Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Workshop: 040-2021
Deze module behoort tot de opleiding: Merlyn, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je, door de workshop verkregen Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en positieve lichtsferen aanbrengen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenMagic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Deze workshop zal niet meer live gegeven worden.
De workshop is omgezet in een E-cursus, klik hier om te bekijken.

In de zelfrealisatie tuin "Gouden Moeder Aarde" zal een geweldige transmissie plaatsvinden tijdens deze betoverde Merlin-workshop en inwijding die je meesterschap en magisch kind verder opent. Een weekendopleiding met Joke Elziam Nootebos op de Elohim Krachtplaats.

Multidimensionaal 2.jpg

De Merlin opleiding modules hoeven niet in een specifieke volgorde. Je kunt zo instappen

De 2 Merlin workshop modules hebben ieder een andere inhoud. Merlin of Merlijn brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlin healingstools") de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurie! Deze Magische healingstools kun je na afloop van de opleiding vanuit je eigen lichaam voortaan channelen. Ook op afstand! Voor jezelf, anderen, dieren, je huis, praktijk, organisatie of het gebied! Werken met Merlin-healing voelt geweldig maar ook vertrouwd tijdens deze sprankelende en betoverende opleiding!

Geef meerwaarde aan jouw therapeutische praktijk waarbij jouw clienten, naast persoonlijke healing, straks ook terecht kunnen voor het zuiveren en opladen van de sfeer in hun kamer, tuin of organisatie! Ontvang prachtige tools om naast Merlin healer voor mens en dier, ook Aardehealer te worden!

Mogelijkheden en voorbeelden (elk jaar/kan het wat afwijken) die ook op afstand worden ingezet als hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië!

Leer te creëren en open in je goddelijke vermogens

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf in samenwerking met Merlin en Merlina!

Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron. Deze creatieve levensenergie bruist en heeft een enorme kracht die altijd voor handen is en tot jou beschikking staat als je je leert afstemmen en de Merlin Inwijdingen ontvangen hebt. Creëer je nieuwe werkelijkheid gebaseerd op liefde, gemak en vreugde!

Naarmate je verder met Merlin-Merlina werkt opent je volledige scheppingskracht op de voorgrond. Zelfrealisatie, het realiseren van je oorspronkelijke Goddelijke Vonk, ontstaat. Je creatiekracht wordt dienend aan het grote geheel en afgestemd op je groep en het universele of goddelijke plan. Met behulp van de Merlin Inwijding wordt elke stap die je zet, elke kleine en grote wens, elke manifestatie, vervullend en komt een overvloedige stroom op gang omdat het universum krachtiger je vragen zal beantwoorden en op magische wijze met je zal samenwerken d.m.v. Merlin, Ether en Vuur!


Merlin-healing is meer dan 10x zo sterk als andere healingsvormen

De transformerende en helende energie dringt veel dieper binnen in organen, ziekte, in de materie van een ruimte en brengt spectaculaire healing met zich mee. Merlin werkt, in eenheid met de Bovenwereld en Ascended Masters, met ons Hogere en Divine Zelf, zowel als met ons magisch kind. Je wordt "opgetild" in Merlin's Bron-energie en alles gaat gemakkelijk! Na enkele keren oefenen tijdens de opleiding ben je hiermee zo vertrouwd dat je ook thuis en in je praktijk kunt werken met de hogere Magie. De opleiding is (net als bij Kosmisch Vuur), afgestemd op de cursisten van dat moment, elk jaar komen er ander "healingsgereedschappen", net wat jij nu aan kunt en de tijdsgeest toestaat.

zon in water.jpg

Onzichtbare energetische kristallen plaatsen

Je leert, samen met de Absolute Krachten van Merlin-Merlina, 10x zo sterk, te zuiveren en helende, harmonische Krachten te installeren d.m.v. je Merlin inwijdingen. De tools brengen bewustzijnsgroei, eenheid, fysieke en spirituele gezondheid, welzijn en voorspoed. Je leert deze energie d.m.v. van live of afstandhealing te plaatsen in het (zieke)lichaam, vertrekken, teams, organisaties, in huizen, tuinen en op de aarde. Je werkt o.a. met het installeren van onzichtbare, energetische kristallen in slaapkamer, kinderkamer, klaslokalen, bij een ziekbed of buiten, waar je maar wilt. Tijdens de opleiding/workshop module zul je de enorme sfeerverschillen die we installeren en weer leren weghalen in de cursuszaal als oefening, duidelijk voelen. Je leert hiermee ook op afstand te werken.

Een groot Elohim-, en Druidisch Kosmisch Bewustzijn

De Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën vind je op vernieuwende wijze terug in Merlin`s Magische tools zonder dat je ze hoeft te leren. Merlin werkt met hen die de onschuld van het hart, het plezier van het innerlijk kind als ook het kosmische in zichzelf kunnen laten stromen na zijn Inwijding. Voorbij alle niveau`s van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heal jij als de Merlin-Merlina, met het grootste gemak. Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin-tools, met joy, schenkt.


Wat kun je zoal healen met Merlin's healingstools (ook op afstand):

(kan elk jaar wat afwijken)

  • Eten karmisch reinigen + opladen met wat ieder individueel nodig heeft in de maaltijd
  • Aansluiten + aarden op nieuwe aarde netwerk dat geen dualiteit en zwaarte kent maar kristallijnen eenheid.
  • Kleurenacupunctuur channelen in je lichaam, heerlijk tegen hoofdpijn of na afloop van een healing om alles te harmoniseren.
  • Kristallijnen licht installeren om (ook op afstand) de astrale sfeer van een ruimte te reinigen en alles hoger in Lichttrilling te brengen.

Klik hier voor meer tools en overige informatie over de workshop


Ervaringen van deelnemers

"Ik wil je bedanken voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om de Merlin te mogen doen.
Ik ben ontzettend blij met al die mooie dingen die ik mocht ontvangen . De dingen die ik heb ervaren waren zo'n verrijking en herkenning voor me, dat ik alleen maar dankbaar en blij kan zijn. Ik voel ook zoveel zachtheid naar anderen toe. Ik heb mijzelf al meerdere behandelingen gegeven en het zijn elke keer weer cadeautjes die ik mag ontvangen. Ook heb ik het gevoel dat ik nog beter in kan voelen als voorheen."
Jeanneke

"De warmte, de kracht , de liefde en het vertrouwen in het Hoogste die we in de Merlijnopleiding hebben mogen voelen en ervaren is zo intens mooi en ontroerend.
Ik kan alleen maar diep dankbaar zijn om dit te mogen voelen en doorleven en verder door te geven als kanaal.
Dit is sacraal en licht." Patricia

Lees hier meer ervaringen van cursisten


Ondersteunende producten

Ter voorbereiding op de workshop en als nazorg voor de workshop adviseren wij om alvast met geactiveerde en geprogrammeerde Elohim Merlin producten te gaan werken, zoals:

Deze producten zorgen ervoor dat je het Merlin bewustzijn in jezelf gaat oproepen en activeren, zo kom je al helemaal in de energie.


Contact en openingstijden

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, contact en entreeprijs tuinen

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: