaren het leven van binnenuit als paradijselijk, waardoor we automatisch overvloed en welzijn creëren.

In overvloed leven

Als voldoende innerlijke groei en integratie plaats heeft gevonden, kunnen we na de groepshealing leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. Eenheid met alle mensen en Rijken, zowel als op alle lagen in onszelf.

Innerlijke kind, emoties, relaties en seksualiteit

Liefde, verbinding.jpgDe 9 dimensionale Kosmische frequenties komen op het hoogste niveau binnen tijdens de transmissie. Het zal door de huidige sterren-constellatie nu iedereen helpen om de ultieme Liefde en scheppingskracht te belichamen tot in het 2de chakra. Het gebied van innerlijke kind, emoties, relaties en seksualiteit kan (Goddelijk) verlicht worden.

Ultieme scheppingkracht en (lichamelijke) Liefde

De groepshealing activeert de 9de dimensie in ons nadat we eerst voelbaar afgestemd worden in ons 6 dimensionale Zelf. Hierdoor zal ultieme daadkracht en (lichamelijke) Liefde binnenkomen in ons persoontje.

Door het belichamen van de 6de dimensie tot en met de 9de dimensie in onze buik en 2de chakra, worden we vrij van astrale verklevingen uit het verleden, oude gedragspatronen en ego-ik reacties.

Naarmate onze hogere dimensies of ziele-lichtlichamen meer deel uitmaken van ons persoonlijk leven, kleven de celherinnering van seksuele en relationele dominantie, pijn, manipulatie en angst minder en worden we vrijer en minder reactief.

De orde van Melchizedek

We treden als man of vrouw toe tot de vrouwelijke orde van Melchizedek en worden kristallijn zuiver. Als jij een van de Melchizedeks bent, zul je helpen het wereldhart en bewustzijn te veranderen van ego en macht naar eenheid en vrede. Tijdens de groepshealing bevinden ons bewustzijn en liefde zich op hetzelfde niveau als Shamballa, de Lichtmeesters, Aartsengelen en Melchizedek. Je kunt samenwerken, manifesteren en scheppen in eenheid met de Bron vanuit onvoorwaardelijke Moeder Gods Liefde en Oorspronkelijke Magie.

Dimensie.jpgJe denken en je hart sluiten tijdens de groepshealing ook aan op het Bewustzijn van Maria Magdalena, Quan Yin, Maria, Isis, Lady Nada en Phallas Athene. Lichtmeester Hilarion en het bewustzijn van alle oranje calcieten helpen ook mee je Goddelijke Vonk, Ik-Ben lichaam en Liefde in te laten dalen tot en met je 2e chakra met als gevolg: Vreugde, lichtvoetigheid, zorgeloosheid en gemak. Daarmee ben je weer in de Hof van Eden, je oorspronkelijke paradijselijke staat waar je eens uit viel.

De staat van God-Godin en Kosmisch Meesterschap ontstaat

Nieuwe verruimde ideeën ontstaan doordat het mannelijke en vrouwelijke in je zich nog meer verenigen. Maar eerst laten de seksuele organen collectief karma, pijn en geweld los tijdens de transmissie. Soms gepaard gaande met fysieke reacties na afloop, die meestal snel verdwijnen als je diepte-thema's losgelaten zijn. Onze in balans gebrachte seksualiteit en alle klieren zullen het hele lichaam weer doen stromen en verjongen. De staat van God-Godin, Christusbewustzijn en Kosmisch Meesterschap ontstaat.

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.
De link naar het webinar ontvang je op de dag van de online groepshealing tussen 17.00 en 18.00 uur per e-mail. Mocht je echter geen link hebben ontvangen, check dan allereerst je spambox. Heb je echt niets ontvangen, dan kan je tussen 18:45 tot 19.00 uur mailen naar info@elohim-centre.org. Later dan 19.00 uur kunnen we je helaas niet meer helpen omdat we dan druk bezig zijn met de technische voorbereidingen. De replay is 3 dagen na het webinar beschikbaar (tot zondag 23:59 uur). Interactie met de groep is er niet tijdens de online groepshealing.

Ook te beluisteren op je smartphone, tablet of Ipad met een internetverbinding. 

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan tien dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer de groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

Tips hoe nu verder na afloop

Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Aan het begin van de healing had ik het gelijk ontzettend heet, mijn gedachten waren stil en ik voelde de hoge frequenties. Na de healing heb ik een voetenbad met salie olie genomen en ik voelde letterlijk een stroom uit mijn lichaam gaan en er kwam een diepe rust in mij. De volgende dag voelde ik me krachtig en opgeruimd. Ik kon mijn man heel gemakkelijk om hulp vragen (daarvoor was dat heel moeilijk ) en er is meer fysieke intimiteit tussen ons." Tineke

"Ik voelde een stroperige energie vrijkomen, alsof het erg vast zat. Ik moest ook echt even bijkomen na de healing alsof ik door de mangel was gehaald. De volgende dag was ik stijf en langzaam. Toen ik met de hond ging wandelen viel me een veel fijnere energie op en ging het weer stromen. Het voelt heel fijn en meer verbonden. Daarnaast voelde ik ook heel duidelijk het teruggetrokken kind, dit was pijnlijk en verlaten. Vandaag geniet ik van rust tijdens het stofzuigen. Het gevoel van verdeeldheid of geen zin hebben is weg. Nu is het zelfs prettig voor mijzelf te zorgen en voelt het huishouden veel lichter en meer ontspannen." Bedankt, Saskia

Verdere ondersteuning

Ondersteunend middel/pakket, Hoogste Liefde, innerlijk kind & seksualiteit

Extra Tips: