Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn oude versie

Workshop: 2012.039
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, VPZ
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Helende en aanvullende kwaliteiten downloaden van het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire deel. Diepgaand aangetrokken tot je tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron. Vragen kunnen worden gesteld en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan persoonlijke readings.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenTweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn oude versie

Workshop met
Met o.a. 1 helende transmissie in de Krachttuin van het Heilig Huwelijk op de Krachtplaats.

Er komt een dag dat we diepgaand aangetrokken worden tot onze tweelingziel of vlam en meer dan ooit geraakt worden. Hoe herkennen we die? We ervaren tijdens zo'n zielenontmoeting een liefde in alle hoeken van ons lichaam en ziel waar geen houden meer aan is. Dit overkomt ons omdat we op weg zijn naar het belichamen van ons multidimensionale Eenheidsleven vanuit onze Goddelijke Essentie. Naar een verlichte relatie met onszelf en de ander. Onze ziel verlangt naar de werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, maar dat levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe daarmee om te gaan, wordt meestal wel duidelijk tijdens deze helende en unieke workshop. Eigen vragen en levenssituatie kunnen worden gesteld en als de ruimte het toelaat kan een persoonlijke reading ontstaan.

 

Jouw Tweelingstraal, het Heilig Huwelijk en overkoepelend zielengroepenbewustzijn downloaden

Tijdens de workshop gaan we in op de Weg van tweelingmaatje tot tweelingstraal en tweelingziel. Ook ontvang je uitleg over hoe we door het universum reisden in zielengroepen en uiteenvielen voordat we incarneerden als afzonderlijke man en vrouw. Duidelijk wordt waardoor we diep van binnen de volmaakte relatievorm kennen en wensen, maar ook hoe diepgaand verlatenheid, de aantrekkingskracht tussen tweelingzielen, vlammen en stralen of een gevoel alleen (verder) te gaan, in ons zitten.

 

Mannelijk-vrouwelijke heelheid, multidimensionaliteit en indalen Goddelijke Vonk

We integreren tijdens deze workshop het overkoepelend Bewustzijn en het Hart van onze oorspronkelijk mannelijke en vrouwelijke Heelheid, onze Goddelijke Vonk, in onze huidige persoonlijkheid, zodat we ons veel completer voelen en minder zullen duwen en trekken in een relatie. Hierdoor zal langzaam de afhankelijkheid van alles wat je bij een partner hoopt te vinden oplossen en kunnen relaties volmaakter, diepgaander, echter en onafhankelijker worden. Ook kun je dergelijke relaties aantrekken door een veranderende uitstraling.

Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpg

Daarnaast maakt de workshop het je gemakkelijker om ook thuis je Goddelijke Ware Natuur op de voorgrond i.p.v. de achtergrond, te gaan leven. De dimensies van meerdere zieledelen zullen in je geactiveerd worden.


Als geluk niet langer afhangt van een ander, wordt elke relatie mooier

Er ontstaat meer bewustzijn, ruimer inzicht, meer blijheid, minder oordeel en meer aantrekkingskracht tussen het mannelijke en vrouwelijke d.m.v. de workshop die je tevens inzicht geeft over tweelingstralen en zielen.

 

Tweelingvlam, tweelingziel of tweelingstraal ontmoeten en verdiepen

Indien afgesproken voor deze incarnatie zullen we, op de juiste kosmische tijd, onze tweelingvlam, tweelingziel of tweelingstraal ontmoeten door de indaling van het overkoepelend mannelijk en vrouwelijk bewustzijn tijdens de workshop. Mochten we die al ontmoet hebben dan wordt ons pad na deze workshop duidelijker.


Voor het collectief werken
Wat we meebrengen aan licht en heelheid uit de vele levens met soulmates, zal worden geintegreerd en zal daarmee een welkome uitstralende Gouden bijdrage aan elkaar en de nieuwetijds samenleving worden!

De helende transmissies helen niet alleen individueel, maar ook de relatie(mogelijkheid), zielengroep, genen, familie- en het collectief karma. Dat is onze bijdrage voor de Aarde en ik krijg er een heel warm hart van!


zwanen liefde (cc).jpg
Openstaan voor engelen

De engelen zullen voelbaar samen met ons werken aan verdere zuivering en ontwikkeling van al onze systemen. We worden zelf ook meer "kanaal" voor engelen. Ons kleine zelf zal zich na de workshop verder onthechten van dualiteit, het wenslichaam en de oude afgescheidenheid.

Voldoende psychische en emotionele stabiliteit en aarding zijn gewenst tijdens de krachtige transmissies/groepshealingen. Bij twijfel kun je even vragen.

 


 

Ervaring van een deelnemer:

"Dank voor de prachtige workshop van gisteren. Het voelt als babystapjes zetten in een nieuwe kosmische jas. Alles voelt nieuw, moeiteloos en ongelofelijk kwetsbaar/sensitief."

 


 

 


 

Tips:

Deze workshop is een onderdeel van het volledige verdiepingspakket "Heel diepliggende seksuele en relationele patronen" bestaande uit workshops, sessies en audio opnames maar kan ook los worden gevolgd.

Gebruik de Heilig huwelijk, Tweelingstraal Elohim Krachtplaats tinctuur

 


 

voorzijde boek joke.jpgMeer info over tweelingrelaties

Op de site bij zielenrelaties in het menu vind je nog veel teksten over zielenrelaties. Of denk aan een persoonlijke (telefonische) reading-healing als je met vragen zit. (info T: +31 (0)597 541539)

 

Boek: Goddelijke intimiteit, seksualiteit en tweelingstraal relaties, door Joke ElZiam Nootebos. Online te bestellen.

 

 


 

 

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: