Channeling, healing "De laatste schuilplaats is liefde"


rode roos, liefde.jpgDe krachtige healing en channeling gaat over, verlichting, Oneness-hart heling gekoppeld aan rug, nek, organen, meridianen.

Door Joke ElZiam Nootebos, gegeven bij het Elohim Centre

Duur 33 minuten.

 
Voor verdieping van de channeling in de komende maanden is er de Krachtplaatstinctuur Hartchakra

Reactie  van een luisteraar,

Hallo Joke,
Een tijdje geleden heb ik de online transmissie : de laatste schuilplaats is liefde, gedownload.
Bijzonder en intens wat er allemaal gebeurt! Progammaknoppen van innerlijk kind gaan aanstaan.
En door de collectieve veranderingen om te gaan staan voor jezelf, lijkt het allemaal te versterken.
Ik moet erg opletten dat ik niet mee ga met de processen van mijn oudste zoon, die aan het opstaan is voor zichzelf en het erg moeilijk heeft nu. Dat mijn innerlijk kind hier in mee wil doen, en ik me weer klein voel.

Dan luister ik deze helende transmissie en voel ik alles weer stromen! Mijn zonnevlecht, eerst nog verkrampt door alles wat er gebeurt is, wordt helemaal zacht. Ik voel me gevuld met liefde, de weerstand is weg.

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "De laatste schuilplaats is liefde"
prijs   € 11,00